Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SWF - nr.3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Theme Star Show!

Gala odbywa się w Gdańsku

Na środku ringu z mikrofonem stoi Big Show

Big Show(uśmiecha się i mówi): Ehh czekałem na tą chwilę latami, latami ciężkiej kariery, w swojej karierze odbyłem pojedynki każdego rodzaju, pokonałem już każdego, kogo mogłem, ale moim marzeniem od zawsze było to, aby stanąć na środku ringu przy pełnej ludzi hali i oznajmić, że jestem najważniejszym wrestlerem w federacji…..(Kibice skandują Big Show) I teraz nastał ten moment stoję tu przed wami i mogę oznajmić, że jestem mistrzem SWF! I posiadam pas SWF Champa!!! I jestem najważniejszym wrestlerem w tej federacji!!! A więc pierwszym w historii SWF Champem został ….(Kibice dokańczają i krzyczą BIG SHOOOOOOOOOOW!!), (Big Show uśmiecha się i już ma zejść z ringu, ale)

Theme THE ROCKA

Rock wchodzi z mikrofonem na ring

Rock: Bardzo ładna przemowa Big Show, ale ty sam dobrze wierz, że to nie tobie należy się ten pas i że nie podkreślam nie jesteś najważniejszym wrestlerem w tej federacji!!! Do tego swój pas wygrałeś przez WIELKIE(Big) szczęśnie….Domyślasz się, czego chce The Rock?

Big Show: To tym jak tu wparowałeś i kwestionujesz moją wygraną to myślę, że chcesz dostać kopa w dupę

The Rock:o.O co ta miało znaczyć. Dobra widzę, że z tobą nie porozmawiam sobie na poziomie a więc przechodzę do rzeczy, The Rock chcę się zmierzyć z tobą na First PPV w walce o SWF Champa!!!

Theme HHH

Triple H wchodzi na ring z mikrofonem w ręce

HHH: The Rock ty lepiej wróć do nagrywania filmów a nie proś o drugą szansę w tej federacji jest wiele dobrych wrestlerów a na czele tych zawodników stoję ja Król Królów – TRIPLE H!! Ja nie uczestniczyłem w fatal four way na ostatniej gali i to mi należy się szanse walki o pas SWF Champa na first PPV!!!

The Rock: Ty Hunter… bezczelny jesteś – każesz mi wracać do filmów, bo tam jest moje miejsce(Big Show patrzy na obu z lekko lekceważąco minom), teraz mnie rozbawiłeś ja jestem lepszy od ciebie i pokonałbym cię w każdej walce o miejsce w Main Eventu na First PPV należy się mi.

HHH:….

Theme Stone Colda

Stone Cold: Spokojnie panowie i tak wszystko zależy ode mnie, – kto, z kim będzie walczył i takie tam. Po pierwsze to gratuluję ci Big Show za wygranie walki na ostatniej gali i zapisanie się w historii, jako pierwszy SWF Champem!!! No dobrze, ale teraz wróćmy do dnie dzisiejszego a więc odboje chcecie walki na First PPV z Big, Showem i do tego każdy z was chcę udowodnić drugiemu, kto jest lepszy a więc w Main evencie dzisiejszej gali HHH zmierzy się z The Rockiem a zwycięzca tej walki zmierzy się z Big Showem na First PPV w meczu o SWF Champa!!!

Z gali Olivia w Gdańsku witają się z państwem

Andrzej Supron

I Paweł Borkowski – no to jeszcze dobrze gala się nie zaczęła a już mamy zaplanowany emocjonujący, Main event w którym spotkają się dwie bardzo zasłużone gwiazdy, wrestlingu.

Tak ci zawodnicy to walczące legendy a walka zapowiada się jeszcze ciekawiej ze względu na to, że stawką walki będzie prawo zmierzenia się o pas SWF!

Big Show został pierwszym mistrzem w SWF!, Na pewno nikomu nie będzie łatwo mu odebrać tytułu

Tak, przy tych warunkach fizycznych żaden rywal nie będzie miał łatwo

No dobrze, ale zanim te emocje to czeka na nas pojedynek 1vs 1 MVP vs Samoa Joe

1 WALKA

Pin fall

MVP vs. Samoa Joe

Końcówka: MVP jest w narożniku Samoa Joe rozpędza się I wykonuje splasha. Łapię MVP za rękę i zarzuca w drugi narożnik, biegnie za nim chce wykonać splasha, ale nadziewa się na Big Boota ze strony MVP. Samoa Joe obraca się i dostaje drop Kicka od MVP. Samoa Joe leży na środku ringu a MVP odbija się od lin i wykonuję leg drop. Teraz wykonuję serie Angry Stompów na Samoa Joe… ponownie odbija się od lin, chce wykonać leg drop, ale Samoa Joe ucieka, MVP wstaje i otrzymuje potężny crossline od Samoa Joe, MVP leży nie przytomny a Samoa Joe wychodzi na narożnik i wykonuje SPLASH!!! Pin 1…2….3

Zwycięsca: Samoa Joe

Ależ to był splash, większość wrestlerów po nim by nie wstała

A ja bym powiedział, że tylko 2 lub 3 wrestlerów mogłoby wstać po takim splashu

Backstage

Edge wchodzi do pokoju GM

Edge: Stone Cold czy ty wogulę przemyślałeś swoją decyzję przy wybieraniu dzisiejszego Main, Eventu, Co? Pytam się? Jakim prawem nie nie uwzględniłeś mnie w walce o prawo zmierzenia się z Big, Showem?

