Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

WWE Womans Championship Match

Beth Phoenix © pokonala Mickie James

2. Match

William Regal pokonal Jamiego Noble (w/Layla)

3. Match

Charlie Haas Layfield pokonal John Bradshaw Layfielda

4. Match

Evan Bourne & Rey Mysterio pokonali The Miza & John Morrisona

5. Match

Priceless & Afa jr. pokonali Cryme Tyme & Kofi Kingstona

6. Match

Non-Title Match

Santino Marella (w/Beth Phoenix) © pokonal Snitskiego

7. Match

Non-Title Match

Chris Jericho (w/Lance Cade) © vs. Batista no contest

8. Match

JBL & Chris Jericho (w/Lance Cade) pokonali Batiste
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• randyorton8

1

• badziewiarz

1

• Eddy1674325917

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

pierwszą walkę przewinąłem choć muszę stwierdzić że divy zaczynają przynajmniej tworzyć jakieś feudy i nie są to już walki wyciągnięte z kosmosu tylko coś się dzieje,oczywiście poziomu w walkach nie ma ale przynajmniej coś ruszyło w temacie.Kolejna walka to wygrana Regala nad Noblem. No cóż walka nie zbyt przypadła mi do gustu, tutaj bardziej chodzi o walkę o względy Layli. niestety Noble najczęściej jobbuje rywalom. Dalej była walka dwóch JBL'ów.. =)) hehe.ten Charlie Haas dobrze parodiuje wrestlerów, tydzień temu walczył jako Cena. Ciekawy jestem kto będzie następny, bo chyba Creative team będzie kontynuował parodiowanie wrestlerów za pomocą Charliego :D .Pojedynek Tag teamowy z udziałem Rey'a i Bourna porostu miodzio. Dla mnie walka wieczoru, zresztą w ogóle ostatnio w tag team'ach dzieje się nieźle. Raczej nie sądzę by ta drużyna się utrzymała, bo rey feuduje z Kane'em a Bourna raczej do tego nie wmieszają. Kolejna walka i kolejny pojedynek tag teamowy. W WWE powstają dwa obozy jeden wokół Ortona a drugi w stylu reagge :D & rap. Fajnie to wygląda i pewnie feud będzie miał swój finał podczas kolejnej walki o tytuł Tag team(może na No Mercy), chociaż Orton raczej pójdzie w swoją stronę i zajmie się Punkiem, ale po cichu liczę na rewanż za Unforgiven i mam nadzieje że tym razem górą będzie Cryme Time.Od tego momentu gala obniżyła poziom. Walki Marelli nie chce mi się komentować, bo nie ma co, Snitsky to zwykły jobber a Marella jest po prostu szmacony(myślałem że to będzie pojedynek Handicapowy i to Beth spinuje Snitskiego :D .Na koniec Main Event... najpierw Jericho vs Batista a potem zrobili z tego Handicap z udziałem JBL'a. Batista to kupa mięśni a został spinowany po clothesline, hehe no cóż. Nie wyszedł za bardzo ten Main Event. Ogólnie walkę oceniam na lekki +, ze względu na mecze tag teamowe.No i feud pomiędzy Reyem a Kane'em coraz bardziej ciekawi.(Na titantronie Kane trzymał swoją starą maskę więc czyżby powrót do starych dobrych czasów? :applause: ). Co do WHC to wydaje mi się że Chris długo pasa nie potrzyma, w przyszłości weźmie go pewnie Orton ale zanim to się stanie to myślę że w między czasie Y2J komuś odda ten tytuł

