Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SmackDown vs. Raw 2009 - Countdown!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Pierwszego września rozpoczęło się "odkrywanie" rosteru. Na IGN.COM codziennie odkrywana zostaje nowa gwiazda jaką będziemy mieli przyjemność grać. Postaram się codziennie pisać i o tym na forum. A tym czasem jedziemy od początku.

1. Santino Marella - RAW

the-smackdown-countdown-santino-marella-20080829021846068.jpg

2. Finlay - ECW

wwe-smackdown-vs-raw-2009-20080902110911700.jpg

3. Beth Phoenix - RAW

wwe-smackdown-vs-raw-2009-20080903031207898.jpg

4. Kelly Kelly - RAW

wwe-smackdown-vs-raw-2009-20080904105444028.jpg

5. Shelton Benjamin - Smackdown!

wwe-smackdown-vs-raw-2009-20080904013927367.jpg

6. Kofi Kingston - RAW

wwe-smackdown-vs-raw-2009-20080907044829062.jpg

7. Mark Henry - ECW

wwe-smackdown-vs-raw-2009-20080909002236961.jpg

8. John Cena - RAW

wwe-smackdown-vs-raw-2009-20080910111422976.jpg

9. Triple H - Smackdown!

wwe-smackdown-vs-raw-2009-20080911104419956.jpg

Czyli tak... Jak na razie poza Kofim i Beth(której plakietka jakoś nie chciała się skopiować) Wszystkie gwiazdy bardzo ładnie zrobione... niestety John Cena znów został obdarzony nadludzką siłą.... Co do overall'ów jest kilka dziwnych rzeczy ale z tym to akurat zawsze tak jest... (Henry lepszy od Kingstona?!) To na razie tyle... jak widać IGN czasami ma trochę opóźnienia i daje co 2 dni ale no ogół jest to codziennie... pzdr.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

21

• Midey

15

• Hardas

9

• hhynagata

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Identyczny temat jest na caws.com ale o HHH jeszcze nie widziałem. Pozatym Cena lepszy od Triple H =)) ? Kelly Kelly tyle co Trish w SVR2007?

PS: Podobno Jimmy Wang Yang (Czy jakoś tak) ma być następny.

10. The Undertaker - Smackdown!

wwe-smackdown-vs-raw-2009-20080911112029755.jpg
SIGNATURE MOVES:
- Chokeslam 2
- Old School

FINISHERS:
- Tombstone Piledriver Pin
- Triangle Stretch

ABILITIES:
- Lock Pick Hammer Throw
- Resiliency
- Durability
- Kip-Up
- Outside Dives 

http://pl.youtube.com/watch?v=uQxfO_8h0Rs

Czyli tak... moim zdaniem Taker wygląda całkiem dobrze... jego skille też są dobre. Jest lepszy od Jasia a o ile pamiętam w 08 byli na równi albo nawet Taker był słabszy. Ogólnie wyszło bardzo dobrze.

Z tego co widzę to najlepszą robotę wykonali robiąc sheltona i Kelly Kelly . Przynajmniej na tych zdjęciach wyglądają jak żywi . Szczególnie Shelton Benjamin . Trochę mniej sie postarali z Jasiem Ceną . Dla mnie Jasiu miał najlepszą morde w Svr 06 . Jak narazie wszystko wygląda ekstra także nie mogę sie już doczekać premiery. hhynagata Wiesz może co nowego będzie dodane do SvR 09 ?

f6dfb83c87.png

Kofi Kingston ma mniejsze umiejętności od czekolady? Z resztą Kofi Kingston najgorzej wygląda, a najlepiej shelton...

BTW. Wiecie, że będzie tryb kariery dla tag team?

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Co prawda do premiery gry jeszcze trochę czasu, ale chyba nie będzie przesadą jeżeli powiem że już w tym momencie łyknęła bez popitki ostatni produkt TNA... Postacie prezentują się przezajebiście, troszkę dziwią staty niektórych osób(Henryk lepszy od kogokolwiek!? Patrząc na to co wyrabia w realu Kelly Kelly powinna mieć lepszy overall :P), ale ogólnie czuję hit nosem ;)

Nie zostaje nic innego jak wybrać się do sklepu i kupić konsole :)

Macie racje Shelton jak prawdziwy , świetny po prostu bylem zaskoczony jak go zobaczyłem , pomyślałem ze to jakaś fotka z google :lol .Jednak Kelly Kelly tez świetnie dopracowana i jak żywa , ładnie tez wygląda Santino dość podobny.Mark Henry jak z SVR08 która mam identyczny.Jasiek to chyba najgorzej zrobiony choć nie zobaczyliśmy jeszcze wszystkich zawodników.Zobaczymy potem.Mam już odłożona kasę 200 euro na grę.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

No fakt svr 2006 już było lepsze niż gra Tna. A co do postaci to mi się wydaje, że Shelton i Kelly są wklejeni. Qrde, ale gra się szykuje... :thumb:

A co do postaci to mi się wydaje, że Shelton i Kelly są wklejeni.

