Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 29/09/2008 - wyniki i raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Batista pokonal Santino Marelle

2. Match

The Miz (w/John Morrison) pokonal JTG(w/Shad)

3. Match

Jamie Noble & Mickie James pokonali Paul aBurchill & Katie Lea

4. Match

Ted DiBiase, Cody Rhodes, Manu & Kane pokonali Reya Mysterio, CM Punka, Kofi Kingstona & Evana Bourne

5.Match

Beth Phoenix & Jillian Hall bpokonaly Candice Michelle & Kelly Kelly

6. Match

The Great Charlie (w/ Ranjin Singh) pokonal Deuce

7. Match

Degeneration X pokonali Chrisa Jericho & Lance Cade
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

• pablo modjo

1

• randyorton8

1

• tomo

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

co tutaj duzo mowic napewno Ci co ogladaja rawa przyznaja mi racje ze jest co raz lepszy na sam poczatek ulubieniec wiekszosci z nas Santino opowiada Baptiscie co z nim robi :lol walka jednak nie trwa dlugo,druga walka to srednie widowisko i raczej bez przyszlosci,Noble szuka partnerki i wygrywa walke a zaraz pozniej 8man tag team match naprawde poczatek bardzo ciekawy ale niestety pozniej juz lekka nuda i fajny koniec z Kane'm,walka lasek ktore co raz wieksze show robia,i w koncu kolejny sympoatyk The Grejt Charlie(chyba najlepszy moment na Rawie) :lol oczywiscie wielkolud wygrywa i poznaje prawdziwego grejty khaliego ale nie jest to dobra znajomosc i ME przyznam ze wiedzialem ze tak bedzie :D powrot Dx i wygrana walka przez chlopakow

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

W przeciwieństwie do RAW z ubiegłego tygodnia, ta gala była raczej 'walczona' niż 'gadana'. Cóż, powiem tylko, że ja osobiście wolę, gdy tygodniówki składają się głównie z ciekawych segmentów i mniejszej ilości walk, no ale, nie ma co narzekać. Gala 'czerwonych' była po raz kolejny niezła.

Początkowy mini-speech Marelli i Honky Tonk Meter + Badanie mózgu wypadły na plus. Sama walka nieco mnie wkurzyła. IC Champ jobbujący w 43 sekundy ? (tak, liczyłem). Lekka przesada. Z Batisty większego animala taka akcja nie zrobiła, a z Marelli większą pizdę owszem. Kolejne starcie na linii Cryme Time vs M&M wypadło przyzwoicie. Niestety, dirt sheet nie tak śmieszny jak przed tygodniem. Z dobrej strony zaprezentował się w tej walce JTG, a Miz także nie ustępował zbytnio poziomem. (Damn, chciałbym rzeźbę Morrisona). Robienia z Burchilla jobbera niestety ciąg dalszy. Po tym, jak tydzień temu przegrał walkę z Noblem 1 vs 1, tak teraz przyszło mu jobbować w mixed tag matchu. Przypadł mi do gustu nowy finisher Noble'a. Niby zwykły armbar, jednak jego wykonanie bardzo przypadło mi do gustu. Niby zwykły armbar, a jednak jego wykonanie sprawia, że akcję ogląda się z przyjemnością. 8 man tag team match miał potencjał, niestety został on ograniczony przez głupi booking. Miałem nadzieję, że w związku z tym, że będzie aż 8 wrestlerów odejdzie się od oklepanego schematu klepania jednego wrestlera. Myliłem się. Jasne momenty walki to początkowy spotfest, oraz dobra końcówka. Walki div nie przewinąłem tylko dlatego, że nie chciało mi się podnosić z łóżka do klawiatury. Akcja po której Beth odliczyła Kelly wyglądała mega DEWASTUJĄCO. Charlie'go Haasa ciąg dalszy. Tym razem wcielił się on w postać Khali'ego i jak zawsze był śmieszny. Po walce wszedł prawdziwy Great i przez moment wydawało mi się, że przejdzie on face turn (uśmiechy itd.), jednak jak się okazało, chop załatwił sprawę. Swoją drogą to absurdalne, że publika na 2 gali z rzędu chantuje Khali, Khali. D-X Reunion ? Wiedziałem o tym od razu, gdy okazało się, że HBK będzie walczył u boku mystery partnera. Sam ME raczej krótki i bez historii. Teraz już wiem, dlaczego Cade odliczył tydzień temu HBK. Wypłacono mu w ten sposób rekompensatę wsteczną ze wczorajszą demolkę.

