Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka na Unforgiven 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

historia:

Royal Rumble 2008 - Randy Orton vs Jeff Hardy 57%

No way Out 2008 - RAW Elimination Chamber II 70%

Wrestlemania 24 - Shawn Michaels vs Ric Flair, 65%

Backlash 2008 - Triple H vs Randy Orton vs John Cena vs JBL 64%

Judgment Day 2008 - Shawn Michaels vs Chris Jericho 68%

One Night Stand 2008 - Edge vs The Undertaker 69%

Night of Champions 2008 - Kofi Kingston vs Chris Jericho 35%

Great American Bash 2008 - CM Punk vs Batista 52%

Summerslam 2008 - Edge vs Undertaker 80%

200px-Wweunforgiven2008poster.jpg

ECW Championship Scramble

Matt Hardy vs Mark Henry vs The Miz vs Chavo Guerrero vs Finlay

World Tag Team Championship

Cody Rhodes and Ted DiBiase vs Cryme Tyme

Unsanctioned match

Shawn Michaels vs Chris Jericho

WWE Championship Scramble

Triple H vs The Brian Kendrick vs Montel Vontavious Porter vs Shelton Benjamin vs Jeff Hardy

WWE Divas Championship

Michelle McCool vs Maryse

World Heavyweight Championship Scramble

Chris Jericho vs Batista vs Kane vs John "Bradshaw" Layfield vs Rey Mysterio

Ankieta potrwa 14 dni, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swój głos postem uzasadniającym.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• The_Icon

1

• Mirai

1

• kristerio

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ja swój głos oddaje na WWE Title Scramble Match.

Już wyjaśniam. Może i sam wynik jest co najmniej... do kitu. Uczestnicy też nie z tej ligi, ale ogólnie fajna walka wyszła. Man of the Match w moich oczach - The Brian Kendrick. Jak na tak niedoświadczonego w ME dawał radę na maksa. Nawet przez chwilę totalnie zdominował mecz. Brakowało mi tam Ezekiela Jacksona, ale... Ogólnie Hardy i Kendrick ładnie prowadzili mecz, Shelton coś tam pokazał, MVP kilka ładnych bootów, a Triple przyszedł na gotowe. Nie podobało mi się tylko podkładanie Kendricka wszystkim... za to jak sam Brian zdobył Fall ucieszyłem się jak cholera. :t_up:

jrthqr.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

RAW scramble match. Głos oddałem ponieważ najbardziej spodobała mi się ta walka. Zdecydowanie najlepsza ze wszystkich Scramble na Unforgiven , najlepsza obsada. Nic że wygrał zawodnik z przypadku. Walka była ciekawa i według mnie zasługuje na zwycięstwo.

Ja stawiam na World Heavyweight Championship Scramble. Obsada była, szczerze mówiąc, dość słaba, ale chłopaki wycisnęli z siebie trochę więcej niż zazwyczaj. Podobała mi się postawa Mysterio, który wraca do formy sprzed lat. Nieźle spisał się też Kane, a Batista i JBL nie zwalniali jakoś bardzo akcji. Dla tego chwała za to bookerom. Końcówka wymyślona znakomicie, emocje do końca i wielkie zaskoczenie, gdy poznajemy nowego championa.

ECW Scramble - Nie wiem czemu ale jakoś ta walka najbardziej przypadła mi do gustu . Może dla tego że była pierwszym Scramble... albo dlatego że w końcu Henry stracił swój pas. Było kilka fajnych akcji Chavo był mistrzem xD .. dobrze że nie Finlay(duży plus za to) i po prostu ta walka najbardziej mi się podobała.

SmackDown scramble match. Bardzo dobra ekipa zrobiła bardzo dobrą walkę. Kilka dobrych akcji i nie ma się w zasadzie do niczego w tej walce doczepić.

Ja tez glosuje na SD!Scramble Match.Walce nie mozna nic zarzucic.Po prostu wysmienita walka spelnila moie oczekiwania , ale troche sie zawiodlem ze Punk nie wyszedl tylko Chris po walce na dodatek zdobywajac pas , to mnie troche wkurzylo , ale walka naprawde dobra.Nie wiem czy mi sie zdaje , ale Batista chyba poprawil akcje spear lepiej ja teraz wykonuje.

Ps.Sory ale pisze z hiszpanskiej kafejki, w domu bez neta ¨(

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Shawn Michaels vs Chris Jericho

Mimo iż wynik tej walki był raczej przesądzony to moim zdaniem była całkiem ciekawie poprowadzona. Wykorzystano kilka gadżetów kilka akcji, które mogły się podobać. Nie była to może jakaś specjalnie dobra walka ale z uwagi na prowadzenie innych walk postanowiłem postawić na tą. SD!Scramble było niezłe ale strasznie zjeb*** końcówkę no i w zasadzie w ogóle nie podobała mi się rola HHH w tej walce. Raw Scramble też było niezłe, no i przede wszystkim zaskakujące ale jakoś czegoś mi w samym pojedynku brakowało. ECW to śmiech na sali, można by napisac że kopanina :D

TT nie brałem pod uwage bo to inna liga jest chociaż przyznam ze ciekawy ten pin był :t_up:

endabliuovr6.gif

Mój głos leci na sd! scramble match. Samą walką jestem usatysfakcjonowany, wynikiem trochę mniej. Przede wszystkim świetną robotę wykonali The Brian Kendrick oraz ten, który jeśli chodzi o umiejętności pokazał na Unforgiven najwięcej, czyli Jeff Hardy. Poza tym, Shelton i MVP nawet nieźle, zwłaszcza ten drugi. Minusem tylko zwycięstwo HHH, ale nie mogliśmy mieć przecież 3 nowych champów na jednym PPV. Poza tym, jakoś żaden z oponentów Huntera nie pasuje mi jako mistrz na obecną chwilę.

Przed galą byłem pewien, że najlepszą walką będzie Unsanctioned match i ta walka również była bardzo dobra, ale strasznie się na nią napaliłem, oczekiwałem walki roku i miałem mały niedosyt. Dlatego też głos na walkę o pas WWE.

• Reputacja:   1

Trochę ciężko będzie wybrać, jednak bynajmniej nie dlatego, że było specjalnie dużo dobrych walk. Unsanctioned match, SD i RAW scramble można nazwać mocnymi sredniakami, ale nic więcej. Reszta się nie umywa.

Championship match z RAW mimo dobrej końcówki miał 10 pierwszych minut na śmiesznie niskim poziomie bedących tez niezłym usypiaczem; pojedynek Jericho i HBK biorąc pod uwagę to, czego chyba kazdy się spodziewał możnaby nazwać niewypałem... więc pozostaje SD Scrable, który stworzyli własciwie tylko Hardy i Kendrick. Ale za to tym bardziej im chwała.

RAW World Heavyweight Championship Scramble:

Najfajniejsza walka i moim zdaniem najlepsze rozwiązanie tego wieczoru. Bardzo mi się podobało to, że każdy z uczestników miał swoje "5 minut". Obsada może i była kiepska, jak już ktoś wspomniał, ale dawali z siebie dużo. Przez to powstało całkiem niezłe widowisko. Do tego jeszcze bardzo ciekawe rozstrzygnięcie.

rmsig3.png

2483_1.png