Tez tak myślałem , ale przyjrzyj się dokładnie i zobacz ze nie są wklejeni.Po prostu to co teraz można zrobić na kompie w specjalnych programach jest nie wyobrażalne :roll: .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

Postanowiłem dodać w tym temacie opis gry co zostanie dodane nowego itp

Jedną z głównych atrakcji opisywanej produkcji z oczywistych względów są sami wrestlerzy. SmackDown vs. Raw 2009 do zaoferowania ma zawodników znanych ze wszystkich trzech programów telewizyjnych, wyświetlanych pod wspólnym logiem organizacji WWE. Mowa tu o WWE RAW, WWE SmackDown oraz ECW. Gracz może przejąć kontrolę nad takimi sławami tego sportu jak The Undertaker, Mr. Kennedy, John Cena, Matt Hardy czy Randy Orton. Ponadto w grze znajduje się wiele ukrytych postaci, wśród których nie zabrakło dawnych sław wrestlingu. Bardzo duży nacisk położono na odwzorowanie wyglądu zawodników oraz charakterystycznych dla nich ruchów, najczęściej stanowiących wykonywane przez nich akcje końcowe.

Kluczowy punkt programu w dalszym ciągu stanowi rozbudowany tryb kariery, w którym gracz wciela się w postać niedoświadczonego wrestlera, stopniowo awansując w rankingu najlepszych zawodników. Tryb ten cech***je się nieliniowym przebiegiem rozgrywki, umożliwiając dostosowanie przebiegu kariery do własnych upodobań. Gracz może zawalczyć o wiele różnych tytułów mistrzowskich. Zmianom mogą też podlegać zasady. Oprócz klasycznych pojedynków jeden na jednego są to między innymi starcia z użyciem znalezionych przedmiotów czy walki rozgrywane wewnątrz wielkich metalowych klatek.

Jedna z głównych nowości zawartych w opisywanej wersji 2009 dotyczy dodania edytora o nazwie Create-A-Finisher. Narzędzie to pozwala na stworzenie własnego ruchu specjalnego, którego użycie równoznaczne jest z pokonaniem przeciwnika. W grze pojawia się także nowy tryb, a mianowicie Road to WrestleMania Mode. Głównym celem gracza staje się tu zakwalifikowanie do najbardziej rozpoznawalnej imprezy typu PPV, czyli tytułowej WrestleManii.

Opisywana wersja na konsolę PlayStation 2 charakteryzuje się dość szczegółową oprawą graficzną, ustępującą jednak edycjom przeznaczonym na PS3 i Xboxa 360. Ważną nowością jest dodanie kooperacji, dzięki czemu możliwe staje się wykonywanie ruchów łączonych, aktywnie współpracując z kolegą z zespołu.

Opis gry By : Gry-online.pl

EDIT : Daj tutaj filmik jakie matche mają być w SvR 2009

http://pl.youtube.com/watch?v=cpYnJdIYWUk

Filmik znaleziony przez Taker15

f6dfb83c87.png

11. Chris Jericho - RAW

wwe-smackdown-vs-raw-2009-20080914102115525.jpg

SIGNATURE MOVES, FINISHERS i ABILITIES:

SIGNATURE MOVES:

Lionsault 2

Step Up Enzuigiri

FINISHERS:

SS Walls of Jericho 02

Codebreaker

ABILITIES:

Move Theft

Steal Taunt

Durability

Ladder Match

Outside Dives

Springboard

http://pl.youtube.com/watch?v=u96XR_DY8HM

I znów bardzo ładnie wykonana gwiazda. Co do wszystkich stypulacji... Po tej zapowiedzi jestem pewien że ta gra zmiażdży TNA IMPACT! Już nie mogę się doczekać :)

WOW , Chris tez bardzo , ale to bradzo ladnie wykonany.Ta gra bedzie zadzic(napewno grafika :) ).

Po tej zapowiedzi jestem pewien że ta gra zmiażdży TNA IMPACT!

Ja mysle ze ta gra JUZ zmiazdzyla TNA Impact!Oczywiscie jak juz mowilem mam zachowane 200 euro na gre :) .

website-profiled-pp.jpg

Steve Winters

Ta część będzie na pewno milowym krokiem dla serii SmackDown vs. RAW! Wiele nowych stypulacji i postaci. Dopracowane szczegóły. Zachwycająca grafika. Żaden z nas nie może w to nie zagrać :t_up:

rmsig3.png

2483_1.png

• Reputacja:   1

Dobra po pierwsze postacie , Marella, Chris , Taker świetnie zrobieni. Beth jakie staty , ja nią będę rozwalał nawet Cenę :D

Po drugie właśnie staty , Cena lepszy od Chris'a ? Joke ?

Następnie stypulację , szlag...I Quit , 8 Man Tag Team Match , Punjabi Prison Match , Roster Brawl , ja już chcę tą grę.

Najważniejsze pytanie , czy odpali jeszcze na PS 2 ?

Inferno Match Pics :

http://pl.youtube.com/watch?v=PzVlm-k3AnU

SD VS RAW 2009 Road To Wrestlemania Mode :

http://pl.youtube.com/watch?v=JFndEWJrjr8

Official Trailer :

http://pl.youtube.com/watch?v=_e3lRzLo2Lw

Edytowane przez Gość

The_Icon Myślę że da rade . Na stronkach typu IGN czy gry-online pisze że ta gierka też wyjdzie na ps2 . Też imponują mi te matche i bardzo chciałbym sobie w nie zagrać ale boję się trochę że to nie jest prawda . No cóż myślę że ta gra nas nie zawiedzie jak TNA impact . A co do statów to się tym nie martwię bo już nie raz wygrałem gościem który miał 50 i pokonałem Jasia który miał 90 coś . Ale jeszcze jedno mnie martwi .... ponieważ gdy oglądam te filmiki z SvR to tak jakby gra się trochę zacinała WTF ? Czy to wina filmiku albo może gry ? Mam nadzieje że to pierwsze

f6dfb83c87.png