Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

R-Truth - Świetny i charyzmatyczny czy ...?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oglądając ostatnie SmackDown'y, bardzo zaciekawiły mnie mecze z jego udziałem. Szczególnie z Sheltonem Benjaminem, mógłby być number one contender'em na US Title. Podczas gdy wchodzi i "śpiewa" WHUT'S UP, WHUT'S UP?! To przechodzą mnie ciarki, a może w ten dzień po prostu było zimno? R-Truth czy jak kto woli Ron Killings jest jak dla mnie niezłym wrestlerem i dobrze łączy style. A mógłby ktoś powiedzieć czemu zmieniono nazwę finishera zarówno w WWE jak i TNA z Scissors Kick na Axe Kick. Jeszcze do RT jego lariaty mnie miażdżą. czy WWE jeszcze nie zbanowało tych ruchów? :shock:

Jego styl bardzo mi się podoba i liczę na jego Title Shot i może późniejsze feudy. Miłych wypowiedzi! :t_up:

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

2

• The_Icon

1

• Siwy

1

• kristerio

1

Top użytkownicy w tym temacie

no właściwie jest dobrym zawodnikiem, ma dobre skille i świetnie się prezentuje... Ciekawy gimmick i w ogóle... Tylko po ch*ja on się tak kręci przy wszystkich akcjach?! Nawet przy odbieraniu ciosów się kręci.. Patologia xD Jeszcze ktoś sobie pomyśli przez to że wrestling jest udawany :D Więc podsumowując, jeżeli skończy z tym szpanowaniem że umie się obracać wokół własnej osi to widzę przed nim świetlaną przyszłość w WWE :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Cóż...na razie trudno powiedzieć jak jego postać zostanie poprowadzona w WWE. Na razie nie jest źle , z walki na walkę się rozkręca. Miejmy nadzieję że publika też się rozkręci bo na razie przy jego Whut's Up trochę przymula. Ring skille ma dobre , w końcu trochę pasów w TNA posiadał więc teraz tylko patrzeć czy Vince a) schrzani go bo to jest TiEnEjowiec b) wypush***je go bo ma talent c) zapomni o nim po jakimś czasie bo będzie miał taki kaprys. Dlatego temat jest trudny na dzień dzisiejszy.

Whut's Up ?

R Truth, ostatnio ma coraz więcej walk, ciągle się rozwija i staje się lepszy. Jednak nie wydaje mi się, że jest dobrym pretendentem do US Title. Dlaczego? Musi odbyć jeszcze wiele walk, musi zostać wplątany w jakiś feud. Shelton, jest dobrym US Champem, i na razie nich to się nie zmienia.

Co jak co, ale robienia show przy wejściu nie można mu odmówić. Gdy śpiewa swoją piosenkę, to jakoś tak strasznie sie robi, ale jednak Taker jest straszniejszy.

Co do jego stylu. Jest jeszcze młody, a prezentuje znakomity styl. Przypomina mi on trochę wspomnianego Shletona, z pomieszaniem z Kofim Kingstonem.

Podsumowując, aby dostał Title Shot, musi się jeszcze wiele napracować, i wplątać w jakiś feud. Ogólnie jest dobry, i myślę że " coś z niego wyrośnie " ;)

rvwzyx.jpg

Zdecydowanie Ron jest bardzo charyzmatycznym, a także utalentowanym wrestlerem. Jego ring-skille są niewątpliwie nieprzeciętne, więc droga do wielkiej kariery stoi dla niego otworem. Na razie wrzuciłbym go do upper mid-cardu na Smackdown, poradziłby tam sobie. Dałbym mu nawet pas US Championship, ale oczywiście nie ja jestem bookerem WWE, więc kto inny o tym decyduje. Tak więc pomyślmy, co może się dziać z R-Truthem w federacji McMahona w najbliższej przyszłości. Na razie pewnie występował będzie wciąż w normalnych singlach, by nabić sobie trochę tych zwycięstw. Wtedy publika go może bliżej pozna i może ci zamuleni ludzie wreszcie zaczną jakoś reagować na niego, bo to co obecnie robią to chała. :t_down: I co potem? Może dostanie jakiegoś jednorazowego title shota na US Championship, no ale wtedy pas może kilkakrotnie zmienić właściciela: od Hardasa do Dziadka Finlay'a. Więc może się wydawać, że to kolejna zeszmacona przez Vince'a gwiazdeczka, do tego były członek rosteru TNA. Jednak dziś przeczytałem pewnego newsa. Mówi on, iż podobno Killings ma poparcie w zarządzie WWE i nawet jest przez niego chroniony. Uważają go tam za "wybrańca" i przyszłą gwiazdę. Czyżby w przyszłości R-Truth miałby nam skoczyć prosto do ME? Możliwe, a ja nie miałbym nic przeciwko temu, bo, bez dwóch zdań, jest dobry. A te obroty, o których mówił siwyy, tylko uatrakcyjniają jego walki i postać. Ja przynajmniej nie chciałbym oglądać kolejnego Axe Kicka w stylu Bukki. A tak Ron wykręci jakąś wyczesaną 360 i jest ok :t_up:

Tak więc z chęcią będę wciąż śledził poczynania R-Trutha na SmackDown!. Życzę mu wielkich sukcesów w tym biznesie i jestem pewien, że go stać na nie. :)

A więc...R-Truth jest utalentowanym wrestlerem i ten talent trzeba wykorzystac Vince...Jeżeli Vince wiedział co robi sprowadzając tego wrestlera do WWE to teraz powinien to wykorzystac i dac mu szansę na US title chociaż mi bardziej by pasowało jakby R-Truth nosił na ramieniu I-C title.Tak jak mówiłeś Archer , musi stoczyc jeszcze wiele walk i dopiero zostac wplatany w jakiś feud , jednak może nie no bo kariery nie zaczoł teraz tylko walczył już trochę w TNA dlatego dlaczego od razu nie dostanie jakiegoś pushu?Chłopak ma talent do tego sportu i nie można mu tego zaprzeczyc Vince please zrób coś z tym bo takiego talentu nie wolno zaprzepaścic...Podsumowując wszystko zależy tylko od Vinca , wujek nie czyta BGZ więc nawet pisząc te posty nic nie wskóramy.

Vince!

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

A jednak dużo osób odpowiedziało w tym temacie. Ciesze się. :D O pas IC raczej nie zawalczy bo DRAFT za jakies 0,7 :D roku. Chyba że Vince coś wykombinuje bo ma dla niego role. No ten axe kick SUCKS! :t_down: . Ale jego lariaty powalają, jak na WWE to ta akcja jest jedną z lepszych. Teraz każdy będzie patrzył ile stopni wykręca Killings. Mi by tam on pasował jako US champ. Może nie teraz. Na którymś z nadchodzących PPV powinna być walka - MVP vs R-Truth vs Shelton Benjamin for US title. A wogóle moje marzenie to np. R-Truth na RAW i rap battle z Ceną. I wtedy Killings mówi:

- When i say Cena, you say SUCKS. CENA!

- SUCKS!

- CENA!

- SUCKS! :applause: :8

Dop.Icon : Komuś tutaj Spanky się przypomniał :thumb:

• Reputacja:   1

A mógłby ktoś powiedzieć czemu zmieniono nazwę finishera zarówno w WWE jak i TNA z Scissors Kick na Axe Kick.

Nie jestem w 100% pewny, ale zdaje mi się, że nazwa Scissors kick była używana wyłącznie odnośnie Bookera T i wyłącznie podczas jego pobytu w WWE.

Co do Trutha... Sam nie wiem... W sumie to gościa lubię, ale sążnego pushu dla tego zapaśnika nie chciałbym zważywszy na to, co pokazuje obecnie (albo inaczej: co pozwalają mu pokazać- :roll: ). Jednak chyba na to sie zapowiada. Pewna rzecz mnie trochę dziwi: o ile jego wejście w TNA, pomimo iż absolutnie nie trawię rapu, oglądałem z bananem na twarzy to już po obejrzeniu kilku z WWE mam ochote przewijać wszystkie kolejne... :roll:

Na długo jeszcze przed jego debutem mówiło się, że w krótkim okresie czasu ma wkupić się do main eventów- ale takie samo coś mówiono np o Kozlowie podczas jego pierwszego runu w WWE jakoś w '07; a jak to się skończyło każdy wie... nawet nie zaliczył oficjalnej, debiutanckiej walki i przetransferowali go do rozwojówki, gdzie kisił sie z dobry rok.

