Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Seria wywiadów z gwiazdami TNA-megapost.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cóż,postanowiłem przetłumaczyć serię wywiadów,których dla strony ign.com udzielili wrestlerzy TNA-Rhino,Booker T,Abyss,Christopher Daniels i Motorcity Machineguns.Zrobiłem z tego megapost,ponieważ wywiady są zbliżone tematycznie-wszystkie traktują o grze TNA Impact,choć...nie tylko,o czym zresztą sami się przekonacie.Miłej lektury. :)

Wywiad z Rhino

IGN:Byłeś już wcześniej w grach,lecz ta jest pierwsza dla TNA.Czym się różni od poprzednich gier,w których byłeś?

Rhino:Grałem w nią w Niemczech,kiedy byłem na tournee promującym tę grę i gameplay jest naprawdę super.To pierwsza wrestlingowa gra,w którą gram od czasu tych ECW.Gameplay jest świetny.Załapałem go bardzo szybko-nie jestem jakimś ogromnym graczem,więc jeśli ja to opanowałem,mnóstwo osób także opanuje.Jestem naprawdę podekscytowany widząc rozrost firmy i nadchodzącą wielkimi krokami grę video,to duży krok dla federacji.Jestem dumny z bycia jej częścią,wiesz?

IGN:Spędziłeś sporo czasu pracując dla CWA,prawda?Czy kiedykolwiek walczyłeś z AWA championem Otto Wanz’em?

Rhino:Nie.Odszedł w latach 80,a ja dotarłem tam dopiero w 97.W sumie to cieszę się,że z nim nie walczyłem. [pojawia się Kevin Nash i zaczyna drażnić się z Rhino]

IGN:Co to było?

Rhino:To mój kumpel,Kevin Nash.Zamierzamy wziąć ślub.Popatrz,nosi dres…Lepiej mu w białym.

IGN:Czy mógłbyś nazwać go swoim NP* ?

Rhino:A co to znaczy?

IGN:NP!No wiesz,najlepszy przyjaciel.

Rhino:[myśli przez chwilę] Tak.Jesteśmy dobrymi przyjaciółmi,świetnie jest z nim pożartować.Jest stałą częścią locker room’u.Pomaga młodszym talentom w rozwoju firmy.

IGN:Czy czujesz,że twoją rolą jest pomaganie młodszym?

Rhino:o,tak.Kiedy przybyłem do TNA trzy lata temu myślę,że zostałem liderem.Pomadałem tam bardzo jak tylko mogłem.Oglądałem walki i próbowałem dawać tyle wskazówek ile tylko ptrafię.Sporo osób słucha mnie-jeśli nie podobają ci się moje rady to nie będę urażony,ale jest kilka rzeczy,które przez lata zrobiłem dla rozwoju federacji.

IGN:Mówiliśmy o tym jak dużym krokiem naprzód jest gra.Gdzie widzisz firmę za kilka lat?Jakie kolejne kroki TNA musi podjąć?

Rhino:To jest pierwsza gra,którą wydaliśmy i na pewno zabrało trochę czasu zrobienie gameplay’u i tak dalej.Widziałbym nas przechodzących na poniedziałki,od 8 do 10,żeby zacząć Monady Night War od nowa.Naprawdę byśmy na tym zyskali.Planujemy więcej show na żywo i jeśli moglibyśmy mieć 100,z trzydziestoma za granicą to byłaby dobra mieszanka.

IGN:Więc na początku zagrasz sobą.Przeciwko komu?

Rhino:Hmm…James Storm.

IGN:Interesujące.Nie będzie miał butelki piwa w grze-to poważny dyskomfort dla niego.

Rhino:Oh!Zabrali mu jeden ruch…

* W oryginale było BFF,czyli Best Friends Forever.

Wywiad z Christopherem Danielsem

IGN:Chris,wszyscy chcą wiedzieć-czym się zajmowałeś po odejściu z TNA?

Christopher Daniels:Cóż,odkąd zostałem wyrzucony spędzałem czas z moją rodziną.Postrzegałem to jako szansę na wyleczenie kilku kontuzji.Poza tym sporo robiłem w Japonii,kilka razy pojechałem do Niemiec…Starałem się i wciąż byłem w kontakcie z TNA,by zobaczyć kiedy znów pojawi się możliwość występów.Wielu moich przyjaciół wciąż tam walczyło,więc staram się dawać im wskazówki.Po prostu…życie.Ogólnie żyłem normalnym życiem odkąd zostałem wyrzucony i tyle.

