Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Unforgiven 2008 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Unforgiven nie zapowiada się super extra zaczepiście, ale trzeba przyznać, że nawet to powinno przebić jedne z najgorszych historii PPV WWE - Summerslam. Galę zdecydowanie ubarwiają 3 Championship Scramble. Z jednej strony wydaje mi się, że to przesada. Trzy takie same pojedynki? Dodatkowo trwają każda po 20 minut, a w niektórych walkach obsada jest po prostu słaba... Ale jak tak popatrzeć z pozytywnej strony, to można się doszukać kilka plusów tej sytuacji. Przede wszystkim w ostatnich przynajmniej pięciu minutach powinno być bardzo ciekawie i emocjonująco. Na pewno losy każdej z walk będą ważyły się do końca pojedynku i w niektórych przypadkach wynik może być zaskakujący. Mam nadzieję, że bookerzy jakoś sprytnie to wymyślą i nas zaskoczą. Co do obsady - najciekawiej wyglądają nazwiska w walce o WWE Championship, ale niestety wynik tej walki jest z góry znany. Kiedy przegra Trypel, będzie wielkie surprise! Shelton, Hardy, Kendrick - to zawodnicy, którzy potrafią fajnie poskakać w ringu. MVP jest niezłym technikiem, a HHH nie powinien odstawać od pozostałej czwórki. Potem mamy WHC Scramble. I tutaj jest mój faworyt do zwycięstwa, czyli Kane. Poza tym nie będzie źle, jak wygra CM Punk, ale niestety najbardziej możliwe jest zwycięstwo Klocka :| Mysterio może i lepszy od Jasia, ale i tak jest to totalna porażka. Cycuch za to nie powinien odegrać tu jakiejś większej roli. Może się coś wydarzyć ciekawego pomiędzy 619 a BRM, co będzie zaczątkiem ich super wyczesanego feudu. (Jesus, jak oni zepsuli ten motyw z workiem! :/ ) I wreszcie Championship Scramble o pas 3 ligi WWE, mianowicie ECW. Tu sprawa jest dość jasna: Kluska Hardas lub Marek Tłuszczyk. Powiem szczerze, już bardziej wolę drugą opcję... Finlay? W ogóle po co on tu jest? Taka sama sprawa z Miz'em. Fajnie by było zobaczyć triumfującego Chavo, ale Guerrero ostatnio jest niedoceniany. Gdyby tylko 3 poprawki, walka byłaby znośna. Evan Bourne, John Morrison i Elijah Burke - ci kolesie powinni pojawić się na Unforgiven...

Unsanctioned Match - moje wymagania co tej walki są dosyć wysokie. Oczekuję naprawdę znakomitej walki, solidnego czterogwiazdkowca. Jeśli tak nie będzie, bardzo się zawiodę, gdyż feud Jericho z Michaelsem trwa już długi czas, ma wiele pomieszanych wątków i nagle kończąca feud walka (tak musi być) będzie słaba? No f'n chance! Tak więc warunki odpowiednie są, wrestlerzy też niczego sobie, jedyne, co pozostaje zrobić writerom, to zabookować świetną walkę, a nam rozsiąść się w fotelu i tylko podziwiać. Jeśli to ma być najważniejsze wydarzenie gali, to proszę bardzo, bring it!

Pozostałe walki mnie zbytnio nie interesują. Pasy TT od dawna są szmacone i posiadanie ich przez Cryme Tyme nic nie zmieni na lepsze. Divas Championship Match oczywiście zostanie przewinięty, bo kompletnie mnie nie interesuje.

Ogólnie rzecz biorąc, nastawiam się bardzo na walkę Y2J vs HBK. Jeśli to będzie dobre, to nawet 3 zrąbane CS mi nie zepsują humoru. A jeśli się nie uda, to będzie jedna z największych porażek w historii WWE...

P.S. 200 post - nabiło się już trochę tych postów :twisted: Dziękuję sobie i stryjowi Staśkowi! :D

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Eddy1674325917

2

• BATISTA51

1

• nekrofita

1

• taker15

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja czekam na tę galę ze względu na walkę : Unsanctioned Match

Tutaj nie ma bata ma wyjść 5 gwiazdkowa walka i tyle, taka stypulacja zobowiązuje - nie życzę sobie kaszany ani jakiegoś tam gniota - ma być ostro, hardcorowo i w ogóle zajebiście. Jebie mnie, że 5 latki będą siedziały na widowni - jak się nie podoba (będzie strasznie) to wypierdal*ć oglądać Gumisie czy jakie tam ścierwo teraz w USA puszczają.

Zawodnicy zajebiście dobrani także tutaj nie ma prawa być gniotu, a jeśli będzie to naprawdę WWE ośmieszy samo siebie.

Divy - myślałem, że Natalya będzie miała szansę walki o ten tytuł i wkońcu go zdobędzie, liczę tylko na zmiane posiadaczki tego pasa także kibicuję Maryse.

ECW Championship Scramble Match

Tutaj same "leszcze" będą się zmagać o pas ECW zwycięsca jest mi obojętny, ale myśle, że będzie to ktoś przypadkowy np. The Miz. Sama walka pewnie będzie nudna patrząc, że w obsadzie jest Mark.

World Heavyweight Championship Scramble Match

Tutaj wontek osobisty czyli Kane & Rey będą się napierdzielać sami, zostaje Batista, Punk i JBL - posiadacz pasa się nie zmieni, wkońcu każdy widział ostatnie RAW i wie co się szykuje także tutaj o wynik jestem spokojny. (przynajmniej tak mi się wydaje)

WWE Championship Scramble Match

I tutaj widzę zmiane champa! jak nic... Hardy wygrywa pas, po czym heelturn Triple'a młotek do łapy i dawaj jazda zaczynamy, a nie żartowniś chodzi i rozsmiesza publikę :/ innym ew. zwycięscą może być Kendrick, ale wg mnie jeszcze dla niego za szybko.

World Tag Team Championship Match

Wisi mi to tutaj mam nadzieje tylko, że walka nie będzie tak mulić, że będę musiał co 5 sek. przewijać.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P