no wreszcie RAW zaczyna się rozkręcać i jest ciekawie. Męczą mnie jedynie walki o WHC z udziałem jbl'a i batisty no wkońcu to się przeje (w moim przypadku juz sie przejadlo). nie lepiej jericho vs kingston za tydzien cos innego i tydzien przed ppv zawiazac juz jakis pojedynek a nie co wlaczam RAW to widze albo jbl'a albo batiste przy pasie. Jericho moim zdaniem straci bardzo szybko pas (no mercy - no może być różnie ale na survivor series bd nowy mistrz). Batista nie dostal tytulu bo rok temu na unforgiven takze go zdobyl i co zaraz mialby w podobny sposob stracic ?. Wracajac do rozkrecajacego sie RAW : stoja za tym 2 osoby ORTON I REY MYSTERIO - ktorego tak wszyscy krytykuja bo jest niski (zaloze sie ze jakby mial 180 cm wzrostu to wszyscy tytul dla rey'a by chcieli) i bez formy owszem nie walczyl przez ostatnie czasy na najwyzszym poziomie ale przeciez to tylko czlowiek a nie maszyna zwlaszcza ze jego styl obciaza wszystkie miesnie ciala i jest bardzo kontuzjogenny. Jestem jednak pod ogromnym wrazeniem tego co Rey zrobil dzisiaj. Juz w tamtym tygodniu byly przeslanki po ataku na Kane ze rey solidnie odpoczal wyleczyl kontuzje i wraca do zajebistej formy. Nie mylilem sie jest to zupelnie inny Rey wrocila szybkosc technika zwinnosc itd duzo by wymieniac. Po prostu juz tak dawno nie widzialem go w tak zajebiscie wysokiej formie i mam nadzieje ze pokaze niedowiarkom ze jego najlepsze lata nie sa koniecznie juz za nim tylko przed nim!! orton widac ze kontuzja to jeden wielki blew bo nie mieli roli dla ortona na unforgiven. Mam nadzieje ze takze bd walczyl na swoim wysokim poziomie i zmiecie cm punk bo chyba jako powracajacy musi podpormowac sie bardziej. Feud rey - kane i cm punk - orton sa zajebiscie prowadzone i bardzo roznia sie od siebie. Mam nadzieje tylko ze nie dojdzie do jakies walki mask on the line i nie zdejma jej rey'owi bo to bylby najglupszy pomysl jemu jest do dupy poprostu bez maski. Wygladal glupio bez niej a maska odzwierciedla historie jego kariery i wierzenia. Chyba ze go zdemaskuja tylko tak o zedrze maske mu kane tak jak guerrero po street fight - to to moze jeszcze ujdzie ale bez maski na zawsze = zero przychodow , od razu rey straci w oczach dzieciakow i on sam na pewno niezle sie wkurwi (:P:P) poczytajcie jak cos o tradycji meksykanskich zapasow. Mysle ze te dwa feudy zaprowadza nas do jednego Triple treat match na wrestlemania 25 np. orton vs mysterio vs batista . czekam na nastepne RAW :)

1. Match

no pierwsza walka pojedynek babek to troszke przewinalem ale trzeba przyznac ze pojedynki babek sa co raz ciekawsze i jakies feudy zaczynaja sie w miare robic

2. Match

Myslalem ze Jamiego Noble sodtanie winnig streak ale niestety przegral i zabrano mu Layle,ogolnie walka bez przyszlosci

3. Match

Charlie Haas Layfield-.............trzeba przyznac ze gimick Charliego jest calkiem fajny JBL strzelil focha i nie walczyl ze swoim dublerem :thumb:

4. Match

calkiem ciekawa walka bardzo mi sie podobala jak na WWE bo walce pojawil sie Kane na monitorze i pokazal swoja Maske wiec czyzby powrot do maski Kane??

5. Match

przed walka Randy sie poodniecal jak wyeliminowal Punka i weszla cala smieszna brygada i najladniejszy moment to lisc Randiego :D Walka jakos nie zachwycala a ten calu Manu juz mnie drazni

6. Match

Santino wlacza Honkey Meter i wygrywa kolejan walke ze Snitskim chociaz wiecej tutaj smiechu niz walki niestety

7/8. Match

Batek musial stawic czolo dwom zawodnikom a w zasadzie 3 po zamieszaniu Batek dostaje CFH i Y2j rzuca sie zeby go spinowac po walce Batek czysci ring

• Styl:  Jasny

Co można powiedzieć o tym RAW ? Zdecydowanie dzięki jednej walce gala mogła się podobać. Na dzień dobry walka kobiet , cóż nie oglądam tego , Beth weszła bez Santino? Koniec romansu? O tym później...William wygrywa z Noblem , walka była nawet dobra . Jamie jest dobrym wrestlerem no i król ringu to czołówka tego nikt nie może odmówić. Wygrana i zabranie Layli przez Regala...ciekawie. No punkt który musiał nastąpić czyli wejście JBL'a. Myślałem że odbędzie się jak ostatnio po PPV , JBL dostaje jobberka by podreperować swoją godność...słyszymy że ktoś jest w bagażniku..wychodzi Charlie Haas Layfield. Zaczyna parodiować JBL'a..po prostu genialne. JBL'a strzela focha i schodzi z ringu...Charlie wygrywa...uwaga wygrywa z Main Eventerem :). No i nadchodzi walka która mogła się podobać nawet Milosowi (Tak woli japońców). Rey z Bournem stworzyli na prawdę świetną drużynę. Rey muszę przyznać odzyskał straconą formę. Bałem się że powróci jak ostatnio bez formy ale się myliłem , Miz i Morrison w tej walce również się popisali...walka którą chciałbym zobaczyć raz jeszcze...znaczy taki poziom. Walka 3 na 3 bez historii...nowy synalek jak kolege wyżej denerwuje. Santino...pokonuje Snitskiego...gdyby nie cyrk jakim Santino otacza siebie (czyli jego zajebisty mic skill itp.) to byłoby dno..a tak to jest tylko porażka...No i Beth była przy nim czyli jednak wszystko okej :). No i ME który według mnie pokazuje no.1 contendera którym będzie Batek..chyba że zacznie program z JBL'em a Chris? Chris walczy na następnym RAW z Punkiem...straci tak szybko pas? O tym w następnym odcinku mody na RAW...