IGN:Czy ludzie w TNA dawali ci tzw. „wrażenie niechcianej eks” kiedy do nich dzwoniłeś?

Christopher Daniels:To nie było tak,że wylano mnie,bo upiłem się i zaczepiałem ludzi w hotelu.Było tak,ponieważ dostałem teczkę,która mówi ci,że jesteś wyrzucony.Żadnych większych uczuć…Nie chciałem jej dostać,ale dostałem.

IGN:Analizując na chłodno-czy uważasz,że Midway stworzyło dla ciebie kolejną teczkę pt. „gra video”?

Christopher Daniels:Może.Może…Jeśli dostałbym teczkę z dodatkowym życiem nie ruszyłoby to mnie.

IGN:A czego byś oczekiwał po takiej teczce?

Christopher Daniels:Po prostu dodatkowego życia.Obecnie jedyną grą,w którą gram jest Lego Indiana Jones.Nie jestem aż takim zapalonym graczem,jak 90% tej firmy.Mam rodzinę.Moi przyjaciele dali mi Xboxa 360 na Gwiazdkę,a żona podarowała mi Wii (konsola Nintendo-dop.Mast) i to jest pierwszy raz,kiedy odnawiam sobie i uświadamiam rynek gier.Mam ich trochę,ale Indiana Jones był pierwszą,w którą granie sprawia mi choć trochę wysiłku.Mam Spidermana,a moja żona kupiła Shreka 3 dla dzieci,więc mam już trochę gier.

IGN:Czy zamierzasz grać w TNA Impact z dziećmi?

Christopher Daniels:Jasne.Moje dzieciaki oglądają TNA ze względu na niektórych moich najlepszych przyjaciół,jak „wujek AJ”,czy „wujek Joe”.Fakt,że jestem w tej grze i moje dzieci będą grać tatusiem jest naprawdę super.

IGN:Jeśli twoje dzieci zamierzają grać tobą,kim będziesz grał ty?

Christopher Daniels:Ooh…To jest dobre pytanie.Czemu miałbym chcieć,by ktokolwiek mnie pokonał?Prawdopodobnie zagram Jay’em Lethal’em,ponieważ lubię go pokonywać i jeśli moje dzieci mogłyby skopać mu tyłek jako ja,nie ma takiego problemu,więc wezmę Lethala!

IGN:Widziałem cię raz na show ECW,kiedy walczyłeś przeciwko Rhino.Gry spod szyldu ECW zostały okrzyknięte dwiema z najgorszych gier wrestlingowych wszechczasów.Czy to sprawia,że czujesz ulgę,iż nie było cię w tych grach?

Christopher Daniels:Cóż,czulem się źle,bo przez długi czas nie byłem w ich rosterze,ale nie załamany tym,że nie byłem w kiepskiej grze.Na szczęście gra TNA będzie absolutnie genialna.Powiem tak-ECW nie wisi mi żadnych pieniędzy.

IGN:Widziałeś już siebie w grze.Jakie to uczucie?

Christopher Daniels:To jest jeden z wielkich momentów dla wrestlera-udało się!Pierwszy raz poczułem to,gdy TNA wypuściło serię figurek.To,że jestem w grze video…Cała ta ciężka praca była tego warta.

Dop. Mast-W wywiadzie Daniels mówi w czasie teraźniejszym o rozłące z TNA-oficjalnie nie ma go w rosterze,jednak by być bliższym prawdy pozamieniałem odrobinę czasy. :)

Wywiad z Motorcity Machineguns

IGN:Zaczniemy od ciebie,Chris.Czy to prawda,że zapożyczyłeś ringname z Final Fantasy 3?Czy jesteś aż tak wielkim fanem tej gry?

Chris Sabin:Tak.Nie grałem w najnowsze części,ponieważ nie jestem fanem MMORPG,ale grałem we wszystkie FF do części dziesiątej na Game Boy’u i mam Final Fantasy 6 na DS. (konsola Nintendo-dop.Mast).