Jedynym w zasadzie segmentem na gali był ten z udziałem Ortona, Adamlie'go, JBL'a i Batisty. Wypadł średnio, żeby nie powiedzieć słabo. Ja wiem że JBL to as mikrofonu itd., jednak słuchanie tej samej gadki każdego tygodnia od paru ładnych miesięcy jest co najmniej męczące.

Ogólnie RAW wypadł gorzej niż tydzień temu, jednak nie ma za bardzo na co narzekać. Mamy dobry build up pod walki Kane vs Mysterio, niezły pod Batista vs JBL i świetny pod HBK vs Jericho.

• Reputacja:   6

Walki div nie przewinąłem tylko dlatego, że nie chciało mi się podnosić z łóżka do klawiatury

Dzięki Bogu ja mam klawierkę na podczerwień i zabrałem ją na łóżko :lol hehe.

Kolejny dobry RAW. Santino nie rozczarował i tym razem. Motyw z mózgiem wyjebisty ;) Szkoda tylko, że Batek rozniósł Marelle niczym nędznego robaka w kilkadziesiąt sekund. Z Jamiego Noble kolejna polewka a Paul chyba wkrótce przywita się z ECW lub w ogóle dostanie kopa w dupę od Vince'a na pożegnanie. 8 man tag match zaczął się bardzo dobrze. Jednak po reklamach zrobili z tego niezłego zamulacza. Kane wykonał mocarnego chokeslema. Szkoda tylko, że na No Mercy dodano stypulację z maską Rey'a. W sumie to jak spoiler :lolThe Great Charlie to kolejna rozrywkowa część wieczoru. Coś ten RAW strasznie zabawny się zrobił :P Bardzo fajna parodia Grejta :) Aż sobie wyciąłem i zostawiłem na dysku dla potomnych. A Deuce to chyba kolejny koleś na wylocie? W main evencie mamy powrót DX. Fajnie, w końcu trzeba przypomnieć fanom, że w sklepie WWE nadal są koszulki, czapeczki, majteczki z logo DX, prawda? Ogólnie niezły RAW.

16476371734edf391100c30.jpg

Raport by Eddy

Monday Night RAW z 29 września, nadawane z Minneapolis to ostatnie poniedziałkowe show przed galą PPV - No Mercy, która odbędzie się już w niedzielę.

Dowiadujemy się, że main eventem dzisiejszego wieczoru będzie pojedynek tag teamowy, w którym zmierzą się Chris Jericho wspierany przez Lance’a Cade’a i Shawn Michaels wraz z tajemniczym partnerem, którego poznamy z czasem…

Pierwszy pojedynek na RAW to non-title match, w którym zmierzyli się Batista oraz Intercontinental champion Santino Marella. Włoch pojawił się tradycyjnie wraz z Beth Phoenix. Zanim zaczęła się walka, Marella znów przywołał swój „Honk-a-meter”, który pokazał, że Włoch utrzymuje pas od 6 tygodni i do pobicia rekordu pozostało już „tylko” 58.

Na tym jednak nie poprzestał. Ukazał się nam „Brain barometer”. Marella powiedział, że przeciętny człowiek ma 6 miliardów komórek mózgowych, a sam jak pokazał wykres, ma ich 10 miliardów.

483b2206df20d47a.jpg

Chwilę potem pokazał ile takowych komórek ma Batista. Wyszło na to, że…12! :D

4f01b23d003ff273.jpg

Walka się zaczęła i Włoch szybko został powalony clothesline’m. Potem Batista maltretował swojego przeciwnika przy narożnikach i wykonał Spyndbuster, a następnie swój finisher – Batista Bomb. To wystarczyło, żeby skończyć walkę. Po tym jak ogłoszono zwycięstwo Zwierzaka, ten wdał się w kłótnię z Beth, przez co nie zauważył JBL’a, który wykonał na swoim przeciwniku z nadchodzącego PPV, Clothesline from hell.