Średnie to RAW, liczyłem na dużo więcej. Speech nowego posiadacza WHC title w porządku, ale bez jakichś większych rewelacji. Na szczęscie chyba feud na linii Y2J - HBK mamy już za sobą. Zapowiedź walk na ten RAW i na następny. Walka z Punkiem w klatce może być ciekawa, mam nadzieję, że Chris pokona byłego mistrza w czysty sposób.

Walka div i co tu dużo mówić. Kobiety choćby jak się starały to i tak nie osiągną takich walk jak mężczyźni, więc ich walki oglądam głownie, żeby popatrzeć na same divy, ich wygląd, sama walka schodzi na dalszy plan. Candice wyglądała już o wiele korzystniej niż tydzień temu i myślę, że jej walka z Beth o pas może być całkiem przyjemna.

O walce nr 2 można od biedy powiedzieć, że dała radę, aczkolwiek było zdecydowanie za krótko i ubogo. Regal znowu niszczy Noble'a i porywa(?) Laylę. Nawet mnie to trochę ciekawi, zobaczymy co z tego wyniknie.

Kolejna walka się nie odbyła, ale muszę przyznać, że Charlie w przebierankach i parodiach jest mistrzem xD Kapitalnie wyśmiał Bradshawa. Ciekawe w kogo wcieli się w przyszłym tygodniu.

Kolejny pojedynek to walka, dla której warto ściągnąć całe RAW. Byłaby ona ozdobą każdego PPV w tym roku, a jeśli chodzi o RAW to jedna z najlepszych walk, jakie odbyła się na tym week show w tym roku. Duet Mysterio - Bourne po prostu miażdży. O tym, że gwiazda ECW jest najlepszym high-fly'erem w WWE aktualnie, pisałem już dawno. Pomysł, aby połączył siły z Mysterio po prostu trafiony w dychę. Obydwu udały się wszystkie (!) akcje, a te zespołowe po prostu miodzio. M&M nie mieli szans im dorównać, ale walczyli na swoim poziomie i chwała im za to. Teraz nawet trochę żałuję, że Booyaka jest wmieszany w feud z Kane'm, bo jego team z Bourne'm pewnie nie przetrwa. Mam jednak nadzieję, że WWE nie zrezygnuje z tego pomysłu bo duet Evan & Rey to naprawdę dobra decyzja.

Kolejna walka tym razem 3 na 3. Sporo słabiej niż na PPV, ale wynik o dziwo ten sam. Cryme Time znowu musieli się podłożyć, szkoda, bo w walce byli dużo lepsi. Szybko ze swoim rywalem uporał się Marella, tym razem ze świnskim, który wrócił po tym, jak Punk złamał mu nos wykonując GTS. Włoch przedłuża winnig streak i zbliża się o koleny tydzień do rekordzisty. Santino przy mikrofonie jest rozwalający i fajnie, że dostaje czas na każdym Monday Night RAW.

Przed ostatnią walką byłem przekonany, że wygra Jericho, bo kibice już sobie ostrzyli zęby na jego walkę z Punkiem. Potrzebny był tylko jakiś kant, bo przecież taki zawodnik jak Batista nie może przegrać z poobijanym Y2J'em. No i sprytnie wymyślono handicap. Ogólnie walka słaba i nie ma w niej co komentować. Cieszy to, że Batista wmiesza się teraz w feud z JBL'em co obydwu przynajmniej na razie oddali od pasa. Chris zapewne obroni tytuł w przyszły poniedziałek, a potem szykuje się super feud z Ortonem.

