Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NO NAME - Pierwsza gala...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Heh... mam kilka fajnych pomysłów do zbookowania i musiałem aż to gdzieś zapisać... Tutaj wszystkie feudy powoli się rozkręcają więc dopiero na około 3 gali będzie się coś działo... choć następna też się ciekawie zapowiada ;)

Proszę o oceny takich ludzi jak Icon czy CC którzy pisaniem gal już się zajmowali :) A zresztą... oceniajcie wszyscy : chcę zobaczyć czy dobrze się to czyta itp. co jest złe i tak dalej. mam nadzieje że nie ma literówek... sprawdzałem kilka razy... jeśli coś jest to przepraszam.

Katowice, Polska

Don West: Hello and welcome!

Jim Ross: Na pierwszej gali nowo powstałej federacji - NO NAME witają państwa JR oraz...

Don West: ... Don West

Jim Ross: Dziś w Katowickim Spodku pojawiło się ponad 8 tysięcy ludzi! Cała hala jest pełna!

Don West: A teraz czas na pierwsze przemówienie General Managera NO NAME - Jima Cornette'a

Cornette: WELCOME! To już dziś! NO NAME startuje w Polsce! Co tydzień będziemy pojawiać się w innym państwie! Ale zacznijmy od dzisiejszej gali! Tak więc na początek zobaczycie imponujący Tag team Match! Zwycięzcy zostaną no.1 Contender do pasów Tag Team!

Zaczynamy!!

Na Ring wchodzą kolejno przy swoich themach Team 3D oraz Rated RKO!

Końcówka:

Na ringu Devon i Orton. Orton wykonuje kilka uppercutów, odbija się od lin ale Devon łapie go za szyję! Orton kopie Devona w brzuch po czym wykonuje RKO!!

Szybki pin.

1...

2...

Brother Ray przerywa pin. Edge chce wejść na ring ale sędzia go powstrzymuje. Orton podnosi Devona I zaciąga go do swojego narożnika.

Orton tag z Edgem. Edge próbuje wykonać DDT ale Devon go odpycha. Edge nabiega na Devona ale ten powala go clotheslinem.

Na ring wchodzi Brother Ray. Devon podnosi Edga i mamy 3D!!! Teraz Randy Orton Wchodzi na ring i kolejny 3D!!! PIN

1...

2...

3...

Don West: Oto zwycięzcy!

Jim Ross: Team 3D! Za tydzień poznamy ich przeciwników z którymi zmierzą się na PPV o Pasy TAG TEAM!!!

Don West: Tym czasem przenosimy się na BackStage widzimy największego wrestlera naszej federacji - The Great Khaliego!

Jim Ross: To potwór! Na szczęście stoi przy nim jego manager, Ranjin Singh. Może coś zrozumiemy...

Borash: Jest ze mną The Great Khali oraz jego manager - Ranjin Singh!

Khali:

Rajin: The Great Khali mówi że jesteś za mały żeby wymawiać jego imię! Mówi też że jeśli ktokolwiek w tej federacji jest odważny stawić czoła Punjabi Monster może być pewien przegranej

Khali:

Rajin: Khali mówi że rzuca open challange. jeśli...

Wbiega The ROCK. [Publika szaleje]

Rock: Ow... ow... a co to! Zaraz zaraz... znam Cie! ty jesteś ten... The Great Jabroni!!

Khali:

Rock: Tak! The Rock zgadza się w stu procentach z tym co mówisz! auga uga muga..... The Great Khali powiedział że jest największym na świecie Jabroni oraz że boi się wyjść na ring!!

Rajin mówi coś do Khaliego. Khali wyraźnie zły wpada w złość i próbuje uderzyć The Rocka ale Rajin go powstrzymuje.

Rock: Hey, Hey... Big Jabroni... Tonight! YOU AND ME! W ringu! Pokażesz jak się drewienko rusza w ringu! AND IF YOU SMELLLL!!! WHAT THE ROCK! IS! COOKIN'!!!

Don West: WOW! The Rock! Jeszcze dziś wieczorem zobaczymy walkę pomiędzy People Championem a Punjabi Monsterem!!

