Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SWF - nr.4

John_Cena_FU

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Theme Star Show!!!

Gala odbywa się w Szczecinie

Ze Star Show z Szczecina witają się z państwem – profesor zapasów

Andrzej Supron

i Paweł Borkowski.. Na ostatniej gali dowiedzieliśmy się kto będzie rywalem Big Showa na najbliższym PPV. Został nim pan trzykrotne H.

Tak na FirstPPV będziemy mieli walkę dwóch doświadczonych zawodników z których każdy może zostać SWF Champem!.

Oczywiście że tak.

Backstage

Pokój GM

Do GM wchodzi Matt Hardy..

Matt:Stone – w zeszłym tygodniu mój brat Jeff , dostał szansę dostania się do walki o pas Hardcore na PPV, ja również chciał bym dostać taką szansę.

Stone:A nie zadużo być chciał od życia?? Miałeś szansę razem z bratem walczyć o TT – wykorzystaliście ją i macie pasy , nie wystarczy ci to?

Matt: No ale mój brat też miał pas i jakoś dostał szansę walki!!!

Stone:Zeszły tydzień to był zeszły tydzień – teraz są inne warunki , i NIE MA NIC ZA DARMO!!!

Matt:To znaczy że? Co mam zrobić aby dostać taką szansę?

Stone:Hmn…to cię będzie drogo kosztowało ….poczekaj , dostaniesz informację….

Matt wychodzi…

No Stone Cold zostawił Matta w sytuacji w której Matt nie wie na czym stoi

Zgadza się ale na tym polega rola GM nie może zgadzać się na wszystko co proponują mu wrestlerzy.

Yhy a teraz przejdźmy do pierwszej walki

1 WALKA

CM Punk vs MVP

Pin Fall

Końcówka… Klincz , wygrywa MVP i przechodzi do head locku , przez kilkadziesiąt sekund trzyma w nim Punka. Ale CM zaczyna uderzać z łokcie w brzuch MVP , MVP puszcza head lock a CM Punk wykonuje Irish Whip w narożnik. Biegnie z nim i uderza go kolanem cofa się i ponownie uderza MVP kolanem. Chce po raz trzeci wykonać tą akcje ale tym razem nadziewa się na Big Boota ze strony MVP , a następnie MVP wykonuje bulldoga. I dokopuję Punka serią Angry Stompów. Zakłada Punkowi armbara. Podnosi go Irish Whip , Punk odbija się od lin i Back Body Drop , MVP czeka aż Punk się podniesie i kopię go w żołądek i mamy Sit Down Powerbomb. PIN 1…2…3..

Zwycięsca : MVP

Bardzo ładna walka….

MVP przeważał cały mecz i zasłużenie wygrał

Theme Stone Cold

Stone: Matt Hardy przyszedł dziś do mojego gabinetu i prosił mnie aby dać mu szansę walki o pas Hardcore na FirstPPV. Pomyślałem i przemyślałem tą decyzję i doszłem do takiego wniosku….ale powiem je gdy HardyBoyz tu wyjdąć

Theme HardyBoyz

Matt: Już wyszliśmy a więc powiedz co wymyśliłeś?

Stone: Mój wniosek jest taki w sumie możesz mieć szansę walki o pas Hardcor ale pod jednym warunkiem!

Matt:Jakim

Stone: Że oddacie mi swoje pasy Tag Team…

Jeff i Matt: Co?!?!

Stone: To!!! Po prostu coś za coś

Jeff: No dobra jak byś my oddali pasy to Matt dostaje szansę walki a ja – co ja z tego będę miał?

Stone:Hmn może walkę o SWF Champa!!

Jeff: No dobra

Stone:Heheh chciałbyś …. Zrób to po prostu dla swojego brata haha

Matt: No to co Jeff zgadzamy się…

Jeff: No niewiem – ja nic z tego nie będę miał..

Matt:No wiem ale….Ej Stone może jednak dało by radę upchnąć Jeffa w jakiejś walce o pas

Stone: Upchnąć – aleś to określił….Hmn może coś by się dało zrobić

Theme Rocka!

Rock: Ej Rock sobie myśli co to ma być czemu oni dostają mnustwo szans na walkę o pas ja tylko jedną

Matt: Bo..

Stone: STOP!!! Robi się tu burdel ale mam już pomysł w dzisiejszym Mani Evencie zmierzą się ze soba The Rock i Matt Hardy . Do walki będzie mógł dołączyć Jeff Hardy jeśli wygra swoją walkę z Umagą!!!

Jeśli wygra Rock będzie walczyć o pas SWF!! A jeśli wygra Matt lub Jeff to któryś z nich dołączy do walki o pas Hardocre!! A więc ponawiam pytanię – czy oddacie mi pasy?

