Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Who is Suicide?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie wiadomo dalej kto nim jest ale TNA wywołano tym całkiem duże zamieszanie które morze [p-mo: jest szerokie i głębokie] podnieść ratingi Impactu. Według mnie wątek czy też trop Sabu jest bardzo prawdopodobny obok wszystkich ciekawostek, dowodów wskazujących na Sabu to jego styl walki bardzo pasuje do stylu TNA szybki skoczny hardcorowy z tytułami i doświadczeniem bardzo pasował by do TNA więc jest bardzo realny trop.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

7

• Mast

6

• Tet

5

• Milos

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Jerry Lynn (...) Znane nazwisko, utytułowany... co stoi na przeszkodzie?

Może to, że z tego co słyszałem jest obrazony na TNA za sposób, w jaki się z nim rozstało.

ale Sabu pochodził rzekomo z Arabii Saudyjskiej

A nie z Bombaju, tzn. z Indii?

A tak wracając do tematu- nie wydaje się wam trochę dziwne, że jakby nie naciągać to za ch... nie da się podciągnąć więcej niż 2-3 (no max 4 z niezłych dziesiątek) te 'wskazówki' do jednej osoby? Z dnia na dzień (a może powinienem powiedzieć z godziny na godzinę) cały ten roz*ierdolnik rośnie tak samo, jak skraca się czas do premiery ich gry wideo. Pomyślcie, ilu fanów TNA główkuje nad tym samym, czyli jakby nie patrzeć trzeba pogratulowac dla TNA, bo udało im się ;)

W sumie to już jestem przekonany w 99%, że Suicide poza środowiskiem wirtualnym nie ma i nie będzie miał racji bytu. Nie zdziwię się, jeśli za kilka tygodni sekundowe wstawki z adresem whoissuicide.com zamienią się na coś typu 'You wanna know, who really is Suicide? The answer is in our video game, buy it!...' ;)

A nie z Bombaju, tzn. z Indii?

Tak,ja też tak sądziłem i faktycznie tak jest,lecz na angielskiej wikipedii znajduje się jeszcze informacja o Arabii Saudyjskiej.

Mast, dobrze znasz język poszukaj może czegoś na forach zagranicznych

No cóż,poszperałem po kilku i na jednych o sprawie jest cicho,nawet nie ma założonego tematu,a na pozostałych nikt nie dochodzi do rewolucyjnych wniosków-wszyscy podejrzewają Kaz'a i najwidoczniej niezbyt się przejmują tą sytuacją.Widziałem też teorię o Christopherze Danielsie,ale to odpada-on ma juz swoją postać w grze.

Ogólnie nigdzie indziej nie zauważyłem,by ludzie zagłębiali się w to kim jest Suicide i przyjmują oczywiste założenia,że to albo Kaz,albo tylko postać z gry.Niemniej jednak jest naprawdę dużo poszlak wskazujących na to,że Suicide'm jest Sabu.Oprócz tego jednak naprawdę trudno jest cokolwiek bliżej stwierdzić i trzeba poczekać na kolejne newsy i informacje dotyczące postaci Suicide'a choćby w grze.

e916f7e946.png

Moim zdaniem nie ma co się doszukiwać sensu i wskazówek, które najbardziej rzucają się w oczy jak wzrost czy miejsce zamieszkania. TNA zrobi wszystko, żeby pomieszać najbardziej jak tylko się da, wysyłając fałszywe info by oddalić podejrzenia od tego kim Suicide jest naprawdę. Oczywiście nie oznacza to, że w podanych tekstach i stronkach nie ma odpowiedzi na to kto jest tą tajemniczą postacią.

Nie zdziwię się, jeśli za kilka tygodni sekundowe wstawki z adresem whoissuicide.com zamienią się na coś typu 'You wanna know, who really is Suicide? The answer is in our video game, buy it!...' ;)

Chyba przekonuję się pomału do tej wersji. Ewentualnie napiszą, coś w stylu, że "także ty możesz zostać Sucicde'm, kup naszą grę, żeby się przekonać..ble, ble,ble "

Dopóki jednak możemy podywagować. Aktualnie wydaje mi się, że kolejną możliwą opcją jest Sid Vicious. Podobno jakieś układy liter w "whoissuicde" da się ułożyć coś na kształt Sid Vicious, ma on wiele wspólnego z Flairem, był wielokrotnym champem. Chociaż znając życie to jeśli ta tajemnicza postać się w ogóle pojawi i ujawni to nie będzie to żadna z tych osób, które już wymienione zostały w tym temacie.

No cóż,poszperałem po kilku i na jednych o sprawie jest cicho,nawet nie ma założonego tematu,a na pozostałych nikt nie dochodzi do rewolucyjnych wniosków-wszyscy podejrzewają Kaz'a i najwidoczniej niezbyt się przejmują tą sytuacją.

Też przejrzałem kilka i miałem to samo. Wszędzie po 2, 3 posty na temat i wszyscy są pewni, że to Kaz. Trochę to dziwne :thinking:

W miarę cicho, ale na niektórych forach pojawiają się ee... jakby to nazwać... ciekawe teorie. Np.:

it might be black reign reincarnated.

czy też moja ulubiona:

It's Rey Mysterio. :rotfl:

Hmm... a Sid Vicious? Pierwsze co się nasuwa na myśl, to sylwetka. Eudy ma ponad 2m, a nasz Suicide powinien mieć ok 174 cm, bo można dopuścić te do 2 cm różnicy. Więc to by go eliminowało... ale jest możliwość, że to co dostrzega się na pierwszy rzut oka, czyli wzrost, miejsce zamieszkania itp. są po prostu fałszywymi danymi, by zbić nas z tropu, a pomocna może się okazać niby nie tak ważna informacja zamieszczona choćby na screenie z tym artykułem.

Podejrzewam że to będzie Kaz albo Sabu. Sid Viscious też wchodzi w grę ale to mało prawdopodobne. Natomiast znalazłem kolejny screen na którym widnieje "Angle for prez".

http://uk.xbox360.ign.com/dor/objects/8 ... =mediaFull

I jeszcze coś o tym screenie. Na obu screenach z walk Suicide'a widnieje jeszcze jeden banner, ale niezbyt widoczne jest co na nim pisze. Gdyby ktoś mógł to odczytać może coś więcej by wpadło do worka przypuszczeń.

• Styl:  Jasny

Tak więc postanowiłem pogrzebać w screenach i znalazłem nawet ciekawe rzeczy. 3 screeny bardzo mnie zaciekawiły.

1.http://xbox360media.ign.com/xbox360/ima ... 012866.jpg

Przed naszym zagadkowym Suicide'm stoją LAX. Suicide wygląda na przestraszonego... Jakieś pomysły? Konnan? A może LAX miało kiedyś feud z Kazem lub Sabu? (tego akurat nie wiem xD)

2. http://xbox360media.ign.com/xbox360/ima ... 047960.jpg

To właściwie nic nie wyjaśnia... ale niewiadom skąd ono się wzięło w screenach gry... z grą nic to nie ma wspólnego.. Za to coś wspólnego ma ze stroną WIS.com... "The bandages have come off...but the scars still remain."... 8)

3. http://xbox360media.ign.com/xbox360/ima ... 010148.jpg

Grubas po lewo ma na twarzy namalowaną maskę... bardzo przypomina mi to Maskę Suicida... Ma na ręku tatuaż "KLOWN" więc wskazuje to na to że ten Cały suicide to fake :D

hhynagata, to są screeny z trailer.

Też wydaje mi się że Suicide to Fake ale znalazłem jeszcze jednego kandydata. Senshi :D ma 173 cm wzrostu a ponadto odszedł z federacji w styczniu (Data zaginięcia według "artykułu")

Gdyby ktoś mógł to odczytać może coś więcej by wpadło do worka przypuszczeń.

Ależ prosze. Wystarczy rozjaśnić screena i co mamy? ERIC!! Your FIRED! Pierwsze co mi się skojarzyło... toć to nie pasuje. Powinno być Eric! You're FIRED! Tak jak "You're fired." Mr. McMahona. Oczywiście nic nie musi to znaczyć. W końcu to tylko transparenty, tak jak w prawdziwym życiu.

Ten, jak i następny screen, to prawdopodobnie screeny z story mode. Na 2 to prawdopodobnie po ataku na Suicide'a, przed wyborem wyglądu, a 1 chyba zwykły screen z jakiegoś storyline'u.

3. http://xbox360media.ign.com/xbox360/ima ... 010148.jpg

Grubas po lewo ma na twarzy namalowaną maskę... bardzo przypomina mi to Maskę Suicida

Eee... a mi to nijak nie przypomina maski Suicide'a. Przyjrzyj się. Maska tego grubego nie ma czarnego w okolicach oczu, wogóle maska wygląda inaczej.

Witam

Mi wydaje sie ze Suicide to ktorys z dwojki Kaz,Sabu , niewiem czemu ale bardziej stawialbym na Kaza.

A tak przy okazji czy Wam tez niedziala stronka z whoissuicide? :D

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Teraz jestem już pewien: Suicide to postać z TNA iMPACT a dokładnie z trybu Story Mode. Gracz dobiera tej postaci wygląd a później pnie się w górę po karierowej drabinie. Nie jest to żaden Kaz, Sabu, Orton itp. A gdyby ktoś pytał dlaczego Kaza nie ma w grze to odpowiedź jest taka, że Midway nie starczyło czasu dlatego roster jest taki okrojony i niezbyt aktualny.

16476371734edf391100c30.jpg

• 3 tygodnie później...

mhm może włączę się do tematu.. Moim zdaniem zbyt wiele poszlak wskazuje na Sabu, którego TNA mając już Foleya na pewno starałoby się sprowadzić... Ale ale, czy WIS.com nie jest uaktualniona?

Hello again from this hellhole...this place that has become my home...my sanitarium...my prison while I regain my strength.

Hello again from this place that stinks of rotting wood, rusted metal and dead animals.

Hello again to everyone who has found me. Have you seen my messages? HAVE YOU?!

On second thought, what a stupid question! Of course you did - or else you wouldn't be here! HehehehAHAHAHAHA!!!

Sorry...this place is doing strange things to me. It's changing me...warping my mind. I can't keep him locked up much longer. Sooner or later, he will be at full strength again...and when he escapes, the people that did this...hehehehe

THEY WILL PAY...OH YES.....THEY WILL PAY FOR WHAT THEY HAVE DONE!

He won't sleep. He won't go away. Thirsty, hungry, seldom stopping to rest ; anxious to find them. Suicide is a thirsty lad. He won't stop until he gets his revenge.

PATIENCE...THEN PAYBACK

jak rano patrzyłem było to o bliznach...

Dodano:

aa, no i ten filmik troszkę zmienia postać rzeczy :) Chyba dowodzi że Suicide nie jest tylko fikcyjną postacią z gry...

Dop. IIL - linki do youtube, etc. wstawiamy w tag ;)

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Raczej niema tutaj czego już udowadniać, Suicide będzie wrestlerem. Nakręciłem się na niego mocno i z niecierpliwością czekam na debiut. Gdzieś czytałem, że "nowy" członek rosteru - z względu na budowę, będzie nim najprawdopodobniej Senshi lub Kaz - ma często walczyć w hardcore match'ach, co jest niewątpliwie dobrą wiadomością, ponieważ z tej nieoficjalnej dywizji, wykruszyły się praktycznie wszystkie osoby i ciężko obecnie sklecić jakiś extremalny match. Osobiście stawiam na debiut w monsters ball na Bound For Glory.

no to jeżeli Suicide ma być hardcorową postacią, to bardzo możliwe że będzie to Kaz który jak wiemy nie boi się bumpsów.. Jeżeli dodamy do tego Micka Foleya w TNA, który może wykorzystać gimmick Cactus Jacka to robi się naprawdę ciekawie :) Po odejściu Judasa Messiaha, Rellika, Sabu, starego Abyssa, Ravena i Black Reign'a w TNA naprawde brakuje hardcoru... Podejrzewam feud Micka z Suicidem, który sam na stronie whoissuicide.com nawiązywał do Boiling Roomu.. To byłoby niewątpliwie znakomite posunięcie ze strony TNA, ratingi na pewno by wzrosły dzięki fanom starego ECW którzy w obecnym WWE nie dopatrzą się nawet cienia hardcoru..

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Nowe proma puszczane w trakcie iMPACT wskazują na to, że Suicide jest prawdziwy. Dalej więc możemy bawić się w przypuszczenia co to za wrestler.

Taka ciekawostka: finisher Suicide'a z gry TNA IMPACT:

Masakra jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić na żywo :P Kto byłby w stanie to wykonać?

http://pl.youtube.com/watch?v=qD_OYeHxFIk&feature=related

16476371734edf391100c30.jpg