Jim Ross: Tak! Nie mogę się doczekać! A tym czasem pierwszy z match o no.1 Contender for NO NAME Heavyweight Champion.

Don West: Gdy zostanie wyłonionych już 4 wrestlerów obejrzymy fascynujący 4 Way Dance Elimination Hardcore Match!!

Na ring wchodzą kolejno przy swoich themach Chris Jericho oraz Big Show!

Końcówka: Big Show ledwo co stoi na nogach! Y2J odbija się od lin i wykonuje Enzuigiri! Ale Big Show nadal stoi! Jericho znów odbija się od lin

ale tym razem wykonuje One-handed bulldog i Big Show leży na ringu nieruchomo! Chris podbiega do lin i wykonuje Lionsault!

Ale Big Show w porę odsunął się i Jericho pada na ring! Big Show podnosi się i wykonuje Leg Drop! Teraz podnosi Jericho, odbija go od lin

po czym wykonuje Big Boot'a! Y2J Upada po raz kolejny! Show łapie za szyję leżącego Jericho, podnosi go i Chokeslam!!! pin

1...

2...

3...

Don West: Mamy pierwszego pretendenta do tytułu mistrza wagi ciężkiej! Big Show!

Jim Ross: Imponujące zwycięstwo!! zobaczymy kto bezie jego przeciwnikiem na pierwszym w historii PPV NO NAME – SUICIDE!

Don West: A my po raz kolejny przenosimy się na Backstage.

Widzimy ciemne pomieszczenie. Nagle światło pada na zwiniętego w kulkę Abyssa.

Abyss: Awwwww!!!! Help Meee!!! Awww!!! Stop!! Stop!!!

Nagle z ciemności wyłania się Kane.

Kane: Yes... to ja! To ja przetrzymuje to coś... Abyss jest mój! Mogę z nim robić co tylko chce! (Kane zadaje potężnego kopniaka Abyss'owi)

Jeśli ktokolwiek nie chce być na jego miejscu... NIECH NIE WCHODZI MI W DROGĘ!!! Kane jest silniejszy niż kiedykolwiek...

Teraz Kane jest w stanie pokonać każdego! A każdy mi nie podoła skończy tak jak on... HA HA HA HA!!!

Don West: WOW! JR! Widziałeś to? Abyss jest uwięziony! Ktoś musi mu pomóc!!

Jim Ross: Don... sorry... Ale teraz nie ma na to czasu... na ring zmierza już The ROCK!

Don West: Tak! A za nim Punjabi Monster! Zaraz rozpocznie się walka

Końcówka:

The Rock, ledwo co opiera się o narożnik... Sędzia sprawdza czy nadal ma przytomność. Khali całą masą ciała wbiega na The Rocka. Drugi, trzeci raz...

Szykuje się do powtórzenia akcji ale Rock się odsuwa... Khali wpada do narożnika. Sędzia podchodzi do Khaliego. The Rock nie dostrzegł sędziego i wbiegając na Khaliego

nokautuje sędziego! The Great Khali nic nie robi sobie z tego co zrobił The Rock. Sędzia leży nieprzytomny. Rajin podaje Khaliemu krzesło! The Great Khali próbuje uderzyć nim The Rocka ale budzi się sędzia.

Karze Khaliemu oddać krzesło. Ten odpycha sędziego i po raz kolejny nieudanie próbuje uderzyć The Rocka. Sędzia karze przerwać walkę. Khali odrzuca krzesło poczym idzie do sędziego z jakimiś pretensjami...

The Rock szybko bierze krzesło po czym sprzedaje kilka chair Shootów Punjabi Monsterowi. The Great Khali upada. The Rock staje nad nim... Szykuje nam się People's Elbow! Tak! People's Elbow!!!

Don West: Walka kończy się zwycięstwem The Rocka przez DQ!!

Jim Ross: A The Rock znokautował tego potwora!

Don West: Przed nami jeszcze Main Event - Druga już walka kwalifikacyjna. The Undertaker vs. Mark Henry!!

Jim Ross: A tym czasem Przenosimy się ponownie na Backstage.

Widzimy Peteya Williamsa który spotyka Chavo Guerrero

Petey: hey, hey, hey... Chavo! Wait! Mam do Ciebie sprawę...

Chavo: Yes?

Petey: Widziałeś walkę 3D i Rated RKO?

Chavo: A nawet jeśli to co?

Petey: No bo patrz... Ty, Chavo Guerrero, nie masz żadnych szans na pas indywidualny... W WWE nie miałeś to i tu tym bardziej....

Co innego ja... W TNA byłem X division championem. Ale Tutaj - W NO NAME, jest taki jeden pas na który miałbyś szanse. Mianowicie TAG TEAM TITLES.

See... jednak nie widzę żadnego Twojego partnera... Ale pomyśl... Chavo Guerrero... and Maple Leaf Muscle Petey Williams... Tag Team Champions...

Chavo: Taak... Widzę że na siłę kolegów szukasz... Jeśli pokażesz co potrafisz... możesz być pewien że masz moje plecy.

Petey odchodzi zadowolony.

Don West: Rozpoczynamy Main Event dzisiejszej gali!

Jim Ross: Phenom zmierzy się z Najsilniejszym człowiekiem Świata!

Końcówka: Mark Henry łapie Undertakera w BearHug!! Undertaker zadaje kilka ciosów z łokcia w twarz Henrego i się oswobadza.

Sprzedaje jeszcze kilka potężnych punchy po czym łapie za rękę Henrego i zmierza do narożnika... wchodzi na niego i mamy pięknie wykonanego Old School'a!!

Undertaker szykuje się do Tombstone Piledrivera ale nagle w całej hali robi się ciemno!!

Gdy światło ponownie się zapala przed Undertakerem stoi Kane!! Kane łapie Undertakera za szyje i mamy Chokeslam!! Sędzia przerywa walkę

Don West: O MY GOODNEs! Co się stało!!?

Jim Ross: ee... y... nie wiem!

Don West: Kane znokautował własnego brata! Kto zwyciężył?

Undertaker leży nieprzytomny na ringu. Mark Henry nie wie co się dzieje.

NO NAME schodzi z anteny.

Wyniki:

3D def. Rated RKO by pinfall

Big Show def. Chris Jericho by pinfall

The Rock def. The Great Khali by DQ

The Undertaker vs. Mark Henry – no contest

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• hhynagata

1

• John_Cena_FU

1

• Danielsson56

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Pierwsze to co to znaczy Kane jest silniejszy niż kiedykolwiek , nie chodźcie Kane'owi w drogę? On tak nie mówi. To jak Kali mieć Kali być. Ogólnie ciekawe rozwiązania , choć gala przy krótkawa trochę , wiem że stać Cię na więcej.

• Styl:  Klasyczny

Też się na tym troszkę znam, więc podzielę się swoim zdaniem. Ogólnie gala krótka, ale ewidentnie masz dużo pomysłów i naprawdę na razie to wszystko ciekawie wygląda. Z wielką chęcią to wszystko przeczytałem, co nie zdarza mi się zbyt często ;) Tak jak zauważył Ajkon, ta wypowiedź Kane'a trochę nie była taka, jakby to powiedzieć... "Kejnowata"... Za to The Rock jak prawdziwy :) Fajnie też, że wszystkie Khalasy i inne Henryki tylko tu jobbują. Tak właśnie powinno być w realu. Jeszcze taka jedna ciekawostka: jesteś już kolejną osobą, która pisząc swoje alternatywne gale robi feud na linii Kane vs Undertaker. Mam nadzieję, że to fajnie poprowadzisz, bo naprawdę na obecną chwilę dobrze się to wszystko czyta.

Gala nawet dobra a sądząc po zapowiedziach że feudy się rozkręcą to będzie jeszcze ciekawiej a więc czekam :)

Walki spoko końcówkę lepiej się czyta ale powinna być więcej segmentów aby gala stała się trochę dłuszcza :)

ale ogólnie dobry początek i powodzenia :applause::thumb:

w1puet.png