IGN:Czy lubisz to,że RPGi są zupełnie odmienne od pozostałych gatunków gier?

Chris Sabin:Tak.Naprawdę lubię budować swoją postać i wyposażać ją.

IGN:Więc łącząc to z inną z twoich pasji-czy kiedyś myślałeś o wrestlingowym RPG?

Alex Shelley:Rozmawialiśmy niedawno o kilku różnych rodzajach gier wrestlingowych,które fajnie byłoby stworzyć.Gra w stylu Mortal Kombat ze specjalnymi ciosami byłaby super,ale wrestlingowy RPG-to byłoby cudowne.Zaczynasz malutki,ale budujesz swoją postać,rozwijasz ją…

Chris Sabin:Wrzucasz kolejne biegi.

Alex Shelley:Taa,naprawdę lubię te gry,dzie rozwijasz swoją postać,wyposażasz ją i widać na niej ekwipunek.

IGN:Więc zaczynasz na niskim biegu i cały czas idziesz w górę…

Alex Shelley:Tak,dokładnie!Zaczynasz skromnie i pniesz się ku górze.

IGN:Od czego zaczęliście swoją przygodę z graniem?

Alex Shelley:Od NES (Nintendo Entertainment System-stara,ośmiobitowa konsola-dop. Mast).Wszyscy nasi rówieśnicy zaczynali od tej konsoli.Pamiętam granie w Gyromite,kiedy pojawiał się robot.Miał dwa światełka zamiast oczu.To było niewyobrażalne.Potem był Kid Icarus,no i prawdziwe gry,jak Simon’s Quest.

IGN:Stałeś raczej po stronie Genesis,czy SNES?

Alex Shelley:To ważne pytanie.Nigdy nie miałem Genesis.Zawsze nintendo,aż do Nintendo 64,odkąd zdałem sobie sprawę,że nie wydali zbyt wielu dobrych gier.Byłem dużym fanem RPG’ów,ale na N64 ich nie było.Jedynym zapowiadanym był Earthbound 64,ale ciągle go przekładali,więc kupiłem Playstation.Teraz mam Wii i Xboxa 360.Nowy Mario Kart jest świetny jeśli nie używasz tej żałosnej kierownicy.

Chris Sabin:Taaa,jest okropna.Można ją zastąpić padem od Gamecube’a.

IGN:Ok.,więc gra wrestlingowa na Wii….

Chris Sabin:Myślę,że to byłoby trudne,ale można by było dodać świetne elementy używając tego,co ma do zaoferowania ta konsolka,ale uważam,że w gry wrestlingowe powinno się grać na padach.

Alex Shelley:Super by to wyglądało w niektórych stypulacjach,jak np. cage,czy ladder match.

IGN:A gdybyście mogli sami zbudować pada?

Alex Shelley:Jak Nintendo kickpad?To by było super!

IGN:A co do gier o wrestlingu…Która była waszą ulubioną?

Alex Shelley:WCW/NWO World Tour.Pierwsza.Bardzo ją lubię,jest najlepsza,zauważyłem sporo Japończyków w tej grze.Oczywiście nie mogli używać ich ringame’ów.

IGN:Jak AKI Man.

Alex Shelley:Tak,to była Mitshuhuaru Misawa.Badzo lubiłem tą grę,bo była ona pierwszą,w którą kiedykolwiek zagrałem.

Chris Sabin:Moja odpowiedź jest taka sama,z taką samą argumentacją.Wszystkie gry w tym stylu-Revenge,czy WrestleMania 2000,No Mercy,wszystkie one były super.Nasza gra jest oparta na podobnych zasadach,więc myśle,że będzie równie dobra jak tamte.

Alex Shelley:Revenge było super,bo mogłeś zmieniać wrestlerom kostiumy i nadawać im nowe imiona,pamiętam,że mieliśmy Evil Shoe Salesman Mario Shoe,Evil Razor-team Biff’a Remington’a i Harvey’a Gillette.Różne postaci,które tworzyliśmy,kiedy nam się nudziło.

IGN:Czy tworzyliście siebie w trybie Create-A-Player?Dawaliście sobie jakieś szczególne umiejętności?

Chris Sabin:Moja postać na pewno była w lepszej formie niż ja wówczas…

Alex Shelley:Ja potrafiłem zrobić kolesiowi trzy powerbomby pod rząd.Zakładając,że w rzeczywistości nie walczyłbym z karłami-to by nie było możliwe.Mogłes mieć mnóstwo ciosów.Ja np. w walce wręcz używałem Tombstone Piledrivera,wiesz,wszyscy robili chopy i punche,a ja robiłem brainbustera.

IGN:Czy graliście już samymi sobą?

Alex Shelley:Taa,na Midway Gamer’s Day.Pierwszy raz graliśmy przeciwko sobie w Ultimate X,ale nie skończyliśmy-byliśmy zmuszeni po 45 minutach ogłosić remis.

IGN:Jak zamierzacie zagrać po raz pierwszy gdy dostaniecie grę?

Chris Sabin:Prawdopodobnie match w Tag teamie.

IGN:Ale przeciwko komu?

Alex Shelley:Nie wiem.Może Christy Hemme i Sting,jeśli tam są…

IGN:Jak sądzicie,jak ta dwójka wypadła by w Tag teamie?

Alex Shelley:Hmm….Nie mam pojęcia jak połączyć ich.Może ona jest po prostu jego wielką fanką.

IGN:A Sting po prostu ją akceptuje?

Alex Shelley:Tak.Na początku jest sceptyczny,ale ostatecznie przekonuje się do niej.I pokonujemy ich w dwie minuty.

Chris Sabin:Tak,squash!

IGN:Więc pinujecie Christie?

Chris Sabin:Hmm…

Alex Shelley:o,tak!Na pewno.

IGN:Żadnego comebacku?

Chris Sabin:Nie.Dwuminutowy squash.

Alex Shelley:To dobry sposob na zareklamowanie gry wśród znajomych- „Hej,my tam jesteśmy!!”.

IGN:Pokazywaliście znajomym screenshoty z gry?

Chris Sabin:Taaa.Jest jeden naprawdę świetny obrazek z nami dwoma,więc pokazałem go przyjaciołom i rodzinie.Niewiarygodne.

Alex Shelley:Naprawdę super widzieć siebie w tym rodzaju mediów.

IGN:Na TNA Impast 2 trochę poczekamy.Kiedy wyjdzie który z was będzie na okładce?

Chris Sabin:Mam nadzieję,że my obaj.

IGN:Ktoś jeszcze?Co będziecie robić na pudełku?

Chris Sabin:Prawdopodobnie pinować Christy Hemme.

Alex Shelley:Może będziemy pozować w sztruksowych spodniach…Zresztą zależnie od sezonu,przebierałbym się w tej grze.

IGN:Więc co,w TNA Impast 2 ma być apartament mode?

Alex Shelley:Taa,tak myślę.

Chris Sabin:A Sonjay Dutt powinien być champem.

IGN:Jaka jest wasza ulubiona piosenka,którą gracie w Rock Band (interaktywna gra muzyczna na Playstation 3 i Xboxa 360-dop. Mast)?

Chris Sabin:Green Grass In The High Tides.Świetna gitara.

Alex Shelley:Jestem dobry w śpiewaniu,ale nie umiem grać na perkusji.Perkusja jest naprawdę trudna.Bębny nie są za duże,pedał rani mnie w nogę.Kiedy schodzimy się zazwyczaj ja gram na gitarze,Chris śpiewa,a Petey Williams jest na perkusji,albo basie.

IGN:Nie martwi was fakt,że Petey Williams nabiera masy mięśniowej?Może w końcu połamać bębny.

Alex Shelley:Obecnie chudnie w oczach.Wciąż jest w D klasie,więc o to się nie martw.

IGN:Kto jest czwartym członkiem zespołu?

Chris Sabin:To jest często zmieniana pozycja.

IGN:Ok.,więc możecie wybrać kogokolwiek z rosteru.

Alex Shelley:Joe jest naprawdę dobry…Jay i Sonjay odpadają…Jimmy Rave jest dobry!Zawsze na ring wnosi gitarkę z Gitar Hero (inna gra muzyczna-dop. Mast).

IGN:Tak,ale definitywnie jest sporo heatu między Guitry Hero i Rock Band.

Chris Sabin:Święta racja,on może być anti-Guitar Hero.

Alex Shelley:Szczerze mówiąc,tam gitara jest lepsza.Może po prostu gra w Rock Band na gitarze z Gitar Hero….

Wywiad z Booker'em T

IGN:W co obecnie grasz?

Booker T:W Tiger’a (Woods’a,gra golfowa-dop.Mast) 08.

IGN:I co o niej sądzisz?Dobra?Kiepska?

Booker T:Jest…trudna.Jest inna.Musisz robić różne rzeczy,co stanowi pewną przeszkodę.

IGN:Podoba ci się to?

Booker T:Tak.Podoba mi się kiedy muszę pomyśleć o tym co robię.Zwłaszcza,że w życiu realnym też gram w golfa.

IGN:Jakie jeszcze gry lubisz?

Booker T:Lubię Virtua Tenisa,to naprawdę bardzo dobra gra.Socom…Jestem naprawdę zapalonym graczem.

IGN:Jesteś wariatem na punkcie samolotów.Czy bierzesz ze sobą swoją konsolę?

Booker T:Tak.Jestem jak AJ-on wszędzie ze sobą nosi Xboxa 360,a kiedyś ja też wszędzie gdzie szedłem nosiłem Playstation.Kiedy jesteś graczem,jesteś zawzięty,to pochłania całe życie.

IGN:Jakie były w przeszłości twoje ulubione gry?

Booker T:Zawsze byłem fanem Maddena.Większość wrestlerów zawsze chciało grać w football i vice versa,tak to działa.

IGN:Grałeś jako Pilers?

Booker T:Zawsze byłem Dallas.Byli blisko do Houston,a kiedyś lubiłem Earl’a Campbell’a.Za to nie lubiłem Pilers za to co zrobili z Warrenem Moonem.

IGN:Może jeszcze jakaś gra z przeszłości?

Booker T:Defender…Najlepsza gra jeśli o rozrywkę chodzi.

IGN:Jeśli mógłbyś mieć jedną arcade’ową maszynę w mieszkaniu,co to by było?

Booker T:Defender.

IGN:Byłeś w wielu grach,wracając do czasów WCW.Czy to wyjątkowe wrażenie widzieć siebie na ekranie?

Booker T:Granie sobą jest super,wtedy wiesz,że już na pewno ci się udało.Zawsze chciałem mieć swoją kreskówkę i…

IGN:Musimy o tym usłyszeć.Jaką kreskówkę?

Booker T:Nie,nie,nie jak kreskówka…Raczej postać.

IGN:Superbohater?

Booker T:Możliwe.

IGN:Jaką miałbyś supermoc?

Booker T:Prawdopodobnie byłbym złym bratem,który tylko wszystkich rozwala.

IGN:Więc jak męski Pam Grier?

Booker T:Tak,ale dla dzieci.Dla dzieci…Stonowane…

IGN:Jest jakaś różnica pomiędzy byciu w grze TNA a resztą?

Booker T:Naprawdę duża.Wciąż chodzi o to samo,ale gry ewoluowały.Teraz robisz o wiele więcej aktualnych moves’ów.To jest tak blisko jak tylko może być,zeskanowali moją twarz i pokazali mi jak to zrobili.To niesamowite,co potrafią zrobić z technologią,jaką mamy dzisiaj.To jest super być częścią takiej gry.

IGN:Czy myślisz,że Sharmell byłaby zadowolona z bycia w grze video?

Booker T:Ooo,na pewno.Ma w końcu swoją pierwszą lalkę,figurkę i jest naprawdę szcześliwa.I z gry też by była.Coś do pokazania wnukom…

IGN:Jak myślisz-czy członkowie twojej rodziny są bardziej podekscytowani faktem,że jesteś w grze,czy masz figurkę,niż ty sam?

Booker T:Na pewno.To jest super,ale na pewno nie coś,co by było moim życiowym celem.To tak naprawdę jest dla fanów,nie dla mnie.To dla mnie największy komplement,że ktoś chce zapłacić pieniądze za coś ze mną.Nigdy,przenigdy nie marzyłem o tym,że będę miał figurkę,czy grę,więc to naprawdę świetne.

Wywiad z Abyss'em

IGN:Byłeś w TNA od samego początku.Czy satysfakcjonujący jest dla ciebie widok tej firmy rozwijającej się,czego efektem i świadectwem jest gra?

Abyss:To jakby marzenie,sen,stał się rzeczywistością.Tak samo jak wyszły figurki.Kiedy zaczynałem usłyszałem,że sukces odnosisz wtedy,kiedy masz własną figurkę i grę.Dorastałem grając w wiele wrestlingowych gier video.

IGN:Jaka jest twoja ulubiona gra?

Abyss:Hmmm….Powiem oldschoolowo-moimi ulubionymi grami są takie jak Pitfall,czy Termo Bowl.

IGN:Grałeś Raidersami?

Abyss:Taaa,zawsze nimi byłem.

IGN:To jak granie z kodami!

Abyss:Tak,właśnie dlatego ich wybierałem.Zawsze chciałęm wygrać,więc grałem nimi.

IGN:Co jeszcze oprócz Pitfall i Termo Bowl?

Abyss:1941 to bardzo dobra gra.Frogger,Space Invaders,Galaga jest prawdopodobnie jednym z moich faworytów.Zawsze cieszyłem się,kiedy zyskiwałem dodatkowego fight’era.

IGN:To mógłby być eufemizm,albo metafora odnosząca się do realnego życia…

Abyss:Wiatr w skrzydła,dostanie szansy,jasne.Zawsze się tym ekscytowałem,ale zaraz robiłem się smutny,kiedy go traciłem.

IGN:A co z wrestlingowymi grami?

Abyss:Dużo grałem w produkcje WWE.W sumie to od lat w nie już nie grałem,ale kiedyś jak najbardziej.Jedną pamiętam szczególnie,tę gdzie mogłeś brać udział w Rogal Rumble i mieć Tag team matche.

IGN:Którym teamem grałeś?

Abyss:Abyss nie był dostępny,więc bywało różnie.Zazwyczaj wybierałem dużych gości,więc może Earthquake,Slaughter,Dibiase.Zazwyczaj lubiłem wybierać teamy,które nie mogłyby zaistnieć w realnym życiu,więc może Warrior i Dibiase.

IGN:Co myślisz o twoim udziale w TNA Impact?Wypada to realistycznie?

Abyss:Taaaak,człowieku,to niewiarygodne.Nie mogę uwierzyć w rozwój technologii,kiedy zobaczyłem to na ekranie HD (High Definition-dop. Mast) to było niesamowite,że to tylko gra,a nie rzeczywistość.Grafika i detale zaskoczyły mnie najbardziej.To najwyższa jakość.

IGN:Jedną z szans,którą masz grając w tę grę jest uczestniczyć w Ultimate X.

Abyss:Tak!Nigdy nie walczyłem w Ultimate X,więc bardzo chciałbym zagrać w tym trybie.Zwłaszcza,że w grze wygląda to prawie tak samo jak w rzeczywistości,więc to będzie pierwsza rzecz,którą zrobię gdy tylko zdobędę grę.

IGN:Więc kto byłby twoim wymarzonym przeciwnikiem w Ultimate X?

Abyss:AJ.Uwielbiam z nim pracować.Ultimate X z nim i mną dodałby zupełnie inny element.Każda walka z nim jest cudowna.

No i to by było na tyle.Mam nadzieję,że przyjemnie się czytało. :) Za wszelkie ewentualne literówki itd. przepraszam-materiału jak sami widzicie było sporo,a ja pod koniec byłem już "odrobinę" zmęczony,więc mogło ich się kilka zdarzyć.

e916f7e946.png
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Milos

1

• Mast

1

• Hardas

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Rhino:To mój kumpel,Kevin Nash.Zamierzamy wziąć ślub.Popatrz,nosi dres…Lepiej mu w białym.

Ten tekst mnie zabił :lol Nie sądziłem, że Rhino ma takie poczucie humoru. Ogólnie świetnie robota z tłumaczeniem wywiadów, bardzo dużo włożonej pracy i ale opłacało się. Dzięki Mast ;)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jak na taki tekst tylko 2 literówki to ty kolo jesteś naprawdę świetny :t_up: . Bardzo fajnie wywiadziki i przepięknie przetłumaczone ;) . Szczególnie podobał mi sie wywiad z Sabinem i Alexem :t_up: . Leci punkcik reputacji za ten trud przetłumaczenia do ciebie . :t_up:

f6dfb83c87.png