Przenosimy się na backstage, gdzie wywiad prowadzi Todd Grisham. Jego rozmówcą jest Shawn Michaels. Grisham chciał porozmawiać o Lanc’ie Cade, ale HBK mu przerwał i powiedział, że trenował Cade’a przed laty i już wtedy był dobry. Zwrócił się natomiast do Jericho i powiedział mu, że zostało mu 6 dni, żeby nacieszyć się swoim pasem. Todd zapytał o to, kto będzie partnerem Michaels’a. HBK nie powiedział wprost, dał nam tylko kilka wskazówek.

Kolejna walka to starcie JTG z Cryme Time, któremu towarzyszył rzecz jasna Shad kontra The Miz (wspierany przez Morissona). Przed meczem, krótki segment, w którym M&M wcieli się w ojców Shada i JTG. Walka wyrównana, co chwilę to jeden to drugi przejmował inicjatywę. W końcu na ring chciał wejść Morisson, ale zanim zdążył cokolwiek zrobić zrzucił go poza ring Shad. Wystarczyło to jednak by odwrócić uwagę JTG’a co skrzętnie wykorzystał Miz wykonując serię ciosów i odliczając swego rywala.

Walka nr 3 na RAW to pojedynek tag teamowy: rodzeństwo Burchill kontra Jamie Noble i… no właśnie, kto? Noble nie miał partnerki. Przed walką na backu poprosił o to Jillian, ale ta mu odmówiła. Zagrał theme Regala, który pojawił się wraz z Laylą i usiadł na przygotowanym dla niego tronie.

09d64050fd02565b.jpg

Wszystko wskazywało na to, że Noble będzie walczył sam, ale tak się nie stało. Divą, która zdecydowała się mu pomóc w walce była Mickie James. Zaczęli panowie, tagi w obu drużynach i walczą panie. Gdy ktoś próbował interweniować szybko jego zamiary przerywał niewalczący rywal. W końcówce Jamie wykonuje suplex na Paulu i ze słowami „This is for You!” kierowanymi do Layli (a może do Regala?:) ) wykonał drop kick z górnej liny. Odliczanie przerwała Katie, ale szybko ładną akcją z top rope powaliła ją Mickie. Następnie kick i pani Burchill już nie ma w ringu. Paul jeszcze ostatkami sił atakuje swojego rywala, ale szybko nadziewa się na suplex. Dodatkowo Noble zakłada submisson na rękę oponenta, co spowodowało natychmiastowe poddanie się tego drugiego. Tegoroczny King of The ring, aż się podniósł, gdy to zobaczył, a Jamie miał prawo do tryumfu. Tymczasem dostajemy kolejną zapowiedź walki na dzisiejszy wieczór, mianowice 8man Tag team match:, w którym wystąpią: Kofi Kingston, CM Punk, Evan Bourne i Rey Mysterio, a naprzeciw nich Dibiase, Rhoades, Manu i Big Red Machine Kane. Zanim to się stało przenieśliśmy się na backstage gdzie Rhoades, DiBiase i Manu starali się nawiązać jakieś porozumienie z Kane’m, mówili, ze tak jak oni tak i on należy do gwiazd drugiej generacji. Glen to brutalnie mówiąc olał i powiedział, że zależy mu tylko na tym, żeby zniszczyć Mysterio i powiedział, żeby lepiej mu nie wchodzili w drogę.

159d60b16d4f0027.jpg

Pojawił się Lance Cade, który przygotował krótki speech. Przypomniał jak tydzień temu spinował HBK’a i wyznał, że był uczniem i Shawna i Jericho i ostatnia walka pokazała, który z nich jest lepszy. Powiedział też, że jest przekonany o tym, iż po niedzielnej walce Chris nadal będzie mistrzem.

