Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown 03/10/2008 Wyniki i Raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

All-Star Eight-Man Tag Team Match

Rey Mysterio, Fit Finlay, Batista & Jeff Hardy pokonali Kane, JBLa, MVP & The Brian Kendricka

2. Match

Santino Marella pokonal Sheltona Benjamina

3. Match

2-On-1 Handicap Match

The Great Khali & Mark Henry pokonali Chavo

4. Match

Carlito, Primo & CM Punk pokonali Teda DiBiase, Cody Rhodesa & Manu

5. Match

Divas Lumberjack Match

Michelle McCool pokonala Beth Phoenix

6. Match

Triple Threat Match

Triple H pokonal Chrisa Jericho & Matta Hardy
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• CezarMVP

1

• trs123

1

• tomo

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

bardzo dobry smackdown oczywiscie najbardziej podobal mi sie 1 mecz ;D mysle ze bd bardzo wysoki rating ;p

ostrzezenieis9.jpg

Regulamin forum
1. Twój post musi składać się z minimum 3 zdań.
2. Jeśli przedstawiasz swoje zdanie na jakiś temat, swoją wypowiedź musisz poprzeć argumentami.

Nie wiem jak was ale mnie ten Smack trochę zawiódł - zapowiadali wielką galę z udziałem wszystkich mistrzów i to było wystąpili wszyscy mistrzowie ale sama gala jakoś mnie nie przekonała. Myślałem że w pierwszej walce uczestniczy będą odpadali a tu kiszka... rating może być dobry bo dobre były zapowiedzi ale sama gala mnie zawiodła.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Kolejny dobry Smackdown. Pierwsza walka całkiem znośna chociaż żal było patrzeć jak Kendrick cały czas dostaje baty. Następnie mamy popis Santino przed walką i kolejne jego zwycięstwo. Coraz bardziej lubię tego gościa ;) Ofkoz nie za styl walki :lol Natomiast Ron zaczyna mnie już irytować z tym swoim rapowaniem wśród publiki. Zauważyłem, że część osób obok których przechodzi najzwyczajniej go olewa ;) 2-On-1 Handicap Match, czyli trochę śmiechu z głupich min Grejta. Triple Threat Match całkiem znośny jednak z wyniku nie jestem zadowolony. HHH jest już wystarczająco wypromowany mógł dać wygrać Y2J, ale widać że chce zgarnąć wszystko dla siebie. Po walce też było na co popatrzeć. Podsumowując udany SD!

16476371734edf391100c30.jpg

Raport by pietreqNH

W tym "odcinku" SD! zobaczymy same gwiazdy. A naszym ME będzie champion vs champion vs champion. HHH vs Y2J vs Matt Hardy. Na gali nie ma Vickie Guerrero więc walki mogą być ciekawe.

1) Jeff Hardy & Rey Mysterio & Finlay & Batista vs MVP & JBL & Brian Kendrick & Kane

Walke zaczynają Finlay i Kendrick. Irlandczyk przejmuje inicjatywę i Atomic Drop. Spear w narożniku i uppercut by Finlay. Zmiana z Batistą i znów wejścia w narożniku. Snap suplex i próba pinu. 1..2.. kick out. Zmiana z Finlayem i atak łokciem za ringiem. Kendrick próbował wykonać Baseball slide lecz Irlandczyk swoim sposobem wsunął go w reklamy od ringu i zaczął okładać pięściami. Hornswoggle ratuje ojca przed MVP splashem. Wchodzi Mysterio i kopnięcie w twarz. Leg drop, wymiana spojrzeń z Kanem i zmiana z Jeffem i atak na ręke Brian'a. Snapmare i dropkick w plecy. Pin 1..2.. kick out. Hardy zmienia się z Finlayem i otrzymuje dropkick od Kendricka. Widzimy jak Hornswoggle naśladuje Brian'a. =))