Stone: Edge – czy coś ci padło na mózg, jak ty się Worgule zwracasz, do GM? To chyba ty nie przemyślałeś swojej decyzji o przyjściu tu i takim „naskoczeniu” na mnie, no, ale sam tego chciałeś ….Hmn ale w sumie to pokazałeś również swoją odwagę

Edge: Właśnie tak – odwagę

Stone: No to za tą odwagę, będziesz wynagrodzony, zaraz weźmiesz udział w pojedynku na zasadach Street Fightu z to okaże się naringu a teraz idź się przygotuj do walki

Edge wychodzi a w drzwiach mija się z AJ Stylesem

AJ: Stone widzę, że nie wiozłeś mnie pod uwagę przy ustalaniu składu walki na FirstPPV no, ale trudno … Ehh, ale jednak mam do ciebie prośbę – nie ma jeszcze wytypowanych kandydatów do walki na FirstPPV o pas Hardcore Champa! A więc może ja?

Stone: No to przyspieszyłeś moją decyzję, którą właśnie chciałem ogłosić na najbliższym PPV w Triple Threat Matchu na NO DQ o pas hardcore zmierzą się Sabu, The Sandman i zwycięzca dzisiejszego Triple threat Aj Styles s Evan Bourne s CM Punk

No to teraz do naszej gali doszły kolejne emocję walka Edge w Street Fighcie, i dwie walki, które zdecydują o karcie na FirstPPV

Każda walka dzisiejszej gali będzie o czymś decydowała

No dobrze a więc zobaczmy pierwszą z tych trzech walk Edge vs , właśnie kto jest jego rywalem…

Edge wchodzi na ring

Theme Umagiii

Hehehe a więc Umaga!!!

On napewno wykorzysta to, że to jest walka street fight

2 WALKA

Edge vs. Umaga

Street Fight

Końcówka… Edge trzyma w ręku krzesło I czeka aż Umaga podniesie się z ringu, Umaga podnosi się I otrzymuje uderzenie krzesłem od Edga. Umaga leży a Edge dalej leje go krzesłem. Kładzie krzesło na brzuchu Umagiii i wychodzi na narożnik, obraca się do kibiców, tauntuje w tym czasie Umaga wstaje popycha Edga a ten spada na bandy oddzielające kibiców od ringu. Umaga idzie za nim, Bierzę głowę i uderza i schody. Jeszcze raz uderza głową Edga o schody i wrzuca na ring, Umaga wchodzi za nią – teraz stoją razem z Edgem na środku ringu Umaga odbija Edga od lin łapię i wykonuję Samoan Drop.Pin 1…2….3

Zwycięzca: Umaga

Piękna Streetowa walka z użyciem przedmiotów i walką po za ringiem

Tak jak przewidywałem Umaga nie przegrał sam ze sobą i bez większych problemów pokonał Edga

---------------------REKLAMY--------------------

AJ Styles i CM Punk – tydzień temu partnerzy teraz rywale, ciekawe jak będą walczyć ze sobą no i jeszcze Jeff Hardy – mistrz TT

No, jeśli Jeff wygrałby pas Hardcore to on byłby najważniejszym wrestlerem w federacji.

3 WALKA

Jeff Hardy vs AJ Styles vs CM Punk

Triple Threat

Końcówka… w narożniku leży CM Punk , a na środku ringu punchami wymieniają się Jeff i AJ , wymianę wygrywa AJ łapię Jeffa za rękę obija od lin i wykonuję drop Kick. AJ odbija się od lin i wykonuje splash pin1….2…. Jeff poderwuje się, AJ łapię Jeffa za rękę i idzie z nim do narożniku, opiera na narożniku obraca siei nadziewa na kopa w brzuch od CM Punk-a, który podnosi go i wykonuje GTS! Pin 1…2.. Ale Jeff przerywa próbę odliczenia CM wstaje i wykonuję serie low – kicków na Jeffie, kopie w brzuch i wykonuje GTS!!! Drugie w tym meczu. Ależ się cieszy obraca się a tu z przeciwnego narożnika leci AJ, Styles który wykonuje cross body 1…2…3

