Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Batista pokonal Paula Burchilla

2. Match

Kelly Kelly & Mickie James pokonaly Jillian Hall & Katie Lea Burchill

3. Match

JBL pokonal Jamie Noble

4. Match

2 on 1 Handicap Match

John Cena pokonal Cody Rhodesa & Teda DiBiase

5. Match

WWE Intercontinental Championship:

D'Lo Brown pokonal Santino Marella © przez DQ

6. Match

Non Title Match:

Chris Jericho pokonal CM Punka
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• randyorton8

1

• Milos

1

• Danielsson56

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Ściągnąłem jakieś walnięte te RAW ... dzwięk nie chodził równo z tym co się działo... w dodatku była zapowiedź, że Shane i Steph mają się pojawić, a tu ich nie było?! o co kur*a chodzi? :/

Na początek Jericho - sztywna nawijka na temat wydarzeń z SS - lipa.

Walki :

Batista vs. Burchill - Animal nawet z "rozwalonym" kolanem rozwala Burchilla bardzo szybko i tyle z tego, więcej czasu trwało jego wejście i napinka do publiki.

Jakiś durny wywiad brat Carlito & Adamle, który biegnie do Ceny, a Cena też go olał i poszedł do Batka. Pojeba*o ich kompletnie. "no byłeś lepszy wczoraj, ale to wczoraj" ....

Divy olałem pewnie i tak nie było co oglądać.

JBL vs. Noble - tak trzeba sobie odrobić porażkę z dnia wcześniejszego, a kto się do tego nada lepiej niż Noble. Nie wiem na co sędzia przerywał tę walkę wystarczyło jeszcze 2 razy klepnąć i było by po sprawie.

Cena vs. Tag Team Champy - przed walką Cryme Tyme zabrali im pasy też nie wiem po co... Walka nudna na początku dominacja champów, a potem Super Cena odrodzenie, stały zestaw akcji i STFU....

D-Lo Brown vs. Santino - lubie komediowy gimmick Santino, ale to, że Beth robi tam za faceta wcale mi się nie podoba, a szkoda bo podobno Santino potrafi walczyć dobrze gdyby dostał szansę może inaczej by to wyglądało.

Co do samej walki nuda... zieFFF.

Jericho vs. Punk - porażka Punka przed własną publiką zdziwiła mnie troche, ale z drugiej strony Jericho to raczej dla niego jeszcze za wysokie progi dlatego tak to rozegrali. Walka dała radę, kolano na 2 linie i bulldog fajny.

W dodatku Shawn twardo upiera się, że wraca do domu.... napewno tak się jego kariera nie zakończy, ale kiedy planuje wrócić? i jak powrócić?....

Ogólnie RAW słabo!

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   0

na poczatku Jericho musial pogadac ale go przewinalem duzo chyba nie stracilem

Batista pokonal Paula Burchilla no jak ze Bati sie meczyl z mocno kontuzjowanym kolanem po walce z Cena =)) ale zwyciezyl,po Walce Cena pogratulowal i powiedzial ze wygral lepszy ale to bylo wczoraj co oznacza raczej kolejny feud

pojedynek Div tez mozna smialo przeiwnac rewelacyjna Mickie wygrala :P

JBL - Noble moze bez komentarza bo chyba bym dobrze Nobla mogl ja zastapic

Crime Time kradnie pacy championom i to fajny pomysl zaraz wychodzi Jasiu i udowadnia ze poprzednia porazka z nimni to tylko wina klotni z Batkiem

D LO walczyl z Santino i oczywiscie jego laska staje znowu w obronie po raz kolejny widac zamiane Beth z Marela co do plci ale segmenty te sa fajne

Kane tlumaczyl ze nie lubi reya ble ble i przyszedl Batek poklepali sie i Kane polozyl Batka i wyszedl

ME tez beznadziejny CM Punk przegral przez smiesznego pomocnika y2j ogolnie Raw to dno niestety

Jedyna ciekawa rzecz to zapowiedz na Unforgiven walki ja nazywam ja Time Limit Title wktorej wystapia Punk©Batista,Jericho,Jbl,Kane