Kendrick próbuje go zaatakować ale otrzymuje clothesline od Finlay'a. Ezekiel robi to samo z ojcem Hornswoggle'a. W ringu JBL i Finlay. Ataki JBL'a skutkują i mamy potężny clothesline. Seria elbow dropów i pin 1..2. kick out. Zmiana z Kane'm seria ataków i clothesline w narożniku. Zmiana z MVP, seria ciosów kolanem i Scoopslam. Próba pinu 1.. kick out. Zmiana z JBL'em i big boot. Finlay odzyskuje sily ale JBL odpowiada clothesline'em. Pin 1..2.. kick out. Próba backbody dropów ale Finlay odpowiada DDT. Na ringu batista i MVP. Clothesline'y Batisty na MVP i Kendrick'u a następnie rzuca Brian'em w Montela. Nadchodzi Kane próbuje Chokeslam'u ale mamy SPINEBUSTER. Kolejny spine na MVP. Szykuje się Batista Bomb ale nadchodzi Kendrick, Batista widzi to i mamy backbody drop. Zmiana z Rey'em powerslam i Mysterio wykonuje splash z "Batisty" który podnióśł go na barki. Rey wykonuje Hurricanrane na Kendricku szykuje się do 619 ale MVP przeszkodził mu. Ale co się dzieje ?! Kolejna Hurricanrana na MVP, czyżby podwójne 619?! Nie Kane wyciąga Rey'a za nogi.

PRZERWA widzimy zapowiedź Ladder Matchu. Bez wątpienia ME gali.

Wracamy na ring Kane pinuje Reya 1..2.. kick out. Teraz zakłada Headlock. Zmiana z Kendrick'iem i potężny kop. Pin 1..2 kick out. Ladny Cobra clutch Kendricka. Wchodzi JBL i wykonuje Fallaway Slam patrząc na Batistę. Pin 1.. Batista przerywa. Zmiana z MVP i seria ataków barkiem MVP. Co za Free Fall Drop. Zmiana z Kendrick'iem i Foot Stomp. Pin 1..2. kick out. Kontra Kendrick'a w narożniku i reverse DDT Rey'a. Na ringu Hardy i MVP. Seria ataków próba Twist of Fate. Ale mamy Whisper in the Wind. JBL powala Hardego ale Batista wykonuje na nim spear! Ale spinning kick na Batiście by Kendrick. Zamieszanie, missle dropkick na Kane'ie i 619, 619 on MVP.

0115dc68c5f2ef5c.jpg

Rey ląduje na Kane'ie poza ringiem! Mamy swanton bomb na MVP. 1..2..3. Team Hardy wins !!!

PRZERWA promo przed walką Undertaker vs Big Show. Jak wiemy Taker ma problemy z kolanami i nie wiemy jak to wyjdzie. Big Show zmierza w stronę ringu.

2) Big Show segment. Pyta Adamle'go, Longa i Tiffany co robią w biurze Vickie. Odpowiadają, że reprezentują swoje brandy. Biggy kazał natychmiast wynosić się wszystkim trzem. Przyszedł Chavo i zaczął bać się o Takera czy znów nie przyjdzie. Show powiedział że to przez niego Vickie jest kontuzjowana. Powiedział także że będzie miał walkę właśnie z kimś specjalnym.

3) Santino Marella vs Shelton Benjamin

Marella przywitał wszystkich na SD! jako IC champ. Przedstawił swój Honk-A-Meter. Jest champem już przez 6,71 tygodni! Zamierza dziś pokonać "Gold Deluxa" :D Sheltona. Powiedział że Benjamin jest tylko mistrzem USA a on całego świata.

Benjamin odpowiedział mu, że jeśli on jest champem to nawet nie dorasta do pięt innym mistrzom.

Gdy Santino złapał w headlock Sheltona powiedział, że jest najlepszy i to było dla niego łatwe.

2c693a0b2457b193.jpg

Ale Gold Standart wyniósł go i wykonał big boot. Seria ataków i clothesline. Czeka aż wstanie i ... PayDirt. Ale co to? Słyszymy muzykę R-Truth'a ! Benjamin nie wie co robić. Wchodzi na narożnik a Marella wykonuje swój "finisher" Mega Roll Up! 1..2..3 ! Wygywa Marella. Zadowolony Truth wychodzi.

4) Promo przed walką HHH vs Jeff Hardy. Nie pokazali Kozlova ....

