Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Who is Suicide?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Znowu mignął sławetny napis w czasie Impakciku. Tym raze mignął, gdy pokazywali 3d i bookera.

Drobna poprawka-napis,po raz pierwszy w tej całej historii,mignął aż TRZY razy,a nie tylko jeden.Czyżby debiut Suicide'a się zbliżał?Ponadto ta zmiana tekstu na stronie...No,no,no,wydaje mi się,że niedługo zagadka zostanie rozwiązana i dowiemy się kto będzie ukryty za maską.Nawiążę jeszcze do kwestii MySpace'a...Ogólnie rzecz biorąc,sprawa wydaje mi się podejrzana-gdyby strona była faktycznie hacknięta to uważam,że byłaby jak najszybciej usunięta.TNA to za duża firma,by dawać schackować swoją stronę (nawet jeśli to tylko profil na MySpace) i utrzymać ją w takim stanie przez kilka tygodni.Jak dla mnie to niemożliwe.Dodatkowo sprawie smaczku dodają pogłoski jakoby informacja o wypadku Randy'ego Orton'a była fake'iem.W to akurat ciężko i mi uwierzyć,ale ten theme na profilu whoissuicide,a w tle tauntujący Orton...No nie wiem,namieszali porządnie,ale wszystko wskazuje na to,że już niedługo dowiemy się kim jest Suicide.

A jeszcze jedna rzecz-gra TNA iMPACT jest już naprawdę wystarczająco dobrze promowana na każdej gali i m.in. stronie IGN.com,więc nie sądzę,by federacja zdecydowałaby się na jeszcze takie przedsięwzięcie tylko ze względu na grę.

e916f7e946.png
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

7

• Mast

6

• Tet

5

• Milos

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jak dla mnie jasne jest że Suicide to postać zysto fikcyjna stworzona na potrzeby gry... Oczywiście zarząd TNA sam rozpuszcza najwięcej plotek kto ma być Suicidem - umieszczają na tym myspace muzyczkę Ortona, zdjęcie Flaira, przez chwilę na wikipedii pisało że Homicide będzie zmieniał gimmick... O dupę to potłuc... Chociaż z drugiej strony... Nie wiem czy to prawda, ale jeden z zagranicznych serwisów zwraca uwagę że Kaza nie ma umieszczonego w rosterze gry... Może to ma trochę sensu, ale czy Frankie to "One of the greatest champion"? Chyba nie... Szukając dalej odpowiednich kandydatów na Suicida trafiamy na Ortona, ale spójrzmy na to logicznie - czym TNA przekonałoby Randego? WWE daje mu na 100% taką samą pozycję w brandzie + dużo lepszą kasę, a LK jeszcze nie jest tak ustawiony jak Angle czy Bukka i woli raczej dobrze zarabiać... Next is Foley, ale o jego przyjściu do TNA już trąbią więc On odpada... Następny w kolejce jest Jarrett... Powiedzmy wprost no chance, Double J ma osobny program pt. "Pojawiająca się znikąd gitara"... Był wspomniany Sabu... Ten mi nawet pasuje... Te blizny i etc. pasują do opisu na oficjalnej stronie do tego Sabu to "The Homicidal, Genocidal, Suicidal, Death-Defying Maniac"... I jeszcze kompletna głupota, jednak nie miałbym przeciw niej nic na przeciw mianowicie newsmani piszą że Bill G. szykuje sie do powrotu ;)

• Reputacja:   2

Podobno Sid Vicious również, ale do WWE. Zaraz, zaraz. Dwukrotny WWF World Champion. Dwukrotny WCW World Champion. Bolesna kontuzja nogi.. Chociaż ktoś mówił, że to osoba, która już występowała w TNA. Czy to potwierdzone informacje?

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Według mnie, to Suicide będzie tylko postacią z gry. Warto zauważyć, że w story mode w grze TNA Impact po ataku wybieramy wygląd i moveset dla Suicide. Więc posiadanie dropkicka w movesecie raczej nic nie znaczy :) Całe zamieszanie z Suicide'm miałoby za zadanie rozreklamować grę... ale z drugiej strony przecież jest ona już dość mocno przez TNA reklamowana. A jeśli już Suicide miałby zostać przeniesiony z gry do prawdziwego rosteru, to coraz bardziej prawdopodobnym rozwiązaniem wydaje mi sie... Sabu. Część napisał już Carlos, a ja pozwolę sobie dokończyć. Suicide w Meksyku został zostawiony na pewną śmierć przez LAX bądź Homicide'a (w różnych źródłach różnie pisało). Więc mamy Suicide- Suicidal, Homicide- Homicidal. Brakuje nam Genocidal, ale nie jest to jakiś wielki problem, bo jeśli popatrzymy na ten screen: http://uk.xbox360.ign.com/dor/objects/8 ... =mediaFull a konkretnie na artykuł "Was Fame Too Much Pressure?" można przeczytać "his sister Genocide" Więc byłoby "The Homicidal, Genocidal, Suicidal, Death-Defying Maniac". Sabu? Czemu nie. Następnie mówiono w Double J'u.

Z tego co czytałem podczas tapingu iMPACTu na 4 i 11 września Jarrett pokazał się i nie okazał się Suicide'm. Po za tym to wszystko nie trzymałoby się za bardzo kupy. Co chwila pojawiają się gitary i nagle zamiast w normalnym gimmicku pojawia się jako Suicide i gitary znikają? Bez sensu

Następnie Kaz... jakoś mi tu Kaz nie pasuje. Nie dość, że "One of the greatest champs" to jeszcze czytałem, że

Kaz ma wrócić również jako zamaskowany wrestler, ale ma nazywać się Evolution. Lecz nie jest to nijak potwierdzone i może to być całkowita nieprawda

Randy Orton? Bez przesady niby czemu miałby rezygnować z ciepłej posadki w WWE gdzie dostaje więcej kasy, jest jedną z głównych postaci w brandzie... czego chcieć więcej. Jedyna możliwość, to złe stosunki z federacją.

Więc wygląda na to, że albo Sabu, albo tylko chęć podpromowania gry. Jak będzie zobaczymy.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

http://xbox360media.ign.com/xbox360/ima ... 020851.jpg

Na tym screenie jest napisane, że Suicide ma 174 cm. Kaz takim knypkiem nie jest bo ma 185 cm. Jednak Homicide ma 178. W sumie dalej jestem zdania, że to postać czysto fikcyjna, która może pojawi się na iMPACTach po to by promować grę. Randy Orton? To by było zbyt piękne.

16476371734edf391100c30.jpg

A więc dochodzi wzrost. Trochę poszperałem po wikipedii i biorąc pod uwagę to oraz niektóre punkty pojawiły się nowe nazwisko, jednak w większości niedorzeczne, więc można to potraktować jako ciekawostkę.

Tazz (175 cm, czyli w granicach błędu) - były ECW World Heavyweight Champion, jednak obecna praca w WWE eliminuje go

Joey Matthews (175 cm) - niby był trzykrotnym tag team champem w WWE, ale wątpię, by na jego punkcie robili takie zamieszanie

Ultimo Guerrero (174 cm) - jest postacią znaną w Meksyku, jego budowa ciała nieźle pasuje do Sucide'a, a także zapowiadał chęć do dalszych występów w TNA. Jednak myślę, że jak w przypadku Matthewsa, jego nazwisko znaczy trochę za mało, jak na taką promocję. Tzn. nazwisko "Guerrero" znaczy bardzo dużo, ale wiecie, o co mi chodzi.

Shocker (175 cm) - j.w.

Jerry Lynn (175 cm) - miał trochę brutalnych walk w ECW, był X-Division champem, ECW WHC, ma znane nazwisko... w sumie, why not

Wzrostem bym się nie przejmował-nie wiem,czy przypadkiem gracz nie ma możliwości ustawienia go.Bardziej zastanawiające są szczegóły storyline'u zawarte w tym "artykule".Wg niego Suicide zaginął 9 stycznia,może to data jego odejścia z TNA,czy coś w tym stylu?Chociaż w sumie to nie wiem,TNA podrzuciło mnóstwo tropów,ale jeszcze żaden do niczego w stu procentach nie prowadzi.No cóż,po prostu trzeba czekać aż sprawa się wyjaśni,bo nie wydaje mi się,żebyśmy coś wymyślili.Zwłaszcza,że możliwe jest,by Suicide z gry miał z prawdziwym wspólny tylko gimmick,a jego budowę i wygląd mógł modyfikować gracz.Nadal mnie zastanawiają te zdjęcia z rurami itd.Próbowałem nawet dzielić nazwę Suicide na oddzielne człony,np. Sui i Cide, i wpisywać je w google,jednak nic ciekawego nie znalazłem (chyba,żeby za interesujący uznać fakt,że Sui to nazwa którejś chińskiej dynastii).

e916f7e946.png

nie wiem,czy przypadkiem gracz nie ma możliwości ustawienia go.

Z tego co się orientuję, to nie.

A jak już kombinujemy ze wzrostem, to dzisiaj z samego rana otworzyłem wszechmocną wikipedię i oto rezultaty (ograniczyłem się do 178 cm (choć jest to mało prawdopodobne, że będzie to osoba z takim wzrostem), gdzieś czytałem, że ma to być osoba z przeszłością w TNA, ale nie jestem pewien):

:arrow: Super Crazy- 173 - z tym, że ten jest obecnie pod kontraktem z WWE (chyba, że w ostatnim czasie coś się zmieniło)

:arrow: Jack Evans - 173 - no ale tutaj nie pasuje "one of the greatest champs", a także to, że nazwisko ma znane, ale tylko na scenie niezależnej

:arrow: Delirious - 178 - jw + wzrost na tej totalnie górnej granicy

:arrow: Shocker był już wymieniony przez Milosa

:arrow: Konnan - 178 - utytułowany, znany, z tym że jest oprócz wzrostu jedna przeszkoda. "In March 2008, Konnan served TNA Wrestling with lawsuit papers for racism and discrimination amongst other things. Konnan is alleging that while the company said that they would help pay for his hip replacement surgery, they did not. To add leverage to the suit, Konnan claims that TNA helped pay for Scott Steiner's recent operation while not helping Ron Killings pay for his most recent surgery." W skrócie Konnan oskarża TNA o rasizm. Konnan utrzymuje, ze TNA obiecało pomóc zapłacić za operację biodra, a nie zrobiło tego. Dodatkowo twierdzi, że TNA pomogło zapłacić za operację Scotta Steinera, a nie pomogło Ronowi Killingsowi. Więc wg. mnie to raczej wyklucza Konnana, ponieważ raczej nie ma on obecnie za dobrych stosunków z federacją.

:arrow: Jerry Lynn - 175 - tak jak Milos napisał... why not? Znane nazwisko, utytułowany... co stoi na przeszkodzie?

:arrow: Spike Dudley - 173 - wzrost by się zgadzał, Spike był 8 krotnym WWF/E Hardcore champem, 2 krotnym ECW tag team champem,WWF tag team champem plus European i Lightheavyweight champem, więc utytułowany i znany jest... więc czemu nie?

:arrow: Tiger Mask IV - 173 - sama nazwa Tiger Mask jest znana i to nawet bardzo... ale głównie dzięki jego poprzednikom, do tego nie jest wystarczająco utytułowany, wiec jego można odrzucić

:arrow: Low Ki - 173 - tutaj przyznam szczerze - byłbym cholernie zadowolony. Low Ki jest dość utytułowany, znany, ale nie jestem pewien w jakich stosunkach rozstał się z federacją. Jednak to, że sam poprosił TNA o zwolnienie raczej oznacza, że nie był do końca zadowolony w TNA. Jednak jeśli federacja postawiona wysoko w hierarchii proponuje Ci ciekawy storyline, będziesz na ustach niemal wszystkich... czemu niby miałby się nie zgodzić? Ale coś mi się zdaje, że to nie będzie Senshi

:arrow: Elix Skipper - 178 - jego raczej możemy od razu odrzucić, po pierwsze raczej wszyscy spodziewają się kogoś "większego" od Elixa

:arrow: no i teraz wisienka na torcie... a konkretnie... Adam Jones :lol Już sobie to wyobrażam... wychodzi Suicide, wszyscy są pewni że jest to osoba którą typują. Jedni twierdzą, że to Kaz, przecież został zwolniony tylko w storylinie, wróci więc czemu nie miałby to być Kaz. Następni mówią Kaz? Za mało utytułowany, to będzie Ric Flair. Nie widziałeś profilu Suicide'a na MySpace? (wg TNA zhackowanego) Jeszcze inni Flair? Widziałeś jego sylwetkę? Idealnie pasuje do Randyego Ortona, a i on jest na tym "zhackowanym" profilu. To będzie on. Nagle wychodzi Suicide. Ściąga maskę... i koszmar powraca =)) Pacman is back. Wszyscy zszokowani. Najgorszy ruch w historii TNA, czyli zatrudnienie Jonesa powtarza się, a wszyscy fani są zawiedzeni :twisted:

P.S. Ostatniego punktu nie bierzcie na poważnie... wiem, że Pacman ma ważny kontrakt z Dallas Cowboys.

nie wiem czy zauważyliście że na tym screenie po napisem "NEWLY CROWNED TNA CHAMPION MISGING" a dokładnie pod Newly jest odwrócony napis "You?" co sugeruje raczej że Suicide jest raczej postacią fikcyjną w grze. Ale nie można stwierdzić że ktoś taki nie będzie niedługo w TNA. Jak dla mnie najpewniejszym kandydatem jest Kaz który może powtórzyć los Danielsa, a co więcej na stronie whoissuicide.com jest coś o tym że był wielokrotnie pokonywany i chce się zemścić - a Kaz miał wiele title-shootów i za każdym razem był pokonywany. Wiem że to może i naciągane ale jakoś tam mi się nasuwa. Co więcej w "artykule" jest napisane że Suicide pochodzi z Moonpark. Jest to miasto w Kalifornii a z kandydatów tylko Kaz urodził się właśnie w tym stanie.

Wątpię żeby Suicidem była jakaś wielka marka bo znają polityke TNA nie dawali by komuś sławnemu "anonimowego" Gimnicka

Przeglądając te wszystkie slajdy trafiłem na kolejną ciekawostkę - mianowicie ten screen http://xbox360media.ign.com/xbox360/ima ... 020851.jpg i spójrzcie na prawy górny róg i napis "TNA2: Kurt Angle larger role"... Zatkało? To jeszcze coś tym razem ten screen http://xbox360media.ign.com/xbox360/ima ... 018210.jpg zwróćcie uwagę na transparent trzymany przez jednego z fanów "Angle for prez" :) Oczywiście pewnie to przypadek lub kolejny fałszywy trop podrzucony przez TNA ;)

http://uk.xbox360.ign.com/dor/objects/8 ... =mediaFull Poza tym wszystkim co już było napisane, na tym screenie można znaleźć jeszcze jedną informację i to 2 razy. Konkretnie "He was living with his sister Genocide in Miami." Przeszukałem razem z Jackiem listę wrestlerów TNA, którzy odeszli/zostali zwolnieni/skończył im sie kontrakt i nic nie znaleźliśmy. Może być to "kolejny fałszywy trop podrzucony przez TNA", ale równie dobrze może to być coś znacząca informacja. Może ktoś kojarzy jakiegoś możliwego wrestlera mieszkającego/pochodzącego z Miami? :P

To akurat raczej nic Nam nie pomoże ponieważ przy zmianie gimmicku często zmieniane są dane skąd dany zawodnik pochodzi, ale postanowiłem sie pobawić i poszperałem i oto co wyszło:

-w całym TNA nie ma osoby z Miami

-szperałem wśród free agentów jednak nic nie znalazłem

-przeszukałem zawodników "nieaktywnych" z WWE i tylko jeden pochodzi właśnie z Miami, a jest Nim... Carlito! Warto dodać że Pan Colon był 11 razy WWC Universal Heavyweight Championship ;) Tak więc jest "One of the greatest" :P

A więc.. Miami znajduje się na Florydzie. A TNA nagrywa systematycznie iMPACT!'y w Orlando od czerwca 2004. Prawdopodobnie jest więc to wrestler, który występował w ciągu ostatnich czterech lat. Coraz ciekawszą opcją wydaje mi się być Jerry Lynn. Niedawno występował w ROH i FIP (a po tym, jak MCMG wystąpili w Ring of Honor, sprawdzenie Jerry'ego może być ich zrewanżowaniem się). Dodałbym, że jego walka z Nigel McGuinessem była całkiem przyzwoita, zdecydowanie lepsza od tego, co pokazywał on w 2007 roku. Słyszałem, że Suicide w swojej karierze nosił maskę. To także by się zgadzało. Jeśli ktoś nie widział Lynna w masce, może zobaczyć go tutaj:

http://www.onlineworldofwrestling.com/gallery/jl.html

Uważnie analizuję screena z gry,zawierającego ten "artykuł".Jako ciekawostkę powiem,że wspomniany w nim detektyw Sal Davita to w rzeczywistości jeden z twórców gry (tak samo się nazywa) :) Oprócz tego zauważyłem,że na "zdjęciu",na którym widzimy Suicide'a z pasem,na narożnikach jest jeszcze starszy wzór,co jest zastanawiające.Szukałem ciekawych informacji o datach uwiecznionych w artykule,ale nic szczególnego nie znalazłem.Szperałem też w poszukiwaniu czegoś o Moorparku (też jest w artykule)-jest kilka szkół wyższych o takiej nazwie i jakiś hotel w Walii bodajże,ale mniejsza z tym-poszukałem hasła Moor,i co się okazało?Że Moors to określenie Arabów.Może to i nic,ale Sabu pochodził rzekomo z Arabii Saudyjskiej. :) W połączeniu z tym,co było napisane w tym temacie wcześniej-wszystko zdaje się mieć sens w końcu.Dodatkowo Sabu posiadał ponad 30 pasów różnych federacji (co prawda w większości niezaleznych,ale i tak robi wrażenie),więc myślę,że określenie "One of the greatest wrestling champions" jest całkiem na miejscu.Myślę jeszcze nad tymi rurami na zdjęciach i podpisem "Home...For now.".Ciekawe co to może znaczyc....

e916f7e946.png

Szukałem jakiś powiązań z datą 9 Stycznia. (http://xbox360media.ign.com/xbox360/ima ... 020851.jpg). Według wikipedii Jerry Lynn nie ma z tą datą nic wspólnego... Jedynie to że w 2000 roku Yoshihiro Tajiri & Super Crazy pokonali Little Guido & Jerry Lynn... nic ciekawego...

Z Sabu ta data jest bardziej powiązana gdyż tego samego roku czyli na tej samej gali Sabu stracił ECW TV Champion na rzecz Roba Van Dama... niestety inne gwiazdy z tą datą nie mają żadnego powiązania... czyli wg. ten trop jest fałszywy... na chwile obecną myślę ze jest to Sabu lub Jerry Lynn...

Mast, dobrze znasz język poszukaj może czegoś na forach zagranicznych ;)