Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Who is Suicide?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WHO IS SUICIDE?

Na ostatnim iMPACT'ie,a konkretniej podczas walki Christy Hemme vs. Taylor Wilde na ekranie pojawiło się coś dziwnego.Zauważyli to tylko ludzie naprawdę spostrzegawczy i oglądający niezwykle uwaznie,ponieważ trwało to mniej więcej tyle ile mrugnięcie okiem.Dla tych mniej spostrzegawczych,którzy nie zauważyli nic dziwnego daję ten krótki filmik z Youtube.com :

Teraz już widzicie?Tajemniczy napis "Who is Suicide?" wywołał poruszenie wśrod Internautów.Pojawiły się plotki o jakimś debiucie w TNA-debiucie wrestlera,który ukrywałby się pod ringname'm Suicide.Następnie światło dzienne ujrzała strona internetowa whoissuicide.com,na której znajdował się odnośnik do profilu "whoissuicide" na portalu MySpace.com.O informacjach zawartych w nim,jak i o samym profilu powiem później,teraz inny fakt-strone po jakimś czasie rzekomo schackowano.Na profilu pojawiło się zdjęcie Ric'a Flair'a z podpisem "Wooooo is Suicide".Dodatkowo w tle można było dostrzec zaciemnioną sylwetkę tauntującego Randy'ego Orton'a,a w tle cały czas słyszeliśmy jego theme.Profil był jeszcze do wglądu przez jakiś dzień,czy dwa,a potem został usunięty.Od tego czasu na stronie whoissuicide.com zamieszczono tekst o takiej treści:

It comes and goes...my memory...the flashbacks...waking up on the side of the road...the blood...the pain...how did I get here?...the surgery...the anger.

The only thing that is clear...the only thing that makes sense...is to get revenge. Try to remember. Find them. Make them pay.

My time will come. TNA will soon know me. But I must remember to be patient. I'm not ready to unleash him yet. I'm not strong enough yet. But I will be soon.

PATIENCE...THEN PAYBACK

Ten sam tekst był na stronie MySpace.com przed usunięciem profilu.Tak więc teraz właśnie o usuniętym profilu.Jedyna informacja na nim zawarta to znak zodiaku-lew i kilka zdjęć,w tym jeden album z nimi podpisany "My home...for now".zawarte w nim były zdjęcia pomieszczenia pełnego rur,boilerów itp.Czas napisać jakie są możliwości,czyli-kim,do cholery,jest Suicide?

Ano Suicide to postać z gry TNA iMPACT.Więcej szczegółów znajdą zainteresowani,ale teraz możemy wysnuwać czy możliwe,by ta postać pojawiła się w TNA w rzeczywistości,czy nie?Więc pierwszy,oczywisty wniosek-Kaz.Niedawno "odszedł" z TNA,więc powrót w innym gimmicku jest jak najbardziej logiczny.Do tego postura Suicide'a,widoczna w ujawnionych screenach z gry zgadza sie z posturą Kaza,mało tego-zgadza się też znak zodiaku.Jednak...Zdjęcia z jego domu nasuwają na myśl...Mick'a Foley'a.Przecież jako Mankind pochodził z Boiler Room'u!Na dodatek Foley ma odejść z WWE i jest bardzo zainteresowany dołączeniem do TNA.Mimo to dwie rzeczy nie pasują-postura i znak zodiaku.Jak więc widzicie spraaw jest dosyć zagmatwana,a dodatkowo shackowanie myspace'a (rzekome,nie wiadomo jaka jest prawda) dodaje nam potencjalnie dwóch kandydatów,czyli podsuwa,może błędne i mylące,tropy.Sytuacja jest zagadkowa,a i tak ostatecznie może okazać się,że Suicide to tylko i wyłącznie postać z gry,nikt wiecej. :)

Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?Co sądzicie o takim sposobie promocji gry video?Kogo obstawialibyście jako potencjalnego Suicide'a w TNA?

Zapraszam do dyskusji.

e916f7e946.png
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

7

• Mast

6

• Tet

5

• Milos

4

Top użytkownicy w tym temacie

Muszę przyznać, że w czasie tej walki coś mignęło, ale jakoś mnie to nie zainteresowało i zlekceważyłem to. A tu widać, że poważna sprawa... Strona rzeczywiście mówi o przyjściu kogoś nowego do TNA. Najbardziej możliwe, że będzie to Kaz, o którym mówiło się, iż dostanie jakiś nowy gimmick. I byłoby to najprostsze rozwiązanie sprawy. Jednak jest też Mick Foley, który od razu mi się skojarzył z wspomnianym boiler roomem. Wydaje się, że Foley kończy pracę w WWE, a jego bliski przyjaciel mówił, że Mick z chęcią przeszedłby do TNA. Byłoby to świetną sprawą, ale nie sądzę, by tak się stało. Dopiero niedawno zrobiło się głośno o końcu współpracy WWE z Mankindem. Czy TNA było na tyle przewidywalne i tak szybko wymyśliło mu gimmick oraz storyline? Tak więc rozwiązanie z Kaz'em wydaje się być najbardziej możliwym. Bardzo podobają mi się takie tajemnicze sprawy i jest to sposób, by zwiększyć zainteresowanie grą, a także całą federacją. Nawet bardzo dobry sposób...

