Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 25/08/08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Match 1

Non-tilte match

Cm Punk© pokonał JBL'a

Match 2

Non-tilte match

Kelly Kelly pokonała Beth Phoenix©

Match 3

Primo Colon pokonał Charlito(Charlie Haas)

Match 4

Non-tilte match

Cody Rhodes© & Ted DiBiase© pokonali Jerry'ego "The Kinga" Lawlera & Jim'a "Hacksawa" Duggana

Match 5

Intercontinental Championship

Santino Marella© pokonał Kofiego Kingstona

Match 6

Batista pokonał Kane'a przez DQ

Poza tym GM Raw Mike Adamle ogłosił zmianę w WHC Matchu na Unforgiven. Wyszło na jaw że John Cena na SummerSlam doznał urazu karku który okazał się groźniejszy niż myślano, z tego powodu został On wycofany z meczu na Unforgiven. Jego miejsce zajął... Rey Mysterio!

Na Unforgiven zapowiedziano kolejne walki - Chris Jericho vs. Shawn Michaels, oraz Rhodes© & DiBiase© vs. Cryme Tyme
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• badziewiarz

1

• Aquiva.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Cm Punk vs. JBL - Wygrał CM Punk, teraz troche o walce była niczego sobie nawet mi się podobała jak zawsze punk kopał a JBL wykonywał lub próbował wykonywać clothesline form heel i elbow dropy. wkońcu JBL zmasakrował Punka i poszedł po krzesełko sędzia mój je zabrał i punk wykonał marne gts i koniec meczu.

Kelly Kelly vs. Beth Phoenix© 0 Wygrała Kelly, obejrzałem tylko konieć, żeby zobaczyć segment z Marellą, a on dostał od Glamazonki po końcu walki.

Primo Colon vs. Charlie Haas - Wygrał Colon, Haas udawał Carlito wszedł z jabłkiem i entrancem, walka była nudna ominąłem.

Cody Rhodes© & Ted DiBiase© vs. Jerry Lawler & Jim Duggan - Juniorzy wygrali, walka nie była fascynująca pamiętam tylko 3 Liście sprzedane Lawler'owi i skończył mecz tedidibiasi, wolał bym żeby Duggan użył te drewienka co je wniósł, przy okazji chciałbym powiedzieć, że Duggan bardzo fajnie wchodzi takie ruchy hehe.

Santino Marella© vs. Kofi Kingston - świetna walka, przepięknie walczył Kofi przepięknie każdy moment to jakaś akcja bardzo ładny meczyk Marella wygrał tak jak podejrzewałem przez Beth która szarpnęła za nogę kingstona a ten upadł na kolano santino.

Batista vs. Kane - wygrał batista przez dyskwalifikacje bo Kane uderzył jego kolna krzesełkiem, ta walka powinna być masakra kane na basiście, anie tako źle to zrobili, walka była całkiem ciekawa ale źle napisana.

No i o niekończącym się feudzie HBK vs. Y2J znowu walka, żeby miała jakąś ciekawa stypulacje proszę ; d

John Cena kontuzjowany i zastepuje go Rey Mysterio, rej jest dobrym wrestlerem tylko ma idiotyczny gimmick, fajnie kamerzysta wyłapał, że dzieci podniosły ręce do góry gdy Adamle powiedział Rey Mysterio.

O Segmecik z Cryme Time bossski też fajnie wykiwali juniorów bardzo fajnie zrobione.

pozdro mam nadzieje, że unforgiven bedzie fajna galą.

pozdro

Dop. Carlos

Błagam Cię, zainstaluj sobie ff z polskim słownikiem, ew. pisz w wordzie bo walisz masę błędów...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

CM Punk vs. JBL - wygrana Punka więc napewno na plus, jego walki z JBLem nie podobają mi się i ta też do takich należała chociaż aż tak tragiczna nie była. Z zaciśniętymi zębami można obejrzeć - jeden raz nie więcej :)

Końcówkę walki div oglądałem - zapowiadało się rozstanie Beth i Marelli, ale jak wiemy jednak tak to się nie skończyło.

Primo Colon vs Hass - tutaj tak nic specjalnego, jedynie ta gwiazda wykonana przez Colona utkneła mi w pamięci, a tak lipnie :P będzie takim samym kaloszem dla federacji jak Carlito.

Rhodes & DiBase vs. Lawler & Duggan - ehhh na Duggana nieźle reaguje publika to akurat w tym gościu lubię. Wiadomo było, że walka nie będzie szybka ani nic z tych rzeczy, ale fajnie było tak zobaczyć emerytów w akcji.

Ciągneło się to od zeszłego miesiąca i wreście do tej walki doszło.

Santino pokonuje Kofiego przy pomocy Beth - Glamazon dalej robi za faceta... jak rozkazuje "chodz, idziemy" ehhh żal na to patrzeć.

Batista vs. Kane - żal..... nuda..... tragedia..... sennie poprostu zero życia, a morał z tego taki, że każdy "wymęczył" nogę drugiego.

Cena kontuzjowany - ehhh kiedyś napewno by to ucieszyło, ale teraz nie wiem - mieszane uczucia.

Mysterio dołączony do walki - wygrać nie wygra to fakt, ale może coś pokaże grubasek.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P