Jeff i Matt: Tak ( Oddają pasy)

Wszyscy schodzą z ringu

No to szykują nam się wielkie emocje

Tak dzisiejszy Main Event będzie bardzo ciekawy

Ale za nim to nastąpi to odbędzie się walka Kurt Angle vs Samoa Joe

2 WALKA

PinFall

Kurt Angle vs Samoa Joe

Końcówka…. Angle zakłada Angle Lock Joe-owi. Ale tan dotacza się do lin i sędzie przerywa akcje. Kurt kopię Samoa Joe , podnosi go i wykonuję Irish Whip w narożnik, biegnie chce wykonać Splasha ale nadziewa się na Big Boota. Łapię Kurta i wykonuje Fisherman Suplex PIN 1…2…. A jednak nie Samoa Joe kopię Kurta podnosi go wykonuje Irish Whip Kurt odbija się od lin a Samoa wykonuje mu Back body drop. Samoa Joe wychodzi na trzecią linę i mamy splasha z trzeciej liny PIN 1…2…3…

Zwycięsca: Samoa Joe

Piękna walka i druga wygrana Samoa Joe z rzędu

Tak to dobry wrestler

Backstage – widzimy Stone Colda rozglądającego się po backstage , który jest wyraźnie zniszczony. Słyszy dzięki metalu i idzie w ich stronę. Patrzy za róg a tam stoi Kane kopiący w drzwi.

Stone: Ej – Kane to nie jest twój dom abyś mógł sobie tak po prostu niszczyć wszystko.

Kane podchodzi ze zdenerwową miną do Stone Colda

Kane: ….. Ja chcę walke….

Stone : I z tego powodu niszczysz rzeczy na bakcstage??

K:

Stone:No ale skoro tak lubisz niszczyć to zniszcz swojego dzisiejeszego rywala. Bo dzisiaj zmierzysz się w Street Fighcie z Goldbergiem . <Śmieje się w twarz Kane>

No to na dzisiejszej gali dojdzie do zderzenia dwóch wielkich sił rażenia . Kane spotka się z Goldbergiem w Street Fighcie a więc oznacza to że będą mogli wzmocnić swoją siłę , różnego rozdzaju rzeczami – które wpadną im w ręką

Ta walka mimo że nie jest Main Eventem może być najciekawsza na tej gali

Zobaczymy…ale póki co walka elminacyjna do dziejszej walki wieczoru Jeff Hardy vs Umaga

3 WALKA

Pin Fall

Jeff Hardy vs Umaga

Kocówka… Jeff odbija się od lin , Umaga chce wykonać na nim Back Body Drop ale Jeff kopię go w głowe , ponownie odbija się od lin i wykonuje Running DDT. Umaga leży na środku ringu – Jeff wychodzi na trzecią linę i mamy Swantom Bomb . Próba pinu 1….2…3. A jednak nie – tylko dwa!!! Zdenerwowany Jeff ciągnie Umage bliżje narożnika – rozpędza się i mamy Whisper In The Win. 1…2…3…..

Zwycięsca:Jeff Hardy

A więc w walce wieczoru zobaczymy mecz trzech rywali

yhy w ringu na przeciw siebie staną bracia a do nich dołączy jeszcze The Rock

Przed meczem to The Rock jest faworytem ale to może się zmienić w trakcie walki

Szczególnie że bracia mogą na początku razem poobijać The Rocka aby potem między sobą załatwić sprawę wygranej.

Ten scenariusz może się sprawdzić ale pamiętajmy że The Rock to doświadczony zawodnik i będzie przygotowany na takie rozwinięcie sytuacji

W każdym bądź razie ta walka na pewno przyniesie nam sporo emocji

Na ring wchodzi Kurt Angle

O a to co – Kurt Angle … zobaczymy co nam powie

Kurt: Jak sami wiecie jestem świetnym wrestlerem i złotym medalistą olimpijskim … i nasuwa mi się taka myśl czemu ja nie miałem jeszcze żadnej walki o żaden dostępny w federacji pas? Czy to nie jest trochę dziwne że taka osobowość jak moja nie została jeszcze doceniona…Stone Coldzie Steve Austinie – chcę abyś wyszedł na ring i powiedział mi czy mogę liczyć w tej federacji na jakiś pas?? Ułatwię ci nawet sprawę i powiem że chodzi mi o pas Tag Team , który nie ma swoich właścicieli.

Thehe Stone Colda

Stone:Kurt Kurt Kurt … zastanówmy się nad twoim myśleniem… pas Tag Team – pas stworzony z myślą o zespołach dwu osobowych aty jesteś sam….no chyba że będziesz walczył razem ze swoim złotym medalem<śmiech publiki>

Kurt:Steve spokojnie na pewno znajdzie się jakiś chętny do walki razem ze mną w jednej drużynie… A więc niech osoba , która mogła by stowrzyć ze mną Tag Team niech wyjdzie teraz!