Raw w miarę - najbardziej podobała mi się walka Rey & Evan vs. John Pedalson & The Miz akcje konkretne, a po walce jeszcze Kane dał o sobie znać - maska się pokazała, a mam jeszcze pomysł, że Rey & Kane stworzyli by tag team, ale wiadomo Rey heel odpada odrazu.

Regal vs. Noble - dobrze bo krótko, a na koniec Regal zabiera laskę Noble'a - zapowiada się feud. Segment z Laylą & Noblem i tą piosenkarką był konkretny :) oddawaj moje 5$

Hass jako JBL najlepszy jak do tej pory - ciekawe kto będzie jego ofiarą za tydzień.

Tag team champy & Manu vs. Kofi & Cryme Tyme - tak sobie od niechcenia można obejrzeć.

Marella ciąg dalszy - to już 4 tygodnie będą jeszcze 60 zostało haha...

Jericho vs. Batista zmienione na Jericho JBL vs. Batista - nuda...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

TRaki sobie ten raw, po Unforgiven liczyłem na porzadną tygodniówkę, która co nieco wyjaśni... Niestety z tego show warto obejrzeć chyba tylko parodię JBL'a i mecz tagów.

Z początku wyszedł Jericho- liczyłem na jakiś błyskotliwy speech, jakieś ciekawe wyjaśnienie, dlaczego to on akurat trafił do Championship Scramble itp. A dostałem odpowiedź Adamle'a- Bo tak i przeciętny, niemal podręcznikowy speech, który heel musi wygłosić po zdobyciu pasa. Nic ciekawego.

Noble vs Regal- w 3 minuty nie da się nic dobrego ukręcić; za nic nie czaję, do czego ma prowadzić to 'uprowadzenie'.

Parodia JBL'a wyszła dobrze, ale zachowanie, tj. spie*doklenie JBL'a przynajmniej dziwne; toć to jakby sprzeczne z jego obecnym gimmickiem... :roll:

M&M vs Bourne&619 wyszło konkretnie, z pewnością najlepsza walka na tygodniówce WWE od dłuższego czasu. Było sporo fajnych spotów (chwilami aż nie dowierzałem, ze oglądam wwe :roll: )- ale to chyba tylko w wykonaniu zwycięskiego teamu. Taka już rola heeli, że w walce z tymi 2 high flyerami, nawet jeśli mogliby polatać, musieli zwalniać tempo, a pole do popisu zostawiać im. Mysterio jest wyraźnie w lepszej formie niż przed powrotem, co oczywiście bardzo mnie cieszy.

Reszta już niezbyt ciekawa. Walki krótkie i słabe, gadki tak samo (Orton i Marella jak na siebie zdecydowanie nie zachwycili). Szkoda, że ten Manu w swoim debiucie nie zrobił nic poza swoim finisherem :evil:

ME jakiś taki dziwny- z perspektywy czasu (tzn obejżawszy już cały raw) nie rozumiem, jaki sens był we wsadzaniu JBL'a w ME w trakcie jego trwania? :roll: Do niczego to nie dobrowadziło, nie było poparte takze niczym... To nie mogli ogłosić prawdziwego składu wsześniej...

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

No i nadchodzi walka która mogła się podobać nawet Milosowi (Tak woli japońców).

Po tym jak, dałeś jej **** w BGZ MOTYC postanowiłem ją obejrzeć. A po tym, jak wspomniałeś o mnie w temacie, nie mogę się powstrzymać od wypowiedzenia na jej temat. Po raz pierwszy oglądając WWE starałem sobie wyobrazić salę gimnastyczną, obdarty ring, 70 fanów na krzesełkach i nie-naolejkowanych wrestlerów w gaciach kupionych za prywatne pieniądze Iana Rottena, słowem - IWA-MS =)) No dobra. Nie jestem tak okrutny, aby w myślach podmienić sobie WWE na jedyną popularną federację indy, która pod względem poziomu walk ssie w porównaniu do dziecka McMahonów. W każdym bądź razie match ten może dostać u mnie maksimum ***, a mojej gwiazdkowej metodzie oceniania od trzech gwiazdek zaczyna się kategoria walk "dobrych". Taa, muszę przyznać, że podobał mi się ten match. Pomijając elementy, których zabraknąć nie może, tj. zajebisty, morderczy headlock i zabójczy sleeper hold... naprawdę przyjemny spotfest. Ale do ****, czyli walki bardzo dobrej, nieco im zabrakło tj. 5 minut latania, rzucania i okładania się w szybkim tempie.

PS

A Japońce rządzą :D

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg