Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Who is Suicide?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mi ten cały Suicide wyglądem przypomina Shark Boya. A ten cios powala. Jak to sie nazywa twisting crossbody? Suicide będzie raczej należał do Division X. Więc mamy wielu kandydatów. Moim zdaniem to Shark Boy lub Kaz.

http://pl.youtube.com/watch?v=lnivYeQ6c9c&feature=related

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

7

• Mast

6

• Tet

5

• Milos

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Shark Boy? Skąd ten pomysł? Sharky przecież ma swój nowy image Stone'a Colda. Należy do teamu tych wszystkich śmiesznych przebierańców Super Erica i Curry Mana. No i najważniejsza sprawa - nigdy by chyba czegoś takiego nie wykonał. Jeśli to ma być taki finisher jaki gringo killer (czyli taki który chyba tylko AJ jest w stanie sprzedać i przeżyć ;) to ja dziękuję.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Moim zdaniem jedynym wrestlerem, który był/jest związany z TNA i jest odpowiednim kandydatem na to stanowisko jest Kaz. Jego zniknięcie było co najmniej interesujące i bardzo prawdopodobne, że będzie to on. Uważam, że finisherem nie ma się co sugerować. Już w trakcie gry doszedłem do wniosku, że wykonanie czegoś takiego jest raczej mało możliwe. Selling tej akcji mógłby kończyć się kontuzją, a tego włodarze TNA na pewno by nie chcieli (dlatego też m.in. tak rzadko wykonywany jest Cop Killer). Naszła mnie także myśl, że Suicidem mogłaby być jakaś postać ze sceny Meksykańskiej. Wiadomo, Latynosi lubują się w maskach i temu podobnych, a sam Suicide jest wrestlerem zamaskowanym. Na myśl przychodzi mi Mistico, jednak jest on związany kontraktem ze swoją federacją. Cóż, pożyjemy, zobaczymy. Nie mniej, sytuacja jest interesująca.

Shark boy ? Raczej nie przecież nawet na tym filmiku walczył z Suicidem . Myślę że to jest postać która nie znajduję się w grze czyli bardzo możliwe że to będzie Kaz . Sucide jest raczej hardcore'owym zawodnikiem czyli nie wyklucza to Sabu . Może zrobi on jakiś tag z Foleyem ? Co wy na to ?

f6dfb83c87.png

stawiam jednak na Kaza.. A tag team? Nie wiem czy miałby sens.. 2 hardcorowych wrestlerów vs kto? Sharkboy & Curry Man? Bez sensu.. Więc tag team zamieniłbym na feud tych 2 postaci, do którego mógłby podłączyć się Abyss. Wynik - ratingi w górę..

Moim zdaniem, Suicide'm jest prawie na pewno Kaz, w końcu jego zwolnienie wiąże się ze story-line'm i fantastycznie pasuje na to stanowisko. Kaz, raczej nie zostałby tag partnerem Foley'a, chociaż wszystkiego można się spodziewać. Bardzo się cieszę, że to nie tylko postać z gry i Suicide, wplącze się w jakiś ciekawy feud. Jeśli Sabu zostałby nim, co też jest możliwe, to tag team z Mick'iem byłby fajnym pomysłem, wzmocniło by to dywizje tag team'ów i mogli by się wplątać w któryś z feudów i zaowocowało by to, przyczyniając się do dalszego feudu New Blood vs. Millionaire Club. Jednak, nie ma co zgadywać, tylko trzeba patrzeć co przyniosą nam kolejne Impact'y. ;)

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Ostatnio gdzieś czytałem w jakimś newsie że Kaz ma poddać się operacji co go eliminuje bodajże na jakieś 3-4 miesiące . Więc nie byłbym pewnym do końca, że tajemniczą postacią będzie Kaz. Osobiście liczę na Sabu, czekałem już na na niego aby zainterweniował w feudzie Abyssa z Mesiasem ale się nie doczekałem . Czas najwyższy na come back do TNA.

