Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SWF - nr .1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WELCOME TO STAR WRESTLING FEDERATIONS

Star Show nr . 1 – Kraków , MaLOpolskie

STR – Star Show Federations to wymyślona federacja w której walczą gwiazdy różnych federacji. Star Show odbywają się nieregularnie i są numerowane gale PPV odbywają się co pięć Star Show.

Theme Star Show

Cała gala w kolorze nieba z gwiazdami

Theme Stone Colda!!!

Stone Cold wychodzi na ring(aplauz publiczności)

Stone: Welcome to Star Wrestling Federations!!!Witam wszystkich na pierwszej gali w STR zostałem wybranym przez właściciela tej federacji na GM Star Show a więc wyszłem i zamierzam przedstawic wam cały roster!!! (Aplauz na widowni)Właścicielem federacji jest Polak i pierwsza gala odbywa się w Krakowie dawnej stolicy Polski!!!. Ale teraz przejdźmy do rosteru… zaczniemy od komentatorów , proszę powitać Andrzeja Suprona i Pawła Borkowskiego!!!

To oni będą wam komentować wielkie wydarzenia w tej federacji.. a teraz zawodnicy:

The Undertaker!!! (Aplauz)

Jego brat Kane!!! (Aplazu przemieszany z gwizdami)

Król królów Triple H

Samoański buldożer UMAGAAAA

AJ Styles

Jeff i

Matt Hardy czyli Hardy Boyz

MVP

Wielki Show czyli Big Show

Kurt Angle

Edge

CM Punk

Batista

Evan Bourne

Samoa Joe

I uwaga ostatnia piątka na pewno was zaskoczy…a więc:

The Rock – OMG ależ wielki powrót

Goldberg – no no no

Sabu – no to powiało hardcorem

The Sandman - 

Iii reprezentant gospodarzy ….najsliniejszy człowiek na świecieeeeee:

PUDZIAN!!!

No a więc mamy swojego reprezentanta w SWF

Na pewno dzięki niemu zainteresowanie tym sportem w Polsce wzrośnie

Ale Stone Cold ma jeszcze coś do powiedzienia a więc posłuchajmy

Stone: No dobrze a teraz jeszcze osoba dzięki której wiemy kto z kim walczy a więc Lilian Garcia!!!(Aplauz)

Stone:No dobrze a teraz trofea o które zawodnicy będą walczyć…

No zobaczmy te cuda

Hehe

Stone: Pasy mistrzowskie w SWF

- Najważniejzy pas SWF Champion!!!

- Pas o którego walki nie mogą być pojedynkami 1v1 czyli Hardcore Champion!!

- Pas którego raczej nie zdobędziesz samemu czyli Tag Team Champion!!!

No to chyba na tyle

Aaa chyba nie Stonowi co się przypomniało

Stone:Zapomniał bym przecież każda licząca się federacja powinna mieć swojego mistrza ale nie można go też wylosować w losowaniu Lotka – hehe – (Aplauz)No…

Theme Rocka

Rock:Yea powróciłem na ring tak…to jest uczucie … no dobra ale przejdźmy do sprawy a więc szukasz mistrza SWF??

Stone:Tak , szukam

Rock:No to już znalazłeś(Aplauz)

Stone(Smięjac się):Nie nie znalazłem

Ooo ciekawa sytuacja , posłuchajmy

Rock(Zdziwiony):Jak to ?? A ja??

Stone:Hehe – tak po prostu przyszedłeś tu i chcesz dostać mistrza!Nie tak tego nie będzie mam pomysł… Zwycięscy wszystkich dzisiejszych walk na następnej gali zmierzą się w Fatal Four Way o pas SWF…

Rock:No dobra …a w jakiej walce ja jestem

Stone:No jesteś w ME

Rock:To rozumiem

Stone:W ME zmierzysz się z Goldbergiem w Small Cage Matchu!!!

Rock:Ooooo ciekawę no dobra rywala znam ale Small Cage Match ?? O co chodzi

Stone:Już ci mówię:W Small Cage Matchu chodzi o zamknięcie rywala w klatce która jest na środku ringu

Rock:Aha…..

Schodzą z ringu

A więc mamy nową federację i nowy rodzaj walki

Tak to na pewno pomoże tej federacji

A teraz pierwsza walka 1 vs 1

Lilian: Czas na walkę 1 vs 1 wezmą w niej udział wchodzący do ringu AJ Styles

No a więc highflyer

Tak ten chłopak dysponuję świetną techniką , ciekawi mnie kto będzie jego rywalem…

Lilian : Big Show

A więć Big Show zderzy się z techiniek AJ Stylesem

Większe szanse na zwycięstwo ma Show ale liczę że AJ pokoże co potrafi

Ja bym nie stawiał AJ na straconej pozycji – ten zawodnik ma duże doświadczenie..