Nadszedł czas na zapowiedzianą walkę 8 wrestlerów. Zaczęli Bourne i Manu, który szybko przejął inicjatywę. Evanowi udało się jednak wyślizgnąć i dokonać zmiany z Rey’em. Razem zaatakowali Manu, a gdy ten wypadł za ring, skoczył na niego Bourne. Priceless atakowało w tym czasie Mysterio, ale ten uciekł przed ich atakiem, a oni sami wypadli przy małej pomocy Punka za ring. Wypadł też Kane, po ataku Booyaki. Punk i Kingston w dwójkowej akcji wykonali skok między linami na synalków a Rey na Kane’a once again.

Po przerwie na reklamy widzimy jak Rhoades wykonuje submission move na Bourni’e. Następnie zaczął się nad nim znęcać Manu, ale Sydalowi znów udało się wymsknąć i wykonać zmianę tym razem ze Straight Edge’m. Na chwilę wchodzi do walki jeszcze Rhoades, a potem Kane, ale szybko zmienia go Dibiase. Trochę męczenia Punk’a tag z Rhoades’em i dwójkowy suplex na tym zawodniku w wykonaniu synalków. Zmiana na Manu, potem znowu na Rhoades’a i w końcu na Kane, czyli znęcania się ciąg dalszy. CM był bliski zmiany, ale Kane nie dał mu zdezerterować, a na dodatek poczęstował big bootem Booyakę, po czym wykonał kolejny tag. Akcja trochę się ożywiła, gdy Punkowi wreszcie udało się wykonać zmianę. Do kwadratowego pierścienia wszedł wreszcie Jamajczyk i od razu z pełną energią wykonał cały swój move set na Rhoadsie. Liczenie po finisherze Kingstona przerwał Manu, ale szybko pozbył się go z ringu Evan. Tag Cody’ego z Kane’m. BRM przygotowuje się do Chokeslam’a ale przerywa mu Mysterio atakując z top rope. Szybko reaguje Ted Dibiase, w rezultacie i on i Mr 619 lądują za ringiem. Kingston szykuje się do ataku na Kane’a w narożniku, ale nadziewa się na Chokeslam tym razem udany. 1..2..3. Koniec meczu.

aedc7ba7b67aeea4.jpg

Na ring wyszedł Adamie i powiedział, że trochę wcześniej Kane, poprosił go o to, żeby Mysterio musiał zdjąć maskę, jeśli Kane wygra z nim na No Mercy, jeśli Kane i jego team wygra dziś wieczorem. Tak się stało, więc Rey będzie musiał w przypadku porażki zdjąć maskę. Przerwał mu Orton, któremu wejściu znów towarzyszył niesamowity cheer publiki. Spytał GM RAW czy ma włączoną komórkę, bo przecież musi swoją decyzję uzgodnić z Shane’m MacMahonem. Powiedział też, żeby przestał się ośmieszać i zrobił to, co do niego należy, tzn. z powrotem zawiesić Punka. Wtrącił się JBL, który powiedział, że już niedługo będzie nowym WHC Champem. On a nie kontuzjowany Orton, który nie ma czego szukać. Zagrał theme Batisty: Orton i Adamle zmyli się z ringu, a Batista skopiował to, co na początku gali zrobił Bradshaw, czyli zaszedł go od tyłu. JBL się po krótkim czasie zorientował się w sytuacji i spróbował ataku na Animala, ale ten szybciej wykonał spear.

9b2642b8847b9046.jpg

Znów segment na backu: Marella rozmawia przez komórkę z jakąś laską, ale gdy dostrzega Beth szybko kończy rozmowę udając, że rozmawiał z niejakim „Frankiem”. Beth poprosiła, żeby nie pojawiał się podczas jej walki, bo może wszystko zepsuć. Tak też się stało...

Glamazon walczyła w teamie z Jillian przeciwko swojej rywalce z No Mercy Candice i jej towarzyszce Kelly Kelly, Walka przez cały czas nudna, przewagę miały oba teamy na zmianę. W końcówce Beth powaliła na ziemię Kelly przeszła do pinu, ale przerwała Candice. Beth ją odepchnęła, a ringu wyrzuciła z ringu. Kelly spróbowała wykonać roll-up, ale Glamazon nie dała się spinować – wykonała za to swój finiszer i skończyła walkę.

Następna walka to pojedynek Deuce vs Great Khali, ale czy na pewno? No właśnie ;) Tak naprawdę był to Haas w kolejnej swojej mistrzowskiej parodii. Haas świetnie naśladował również ruchy Khalasa. Szybko zrezygnował z przebrania i swoimi ciosami wykończył Deuce'a. Po walce pojawił się prawdziwy Khali i mimo początkowego uśmiechu na ustach szybko ściął z nóg Charliego.

2a8ce876f86f5c5a.jpg

No i czas na Main Event. Jako pierwsi na ring weszli Jericho i Cade. Y2J powiedział, że ktoś życzył mu powodzenia w alce z HBK’em na No Mercy. Chris powiedział, że tego nie potrzebuje. Cade wyjął drabinę a Jericho powiedział, że przy jej pomocy zniszczy Michaels’a. Nie omieszkał nawet tego zademonstrować na przeciwniku „duchu” ;).

Po reklamach na ring wchodzi HBK i wszyscy oczekują na odpowiedź kto będzie jego partnerem, ale on wrócił z powrotem na back. No i stało się to, na co fani czekali od dawna. POWRÓT DX!

921ce3fc9b6d2ac0.jpg

Zaczęli HHH i Y2J. Kilka ciosów Game’a, ale to Y2J powalił go na matę i spróbował wykonać walls of jericho, nieskutecznie. Zmiana z Cade’m, który na wejściu dostaje suplex. A na dokładkę uderzenie kolanem w głowę. Wchodzi Michaels: zaczyna czopsami, a następnie powala byłego ucznia na matę. Interweniuje Jericho, ale HBK od razu sobie z nim radzi, a na Lanc’ie wykonuje atomic drop. Wychodzi z ringu w pogoni za WHC Champem, a po wejściu z powrotem natrafia na big boot. Seria ciosów w głowę i inicjatywę przejmuje znów Chris. Następnie trochę okładania Michaela w narożniku., po czym aktualny mistrz zakłada submisson move, a następnie wykonuje lionsault, ale pudłuje. Michaels robi zmiany i wchodzi jego partner z DX. Trypel eliminuje z ringu Jericho i wykonuje Spyndbuster na Cad’zie. Próba przejścia do Pedigree, ale przerywa Y2J wykonując codebreaker. Shawn wchodzi na ring, ale rywale atakują go we dwójkę, co oznacza dyskwalifikację. Mecz kończy się bez rezultatu, ale walka na ringu nie. Panowie dalej okładają HBk’a, Jericho nawet wyjmuje drabinę, ale rzuca ją w cholerę i ucieka, gdy widzi Huntera z młotem. Dostało się oczywiście Cade’owi jak zwykle. Najpierw młot, potem Sweet Chin Music i pedigree, na koniec splash Michaelsa z drabiny.

Plusy gali:

icon_plus.gifspeech Mirelli, wreszcie ktoś się odważył powiedzieć w twarz Batiście, że jest bezmózgim koksem :D

icon_plus.gif początek i koniec walki 8-osobowej

icon_plus.gifpowrót DX!

icon_plus.gifświetna sparodiowanie Khalasa przez Haas’a

Minusy gali:

icon_minus.gifkolejna nudna nawijka Batisty i JBL’a o to, który wygra na No Mercy

icon_minus.gifnastępna słaba walka div

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak kończy się RAW i mój pierwszy raport, mam nadzieję, że tym, którzy przeczytali się podobał. Trochę pracy mnie to kosztowało, bo jak się za coś biorę to porządnie. Jutro planuję zrobić raport ECW.

Fajny raport też jestem kandydatem na "raporciarza"? :D Ogólnie dobre RAW. Powrót DX i to się liczy. Początek walki team Rey vs team Kane zajebisty. Ciągłe sucide divy. ( nie mylić z DIVAMI :) ) A Great Charli to już beczka śmiechu. Coś ruchliwy ten Khali. :D Walka div zamulała jak nie wiem. Noble w końcu zaliczył niezłą wygraną. Zdecydowanie na minus walka div i segment z adamlem, ortonem , jblem, i "mamimalem baptistą".