……Theme Batisty

Batista: Siemka Kurt! Sto lat rzeźmy się nie widzieli…hehe… a więc mówisz team a dokładniej Tag Team w sumie ja też jestem niedoceniany w tej federacji o powienem być … więc dobrze zgadzam się być z tobą w tag teamie!

Kurt:Steve mam już tag partnera

Stone:No widze..ślepy nie jestem ale nie tak szybko chcecie mieć szansę walki o pas… to na następnym Star Show każdy z was będzie walczył w jednym pojedynku i musicie wygrać 50% czyli jedna wygrana któregoś z was zaprocentuje walką o pas Tag Team na Firts PPV!

Wszyscy schodzą z ringu

No a więc mamy już walki na kolejny tydzień – które dostarczą nam mnóstwa emocji!

Jasne… każde walki mające swoją stawkę jak te przysparzają mnóstwa emocji

Chociaż są przykłady walka jak ta która teraz się odbędzie że bez stawki też można stworzyć świetny spektakl

4 Walka

Street Fight

Kane vs Goldberg

Końcówka….Golberg trzyma głowę Kane i uderza nią o stół komentatorski … za chwilę ponowia akcje. Łapię Kane za ręke i wykonuje Irish Whip w narożnik. Wrzuca Kane na ring a sam idzie po krzesło … wchodzi z krzesłem na ring ale nadziewa się na Big Boota ze strony Kane. Kane bierze krzesło i zaczyna okładać nim Golberga.. bez pamięci na całą siłe. W końcu wyrzuca za ring zniszczone krzesło . Kane wykonuje Elbow Drop podnosi Goldberga wkłada pomiędzye nogi –szykuje się TombStone Piledriver ale NIE!! Golberg przechodzi do Back Body Dropu odbija się od lin chce wykonać spear ale nie trafia i wpada w narożnik, Kane wyciąga go z tamtąd wykonuje Tombstone Pilderiver 1…….2……….3

Zwycięsca:Kane!

Big Red Machine pokazała swoją siłe

Trudno się nie zgodzić

A więc przed nami Main Event dzisiejszej gali walka trzech rywali : The Rock vs Matt Hardy vs Jeff Hardy. Jeśli walkę wygra The Rock dołączy do walki o SWF Champa na FirstPPV , a jeśli wygra któryś z braci Hardych trafi on do walki o pas Hardore

Yhy… ta walka na pewno będzie bardzo ciekawa

Main Event

Triple Threat

The Rock vs Matt Hardy vs Jeff Hardy

Końcówka… The Rock obijany jest w rogu przez braci , po chwili jednak sędzia przerywa akcje. Jeff i Matt wyciągają na środek ringu Rocka i wykonują suplex. Następnie niespodziewanie Jeff kopie Matta w brzuch i wykonuje FishermanSuplex. PIN 1…2.. Nie Matt kickuje… Jeff kopie leżącego Matta . Po serii kopnięć wyciąga Mata na środek ringu a sam wychodzi na narożnik i wykonuje Swantom Bomb 1…2… Ale nie – The Rock przerywa pin. Łapię Jeffa i odbija od lin – Crossline , Jeff wstaje ale od razu dostaje drugiego crossline . Jeff wstaje i dostaje Rock Bottom 1….2…..3

Zwycięsca: The Rock!

A więc na FirstPPV dojdzie do walki Triple Threat o SWF Champa! Big Show vs HHH vs The Rock

Ojojoj – już się nie mogę doczekać

Ale póki co musimy kończycz ze Szczecina – żegnają się z państwem …

Andrzej Supron

….i Paweł Borkowski

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• John_Cena_FU

2

• hhynagata

1

• Archer93

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Kurt:Steve spokojnie na pewno znajdzie się jakiś chętny do walki razem ze mną w jednej drużynie… A więc niech osoba , która mogła by stowrzyć ze mną Tag Team niech wyjdzie teraz!

……Theme Batisty

Batista: Siemka Kurt! Sto lat rzeźmy się nie widzieli…hehe… a więc mówisz team a dokładniej Tag Team w sumie ja też jestem niedoceniany w tej federacji o powienem być … więc dobrze zgadzam się być z tobą w tag teamie!

Kurt:Steve mam już tag partnera

Stone:No widze..ślepy nie jestem ale nie tak szybko chcecie mieć szansę walki o pas…

Rozbiłeś mnie tym.. .

Ogólnie nie jest źle... ale posiedź nad taką gale trochę dużej... wszystko poopisuj dokładniej.... jest coraz lepiej :)

Gala dobra, nawet bardzo dobra. Pracuj dalej, i pisz więcej. Dobrze się czyta twoje gale. Teraz czekam na "First PPV".

rvwzyx.jpg

Hehe - cieszę się że ci się podobało na FirstPPV trzeba będzie trochę poczekać bo jeszcze przed nim jest jedna gala.