P.S. Świetny temat, Mast, punkcik reputacji Ci się należy :t_up:

Hmm... Mnie się najbardziej wydaje, że to Sabu! w końcu to homicide'al, suicide'al, genicidal. Skoro klauzula mu się skończyła i były pogłoski, że wraca do TNA to czemu akurat nie on? To tylko moje zdanie :D

Szczerze, to nie oglądam walk kobiet, dlatego nie miałem szansy tego zobaczyć, ale strasznie mnie to zainteresowało. Wydaję mi się, że może to być jakiś młody, nieznany wrestler, który dopiero co debiutuje. Ta opcja najbardziej mi się podoba. Lubię, kiedy różne federacje stawiają na młodość. Drugą opcją może być wracający do TNA Kaz lub Mick. Zastanawiałem się, dlaczego ten napis pojawił się akurat podczas ten walki, walki kobiet i przyszła mi na myśl znikająca z profili TNA Gail Kim. Chciałbym, żeby to właśnie ona wróciła, ale to mało prawdopodobne. Możliwości jest pełno, ale pewne jest to, że ktokolwiek lub cokolwiek to jest będzie świetnie wypromowane.

rmsig3.png

2483_1.png

Na początek przyznam, że tajemniczy adres podczas walki umknął mi, dopiero na zwolnieniu go dojrzałem. Cóż, osobiście uważam, że Suicide nie zadebiutuję w TNA. Myślę, że jest to zwykły chwyt marketingowy. Jak wszyscy wiemy we wrześniu będzie mieć miejsce premiera gry video z pod szyldu TNA, a wywołanie takiego zamieszania spowoduję tylko wzrost popytu na ten produkt. Osobiście takie sposób promocji gry uważam za genialne posunięcie, Suicide w internecie wywołał bardzo duże poruszenie, wiele się na ten tema spekuluję, ale tak jak napisałem wcześniej, myślę że jest to postać wymyślona tylko na potrzeby gry, oraz promocji produktu Midway.

Ja myślę że jest to postać z gry. Zobaczcie sobie :http://forum.bgzwrestling.pl/viewtopic.php?f=222&t=14395&st=0&sk=t&sd=a&start=20

Na dwóch zdjęciach obok Erica stoi jakiś koleś w masce i na klacie ma S.

csho0.jpg

5xhdv9jly8.png

undertaker4zq1.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Należy wspomnieć, że w jednym z ostatnich trailerów promujących grę Penzer zapowiada go jako "One of wrestling's greatest champs". W ciemno twierdzę, że TNA ma ty na myśli jakiegoś byłego World Heavyweight Championa TNA/WCW/WWE, oraz ogólnie wrestera doświadczonego w main streamie. To by nam eliminowało Kaza, Homicide'a. Dalej - TNA raczej trzymałoby się oryginalnych planów, a story mode mógł zostać ostatecznie zaprojektowany jakieś +- 6 miesięcy temu. Ciężko powiedzieć, w każdym bądź razie było to jednak jakiś czas temu. Sądzę więc, że to mogłoby eliminować Sabu, który niedawno ogłosił, że wraca do wrestlingu. Wiadomo, może to być część storyline'u, ale TNA pewnie poleciłoby mu powiedzieć coś więcej, niż, że wraca i będzie się oszczędzał w ringu. Christopher Daniels - sądzę, że gimmick Currymana osiągnął zbyt duży sukces, aby się go pozbywać. Za Danielsem opowiada się co prawda stara postać fallen angela-psychola, która może odpowiadać tej krwi i cierpieniom. Curry jednak pojawia się na każdym iMPACT!'cie, jest powoli wciągany w feud Rock'n'Rave. Pojawiają się również plotki, że może być to Randy Orton. Przemawiają za nim muskulatura podobna do Suicide'a oraz wykorzystany w trailerze trademark move - Dropkick. Jednak niby po co miałby opuszczać ciepłą posadzkę w WWE na rzecz TNA, gdzie czeka go mniejsze wynagrodzenie i znienawidzony Brother Ray. Jego również bym wykreślił. Kto więc będzie Suicidem? Dla mnie najprawdopodobniejszą opcją jest - Jeff Jarrett!