5) Mark Henry & The Great Khali vs Chavo Guerrero

Big Show powiedział do Vickie, że ma kontrole nad tym co dzieje się w Smackdown. I zaprasza ją na bardzo specjalny match.

Nie wdając się w szczegóły wygrywają "kłody" po Vice Grip. Jeszcze Big Show dokłada swoje 3 grosze do walki atakując Chavo. Powiedział do Takera, że to co zrobił Chavo to zaledwie część jego umiejętności. Ale słyszymy dzwony ..... Show rozgląda się idzie w stronę wyjścia i Taker pojawia się na ringu.

5bb742b00219b235.jpg

6) Simply Priceless vs Primo & Carlito Colon &

Miała być to walka tag team, lecz Colonowie zdecydowali że ich partnerem będzie CM Punk i będzie to 6 man tag team. And That's Cool. :D

Na ringu Primo i DiBiase, szybki roll-up Colona 1..2.. kick out. Zmiana DiBiase'a z Rhodesem. Próba backbody dropu ale Primo unika. I podwójny dropkick z bratem. Carlito i Manu w ringu. Headbutt i scoopslam na colonie. Running headbutt! Pin 1..2.. kick out. Kolejny scoopslam i foot stomp by DiBiase. Wchodzi Primo wykonuje dropkick ale DiBiase odpowiada spinebusterem. pin 1..2. kick out. Zmiana z Rhodes'em mamy leg sweep i submission. Na ringu CM Punk i DiBiase. Punk wykonuje Flying Clothesline. Seria ciosów i High Kick. Irish whip i leg lariat. High knee i bulldog! 1..2.. kick out. Zamieszanie w ringu wszyscy na zewnątrz oprócz Punka i DIBiase'a. Czy będzie GTS tak mamy Go2Sleep. 1..2..3.

62478cad5d3fb4d6.jpg

7) Lumberjack match MIchelle McCool vs Beth Phoenix

Nie mam nic do opisanie. Wygrana Beth po faceplant.

8) Przedstawienie karty na NM. Widzimy też świetne promo przed walką Y2J vs HBK.

9) Matt Hardy vs Triple H vs Chris Jericho

Hardy i HHH atakują Chris'a podwójny elbow drop, suplex Hardego i knee drop Trypla. Rzut w stalowy narożnik ale z zaskoczenia HHH wykonuje DDT na Matt'ie. Suplex na Jericho, pin 1..2. kick out. Clothesline by Jericho ale Triple odpowiada kolanem. Spear Hardego, przenoszą się za ring i HHH obrywa na stole komentatorskim. Triangle dropkick Jericho na Tryplu i Hardym. PRZERWA. Hardy szykuje się do Twist Of Fate na Jericho ale z pomocą HHH wypada z ringu. Triple H w natarciu i mamy Spinebuster. Próba Pedigree ale mamy toss w narożnik na którym akurat był Matt. Roll up by Jericho 1..2.. kick out. Próba superplexu na Hardym ale HHH robi z tego powerbomb! Wszyscy leżą. :D HHH próbuje spinować Jericho. 1..2. kick out. Sleeper hold na Jericho. Back suplex co za reversal Jericho. Walls of Jericho na HHH! Nadchodzi hardy i small package! 1..2.. kick out. Próba bulldoga ale Y2J wpada w narożnik. Hardy wykonuje Clothesline i Bulldog. Pin 1..2.. niesamowite kick out. Próba Codebreakera ale mamy pin z "mostkiem" 1..2.. kick out. Co za wytrzymałość Chris'a. Jeszcze na dodatek Side Effect. Jednak nadchodzi Triple H i pedigree na Hardym 1..2..3! Triple wins!

ee6d62358f569e93.jpg

Po walce Y2J wykonuje codebreaker na HHH i maltretuje wszystkich drabiną! Na odsiecz przybywa Jeff i robi porządek z Jericho. Jeszcze w dodatku Twist of Fate ma Nochalu i ale przychodzi Kozlov i ze swanton bombu robi się potężny headbutt na Hardym. Jeszcze dodatkowo DDT na Triplu. Znów Kozlov schodzi jako zwycięzca.