Noooo

MECZ: ZWYCIĘSTWO Big Showa po chokeslamie

A więc dobrze obstawiłeś to Big Show weźmie udział walcę o SWF Champa

Tak teraz jednak siła wygrała

No tak ale przed nami już kolejna walka

Lilian:Czas na walkę 1vs1 wezmą w niej udział wchodzący do ringu Edge

Edge to cwany lis kto kolwiek będzie z nim walczył nie będzie miał łatwo

Lilian:I jego przeciwnik CM Punk

Hehe a więc warunki fizyczne mniej więcej równe , osobiście będę kibciował CM Punkowi

No to może ja dla równowagi będę za Edgem

Dobrze , a więc zobaczymy kto wygra nasz mały zakład

MECZ: Zwycięstwo Edga po Spearze

No to można powiedzieć w naszej rywalizacji jest jeden do jednego

Masz rację CM Punk nie mógł znaleźć sposobu na Edga i Edge wygrał bez większego wysiłku

Szybka walka , miejmy nadzieję że następna będzie ciekawsza

Lilian: Czas na kolejną walkę 1 vs 1 , wezmą w niej udział wchodzący na ring Samoański Buldoger Umaga!!!

A więc wielka siła

Tak ten zawodnik dystonuj wielką siłą ale ma również dobrą szybkość

Tak trzeba mu to przyznać , jest bardzo szybki

Lilian:Jego rywalem , będzie wchodzący do ringu The Undertaker!!!

A więc DeadMan

No to Umagę czeka nie lada wyzwanie

No ale warunki dają mu małom przewagę

Tak ale techinka i doświadzcenie stawiają w roli faworyta Undertakera

Muszę się z tobą zgodzić w stu procentach

MECZ: Zwycięsca Umaga po tym jak Kane zaatakował Umagę i Taker został zdyskalifikowany

Mamy zwycięstwo Umagi i to jego zobaczymy w walce o SWF Champa

No tak ale nie rozumien zachowania Kane po co on atakował Undertakera?

Na pewno były to jakieś prywatnę porachunki

Też tak sądze

No ale przejdźmy do ME

Lilian: Zapraszam wszystkich na Main Event dzisiejszej gali. Walkę Small Cage Match…wezmą w niej udział Goldberg

Ależ on ma warunki fizycznę

Lilian:I wchodzący do ringu The Rock(Wielki Aplauz)

Rock – żywa legenda

Mecz : Zwycięża The Rock – zamknął rywala w klatce

A więc mamy komplet uczestników Fatal Four Way o SWF Champa!!!

Tak ta czwórka jest znakomita i czeka nas wspaniałe widowisko

Ale póki co żegnamy się do następnego Show –Dobranoc

Dobranoc państwu

To moja pierwsza gala , a więc czekam na oceny. PoZdRo

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• John_Cena_FU

2

• The_Icon

1

• Phenomenal1674325916

1

• Eddy1674325917

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak na pierwszy raz to nie taak żle , nawet miło się czytało :P Mam nadzieje że Pudzian zdobędzie pas :P W skali szkolnej 3+ wiec jak na pierwszy raz to nie taak żle :))

POzdrawiam ;))

w1puet.png

Bida z nędzą. Nawet jeśli to pierwszy raz to nie mogę pochwalić bo strasznie dużo błędów zniszczyło kilka dobrych pomysłów.

a więc wyszłem i zamierzam przedstawic wam cały roster!!!
- nawet nie mów, że się spieszyłeś, bo ja gdybym pisał swoją pierwszą galę to posprawdzałbym wszystkie błędy. Literówek i ortografów jest jeszcze cała masa, ale nie to najbardziej razi. Austin jako GM? Zupełnie nietrafione. Sztywne dialogi jak ten:
Rock:Ooooo ciekawę no dobra rywala znam ale Small Cage Match ?? O co chodzi

Stone:Już ci mówię:W Small Cage Matchu chodzi o zamknięcie rywala w klatce która jest na środku ringu

Mogłeś się bardziej wysilić i wymyślić jakiś śmieszny tekst, pyskówki, bo wszystko wygląda jak rozmowa dwóch kulturalnych panów.

A teraz pierwsza walka 1 vs 1

Lilian: Czas na walkę 1 vs 1 wezmą w niej udział wchodzący do ringu AJ Styles

No a więc highflyer

Tak ten chłopak dysponuję świetną techniką , ciekawi mnie kto będzie jego rywalem…

Lilian : Big Show

A więć Big Show zderzy się z techiniek AJ Stylesem

Większe szanse na zwycięstwo ma Show ale liczę że AJ pokoże co potrafi

Ja bym nie stawiał AJ na straconej pozycji – ten zawodnik ma duże doświadczenie..

Noooo

MECZ: ZWYCIĘSTWO Big Showa po chokeslamie

A więc dobrze obstawiłeś to Big Show weźmie udział walcę o SWF Champa

Tak teraz jednak siła wygrała

Masakra. Chciałbyś, żeby tak mówili komentatorzy? Wszystko wedłu nudnego schematu:

- O! Następna walka!

- Na ring wchodzi ________

- O! ___________

- Ciekawe kto będzie rywalem...

-_____________

- O Ciekawa walka! Obstawiam ______!

- A ja dla równowagi __________!

- Wynik walki

- A jednak _____!

-Kolejna walka...

Nudne nie? Zwłaszcza powtórzenia "A więc" A wiec DeadMan, a więc technik, a więc big show etc.

Nie wiem czy to dobry pomysł umieszczać pudziana, ale prowadź to sobie jak chcesz. Mam nadzieję, że kolejna część będzie dużo lepsza.

Dziękuje za komentarze , oceny i uwagi - postaram się do nich przystosować i następną galę napisać lepiej

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Pracuj pracuj i jeszcze raz pracuj. Jak na pierwszą galę to będzie w skali od 1 - 10 - 4. Ale musisz nad następną porządnie popracować , spójrz sobie na WSF na przykład :D