Należy zwrócić uwagę, że:

- wielokrotnie posiadał najważniejszy pas federacji w WCW i TNA

- znajduje się w grze, pomimo, iż w ringu zobaczyliśmy go po raz ostatni na Sacrifice 2007

- Dropkick jest często używaną przez niego akcją

- angle z jego powrotem prowadzony jest akurat tuż przed wydaniem gry

Jeśli ktoś nie widział tego trailera:

http://www.youtube.com/watch?v=GlpYErq_acE

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Zaciekawiła mnie ta sytuacja w TNA z tajemniczym Suicidem i poczytałem kilka zagranicznych for, co inni o tym sądzą. Moim zdaniem na pewno nie jest to Flair. MySpace został po prostu zhackowany i tyle. Wątpie by to był jakiś debiut, bo to chyba za duże przedsięwzięcie żeby wypromować kogoś nowego. Odrzucam też Kaz'a bo to mi się wydaje zbyt oczywiste. Uważam, że największe prawdopodobieństwo to takie, że to jakaś gwiazda WWE.

A tutaj możliwości są dwie. Pierwsza - bardziej prawdopodobna - Mick Foley. Miał podobno interweniowac w walce HiaC na SS, a nie było go. Kontrakt mu się kończy (lub nawet skończył) i Tazz zmienił go już na stałe, co jest potwierdzone. Poza tym rzeczywiście zdjecia tego pokoju przywołują na myśl Mankinda.

Druga możliwość to Randy Orton. I tu rzeczywiście jest też kilka poszlak. Przede wszystkim jego sylwetka i theme song na myspace, ale zostało to już usunięte. No i podejrzenia rozgrzewa historia z wypadkiem Randy'ego, który podobno okazał się fakiem. Liczę, że się tak nie stanie, bo Orton nie ma chyba powodów do opuszczania WWE, a gdyby to zrobił to byłaby to wielka strata dla tej federacji.

To by było na tyle, czekam na dalszy newsy w tej sprawie.

Ja jestem zdania że napewno nie będzie to postać typu Orton czy Foley, gdyż twórcy gry zajmowali sie tworzeniem trybu story mode jakieś pól roku temu, a wtedy napewno nie mieli dogadanych tych w/w zawodnikow... Flair to napewno tez nie będzie,gdyz tak znanego zawodnika nikt by w maske nie ubierał, tak więc mysle że Kaz to najpewniejszy typ... a skoro jest cały czas na kontrakcie to TNA spokojnie mogło to zaplanować nawet pół roku wczesniej.

Orton to na pewno nie będzie bo WWE go nie puści, mi się wydaje ze to będzie Foley.Na pewno to będzie on.

Aż nie chce mi się wymieniać ile zasad gramatyki,interpunkcji i ortografii razem złamał ten post. :) Błędy poprawione,ale na przyszłość prosiłbym o jakieś dłuższe wypowiedzi,przynajmniej regulaminowe trzy zdania. -dop. Mast

• Reputacja:   1

Moim zdaniem na 90% Suicide'a (poza grą wideo) po prostu nie będzie. Może po 5% dałbym Kazowi i Foleyowi, ale i tak na dobrą sprawę nie wierzę w ich zatrudnienie...

Popatrzcie na to tak: oczywistymm jest, że te wcięcia na iMPACT'ach miały wywołać poruszenie sytuacją, liczne spekulacje, a co za tym idzie większe zainteresowanie nie tylko produktem TNA, ale i (własciwie to głównie) ich nową grą. Wystarczy spojżeć na nasze forum, inni wspominali także o tym, jak kipią zagraniczne- krótko mówiąc TNA udało się..

Te wskazówki jak lew, boiler room czy jeszcze co tam są imo z dupy i mają wprowadzić mętlik do głów fanów sugerując osoby jak ten dajmy na to Foley czy Kaz. O ile jeszcze tą dwójkę w ostateczności dokuściłbym na myśl, to już inne postaci nie mają u mnie racji bytu:

Sabu- on przez jakiś rok (tak rok) ubiegał się o pracę w TNA po swoim zwolnieniu z WWE. W końcu mieli go jakoś wplątac w story z Judasem i Abyssem (jednak jak pamiętam super-zainteresowani nim nie byli, właściwie to średnio), ale jak wiemy pierwszy dostał kontuchy i wsio poszło w dupe. Czy jeśli wtedy Sabu miał problemy ze znalezieniem pracy w Orlando, to miałby ją znaleźć teraz, kiedy jest świeżo po kontuzji i kompletnie bez formy?

