Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA No Surrender 2008 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   995
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

NO_SURRENDER.gif

No Surrender, 3 godzinne pay-per-view TNA, mające zwykle miejsce w wrześniu, poza jednym wyjątkiem, gdy to w 2005 gala odbyła się w lipcu. Przed rokiem, Kurt Angle stoczył na niej aż trzy walki o tytuły mistrzowskie. Tegoroczna edycja odbędzie się w hali General Motors Centre, w Oshawa, Ontario i będzie pierwszą galą odbywającą się w Kanadzie, nadawaną w systemie ppv, co związane jest z sukcesem, jaki odniosły house showy odbywające sie w tamtym kraju.

TNA World Heavyweight Championship

Four Ways to Glory

"The Samoan Submission Machine" Samoa Joe© vs. Booker T vs. "The Olimpic Gold Medalist" Kurt Angle vs. "Instant Classic" Christian Cage

Mixed Martial Arts Match

"The Phenomenal" AJ Styles vs. Frank Trigg

TNA Knockout Championship

Tylor Wilde© vs. Angelina Love

"Blueprint" Matt Morgan & Abyss vs. Team 3D

TNA World Tag Team Championship

Beer Money, inc.© vs. The Latin American Xchange

Challange Match

Prince Justice Brotherhood vs. The Rock 'n Rave Infection & Johnny Devine

TNA X Division Championship

"Maple Leaf Muscle" Petey Williams© vs. Consequences Creed vs. Sheik Abdul Bashir

Ladder of Love

"Black Machismo" Jay Lethal vs. "Guru" Sonjay Dutt

Falls Count Anywhere

Awesome Kong vs. ODB

Zakładki:

- oficjalna strona: http://www.tnawrestling.com/component/o ... temid,152/

- wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/No_Surrender_(2008)

- wallpaper: http://forum.bgzwrestling.pl/viewtopic.php?f=23&t=17613

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• kebab

1

• Wronek.

1

• woxx_1991

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

TNA World Heavyweight Championship

Four Way Dance

"The Samoan Submission Machine" Samoa Joe© vs. Booker T vs. "The Olimpic Gold Medalist" Kurt Angle vs. "Instant Classic" Christian Cage

Bedzie to ciekawa walka, w ktorej mysle ze beda interweniowac Sting i Jeff Jarrett. Mysle ze mistrz obroni swoj tytul.

Typ: Samoa Joe

Zapewne Trigg bedzie przewazal w walce (ze wzgledu na to ze bedzie walczyl nieczysto). Jednak Styles zapewne zakonczy walke przez swoj finisher i wygra walke. Obstawiam ze po meczu bedzie dalej okladal Trigga.

Typ: AJ Styles

Taylor Wilde© vs. Angelina Love

Mozna sie spodziewac pomocy Velvet Sky. Jednak zapewne przez nia przegra (np.Velvet bedzie probowala oslepic Taylor ale oslepi Angeline). Taylor zapewne wygra przez Roll Up.

Typ: Taylor Wilde

Dluga i zapewne ciekawa walka. W koncu Abyss dostal jakas walke. Ciekawa jak ulozy sie jego wspolpraca z Morganem. Walka na pewno nie bedzie czysta. Jednak mysle ze walka zakonczy sie przez Black Hole Slam. Chyba to bedzie najdluzsza walka na NS.

Typ: "Blueprint" Matt Morgan & Abyss

Mysle ze LAX odzyska tytuly, choc o to wcale latwo nie bedzie. Na pewno Jaqueline bedzie chciala pomoc BM, ale za pewne dojdzie do starc pomiedzy nia a Salinas.

Typ: LAX

Mysle ze The Rock 'n Rave Infection & Johnny Devine wygraja ta walke ale przez wieksza czesc walki beda przegrywac.

Typ: The Rock 'n Rave Infection & John Devine

"Maple Leaf Muscle" Petey Williams© vs. Consequences Creed vs. Sheik Abdul Bashir

Mysle ze mistrzem zostanie CC. Williams i Bashir zapewne beda walczyc razem przeciwko CC az w koncu jeden zaatakuje drugiego. CC bezdie czekal na rozwoj sytuacji i pokona rywala zapewne przez Roll Up.

Typ: Consequences Creed

Mysle ze Black Machismo wygra swoja walke. Ale tym razem Val bedzie namawiac Jaya zeby ten nie niszczyl Sonjay, a gdy on dalej bedzie to robil to ona bedzie probowala pomoc Duttowi. Jednak mysle ze Dutt bedzie probowal pocalowac Val podczas pojedynku a w tym czasie Jay wykona Lethal Combination.

Typ: "Black Machismo" Jay Lethal

• 3 tygodnie później...

NA World Heavyweight Championship

Four Way Dance

Zwycięzca walki raczej pewny..Chociaż nie oznacza to że nie będzie ciekawie..Mam nadzieję że wyjaśni się już to wszystko ze Stingiem i JJ, chyba że będą nas trzymać do B4G :P..Całe szczęście że w tej walce są jeszcze Kurt i Christian, bo podobnej walki co na VR już bym nie strawił...

Na ostatnim impekcie mieliśmy mały przedsmak, AJ został zaatakowany przez Trigga w walce z Christianem i przez to przegrał..Zapewne Frank uciekać będzie do nieczystych zagrań, ale na samym końcu chciałbym zobaczyć triumfującego Stylesa..Raczej wolałbym żeby wszystko skończyło się na No Surrender i nie było to ciągnięte do B4G.

Tylor Wilde© vs. Angelina Love

Tutaj raczej będzie bez niespodzianek..Nie powiem żebym z utęsknieniem czekał na tą walkę, ale obaczyć można..Interwencja Velvet raczej pewna..jednak Taylor pas obroni..

Jestem ciekaw tej walki..Świniaki jak i Abyss potrafią sklecić dobrą walkę..Po Morganie nie wiem czego się spodziewać...W końcu zobaczymy walczącego Abyssa na PPV..Mam nadzieję że zobaczymy kilka akcji z dużym powerem...Walka ta ma zdecydowane szanse wybicia się ponad przeciętną..Jednak obawiam się movesetu Morgana...Wydaję mi się że wygrają Morgan z Abyssem, chociaż może być różnie..

Jestem ciekaw tej walki..Moim zdaniem BM inc. obronią pasy, ale potrzymają je tylko do B4G.Mam nadzieję że Hernandez nas nie zawiedzie i jak zwykle trochę polata.. :P..Mam nadzieję że ewentualne zwycięstwo Rooda i Storma nie będzie świętowane po tak wyczesanym finisherze jakim jest Payoff i zostawią go na bardziej hardcorowe stypulacje, widząc jak Robert wykonuje swój ekstremalny Payoff, zawsze drżę o zdrowie tych, których mu się stawili.. :lol

Za dużo sobie po tej walce nie obiecuję..Ze względu na Shark Boya i Erica ta walka może okazać się niewypałem..Oby nie było więcej pajacowania od walki..Bardziej widziałaby i się walka Curryman & Kaz vs. The Rock 'n Rave Infection....

Za bardzo nie wiem czego się spodziewać po tej walce..Petey powinien zostać wplątany w jakiś ciekawszy feud..a tak dostaje walki z niczego..Mam nadzieję że jak na Division X przystało walka będzie na dobrym poziomie..Petey raczej obroni pas..Bo nie widzi mi się Creed jak X Division Champ...Może za parę miesięcy.. :P

Feud ten pewnie ciągnąc się będzie jeszcze do Lockdown może przy dobrych wiatrach do następnego B4G..Wracając na ziemię mam nadzieje że na B4G ostatecznie zakończy się ten feud, oby jakąś wyczesaną walką, bo stać ich na to...

Według mnie No Surrender będzie galą, która będzie trzeba dopisać po stronie udanych PPV TNA..Na papierze wygląda to nieźle..Oby nie skopali walk..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   995
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

W końcu czas nadszedł na No Surrender, długo czekam już na tą galę - pewne jest to, że czeka nas wiele wrażeń. Zacznę jednak od samego spodu karty, a więc - Falls Count Anywhere, czyli drugie starcie Kong i ODB na ppv w tym roku, obie toczą dobre pojedynki, w dodatku odbędzie się w ciekawej stypulacji, chociaż niestety zbyt często używanej ostatnio... spodziewam się interwencji Raishy Saed, ściągnięcie jej maski, dzięki czemu będzie mogła w pełni wziąć udział w feudzie z ODB - walcząc wreszcie bez tych szmat. Ladder of Love - czyli trzecie starcie Sonjay Dutta i Jaya Lethala, programu który ciągnie się jak krew z nosa i od dłuższego czasu nie pojawia się w nim nic nowego, ale zobaczymy, jakby nie było koncepcja wrzucenia tych wrestlerów do ladder matchu może wypaść bardzo dobrze. O X Division Championship jestem spokojny, liczę że 'Maple Leaf Muscle' spokojnie obroni tytuł odliczając Araba (żeby nie jobbować dość dobrze promowanego ostatnio Creeda). Rock 'n Rave w pełnym składzie kontra clowny będzie pewnie śmieszne, jak zwykle przy występach osób w zawartych w tym challange matchu. Co do Tag Team Championship mam mieszane uczucia - ponoć Storm ma jakieś problemy zdrowotne i może już nie wyjść tak, jak na Hard Justice, ale zobaczymy. W starciu Team 3D vs. Morgan/Abyss najprawdopodobniej ujrzymy Micka Foleya, pasowałoby aby wkręcił się w program między tą czwórką i być może sędziował monsters ball na Bound For Glory w podobnym składzie ;) Knockouts title powinien zmienić właściciela - pewnie będzie sporo interwencji z zewnątrz, w tym Kipa Jamesa i Rhino, którzy na dobre rozpoczną rywalizację między sobą (grr...). Mixed Martial Arts - w którym wystąpi jak zwykle w wszelkich dziwnych i nie łatwych do wykonania, nasz fenomenalny ( :) ) AJ Styles, nie spodziewam się fajerwerków, ważne dla mnie jest tylko jedno - nie prowadzenie tego aż do BFG, Styles ma sięgnąć tam po pas. W końcu main event, czyli wielka zagadka - walka czterech wielkich nazwisk, w dodatku z możliwymi interwencjami Stinga, Kevina Nasha (pewnie screwjob Joe) i jak wiadomo Jeffa Jarretta.. będzie się działo!

Have a nice sunday! :t_up:

Więc trzeba od czegoś zacząć so :

Awesome Kong vs ODB

Walka może być nie zła, obie Panie (jeśli Kong można tak nazwać ) w hardcore spisują się nie źle szczególnie mi do gustu przypadła ODB i jej walka z Moose Knuckles na impact'cie . Co tu więcej mówić stypulacja pozwala pokazać co nieco więc liczę na conajmniej *** .

Sonjay Dutt vs Black Machismo

Raczej nie spodziewam się za wiele po tej walce, tzn walka na pewno nie będzie zła ale nie liczę na nie wiadomo co ogólnie ich feud nazwałbym przeciętny ,stypulacja ciekawa więc może nie być tak źle ...

Petey Williams vs Consequences Creed vs Sheik Abdul Bashir

Hmm Pan Williams nie schodzi poniżej pewnego poziomu ale Creed i Bashir to dla mnie wielka nie wiadoma (może dlatego że Impactów nie oglądam gdzieś od 3 tyg), więc wiele nie mogę powiedzieć o tej walce .

Tutaj kompletnie nie wiem co napisać więc pominę tą walkę ...

Tutaj też pominę sorki .

Matt Morgan & Abyss vs Team 3D

Myślę że walka może być naprawdę dobra , 3D to bardzo dobry TT no i po drugiej stronie Abyss więc może być ciekawie ...

WHC

Samoa Joe © vs Booker T vs Angle vs Cage .

Walka może być naprawdę dobra , mam nadzieję że Booker zostanie szybko knockout'wany i nie odegra większej roli w tej walce chociaż jest to marzenie ściętej głowy :/ ... W sumie do tej walki może się wmieszać JJ ,Sting i Nash więc wynik jest trudny do przewidzenia nie wiadomo .

Gala PPV zapowiada się dość ciekawie ale raczej bez jakiś fajerwerków ... W sumie widzę tylko jedną walkę która może osiągnąć co najmniej **** jest to ME .Booker w ME i 4 gwiazdkowiec to się wyklucza chociaż może jakiś cud się wydarzy + interwencje

Na jakby to nazwać reklamach możemy dostrzec 2 ciekawe rzeczy :

1 to że na jednej z niej jest napisane :The Return ... I zdjęcie JJ z jego słynna gitarą .

2 Jak każdy zauważył widzimy : Bużkę przedziurawioną drutem kolczastym i napis Have A Nice Day czyli trademark (tak to nazwę) Micka Foleya więc jakąś rolę odegra w tej gali Mick

Aha IIL gratz 3000 posta :D