Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Września 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wrestler Września BGZ

Zapraszam serdecznie do głosowania na wrestlera miesiąca BGZ. Głosowanie potrwa tydzień. W głosowaniu biorą udział:

- 2 zawodników z Raw

- 2 zawodników z SmackDown

- 1 zawodnik z ECW

- 3 zawodników z TNA

Raw

:!:Chris Jericho - udało mu się zdobyć mistrzostwo wagi ciężkiej. Na PPV stoczył dwie walki i każda z Nich zasługuje na miano "dobrej". Obecnie jest zdecydowanym Top Star na Raw.

:!:Rey Mysterio - od momentu powrotu wplątał się w feud z Kanem. Feud ten służy im obu, Rey wreszcie zgubił brzuszek i lata jak za starych dobrych czasów.

SmackDown

:!:Vladimir Kozlov - co by nie mówić nasz wschodni sąsiad otrzymuje bardzo duży push. Jego pozycja w brandzie rośnie z dnia na dzień. Kto wie może niedłgo pojawi się w tilte matchu.

:!:Big Show - Paul poraz pierwszy od powrotu wplątał sie w jakiś poważny i sensowany feud. Program którey prowadzi z Undertakerem jest prowadzony dobrze, sam Show swietnie wypada jako heel.

ECW

:!:Evan Bourne - można się zdziwić że cruser dostaje taki push jaki obecnie zbiera Evan. Koleś jest zdecydowaną czołówką ECW(No i to SSP). Coraz częściej możemy oglądać jego popisy z Reyem w czerwonym brandzie.

TNA

:!:AJ Styles - Phenomenal One otrzymuje z dnia na dzień większy push. Nie został pokonany w walce MMA przez zawodowego fightera. Wiadomo że będzie odgrywał dużą rolę w nadchodzących tygodniach i w storyline Starzy vs. Młodzi.

:!:Sting - Stinger pomimo tego że nie walczy jest zdecydowanie postacią #1 w całym TNA. To wokół feudu z jego udziałem kręci się cała federacja. Jego speeche przygotowujące Nas do BfG i feudu z Joe oraz resztą młodcyh stoją na bardzo wysokim poziomie.

:!:Christian Cage - CC po cichu pnie się z każdym Impactem coraz wyżej. Jeszcze kilka tygodni temu śmigał z Rhino, a już na ostatnim PPV był w walce o najważniejszy pas. Kto wie może CC nie długo ponownie będzie odgrywał jedną z najważniejszych postaci TNA.

Warto również poprzeć swój głos postem uzasadniającym

:)
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

3

• pablo modjo

2

• LegendKiller

1

• Łajt

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mój głos poleci do Chrisa Jericho , zdobył pas mistrzowski WHC. Dalej ma dobry , dobrze prowadzony choć długi feud z HBK i dojdzie między nimi do Ladder Matchu na Armagedon - który zapowiada się bardzo ciekawie. Sam Chris bardzo dobrze prezentuje się jako heel i jeszcze lepiej pasuje do niego WHC. Jego pozycja w tym miesiącu skoczyła bardzo w górę.

Mój głos też leci do Y2J.Tak jak mówił SC , zdobył pas WHC lecz szczęśliwie , i zapewne będzie lepszym champem od si em panka.Feud z HBK zapewnił nam...No i właśne nie mogę tego określic ,nie umiem nawet wytłumaczyc , bo zapewnił nam wszystko 8) .Ogólnie w tym miesiącu bardzo dobrze się sprawuję , czeka go Ladder Match , sam powiedział że to nie będzie zwykły Ladder , więc ja już czekam z popcornem w rękach(i z karmi też :lol ).

Zastanawiałem się też czy nie oddac by głos na Kozlova , ale po dwóch minutach pomyślałem że na mój głos zasłużył Chris.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Głosuję na Evana Bourne'a. W tym miesiącu zrobił na mnie najlepsze wrażenie. Kilka występów na RAW, ale za to jakich. Evan to bez wątpienia przyszły idol dzieciaków, kto wie czy nie następca Rey'a?

16476371734edf391100c30.jpg

Mój głos leci w stronę... Chrisa Jericho. Wśród tej stawki jakoś on mi najbardziej pasuje do tytułu wrestlera września. Zdobył WHC na Unforgiven, a także raz już obronił ten pas na jednym z Raw w walce z CM Punkiem. Nie wolno także zapomnieć o pierwszej walce Krzysia na Unforgiven, czyli Unsanctioned Match, który też wyszedł w miarę dobrze. Jerycho przeszedł niesamowitą przemianę: z niedocenianego wrestlera, stał się największą gwiazdą na Raw. Pokazuje na każdej cotygodniówce swoją siłę świetnymi, barwnymi speechami, a także umiejętnościami w ringu. Nikt inny nie zasłużył sobie na tytuł wrestlera miesiąca tak bardzo, jak Y2J.