Szansę na zawiązanie taga z nim oceniam na dość małe, po prostu nowa postać , głośna postać nie działała by w pojedynkę tylko łączyła z kimś siły ? Nieeee , nie pasuje mi to.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Sabu . Może zrobi on jakiś tag z Foleyem ? Co wy na to ?

Szczerze mówiąc to nie chcę by Sabu pojawił się w TNA (Foley jako wrestler zresztą też nie). Suicidal, Homicidal, Genocidal, Death–Defying Maniac ma na karku już 44 lata i wiadomo, że nie zaprezentuje tego, co w latach swojej świetności. Pamiętacie Sabu z jego ostatniego runu w WWECW ? Praktycznie w każdej jego walce znalazło się coś, co bez problemu można było umieścić w botchamanii, a w walce na SummerSlam 2006 Sabu przeszedł samego siebie (akcja ze stołem). Abstrah***jąc już od czysto wrestlerskich aspektów przeczytałem, że w Październiku Sabu udaje się na tournee do Irlandii, co raczej eliminuje możliwość jego pojawienia się w TNA.

Shark Boy ? Dobre sobie :lol Po pierwsze BARDZO wątpliwe, by zarząd miał co do niego aż tak dalekosiężne plany, a po drugie, Sharky jest obecnie członkiem Prince Justice Brotherhood i nie zanosi się na to, by w najbliższym czasie ten stan rzeczy mógł ulec zmianie.

• 4 miesiące temu...

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

W gimmick Suicide'a miał wcielić się Kaz. Który to doznał kontuzji tricepsa na gali Sacrifice 2008, walcząc z Samoa Joe i Scott'em Steiner'em w walce wieczoru. Mimo kontuzji walczył dalej, z tego co mi wiadomo, kontuzja się pogorszyła i doszło do stanu, w którym biceps odczepił się od kości. Po tym zdarzeniu odesłano go na rehabilitację (wiemy już skąd wziął się angle ze zwolnieniem...). W między czasie na dobre rozpoczęła się promocja nowego wcielenia Kazariana, Suicide początkowo jako tylko postać z gry, został wrestlerem z krwi i kości - co udowadniają proma z jego udziałem na tygodniówkach. Niestety, kuracja Kaza przedłużyła się o kolejne 4 miesiące i cały storyline prawdopodobnie legł w gruzach...

EDIT:

Złe wiadomości - po tym, jak w maju Kaz doznał kontuzji tricepsa (którego rehabilitacja trwała kilka miesięcy) nabawił się kolejnej - bicepsa. Zdarzenie miało miejsce na tapingach iMPACT!, gdy to ponownie zaatakował Motor City Machine Guns. Spekuluje się o tym, że storyline znów zostanie odłożony na później, w kostium samobójcy wcieli się inna postać oraz, że plany dotyczące tej barwnej postaci zostaną definitywnie porzucone.

Szkoda, ponieważ zaciekawiła mnie ta postać... Kto inny mógłby zając miejsce Kaza ? jak dla mnie, tylko Jimmy Rave z obecnego rosteru się nadaje. Z "zewnątrz", oczywiście Low Ki, ale temu bliżej do WWE, niż powrotu do TNA, niestety.

EDIT:

Suicide powrócił! czy aby na pewno ? w pewnym sensie. ;) Nie jestem na bieżąco w tym miesiącu z TNA, więc następne info zamieszczę w tagu spoiler. Najprawdopodobniej odnosi się do najświeższego Impact!

W Suicide'a, ratującego Abyssa, nie wcielił się Kaz, tylko Christopher Daniels! Na szczęście - może trochę dziwne określenie, ale każdy kto obejrzy tą interwencję stwierdzi, że Frankie sprawdzał się w tej roli lepiej - tylko do momentu wykurowania się pierwotnego odtwórcy tej roli. Nagranie znajduje się tutaj:

Jak opinie nt. "nowego" Suicide'a ? ;)

• Reputacja:   1

Jak dla mnie lipa Suicide grany przez Christopher'a jest jakis taki sztuczny. Te akcje na Stainerze tez jakies takie z dupy, a poza tym Kaz przyjmuje lepsza pozycje przy zjezdzie na linie :D

No cóż trzeba poczekać aż Frankie sie wykuruje. Mam nadzieje że postać suicide'a odegra jakąś ciekawszą role w federacji, niż tylko ratowanie innych z rąk tych złych :8

91794957345e1dece60d6b.jpg

• 4 tygodnie później...

Po ostatnim iMPACT wygląda na to, że...

Suicide (Daniels) ma ochotę na X division title Shelly'ego. W sumie tym razem na ringu poszło mu lepiej. Nie wypadł już tak sztucznie jak ostatnio. Czyżby jednak to Daniels miał na dłużej zagościć jako Suicide, a Kaz już nie wróci do tego stroju? Byłbym bardzo szczęśliwy z tego powodu.

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Mnie w zasadzie nie satysfakcjonuje żadne z tych wyjść. Uważam, że zarówno Kazarian, jak i Daniels, to na tyle znane, posiadające już swoją markę postacie i nie powinny chować się za maską. Suicide może i mi się podoba, ale przyciągał tylko wtedy, gdy za "sterem" stał Kaz. Pewnie wpakują go do ultimate x, gdzie Chris znów zagra bezpłciową rolę, nie na swoje konto. :/

No i znów mieliśmy Suicide'a na impekcie. Nie było aż tak źle jak ostatnio, ale nie było też źle. Finisher wykonany świetnie jak dla mnie, tylko to wbicie w narożnik, tylko Kaz może to tak świetnie zrobić. Jego obecnośc na Destination X jest pewna. Pasa raczej nie wygra, nikt raczej nie odbierze na tej gali pasa Shelleyowi. Jednak byłoby miło gdyby później Homicide wykorzystał swój title shot :D.

• 3 miesiące temu...

Kaz powrócił do roli Suicide'a miał już kilka walk możemy więc porównać obu wykonawców roli zamaskowanego samobójcy. Kto wg Was lepiej prezentuje się jako Suicide? Kaz czy Daniels? Odpowiedź na to pytanie nie jest zbyt prosta. Na początku Daniels nie podobał mi się w tej roli. Lecz z czasem zmieniłem zdanie, głównie ze względu na jego ryzykowne akcje. Kaz po powrocie nie jest w pełni formy, ale też zbytnio nie odstaje od normy.

Ciężko w sumie odpowiedzieć na to pytanie. Zacznijmy od Danielsa- niewątpliwie nie czuł tego gimmicku, brawl leżał całkowicie, wszystkie punche i kopniaki wyglądały jakby wrestler chciał zabić muchę, a nie "uszkodzić" rywala. Z drugiej jednak strony Daniels pokusił się o kilka ryzykownych ruchów (crossbody ze szczytu klatki chociażby) i ostatecznie prezentował się nieźle, zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę, że musiał odgrywać dwa gimmicki jednocześnie. Inaczej sprawa wygląda z Kazem. Przed ponowieniem kontuzji byłem pod wrażeniem- jego dropkick miał zajebisty power effect, Suicide Solution wykonywane było naprawdę z werwą, running snapmare driver w narożnik był morderczy. Pamiętam jeszcze tę kombinację z debiutu na Final Resolution- DDT na Shelley'u bodajże i drugą ręką, jednocześnie neckbreaker na Sabinie. Wykonane idealnie. To było coś! Tamten Suicide był genialny. Kaz po powrocie nie jest jeszcze w optymalnej formie, chyba czuje się nieco niepewnie w ringu, ale mam wrażenie, że będzie coraz lepiej. Zobaczymy jak poradził sobie ostatnio na Impakcie, poczekamy do Slammiversary i jego występu w X Division King of the Mountain i wtedy będziemy mogli go mniej więcej ocenić. Na chwilę obecną sprawuje się dobrze, ale jeszcze nie tak, jak moglibyśmy oczekiwać od wrestlera z takimi mozliwościami i umiejętnościami.

e916f7e946.png