Edit p-mo:

Raport pietreqNH

1) Batista vs Santino Marella w/ Beth Phoenix

Po wejściu na ring animala pojawił się Santino wraz z Beth. Powiedział do " Mamimala, Baptisty" :D Że nareszcie się spotykają i przedstawił mu swój Honk-A-Meter. Rzekł że zostało my tylko 58 tygodni aby byc nalepszym IC champem. Następnie przedstawił "Brain Barometer" i powiedział że przeciętny mózg człowieka ma 6 trylionów komórek. Natomiast Santino ma ich aż 60 trylionów. :D Zaś Batista ma tylko 12 =)) "To niezbyt wiele Baptista" - tak zakończył konwersacje Marella. Walka : Od samego początku Animal przejął inicjatywę ciskał Santino po narożnikach i wykonywał Clothesline'y. Na sam koniec wykonał Spinebuster i wykończył Marellę Batistą Bomb. Beth Phoenix zamierzała wejść na ring lecz z zaskoczenia wyskoczył JBL i wykonał na Batiście "Clothesline from Hell". Zwykły squash Batisty na Animalu.

2) Wywiad z HBK'em

Michaels powiedział Toddowi Grishamowi że kiedy 10 lat temu trenował Cade'a był dobrym "chłopakiem". Powiedział także, że Y2J ma 6 dni aby wycować się z WWE jako mistrz, bo w niedzielę HBK wejdzie na drabinę i zejdzie z niej jako WHChampion. Odpowiedział także że jego partnerem nie będzie Batista bo ma porachunki z JBL'em, ale co powiedziała by publiczność gdyby był to "Texas Rattlesnake" lub ktoś kto nazywa się "The best there is, The best there ever was, The best there ever will be." Na sam koniec powiedział że chce znależć partnera który go lubi.

3) JTG w/ Shad vs The Miz w/ John Morrison

Przed walką pokazano "Dirt Sheet" w którym ponownie Miz & Morrison wyśmiewają CT, występują jako ich ojcowie :D . Najpierw JTG wykonuje ładny Spinning Lariat a następnie Dropkick i próba pinu - 1...2... kick out. Miz próbuje wykonać BackBodyDrop ale JTG kontruje. Następnie Miz wykonuje swój Clothesline w narożniku i pin- 1...2.. kick out. Miz trzyma JTG w headlocku ale JTG wykonuje roll up i 2 count. Ale Miz szybko powala go Clothesline'em. Zawodnicy wymieniają ciosy JTG rzuca Mizem o liny i wykonuje LeapFrog Leg drop. Kolejny lariat by JTG i front dropkick z narożnika. Pin- 1..2.. kick out. Chwila zamieszania i Miz wykonuje szybki Reality Check. Pin - 1..2..3. Kolejna wygrana Miza i Morrisona nad Cryme Tyme.

4)Jamie Noble segment

Kolejny raz Noble próbuje poderwać Divę. Tym razem nie Laylę od której dostał kosza lecz ... Jillian :t_down: . Powiedział że nie przejmuje się jej śpiewaniem i ją szanuję i poprosił aby była jego partnerką w walce z Katie i Paulem Burchillem. Powiedziała że jeśli Layla nie chciała się z nim umówić to co dopiero ona. Ale nagle przyszedł Dolph Ziggler i przedstawił się Jillian i Noble'owi. Czy Jamie znajdzie partnerkę?

5) Jamie Noble & Mickie James vs Katie Lea Burchill & Paul Burchill

Walce przyglądają się William Regal i jak zawsze piękna Layla :twisted:. Noble atakuje Burchilla lecz Paul zmienia się z siotrą i atakują razem Noble'a. Katie kopie Jamiego lecz Noble zmienia się z Mickie która wykonuje dropkick, lecz po chwil Paul przerywa akcje. Próba pinu przez katie - 1..2.. kick out. Chwyt submissionowy przez Katie. Długo utrzymuje uścisk lecz Mickie wykonuje Neckbreaker. Obie leżą na środku ringu i obie się zmieniają. Serio shoulder-tackle Noble'a następnie BackSuplex. Wchodzi na narożnik mówi, że "to dla Layli" i Missle Dropkick. Pin - 1..2.. Katie przerywa. Lecz z zaskoczenie Lou Thesz Press z narożnika wykonuje Mickie. Wyrzuca Katie z ringu. Paul atakuje Noble;a lecz on wykonuje Suplex na następnie Arm Bar. Po tym submissionie, Paul Burchill się poddaje. Wygrywa Noble i Mickie James.