Zwycięsca: AJ Styles

A więc to AJ wykończył swojego kolegę z teamu i weźmie udział w Triple threat no DQ na FirstPPV

Nie miał skrupułów wykańczając CM Punka

A teraz czas na Rozmowy ze Stone Coldem, dzisiejszym gościem naszego GM będzie Dead Man

Na ringu widzimy dwie kanapy na jednej siedzi Stone Cold, czekający na Undetakera

Theme Undertakera

Stone: Witam cię Taker w pierwszym w historii programie rozmowy ze Stone Coldem, możesz czuć się zaszczycony

Taker: Powiedzmy, że jestem

Stone: No, więc dobrze – wiemy, że jesteś jedną z największych gwiazd tego biznesu, więc czemu nie upominałeś się o walkę z Big Showem

Taker:, Ponieważ chcę mieć przed walką wszystkie sprawy załatwione

Stone: W tym momencie chodzi ci o twoją walkę z Kanem

Taker: Tak chcę go pokonać i mieć spokój w walce o pas

Stone:, Jeśli oczywiście taką walkę będziesz miał

Taker: Oto jestem raczej pewny

Stone: No dobrze a więc miałeś się zastanowić, w jakiej walce chcesz się zmierzyć z Kanem, a więc jaka to będzie walka?

Taker: Casket Match- Dead Man wstaje i schodzi z ringu

No to zapowiada nam się wielkie wrestlingowe wydarzenie

Walka dwóch wielkich wrestlerów w pojedynku, w którym chodzi o zamknięcie przeciwnika w trumnie..No no…

Ale zanim to nastąpi teraz Main Event dzisiejszej gal HHH vs The Rock

Main Event

HHH vs. The Rock

Pin Fall

Końcówka: HHH odbija Rocka od lin I wykonuję mu Face Buster. The Rock jest w narożniku, a HHH rozpędza się i wchodzi w niego kolanem. Triple H chcę zarzucić go w drugi narożnik, ale nadziewa się na kontrę i to on zostaje zarzucony w narożnik, Rock biegnie za nim i wykonuje splasha. Teraz kopię HHH w brzuch, ale sędzia przerywa akcję. The Rock chcę wykonać kolejnego splasha, ale nadziewa się na big Boota. Triple H wykonuję Spain Buster i czeka aż The Rock wstanie, gdy to się stało kopie Rocka w brzuch i mamy Pedigree PIN 1…2….3

Zwycięzca: Triple H

Piękna walka – oboje zasługiwali na zwycięstwo, ale jedna to Król Królów będzie miał szanse walk o SWF Champa

Tak, ale na dzisiaj to już koniec z Gdańska żegnają się z państwem

Andrzej Supron

i Paweł Borkowski

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• John_Cena_FU

2

• Eddy1674325917

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

latami ciężkiej kariery, w swojej karierze
i oznajmić, że jestem najważniejszym wrestlerem w federacji…

I jestem najważniejszym wrestlerem w tej federacji!!!

Przeczytaj to co napisałeś, jak skończysz.

i że nie podkreślam nie jesteś najważniejszym wrestlerem w tej federacji!!!

Trzeba się zastanowić, żeby się domyśleć o co Ci chodzi. Wystarczyło dać jeden przecinek...

zwycięzca dzisiejszego Triple threat Aj Styles s Evan Bourne s CM Punk

3 WALKA

Jeff Hardy vs AJ Styles vs CM Punk

Zdecyduj się... Widać, że pisałeś z głowy na bieżąco. Wypada mieć chyba jakiś plan, co nie? Piszesz na kartce mecze, ogólne zarysy segmentów, a potem pisząc na komputerze tylko ładnie ubierasz w słowa. Pomyśl nad tym.

+ masa literówek, błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, to rzeczy które musisz bezwzględnie poprawić. Nie pisz w okienku postów, tylko w wordzie. Dobrze, że oddzielasz komentarze kolorem, przydałoby się jeszcze wytłuszczenie imion wrestlerów, w segmentach. Aha i jeszcze jedno, rozumiem, że Stone Cold to twój ulubiony wrestler, ale jako GM, w twoich opisach zupełnie ssie. Stone Cold był chamski i bezczelny. A u Ciebie gratuluje zwycięzcom, od razu zgadza się na każdy pojedynek jak ktoś go o to poprosi na backstage'u. Wymyśl mu jakieś chamskie odzywki, różne wyśmiewania i będzie ok. Jakiś tam postęp zrobiłeś, ale nadal dużo Ci brakuje. Pracuj :t_up:

Po pierwsze dzięki za komentarz :)

Aha ja piszę w wordzie a nie w okienku postów

Nad StoneColdem - muszę popracować sam wiem że trochę źle wypada

Literówki , czytam galę po napisaniu ale jak sam coś pisałem to nie umiem znaleźć literówki bo domyślam się co powinno być ale od następnego razu postaram się zrobić to bez literówek.