Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rey Mysterio & Evan Bourne - dobry tag team?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

img8829vd3.jpgAAGU160-No288~Rey-Mysterio-Posters.jpg

Na ostatnich Monday Night Raw'ach Evan i Rey pokazali się z bardzo dobrej strony , mecz z Kane'em był niezły walka dała radę i była jedną z dobrych stron na 800-nym RAW. Połączenie Reya i Evana jest napewno lepsze niż prawdopodony tag Kofi Kingston & CM Punk. Nic nie mam do Kofiego ani Punka, ale ich połączenie było by takie sobie. Rey i Sydal pokazali wiele wspólnych akcji, współpracę, ogólnie ciekawe połączenie dwóch świetnych high-flyerów. Niestety DRAFT mamy już za sobą a przejście Evana z wtorku na poniedziałek wydaje się mało prawdopodobne. Może WWE wyczuje że między tymi dwoma jest "chemia" i wykombinuje jakis storyline w którym Evan przejdzie do raw. Np. Evan jako wybawiciel Mysteria, dobry pokonuje okrutnego Kane'a. Co o tym sądzicie? :)

Pamiętajcie, że POST=WYPOWIEDŹ.

1. Twój post musi składać się z minimum 3 zdań.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• John_Cena_FU

3

• pablo modjo

1

• trs123

1

• Qui-Gon

1

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie ten tag team mógłby by bardzo ciekawy i mógłby również wywołać poruszenie w dywizji TT. Evan i Rey to byłby tak high-flyerowy zespół. I dla mnie też lepszą opcją by był storyline gdzie Evan przechodzi na Raw i ratuje Reya a potem tworzą team, niż to aby CM Punka sprowadzać do TT , lepiej niech się gdzie indziej pląta ... koło pasa.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Pierwsze zdanie tego tematu jest kompletnie niezrozumiałe :P Chyba coś Ci uciekło. Whatever.

Przywołujesz do tablicy tag team Rey'a i Evana. No cóż dwóch niewysokich high-flyerów do tego face'ów walczących widowiskowo - idealny materiał na idolów młodzieży (żeby nie powiedzieć dzieci). WWE na pewno już zwietrzyło interes. Przejście Evana na RAW to wg mnie tylko kwestia czasu. Miałem okazję zobaczyć jego popisy w ROH - koleś jest niesamowity. Połyka Rey'a na śniadanie :D Po prostu drugi AJ Styles. Bardzo żałuję, że nie wybrał TNA.

16476371734edf391100c30.jpg

rzeczywiście kiedy zobaczyłem ich razem jako team w ringu pomysłałem o jezu to albo feud z kan'em albo jakies pierdoly ;/ jednak zmienilem zdanie po 1 gongu. To co obaj panowie prezentowali po prostu smietanka :D z jednej strony mlody koles ktory zapowiada sie zajebiscie i jest promowany na drugiego rey'a (tak to przynajmniej wyglada a zwlaszcza ten cios jeden kiedy kolanami skacze na barki rywala to identyczne jak rey kiedy on skacze na barki rywala tyle ze siadajac na nich "rey vs kane po meczu gdy wtargnal evan ogladnijcie a sami sie przekonacie) a z drugiej olewany osmiewany przez wielu ludzi rey mysterio ,ktory powraca do zajebistej formy. polaczenie znakomite walka takze a umiejetnosci pokazuje ze taki rey = 100 x batista. No coz gdyby nie wzrost to smialo moge stwierdzic ze obok HHH to rey rzadzilby. Oczywiscie jest to dobry team ale kogo za rywali ? jest tylko kilka tag teamow i to slabo wypromowanych. Zreszta wogule ost tag teamy jakos zajebiscie mocno zostaly zaniedbane przez staruszka vinc'a dlatego nie przyciagnal takiej uwagi i publiki. To jest jeden z dwoch powod dla ktorych ten team nie bd stworzony . Mysle ze do konca feudu rey i evan bd walczyli razem przeciwko kane'owi aby podniesc over rey'a i przedraftowac evana za jakis czas. Drugim powodem jest to ze rey watpie aby mial ochote na Tag team title wkoncu przyszedl do RAW aby walczyc w ME o tytuly. WHC dla rey'a ? daje na to 30% szans i to jedynie w jakims battle royal czy mini RR. idealnym rozwiazaniem bylby IC co zdawalo sie idealnym rozwiazaniem akurat walczylby z innymi upper midcardami a pas zyskiwal by na znaczeniu. niestety pas trzyma znakomity w gebie ale kiepski w ringu santino i teraz pas ten nic nie znaczy. podsumowujac TEAM REY & EVAN BD TRWAL DO KONCA FEUD'U Z KANEM.

SPOILER :

czytalem na jednej ze stron ,ze na jednym z RAW kane mialby porwac evana i torturowac go jak rey'a . kane zarzadalby ze jesli rey chce odzyskac przyjaciela musi zdjac maske no i rey ja zdejmie (bohater ktory chce innego ratowac) nastepnie dochodzi na SS od meczu mask vs mask i zwyciezca zaklada maske do konca kariery.

Nie można zaprzeczyć że razem walczą niesamowicie , są boscy na ringu w jednym teamie.

Połączenie tych dwóch panów było by bardzo ale to bardzo opłacalne , dla Vinca , Money Money...I dla nas bo chyba każdy chciał by ich zobaczyć jeszcze raz na ringu w jednej drużynie.

Pablo mówiłeś że Evan zjada 619 na śniadanie , ale jeszcze został ci obiad i kolacja :D .Obiadem jest sam AJ Styles(tak , tak muszę uwarzać na fanow TNS) a kolacją...hmmmm...No nie wiem może być Jeff Hardy :P .

Co do feudu z Kejnem.

""SPOILER : czytalem na jednej ze stron ,ze na jednym z RAW kane mialby porwac evana i torturowac go jak rey'a . kane zarzadalby ze jesli rey chce odzyskac przyjaciela musi zdjac maske no i rey ja zdejmie (bohater ktory chce innego ratowac) nastepnie dochodzi na SS od meczu mask vs mask i zwyciezca zaklada maske do konca kariery.""

Nawet niezły pomysł powiem ci , ale co to za nowość zobaczyć Rey'a bez maski...Już nie raz ją ściągał , no chyba że zapuścił brodę to chcę go zobaczyć.Walczyć w masce do końca kariery?To ja jestem oczywiście że za Kejnem jak by powrócił jako Kane z kiedyś w masce to by bylo cool 8) .

Ogólnie może zacząć się niezły feud pomiędzy tymi trzema panami.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

No to od początku:

Rey i Evan to dwaj utalentowani, dobrzy technicznie wrestlerzy. ICh high - fly stoi na wysokim poziomie. Tag team poza podobieństwem w ringskillsach wziął się z kapelusza. Ni stąd ni z zowąd wzięli się razem i angle straszą Kane'a. Sydala pewnie cieszy jego potyczka z Big red monsterem, ale dlaczego on wszedł do tego feudu? nie rozumiem...

pablo modjo napisał(a):

Przejście Evana na RAW to wg mnie tylko kwestia czasu.

Evan już się pojawia na raw, stopniowo pewnie będzie go coraz więcej, aż w końcu jego profil zostanie przeniesiony na raw, gdzie kiedyś (mam nadzieję) będzie mistrzem.

pablo modjo napisał(a):

Bardzo żałuję, że nie wybrał TNA.

Ty byś wszystkich dobrych, ba w tym wypadku świetnych wrestlerów chciał w TNA. =)) Zostaw też coś dla WWE :) Nie no żart. A tak na serio to nie wiem czy miał propozycję od TNA, ale jeśli ją miał, a jej nie wykorzystał, to to oznacza, że woli pieniądze w WWE i większa sławę, niż rozwój i wykorzystanie jego możliwości w TNA. Ale to już zostanie słodką tajemnicą Evana.

Podsumowawszy Tag team dobrany jest dość dobrze, ale hmmm... z kapelusza... powinni to jakoś na backstage'u zacząć, żeby to miało ręce i nogi, ale jeszcze ich historia może się rozwinąć... Starczy mojego zrzędzenia :)

Wybrał kasę a nie rozwój ... tą kwestię można podważyć ponieważ jeśli WWE będzie dobrze prowadziło jego postać to jego umiejętności mogą być takie same a nawet wyższe od tych które mógł osiągnąć w TNA. A za pewno większość i pewnie i ty wybrali by kasę rozgłos w nadziei że WWE nie zmarnuje waszego talentu xD. Sądzę że jeśli WWE będzie prawidłowo postępywać z Evanem to będzie to wieli ME! A tag team z Reyem i feud z Kanem - może go dobrze wypromować. Ich tag team to dobry pomysł i na promocję Evana i na dobry feud.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Tak czytam niektóre wasze posty i śmiać mi się chce. Winicie Bourne'a za to, że wybrał WWE. Wrestler to przecież zawód jak każdy inny i pomyślcie sami, czy wolelibyście walczyć w federacjach niezależnych za 1000 dolców za występ, czy w WWE za 200000 rocznie (bo jak mniemam, w tej granicy oscylują zarobki Bourne'a). Jestem w 100 % pewien, że kilkoma występami na RAW Evan stał się bardziej rozpoznawalny, niż podczas tych kilku lat spędzonych na scenie niezależnej. Owszem, każdy kij ma dwa końce. W tym przypadku drugim końcem jest to, że Sydal, tfu, Bourne nie może pokazać wszystkiego co potrafi. Nie ma co jednak histeryzować, Evan nawet jeśli zaprezentuje jedynie odsetek swoich umiejętności, bo tyle jak na razie pokazał, jest jednym z lepiej prezentujących się wrestlerów w WWE i jego wizerunek zdecydowanie na tym nie ucierpi.

Sądzę że jeśli WWE będzie prawidłowo postępywać z Evanem to będzie to wieli ME!

Niestety, ale szanse na takie rozwiązanie są małe. Mało który cruiser jest w federacji Vince'a naprawdę doceniany. Kendrick (od niedawna), Mysterio, od biedy Chavo (chociaż tutaj główną rolę odegrały koneksje rodzinne) i .. dalej długo, długo nic. Czekam na moment, aż Bourne dostanie do rąk mikrofon i utnie jakieś promo. Powiem tylko tyle, że z mikrofonem radzi sobie on całkiem nieźle, więc nie powinien dać plamy. Kolejną ważną kwestią od której zależny jest push jest.. poparcie fanbujaków. Trzeba trzymać kciuki za to, dzieci kupią jego postać ze względu na umiejętności i Vince zauważając to, że jest na fali zdecyduje się dać mu prezent w postaci pushu.

Ale jeśli piszesz że trzeba czekać na to że dzieci to kupią to boję się że szykuje nam się drugi Rey Mysterio( odpukać ) ale tak się może stać i razem mogą tworzyć babyface team... oby tak nie było... Mówisz że w WWE mało jest cruisweightów w ME - masz rację ale może popatrz na t z drugiej strony , może do tej pory nie było tak dobrego zawodnika z tej dywizji aby zasługiwać na ME? Ja trzymam się wersji że tak jest i czekam na jego pojawienie się w ME. Do do wyboru - właśnie wrestling zawód jak każdy inny ,czasami bardziej liczą się dolary niż własny rozwój...ale takie czasy...

Obydwaj są dobrymi wrestlerami, high-flayerami. Przejście Evana do Raw, i pokonanie razem z Mysterio Kane'a było by bardzo ciekawe. Połączenie ich w tag, wydaje mi się, że nie byłoby aż tak ciekawe, gdyż wolę jak Rey walczy sam. Rzeczywiście, pieniądze grają wielką rolę w wyborze federacji, ale myślę, że Evan lepiej rozwija i rozwinie się w WWE. Jest wieksza, moim zdaniem lepsza, bardziej perspektywiczna. Jednak lepiej jeśli obaj panowie zagrają solo.

rvwzyx.jpg
  • 2 tygodnie później...

Tag-team składający się z dwóch utalentowanych high-flyerów. Moim zdaniem połączenie tych panów w tag-team to naprawdę świetna decyzja. Wystąpili razem w walce tylko raz i już zdążyli sobie mnie podkupić i pewnie także część z was. Po drafcie Rey'a na RAW bardzo się obawiałem, że znowu zrobią z niego WH Champa, a tu proszę jakie miłe zaskoczenie. Według mnie jest to czołowy (obecnie) tag-team w WWE. To właśnie mnie cieszy. Z niecierpliwością czekam aż ten feud z Kane'm się skończy, bo może wtedy zawalczą o pasy TT i pewnie podniosą im prestiż. Jeśli chodzi o ich umiejętności to chyba nie trzeba zbyt wiele mówić. Rey robi w tym fachu od wielu lat i jest uważany za najszybszego wrestlera w WWE, a Evan był wielką gwiazdą w federacjach niezależnych, dlatego wyprzedza umiejętnościami swojego partnera o parę ładnych lat. Z jednej strony jego przejście do WWE bardzo cieszy, bo w końcu do federacji Vince'a zawitał utalentowany High-flyer, z drugiej strony w WWE będzie się bardzo marnował i nie będzie mógł pokazać się z najlepszej strony. Jestem pewny jednej rzeczy...jeśli WWE oficjalnie połączy ich w Tag-team to wróżę im świetlaną przyszłość!

rmsig3.png

2483_1.png

Tak Rey Mysterio & Evan Bourne to dobry Tag Team, ze rożnych względów miedzy innymi to dwóch świetnie wyszkolonych wrestlerów są "przedstawicielami" High Fly, co jest chyba najlepszą formą wrestlingu i dla tego jestem praktycznie pewien, że stworzą wspaniały Team.

Maja świetne finishery Bourne fajnie wygląda gdy skacze, może gimmick Bujaki nie jest fantastyczny ale dla fanów raczej jest ważniejsze jak walczy a nie jaki posiada Gimmick. Tak więc sadze, że Tag Team Rey Mysterio & Evan Bourne będzie bardzo fajnym odświeżeniem WWE i jeśli ten spojler co podali chłopacy się spełni to w ogolę będzie bosko i moim zdaniem Ten Tag Team zapowiada się lepiej niż TT Kofiego i Cm Punk'a.

Co to tego że Evan & Rey tworzą efektowne walki razem nie ma wątpliwości bo to widać na pierwszy rzut oka.Rey przyzwyczaił już nas do ,,wysokich lotów'' Evan dopiero wszedł można powiedzieć do większej federacji ze sceny niezależnej.Z jeden strony jestem zadowolony z powstanie tego Tag'u,wiadomo że walki tych panów będą trzymać poziom,będą zazwyczaj szybkie i pełne akcji ,,wysokiego ryzyka'',żeby było wszystko jak należy oczywiście wpadną również pieniążki do kasy Vince'a za coraz to nowsze maski 619.Teraz druga strona sprawy jest wszystko pięknie ekstra,kaska leci,walki są,ale pytanie jak powstał ten Tag ?? Odpowiedz jest taka że powstał za przeproszeniem z Dupy,jeśli dobrze pamiętam.Evan raz czy tam dwa interweniował i już mamy Team ??Trochę to lipnie wygląda.Zero jakiegoś pomysłu na wypromowanie na starcie tych dwóch panów(oczywiście nie chodzi tutaj o tych panów jako jednostki tylko jako Team).Co dalej z tym będzie ??

Myślę że Bujaka ma trochę inne cele niż TT,bo za długo na to ,,pracował'' że tak powiem.Ale kto wie może poświęci sie dla sprawy i wypromuje swoją osoba Evan'a,co moim zdaniem bardzo mu sie należy.

pezetvi7.png