Jarrett- przecież jego powrót jako 'gitarowego' Jeffa jest już w toku. Jeśli on okazałby się być suicidem to kto, do ch... Pana stałby za wszystkimi gitarami? Jego stary? ... :roll: A jeśli to on jako suicide zacząłby napieprzać wszystkich gitarami to jaki sens miałaby zmiana gimmicku... Aha, jeszcze jedno- Jeff ma swoją postać w tej grze...

Orton- nie uwieżę, że WWE by go takpo prostu puściło... A tak wogle to czy WWE mąciłoby ten cały jego wypadek w swojej TV na stronie internetowej, aby TNA z tego skorzystało? Pewnie, że nie; to się kupy nie tryma...

mimo tego, co tutaj nawypisywałem strasznie chciałbym się mylić :D

Wątpię by stało się tak jak mówi Kieska, czlyi Suicide to jeden wielki fake. Owszem całość ma służyć promocji gry, ale także nowej postaci w TNA.

TNA will soon know me

Z podejrzeń wypadł Foley, który już podpisał kontrakt z TNA i gdyby to on był Suicidem to ta federacja by chyba tego tak nie nagłaśniała.

No i przede wszystkim, najważniejsze co miałem napisać, to to, że zmieniłą się treść tekstu zawartego na whoissuicide.com. Brzmi ona teraz mniej więcej tak:

The bandages have come off...but the scars still remain.

I've destroyed every mirror in this hellhole. I can't stand looking at my own reflection after what they did to me. But the mask helps. The mask covers up the scars...but it can't hide the anger.

Nothing can stop my anger...not until I find them and make them pay. I remember who they are now. I see their faces every time I close my eyes. I remember the beating every time I feel my scars.

Reszta tekstu jest nadal ta sama. Blizny, bandaże, maska? Same pytanie a brak odpowiedzi. Poza tym pojawiły się też nowe zdjęcia, więc warto stronkę odwiedzić. Ja zostałem całkowicie zbity z tropu i nie mam już żadnych przypuszczeń. Po prostu czekam na finał tego wszystkiego...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Może powróci Judas Mesias? Kaz odpada wg mnie z powodu marketingowego. Koleś podoba się wielu dziewczyną więc głupio byłoby wsadzać go w maskę, no nie? Foley? Kto wie. Kiedyś już walczył w masce, lecz postura postaci z gry do niego nie pasuje. Raczej jestem za tym, że Suicide jest to postać zmyślona na potrzeby gry. Jarrett również odpada, po co miałby występować w jakiś przebraniach skoro ma już wypracowaną markę.

16476371734edf391100c30.jpg

• Styl:  Jasny

Może powróci Judas Mesias?

Wczoraj z kubą właśnie o tym rozmawialiśmy. Rozważaliśmy wszelkie za i przeciw i uznaliśmy że to nawet prawdopodobna opcja. Zacznijmy od tego co za nim przemawia. Przede wszystkim Meksyk. Suicide ma być postacią z Meksyku a Banderas występuje w AAA. Dalej mamy mroczne klimaty Suicide które pasują do Banderas (ale to już kwestia gimmicku). Rozstał się z TNA w dobrych stosunkach a czytałem że ma to być ktoś kto już występował kiedyś w TNA. Warunki fizyczne również pasujące do wyglądu Suicide. Storyline mógłby być taki: Banderas jest wykończony bo Barbed Wire Massacre z Abyssem. Brutalnie atakuje go LAX a on nie ma siły się bronić. Teraz zbiera siły i powróci żeby się zemścić.

Jest jednak jedna rzecz która jest na jego niekorzyść. "One of the greatest wrestling champs". Banderas nie odnosił sukcesów w jakimś dużym fedzie. Co prawda miał pas w AAA i WSX, ale chyba nie o to chodziło TNA. Wymyśliliśmy że być może w Meksyku jest za takiego uznawany. W końcu nie wiemy jak tam jest.

Sporo rzeczy przemawia za nim a chyba tylko jedna przeciw. Być może znalazło by się jeszcze coś co nie przemawia za nim ale na siłę można to podciągnąć do Banderasa (tak jak to zrobiliśmy z "one of the greatest wrestling champs". Jest wielu kandydatów ale my możemy się tylko domyślać.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Witam

Znowu mignął sławetny napis w czasie Impakciku. Tym raze mignął, gdy pokazywali 3d i bookera.

Calkiem mocno to nagłaśniją. Mick już w TNA, więc raczej to nie on. hm Kaz, moze byc, przecież podobnie potraktowano Danielsa zmieniając go w przyprawke.

mmgwe6ff1.png

Mayby ond day

You will be old enought to tell me what you think

But

Then

I will be

To death to hear you

To old to understan what you speak to me