Wracając do Rona: jak już napisałem wyżej push***ją go szybciutko, zgodnie z planem, nie dostaje na początek całej armi jobberków, ale chyba jednego, a później sam mid card... ostatnio nawet Sheltiego pyknął, który jakby nie patrzeć nie dość, że jest 2 czempem na SD to jeszcze całkiem niedawno niby bez powodzenia ale kręcił się wokół WWE title. Zapowiada mu się feud o pas złotego i ja w przeciwieństwie do wielu wyżej uważam, że zdobycie przez niego US title byłoby tylko hamulcem dla jego kariery w WWE. Dlaczego? Bo zdobywając go zamknietoby go przez pewien dłuższy czas po środku karty (zakładam, że przy jego pushu panowałby całkiem sporo; co oczywiście byłoby niezłą promocją, ale właściwie mocniejszej i szybszej doznałby, gdyby Shelton zachował pas dzięki DQ, a sam Killings po pyknieciu go zabrał się za feud z kimś ważniejszym typu Ken czy Umcia, a po nich już tylko 'elita'...). Taka ściezka Lesnara, powiedziałbym. A przynajmniej sam takiego czegoś się spodziewam zwazywszy na ten bardzo mocny i szybki pocżatek.

Mi jakoś ten cały R-Truth nie pasuje. Wchodzi rapując okej niech będzie...ale na razie z tego co widziałam to porusza się dość ślamazarnie na tym ringu. Z tego co Rafał (Icon) mi mówił to on jest lepszy tylko nie chcą dać mu się rozwinąć w WWE albo nie ma formy...nie wiem oceniam to co widzę czyli jego aktualną formę która jest słaba. To że się pokręci po ciosie to nic nadzwyczajnego. A finisher...jak dla mnie słabiutko. Cóż miejmy nadzieje że się rozwinie bo na razie to jak pisałam słabo...

missnsiggz4.png

Z początku prezętował się naprawdę nieźle. Gościu ma naprawdę dobre umiejętności i wygląda jakby w ringu czuł się jak ryba w wodzie, ale ostatnio coraz bardziej zaczyna mnie wkurzać. Ostatnimi czasy ma małego feuda z Benjaminem, który raczej zakończy się tym, że Shelton straci swój pas. Na początku nawet mi się podobało to jak wchodził od strony publiki i rapował (o ile mnie słuchł nie myli to ciągle powtarza jedno słowo w kółko). Miarka się przebrała po ostatnim smacku.

Shelton ma walkę z Marellą, a tu nagle wbija Truth i ciągle nawija to samo w kółko przez co odciąga uwagę Sheltona i Marella wykonuje roll- up i po wszystkim. Potem Truth jeszcze patrzy się na Sheltona a Shelton na Trutha i tyle z tego wszystkiego wynika.

Naprawdę nienawidzę takich zakończeń walk. Bookerzy gorzej wymyśleć nie mogli. Koleś jest naprawdę dobry, ma charyzmę budowę fizyczną i świetny kontakt z publiką ale ja już go nie lubię ponieważ bookerzy postanowili go wypromować na moim ulubionym na dzień dzisiejszy wrestlerze w WWE.

Nie można powiedzieć, że nie ma umiejętności, bo pokazał się fenomenalnie już w pierwszej walce. Przy mikrofonie...cóż bardzo charyzmatyczny i dobry kontakt z publiką. Z tego wynika, że prezentuje się bardzo dobrze zarówno na ringu jak i przy mikrofonie. No, ale co dalej. Dostał feud z Shelton'em....co jak dla mnie wydaje się i tak dużym pushem. Co z tego wyniknie...tzn. czy Shelton straci pas, dowiemy się pewnie niedługo. Moim zdaniem nadawał by się na Champ'a. Może wyciągnąłby ten pas z gówna. Facet ma poparcie u dzieci i może przez to przyciągnąć oglądalność na SD. Jedyna rzecz, która mnie martwi to ograniczanie go na ringu. Myślę, że potrafi coś więcej niż ten axe kick. No, ale tak to już jest.

rmsig3.png

2483_1.png