6) Simply Priceless & Kane segment.

Rhodes i spółka szukają Kane'a. Mówią mu że jeśli jego ojcem jest Paul Bearer, to jest 2nd generation superstar jak oni. Proszą go aby współpracował z nimi w teamie. On odpowiada że nie będzie nikogo słuchał. W jego wersji lepiech niech oni nie wtrącają się w jego walkę. I nie obchodzi go czy są gwiazdami 2 generacji i ma też zamiar zmasakrować Mysteria w walce.

Widzimy przypomnienie walki z przed tygodnia w której po nie udanej próbie SCM, Lance Cade pinuje Michaelsa.

7) Speech Lance'a Cade'a

Jeśli nie wiecie to ja tydzień temu spinowałem mojego byłego mentora HBK'a. Lecz przez ostanie miesiące nauczyłem się wiecej od Y2J'a niż w 10 lat od Michaelsa. Nie obchodzi go także kto będzie jego partnerem. Ponieważ po jego stronie stoi Chris Jericho. Wspomniał także, że po No Mercy to Y2J nadal będzie mistrzem.

8) 8 man tag-team.

CM Punk & Rey Mysterio & Kofi Kingston & Evan Bourne vs Simply Priceless & Kane

widzimy Mysteria w nowej masce odkrywającej jego tył głowy. Czyżby to coś oznaczało?

Zaczynają Evan Bourne i Manu. Manu przejmuje inicjatywe lecz zmiana Evana z Reyem. Ich wspólpraca przynosi efekty. Najpierw Mysterio wyrzuca Manu. Potem senton przez liny Evana Bourne'a. Następnie Rhodes i DiBiase nabiegają na liny i wypadają z ringu. Teraz mysterio wyrzuca Kane'a dropkickiem. A Kofi Kingston i CM Punk wykonują Suicide Dive na Pricelessów. Splash Mysteria na Kane'a. Co za pokaz high-flyingu w WWE. Mysterio team CLEANING HOUSE!

Na ringu Evan i Rhodes. Rhodes trzyma dźwignie na ręce Bourne'a. Puszcza chwyt i maltretuje Bourne'a. Zmiana z Manu. I back Suplex. Pin - 1..2..kick out. Zmiana Evana z Punkiem i Flying Clothesline. Seria ciosów i High Knee. Lecz Manu kontruje i kolejna zmiana z Rhodesem. Cody wykorzystuję obolała lewą nogę Punka. Zmiana z Kane'em. I atak w narożniku. Tym razem DiBiase w ringu. Ciagły atak na lewą nogę. Z za ringu Kane atakuje Punka. Znowu Rhodes w ringu. Suplex i pin - 1..2.. kick out. CM musi koniecznie wykonać zmianę. DiBiase w ringu i wykonuje DoubleAxeHandle z narożnika. Publiczność krzyczy ; CM PUNK !!!. Manu w ringu. Pchnięcie i pin - 1..2 kick out. Zmiana z Codym. Dalej atak na lewą nogę. Wchodzi Kane, zmierza do narożnika Mysterio i wykonuje big boot na Rey'u.Wykorzystuje to CM i mamy Enzuguri. Zmiana Kane'a z Rhodesem. Zmiana Cm z Kofim. Kofi wykonuje Cross Body, 2 drop kicki i Russian Leg Sweep. BOOM BOOM BOOM! I mamy Air Jamaica. Pin- 1..2.. przerywa Manu. Bourne wykonuje clothesline przez liny na Manu. Wchodzi Kane szykuje Clothesline na Kofim lecz Rey wykonuje frontkick z lin. Wchodzi DiBiase i Mysterio wykonuje Monkey Flip przez liny. Co za forma face'ów w tej walce. Kingston wskakuje na Kane'a w narożniku lecz on wykonuje Chokeslam!. Pin - 1..2..3!. Wygrywa Team Kane.

