Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SWF - nr. 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Theme StarShow!!!

Gala odbywa się we Wrocławiu

Z hali ludowej we Wrocławiu witają się z państwem profesor zapasów…

Andrzej Supron

i Paweł Borkowski

Na ostatniej gali poznaliśmy czterech zapaśników którzy w dzisiejszym Main Evencie zmierzą się o SWF Champa w Fatal Four Way !!!

No to na pewno czekają na nas wielkie emocje ta walka zawsze w nie obfituje

No oczywiście jeśli czterech zawodników w jednym momencie zaczyna bić się każdy na każdego to emocje gwarantowane ale teraz pierwsza walka tego wieczoru , debiutujący we wrestlingu Mariusz Pudzian Pudzianowski zmierzy się z MVP

Zwycięstwo:MVP

Backstage

CM Punk podchodzi do GM – Stone Colda

Stone mam do ciebię bardzo ważną sprawę , czemu ja były WHC champion nie byłem uwzględniony w żadnej z walk kwalifikujących do dzisiejszego fatal four way??

Ponieważ na tą federację jesteś za słaby i nie miałbyś najmniejszych szans w starciu z żadnym z uczestniczących w tych walkach wrestlerów , ale skoro jesteś taki chętny aby walczyć o pas to masz 20 sekund na znalezienia tag partnera do walki z Hard Boyz o Tag Team Championów

Za ich plecami przechodzi AJ Styles

Ej AJ

Co chcesz

Chcesz jeszcze na dzisiejszej gali mieć walkę o pas mistrzowski?

No jasne że tak

No to co ty na to abyśmy stworzyli tag team i zmierzyli się w meczu o pasy tag teamów z Hardy Boyz

Ta propozycja brzmi bardzo dobrze i nie ma żadnych przeciw wskazań aby odmówić więc się zgadzam

Stone – znalazłem partnera do walki o pasy tag team , to za ile walka?

CM Punk miałeś dwadzieścia sekund i nie zmieściłeś się w czasie więc nie powinienem dać ci walki … ale jestem wyrozumialy i razem z AJ Stylesem zmierzycie się dzisiaj w walce o mistrzów tag teamów ale nie w zwykłej walce tylko w ladder matchu!

A więc na dzisiejszej gali zobaczymy dwie bardzo ciekawe walki o pasy mistrzowskie

Tak ta gala zapowiada się bardzo interesująco

Ale zanim nastąpią te wielkie emocje walka jeden na jednego Samoa Joe vs Batista

Zwycięsca: Batista – wykonał speara

Na środku ringu stoi Kane

Kane: Tydzień temu….przyczyniłem się do porażki Undertakera…..ale nie zrobiłem tego żeby przegrał …..ale po to by pokozać mu , że chce się z nim zmierzyć!!! Ja chcę aby on wyszedł na ring i zaakceptował wyzwanie….

Theme Undertakera

Taker: Kane – chcesz walki – będziesz ją miał

Na ekranie pojawia się Stone Cold

Stone: Bracia …<śmiech> pamiętajcie że to ja jestem General Managerem tej gali i ja decyduje kto z kim będzie walczył…Opcja waszej walki jest bardzo ciekawa i na pewno kibice chcieli by zobaczyć waszą walkę…Również na pewno każdy z was chciałby samemu ustalić reguły walki .. A więc mam dla was propozycję – każdy z was odbędzie dzisiaj walkę – ten który zwycięży w krótszym czasie , jeżeli oczywiście uda wam się zwyciężyć… będzie mógł ustalić w jakim rodzaju walki zmierzycie się na FirstPPV

Oboje schodzą z ringu

A więc do dzisiejszej karty zostały dopisane kolejne dwa pojedynki

Tak a do tego te pojedynki mogą okazać się ciekawsze od pojedynków o pas

No ja wolał bym a to walki o pas były ciekawsze – ale zobaczymy. A teraz pierwsza z tych walk Kane zmierzy się z …Kurtem Anglem!!!

Zwycięsca:Kurt Angle

No to Kurt bardzo ułatwił zadanie Undertakerowi , teraz DeadMan musi jedynie zwyciężyć aby ustalać zasady walki , nie musi już spoglądać na zegarek

Można powiedzieć że Kane okazał braterską przyjaźń<śmiech>

No dobrze ale zanim mecz Takera to odbędzie się mecz w którym wyłonimy pierwszych tag team championów .

Przypomnijmy że to nie będzie zwykły tag match a Ladder Match!!! Hardy Boyz znani są z występów w takich pojedynkach

No tak ale AJ to też niezły high-flyer - tylko CM Punk to niewiadoma tej walki

ZWYCIĘSCAMI I PIERWSZYMI W HISTORII TAG TEAM CHAMPIONAMI ZOSTAJĄ HARDY BOYZ

Doświadzczenie w tego rodzaju walkach okazało się najważniejsze

A ja bym powiedział że doświadczenie i kondycja

Dobrze ale teraz przechodzimy do kolejnej walki tym razem UnderTaker zmierzy się z Evanem Bournem

Nie chciał bym być na miejscu tego chłopaka

Zwycięsca:Undertaker 5min 47s

Undertaker zwyciężył i to on wybierze w jakiej walce zmierzy się z Kanem na FirstPPV

Tak…ale teraz walka na którą osobiście czekałem cały tydzień

A więc przed nami Fatal Four Way o SWF Champa!!! Big Show vs Edge vs Umaga vs The Rock

Zwycięscą i pierwszym w historii SWF Champem zostaje Big Show

Wielki Show i wielka niespodzianka – osobiście szukałem zwycięscy miedzy Edgem a The Rockiem

Przyznajmy szczerze w tej walce potrzebne jest szczęście i Big Show je miał

A więc żegnamy się z państwem do następnej gali do widzenia z Wrocławia mówią

Andzej Supron

i Paweł Borkowski

CZEKAM NO KOMENTARZE I OPINIĘ

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• John_Cena_FU

2

• IIL

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   994
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Cieszę się, że bierzesz się za pisanie własnego diary. Powinieneś jednak popracować nad tym, aby było to czytelne - mianowicie oddzielać walki od segmentów, np.

(...) Andrzej Supron

i Paweł Borkowski

Na ostatniej gali poznaliśmy czterech zapaśników którzy w dzisiejszym Main Evencie zmierzą się o SWF Champa w Fatal Four Way !!!

No to na pewno czekają na nas wielkie emocje ta walka zawsze w nie obfituje

No oczywiście jeśli czterech zawodników w jednym momencie zaczyna bić się każdy na każdego to emocje gwarantowane ale teraz pierwsza walka tego wieczoru , debiutujący we wrestlingu Mariusz Pudzian Pudzianowski zmierzy się z MVP

Mariusz "Pudzian" Pudzianowski vs. MVP

Zwycięstwo:MVP

Backstage

CM Punk podchodzi do GM – Stone Colda(...)

Do tego, dałbym chociaż krótki opis końcówek walk, i rozbudował nieco backstage. Życzę miłego pisania i udoskonalania ;)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dobra - dzięki za podpowiedzi . Zanotowane:Oddzielaj walki od segmentów , dawaj końcówki walk i większy backstage. Spróbuję się dostosować do twoich rad