Raw nie powaliło mnie na kolana, ale nie było najgorzej. Bardzo dziwiło mnie, że w czasie speechu nie był żadnego interference. Michaels się nie pojawił, jestem ciekaw, jak się to wszystko potoczy, ale mam nadzieję, że na Unforgiven ich feud się zakończy. Potem squash nr 1 - Burchill się podkłada. Też myślałem, że podczas tej walki ktoś się pojawi, ale nic z tego. Squash nr 2 - podłożyli Noble'a. Już mam coraz bardziej dość Cycka L... Handicap został przeze mnie przewinięty, tak samo z divami. Znowu Cryme Tyme coś kradnie, pewnie była to zapowiedź ich feudu z Rhodes'em i DiBiase o TT Championship. Sina oczywiście musiał jakoś sobie odbić po porażce na SummerSlam, więc pokonał dwóch czempów i gitara. Dalej mecz Marelli z Brownem. D-Lo wygląda, jakby był w formie, chciałbym, by wykorzystano go jakoś. Może jakiś IC albo TT Championship? Nie zaszkodzi, na pewno Brown na to zasługuje. Walka dość krótka, można się było jak zawsze pośmiać trochę z Włocha i skończyło się dyskwalifikacją. I wreszcie ME. Wiadome było, że ci panowie mogą zrobić zjadliwą walkę i IMO taka była. Punk pokazał kilka nowych ciosów, walka była szybka jak na Raw i dała radę. Oczywiście kilka niepotrzebnych submissionów, ale i tak dało się to oglądnąć od początku do końca. Dziwne, że Punk przegrywa w swoim hometown...

Poza tym zapowiedź Championship Scrumble. Oprócz Kane'a i Punka, obsada beznadziejna. Zapowiada się słaba walka, przynajmniej wiem, że dłużej niż 20 minut nie będzie... Ogólnie Raw na niskim poziomie, ale mogło być gorzej...

P.S. badziewiarz, chyba chodziło o to, że ogłoszenie Stephanie i Shane'a miał przeczytać Adamle.

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Oto informacje podane przez Wrestling Observer Newslettler:

W dark matchu RAW wystąpił były ROH World Heavyweight Champion i obecny GHC Heavyweight Champion - Takeshi Morishima. W 3 minuty pokonał on Charliego Haasa. Na gali pojawili się także przedstawiciele federacji NOAH. Czyżby szykowała się jakaś współpraca z cycatymi Japońcami ;) Tutaj oryginalna wiadomość:

http://www.f4wonline.com/content/view/6437/105/

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Ogólnie to ten RAW jakiś dziwny. W końcu to pierwsze weekly po PPV i nie wyszło na samym poczatku 5 main eventerów sprzeczając się który to jest fajniejszy i który to bardziej zasługuje na title shota :shock::P

Lecąc po łebkach: Batek vs Burchill- nudy; walka kobiet nawet dobra- Kelly dobrze poprowadzona chyba odwala najlepsza swoją walke w WWE... No i dalej straszne nudy... Nawet z Santino & Beth nic ciekawego ani śmiesznego w tym tygodniu nie wycisneli...

Z kolei ME był pełną gębą. Jak na RAW to ekstraklasa, było wyraźnie lepiej niż w poprzednim matchu Punka na SS. Z chęcią zobaczyłbym później feud tej dwóki, gdyż wybitnie do siebie pasują. W sumie to chyba całkiem możliwe- Jericho po unforgiven po załatwieniu spraw z HBK będzie juz raczej wolny... Punk również zaczej będzie wolny... od pasa. Dlaczego? Bo ta stypulacja wybitnie wskazuje na jego zmianę. Pytaniem pozostaje tylko czy nowym WHC będzie Jaśko czy Dawidko.... :roll:

Słabe PPV - słabe RAW. Burchill podkłada się Batiście? Lol. Czemu Burchill ? Niedawno walczyło IC, myślałem, ze wrescie będzie push, a tu co? 2 minutowa walka? Żenada. Podobnie z walką div. Miałem nadzieję, że po utracie tytułu Mickie zejdzie trochę ze sceny, bo może i jest ładna, ale od patrzenia na ten jej mega push przez tyle miesięcy już się chyba wielu osobom znudziła. Wcześniej wywiad z bretem Carlito, który pokazał ile wart jest Carlito dla tej federacji. Adamle poleciał do Ceny, żeby go pomasować po wczorajszej walce, a brata Carlito olał. Znamienne.

JBL - Noble, i Jamie po raz kolejny się podkłada, tm razem bradshowi. Szkoda, liczyłem na bardziej ciekawy feud z Regalem. Eehh.

Handicap no to wiadomo - Cena rekompensuje sobie porażkę na SS, rozwalając sam jeden "najlepszy" tag team. To mnie aurat mało obchodziło. Ciekawsze było jak CT podpierdzieliło pasy - teraz to oni będą pretendentami do TT.

D'Lo znakomity jak zawsze, tym razem w walce o IC title z Glamarellą. Widzę, że będzie to proadzone tak jak z Ortonem, czyli przegrywa walkę, ale zachowuje pas. W przeciwieństwie do Ortona, włoch tak długo pasa nie potrzyma. A walka nudna, jak zwykle.

Main Event nawet dobry, cieszy, że wygrał Y2J, panowie pokazali kilka dobrych akcji, szkoda tylko, że Y2J'a nie ma w obsadzie na ten match na Unforgiven. Na pewno lepiej by się nadawał niż JBL chociażby.

Po krótkim skoku jakościowym jakie zanotowało RAW po objęciu władzy przez Adamle, poniedziałkowe show znowu leci w dół...