9) Speech Adamle

" Przed walką Kane po prosił mnie o pewną sprawę, lecz ja powiedziałem mu że zrobię to kiedy on wygra swoją walke. Zrobił to wieć ogłaszam bardzo ważną rzecz. Na NM jeśli Kane wygra Rey musi zdjąć maskę."

I HEAR VOICES!!! Na ring wchodzi Randy Orton. Spytał Adamle'a czy ma telefon i skonsultował się z Shanem. Bo jeśli on stwierdzi że to zła decyzja będziesz musiał wypucować mu buty. Powiedział także, że chce aby spowrotem zawiesił Cm Punka. Na ring wchodzi JBL. Mówi że stracił dużo pieniędzy na giełdzie ale i tak jest jednym z silniejszych ludzi w WWE. Mówi że zamierza pokonać Batiste i pokona również HBK'a lub Jericho i zostanie mistrzem. A Randy swoje sukcesy ma już za sobą a JBL ma szanse tu i teraz. I WALK ALONE!!! Wchodzi " Mamimal, Baptista" jest za JBL'em i mamy "potężny" spear. Powiedział mu że jeśli teraz ma zły tydzień to po NM bedzie jeszcze gorszy.

10) Glamarella segment

Santino rozmawiał z "kimś" przez telefon lecz gdy ujrzał Beth zmienił ton i pożegnał się z "Frankiem". Beth spytała z kim rozmawiał. Powedział że miał wygrać dla Frankiego :D Powiedziała że przez niego przegrała z Kelly i teraz pójdzie sama na walkę.

11)Kelly Kelly & Candice Michelle vs Beth Phoenix & Jillian Hall

Nie opisuje bo nie ma co. Wygrywa Beth po faceplant na Kelly.

12)Deuce vs The Great Charli

Brawa dla Haasa. Świetny speech. Warto Obejrzeć na YT.

Khali coś ruchliwy nawet dropkick :D Flying clothesline. I GREAT CHARLI WYGRYWA!!! Ale przychodzi prawdziwa "kłoda" i niestety brain chop na Haasie.

Świetne promo przed Wrestlemanią w TV.

13) ME Y2J & Lance Cade vs Degeneration X Suuuuck IT!

Y2J powiedzial że jest lepszy od Michaelsa. Cade wyciągnąl drabine. Pokazał co chce zrobic z Shawnem. Najpierw obić go drabiną o stalowy narożnik, kolejnie o schody. Położyć go w drabinie i zamykać ją itd. Powiedział że nikto nie wykorzystuje lepiej drabiny niż on. Na końcu przeszedł pod drabiną i powiedział że nie potrzebuje szczęścia.

Coś nieprawdopodobnego re-aktywacja DX!!!

Na ringu HHH i Y2J. Triple wykonuje clothesline i seria ciosów. Jericho zmienia się z Cadem. I mamy snap suplex na Lance'ie. Knee drop i zmiana z Michaelsem. Wchodzi Chris ale HBK powala go. Atomic drop na Lance Cade i biegnie do Jericho. A w ringu Cade atakuje Michaelsa Big bootem. Zmiana z Chrisem i Back suplex. Zmiana z Cadem i seria ataków w narożniku. Znów Y2J i mamy underhook. HBK daleko od lin. Próba wyswobodzenie ale Y2J łapie go za głowe i bulldog. Moonsault nie trafiony! Podwójna zmiana i high knee. Facebuster ale następnie Cade kontruje. Próba Pedigree ale Chris Jericho wykonuje Codebreaker!!! Wychodzi Michaels ale nagle Cade potężny clothesline. DQ Jericho i Cade atakują Michaelsa. Tak nie może być! jericho wyciąga drabinę. Triple H wychodzi ze sledgehammerem i uderza Lance'a. SCM na pomocniku Y2J'a!!! Pedigree Pedigree Pedigree!!! Wykończony Cade. Jeszcze Shawn Michaels dobija go Splashem z drabiny!!! Koniec zapraszam za tydzień. Komentował dla was pietreq