Mój głos wędruje do Evana Bourne'a. Postęp, jaki wykonał w miesiącu wrześniu jest zatrważający. W ogóle Evan robi wielką karierę w federacji jako super high-flyer i mega face. To był jego chyba najlepszy miesiąc w WWE Dlatego nie miałem większej trudności z wyborem :)

• Reputacja:   58
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  iPhone

Chris Jericho - zdobył World Title i z miejsca stał się sztandarową postacią RAW. Ciekawa postać z świetną charyzmą i bardzo dobrymi umiejętnościami wrestlerskimi. To był zdecydowanie miesiąc Y2J'a.

• Reputacja:   993

Wybrakowane są te pozycję, jeżeli chodzi o TNA. Brakuje oczywiście Jeffa Jarretta, wokół którego kręcił się cały miesiąć. Z pewnością gdyby znalazł się w ankiecie oddałbym na niego głos. Skoro go niema, oddaje go na Stinga. Solidne proma i dobre odwalanie roboty, jeżeli chodzi o podkręcanie atmosfery przed Bound For Glory.

Mój głos idzie na Evana. Ostatnio na topie. Zadomawia się na RAW i tworzy na prawdę fajne walki. Wplątał się między feud Kane'a z Rey'em co idzie na plus. Ogólnie Evan może stać się drugim Rey'em jeśli nie lepszym nawet...

• Reputacja:   6

IIL oddałbyś głos na gościa, który we wrześniu nie stoczył żadnej walki? To jest wrestler miesiąca a nie kij wie co :P

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   8

Zagłosowałbym na Undertakera za zajebisty segment z duszeniem Guerrero :P ale że go nie ma na liście, to zagłosuję na Chrisa Jericho. Zdobycie World Heavyweight Title i świetny feud z Shawnem MIchaelsem, który dla mnie może trwać dłużej niż Moda na Sukces :P Ponadto świetnie sprawuje się w roli hella, a jego gadek przy mikrofonie słucha się bardzo przyjemnie. Y2J!

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Ja zagłosowałem na Vladka. Wyrasta nam potężny Main Eventer niebieskiego brandu. Zaczyna się już mieszać do ważniejszych postaci i wróże my by jego rozwijająca się kariera nie potoczyła się system umagi a jej uwieńczeniem było rozpiździenie w pył na Armageddon przez nochalopagusa.

915802072594e34bce782c.jpg

Głos na Jericho, który idealnie znalazł się w roli heela, a pod nieobecność Ortona największego matherfuckera brandu. Świetny feud z Michaelsem, który będzie miał piękny finał w ladder match'u. No i oczywiście za to, że został bohaterem ostatniej akcji na Unforgiven i zdobył tytuł WHC Champa. Ogólnie to był jego miesiąc.

Małe wyróżnienie dla Mysterio, który po powrocie odzyskuje wysoką formę :)

Wybrakowane są te pozycję, jeżeli chodzi o TNA. Brakuje oczywiście Jeffa Jarretta,

Spoko... Skoro tak uważasz pod koniec tego miesiąca możesz mi przesłać swoje typy jeśli chodzi o TNA ;] Tyczy się to z resztą wszystkich, jeśli ktoś Wam bardzo zapadnie w pamięć z października, to pod koniec miecha wbijać z tym do mnie na pw czy gygy :D Na pewno wezmę to pod uwagę :)

IIL oddałbyś głos na gościa, który we wrześniu nie stoczył żadnej walki? To jest wrestler miesiąca a nie kij wie co :P

Wiesz Pablo, wrestler żeby pokazać się z dobrej strony nie koniecznie musi walczyć. Przykładem jest Sting który wcale nie walczy, ale co tydzień dostaje dużo czasu na gadanie i bardzo dobrze to wykorzystuje :)

Ja swój głos oddałem na Evana... Koleś w tym miesiącu jak dla mnie wymiótł wszystkich ;)

Zastanawiałem się miedzy Evanem a Rey'em oddałem jednak głos na tego drugiego ponieważ wrócił On tuz po kontuzji i to bardzo ciężkiej. Rzadko zdarza się aby wrestler po przerwie tracił na wadze jest wręcz przeciwnie (słynny brzuszek :P) poza tym powraca w wielkim stylu. jest w bardzo wysokiej formie a każda jego walka we wrześniu była wyśmienita oby tak dalej :)