Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact 04/09/08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Match 1

#1 Contender To X Division Tilte

Consequences Creed pokonał Sheika Abdula Bashiriego

Match 2

Non-Tilte Match

Beer Money Inc.© pokonali Shark Boy'a & Super Erica

Match 3

Abyss Open Challenge

Abyss vs. Johny Devine - no contest

Interwencja 3D i Matta Morgana

Match 4

ODB pokonała Raishe Saeed

Match 5

Four Ways to Glory Qualifier

Christian Cage pokonał AJ Styles'a

Podczas walki interweniował Frank Trigg

Na końcu gali Sting wygłosił kolejny speech tym razem skierowany do fanów, dziękował im za poparcie które uzyskał w zeszłym tygodniu. Przemówienie przerwał Joe, następnie pojawił sie Nash. Joe przyjął Scorpion Death Dropa. Na koniec standardowo usłyszeliśmy theme Jarretta, Sting kazał przerwać muzykę i powiedział że Jeffowi udało się zwrócić jego uwagę i czeka na Niego za tydzień.
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kieska

1

• DonCarlos

1

• Wronek.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Mówiąc krótko- bardzo przyjemna tygodniówka. Może tylko raziła mnie nieco kolosalna ilość reklamówek ich najnowszej gry. Aż strach pomysleć, co to będzie za tydzień, kiedy wspomniana produkcja wychodzi do sklepów...

Rozpoczęło sie nienajlepiej, bo od nudnego przekomarzania się, który to wygra pas na NS (i tak wiadomo, że Joe :P ). Później szybka walka Creeda i Bashira, i po zmianie decyzji sedziego wygrywa Creed, aby po raz drugi wyzwać Williamsa na walkę o jego pas. Szczerze mówiąc (może to zabrzmieć dziwnie) wolałbym w walce na NS irańczyka. Dlaczego? Bo jestem ciekaw, jak wiele byłby w stanie wycisnąc z niego panujący mistrz- spodziewam się, że sporo; ba Daivari mógłby stoczyć najlepszy mecz w swojej karierze ;) No ale nic, oprzejdźmy do pomeczowej akcji z sędzią. Do tej pory tylko w Dragon Gate widziałem, kiedy to sędzia 'oddaje' zapaśnikowi- zawsze takie akcje bardzo mi się podobały, więc i tu siedziałem z bananem na twarzy :D O ile się nie mylę to ten sędzia dopiero debiutował w TNA, a sadząc po całkiem niezłem budowie ciała nie zdziwiłbym się, gdyby niedługo stał się czynnym wrestlerem. Później fajne segmenty z Beer money & PJB oraz pieknymi (nie mogę się doczekać tych contestów za tydzień :) ), po których zabaczyliśmy 2 średniaki w ringu. Po pierwszym powrócił Homicide- czyżby dochodziła nowa pozycja do karty NS (a swoją drogą- nie wydaje się wam, że tych feudów w TNA aż nadto? Może część z nich wystawią dopiero na B4G, a od teraz chcą je budować? :thinking: ). Po drugim, długo oczekiwanym przeze mnie redebiucie Abyssa w ringu najwyraźniej powoli kształtował się już Monsters Ball. Wracając jeszcze do walki Abyssa- zawiodłem się; zesquashował tylko Devine'a, czyli tak jakby na dobrą sprawę jeszcze dalej nie zaliczył swojej pierwszej walki po powrocie... A szkoda, bo prezentuje się chyba, jak to mówią o każdym wrestlerze komenattorzy WWE ( ;) ), nawet lepiej niż kiedykolwiek...

Dalej- ODB vs Saeed znośnie, ale zdecydowanie lepiej było przez (w kiblu :lol ) i po walce. K..., strasznie kibicowałem Jessice, żeby zdjęła przeciwniczce tą maskę... Niestety się nie udało... tzn udało się, ale za kulisami- czyli tak jakby nie. A tak swoją drogą- czemu ODB używa starego theme'u Velvet Sky? :roll:

ME to nie był to, na czo czekałem- ta dwójak mogłaby wyciągnąć spokojnie MOTY, ale cóż- to tylko tygodniówka. Z kolei ciekawiej było znów przed i po walce- najpierw AJ wygłosił bardzo dobry speech, a potem Sting. DOo 4 ways to glory z racji pochodzenia nie mógł się zakwalifikować nikt inny niż Cage, ale to chyba nie problem, bo licze na udział AJ'a w main evencie najważniejszej gali roku, gdzie imo miałby spore szanse na zwycięstwo. Choć mam też na uwadze Trigga- jego walka z AJ'em zbliża się, pytanie tylko kiedy? Oby nie za miesiąc...

A story 'żółtodzioby vs starzy pierdziele' nabiera kolorytów i uważam, że może okazać się wielkim sukcesem dla TNA przyciągając przed telewizory wiekszą ilość widzów, niż dotychczas. Oczywiście jeśli wszystkiego nie spi... Tak czy inaczej najbliższe 2 PPV już zapowiadają się świetnie i licze, że właśnie po październikowej gali ostatecznie wykształcą się składy obydwu stajni, co oczywiście zaowocuje dłuuuugimi zmaganiami :t_up:

Aha, jeszcze jedno- kiedy Nash wchodził na ring usłyszałem ciekawy chant- 'watch your knees!'. Myślałem, że padnę =))

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Impekt według mnie dobry..Nie zanudził ale też nie było w nim nic fantastycznego..

Data premiery gry TNA iMPACT zbliża się nieubłaganie, a więc liczba reklam z nią w roli głównej coraz większa..Początkowa gadanina według mnie trochę przydługawa..i w połowie przeszedłem się do kuchni by znaleźć coś na głoda..Danio nie znalazłem więc zawiedziony wróciłem do dalszego oglądania..Właśnie skończyli gadać i czas na pierwszą walkę..

Była ona taka sobie..Na plus oczywiście interwencja sędziego :P..Segmenty z Beer Money i BP rzeczywiście niezłe..Potem ich walka z zamaskowanymi pajacami - nic specjalnego..Wygrana po kombinacji Superkicka z wyczesanym Payoffem...

Czas na Abyss Open Challenge..Devine próbował koszem do śmieci, próbował krzesłem jednak Abyss za wiele sobie z tego nie zrobił..W akcje włączyły się świniaki..jednak po chwili przyszedł Morgan i swoimi ciosami z mega powerem powalił członków 3D.Walkę kobitek przewinąłem z braku czasu...

Po ME spodziewałem się wiele..jednak nie spełnił on do końca moich oczekiwań...Szkoda że to tylko tygodniówka..Interwencja Trigga wypaczyła wynik, który i tak był łatwy do przewidzenia..Końcówka impekta ciekawa..Jak zwykle motyw z themem JJ..Ciekawe co będzie dalej..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif