Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Unforgiven 2008 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

plakat2tn9.png

Data Gali: 07.09.2008

Karta:

Divas Championship Match

Michelle McCool© vs. Maryse

divaswa1.png

ECW Championship Scramble Match

Mark Henry© vs. Matt Hardy vs. Finlay vs. The Miz vs. Chavo Guerrero

ecwdi4.png

World Heavyweight Championship Scramble Match

CM Punk© vs. Batista vs. JBL vs. Rey Mysterio vs. Kane

whcfh1.png

WWE Championship Scramble Match

HHH© vs. Jeff Hardy vs. Brain Kendrick vs. MVP vs. Shelton Benjamin

wwesq5.png

Unsanctioned Match

Chris Jericho vs. Shawn Michaels

hbkvsjericholk9.png

World Tag Team Championship Match

Cody Rhodes© & Ted DiBiase© vs. Cryme Tyme

tagteamrq3.png
  • Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Eddy1674325917

2

• BATISTA51

1

• nekrofita

1

• taker15

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mamy zapowiedziane dwie walki... Obydwie w stypulacji "scramble". Kilka słów o Niej - Można wygrać przez spinowanie lub submission. Gdy dana osoba wygra w ten sposób z jakąkolwiek z pozostałych osób, zostaje mistrzem i od tego momentu to Ona broni tytułu przeciw reszcie. Walka ta trwa 20 minut i po upływie tego czasu, ten kto w danym momencie ma pas, ten pozostaje posiadaczem pasa.

Muszę przyznać że należą się :applause: dla bookerów... Dlaczego? Najpierw spójrzmy na pojedynek o WHC... Dzięki temu pojedynkowi Cena zdobędzie pas WHC i do tego nie utrzyma go dłużej niż te 20 minut... Dzięki temu Jaśkowi zostanie jeszcze tylko dobić sobie IC, TT(SD) oraz ECW i będzie mógł mówić że zdobył każde mistrzostwo w WWE... Pytaniem pozostaje kto zdobędzie pas jako ostatni? Mam dylemat pomiędzy Klockiem a Kanem... Po dłuższym namyśle sądzę że pas zdobędzie Big Red... Potrzyma Go trochę i next w kolejce stanie 619 :P Ile radości dla dzieci :D

Co do pasa WWE też to nieźle wykombinowali HHH podbije licznik i kto wie, może nie jeden raz i bardzo zbliży się do Flaira... Brawo Paul sam bym lepiej tego nie wymyślił... Oczywiście pewnym jest że tytuł na krótką chwilę zdobędzie ktoś z dwójki Hardy i Montel, ale i tak ostatnie słowo należy do Trajpela... Co mnie dziwi to obecność w tym meczu Kendricka... Z jakiej paki On się tam dostał? Rozumiem Shelton jako mistrz US, Hardy jako ulubieniec <13 i Montel jako jego wielki wróg... Gdzie jest Big Show? Gdzie Umaga? Gdzie Taker?

DonCarlos, jedna rzecz , jeśli zdobędziesz pas przed upływem 20 min nie będzie się liczyło do statystyk tylko ostateczny posiadacz pasa podbiję swój licznik ... To tyle do zasad tej walki hmm mam nadzieję że Kane zdobędzie pas , należy mu się , jest bardzo dobrym wrestlerem i na pewno lepszy niż siny , koksisty razem wzięte ... Według mnie to w tej walce będą się liczyli tylko Punk i Kane (zabrzmiało to markowsko).

Co do pasa WWE

Hmm to jest pewne Triplak wygra, MR.ME przez łóżko , na pewno nie za jobbuje komukolwiek będzie ten pas trzymał do usranej śmierci ...

Ta stypulacja zapowiada się ciekawo. Ucieszyło mnie to, że w WWE Championship Scramble Match'u znajdują się MVP, Brian Kendrick i Shelton. Oczywiście zwycięzca jest nam niestety znany, ale sama walka może być ciekawa. Zgodzę się z wami, że Triple jest cholernie push'owany, ale ma wystarczająco dobre ring-skille, żeby sklejić ciekawą walkę, dlatego po beznadziejnej i nudnej walce na SS czeka nas świetnie dobrana walka na Unforgiven. Niestety drugi tittle match już tak nie cieszy. Kolejny raz o pas walczą JBL i Cena (dwaj najnudniejsi wrestlerzy na RAW). Nie mogli pozwolić takiemu Kofiem'u pokazać się w match'u o najważniejszy pas na RAW? Eh...No i ostatnia zapowiedziana walka. Miejmy nadzieje, że będzie to ostatnia walka Henry'ego o ten pas. ktokolwiek będzie go miał i tak nie będzie gorszy od Mark'a. Ciekawy jestem w jaki match wcisną Taker'a :thinking:

rmsig3.png

2483_1.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Scramble Match spoko, podoba mi się, lecz dlaczego znowu dwie takie same walki na jednym PPV? Czy WWE nie nauczyło się po ostatnich dwóch elimination chamber matchach, że co za dużo to nie zdrowo? Ech.

CM Punk© vs. Batista vs. JBL vs. John Cena vs. Kane

Stawiam u buka 2 zł, że po tej walce będziemy mieli nowego czempiona i będzie to .. Batista. Jeśli nie on to następny w kolejce jest Kane. Cena i JBL są praktycznie poza rozważaniami. A biorąc pod uwagę, że Punk ostatnio często dostaje w dupę (jak na czempa to za często) to na 90% nie obroni pasa.

Trajpel zaczyna mnie naprawdę śmieszyć. Sam chyba sobie dobierał przeciwników do tej walki :lol Gdzie Big Show? Gdzie Edge? Gdzie Taker? Gdzie Festus :lol ?

Pewne zwycięstwo HHH i tak też postawię na pewno w typerze.

ECW Championship Match

Mark Henry© vs. ???

Zabierzcie temu świniakowi pas! I to jak najszybciej..

16476371734edf391100c30.jpg

Scramble matche zapowiadają się bardzo ciekawie. 2 pojedynki, a karta już ciekawsza niż ta z SummerSlam. Z tych dwóch walk o głowne pasy federacji napewno jeden z nich skończy się tym, że będziemy mieli nowego champa. Oczywistym jest, że tytułu nie straci HHH, no chyba, że dadzą ho Hardy'emu, ale na to chyba jeszcze za wcześnie. Podobnie jak modjo uważam, że Batista będzie nowym champem. Wątpie za to w zwycięstwo Kane'a.

ECW Championship Match

Mark Henry© vs. ???

Zabierzcie temu świniakowi pas! I to jak najszybciej..

Tiaaa i komu dadzą? Hardy'emu? Finlay'owi? Nie żebym się cieszył, że Henryk jest ECW champem, ale na razie nie ma dla niego w 3 brandzie WWE dobrego zastępcy. Na razie...

Unforgiven zapowiada się bardzo fajnie wogulę WWE powoli podnosi poziom gali , może ME tej zwyżki poziomu przypadnie na jubileuszową WM 25. No dobra a teraz do tematu jeśli chodzi o match o ECW Champ to chyba jeszcze na Unforgiven pas nie zmieni właściciela...może powoli wypush***ją Evana na mistrza :) Pas WWE tu zgodzą się z większością i pas pozostanie w rękach Huntera , swoją droga Hunter pnie się w górę klasyfikacji najdłużej trzymających pas. WHC no chyba szczęście Punka się skończy i pas zmieni właściciela , chciałbym aby nowym właścicielem pasa został Kane ale realnie patrząc zostanie nim Batista

Odniosę sie do walki

ECW Championship Match

Mark Henry© vs. ???

Wydaje mi się, ze najlepszym kandydatem do tej walki jest Finlay. Ciekawie by było gdyby zdobył pas ECW!

CM Punk© vs. Batista vs. JBL vs. John Cena vs. Kane

Cena po wielu przegranych pojedynkach chyba zwycięży, chociaż nie jestem jego fanem, wręcz nie lubię go, ale wydaje mi sie ze wygra. Jako 1 rozwalając JBL'a!

Triple H ich rozniesie, być może ze Jeff wygra, ponieważ pokonał już Khaliego, i pokazał ze jest mocny, może zwyciężyć!

rvwzyx.jpg

No to może w końcu trza rozkręcić dyskusje, na temat następnego PPV WWE. Jeśli moja wypowiedź nie skłoni resztę do konwersacji, to może inna inteligentniejsza osoba to zrobi :) (tak nie miałem lepszego pomysłu na wstęp...) Co my tu jednak mamy.... Unforgiven, czyli co roczna niczym nie wyróżniająca się gala WWE. W tym roku, Vince postanowił to zmienić i została wprowadzona nowa stypulacja o nazwie Scramble. Zasady tego pojedynku są dość ciekawe, ponieważ przez 20 min. pas może znaleźć aż 5 właścicieli, a i tak ostatnia osoba, która spinuje rywala, bądź wygra przez poddanie, opuści ring jako new chamion :) Kuszące nieprawdaż, zwłaszcza patrząc na to ze strony WWE, czyli miejsca gdzie stypulacje są tak rzadkie jak kupa po rozwolnieniu.... no może lekka przesada. Nie zmienia to jednak faktu, że ciekawa stypulacja walki zwiększa apetyt na dany pojedynek i można odczuć o wiele więcej emocji.

Tyle biadolenia na ogólny temat gali. Przejdźmy jednak do samych pojedynków ( tych które na dany moment mamy zapowiedziane). Może zacznijmy od sekcji ECW, która jak co miesiąc jest najbardziej uboga. Tak wiec wczoraj na ECW została zapowiedziana walka o pas główny tego brandu. Tak więc Mastodont Henry na Unforgiven stawi czoła

Mattowi "szczurowi" Hardiemu, Chavo Guarrero, Finlayowi i De Mizzowi. Cóż może się wydawać oklepane, ale kogo innego mieli tu wsadzić? Tak wiec po kolei: Matt Hardy- on wokół pasa będzie krążył najdłużej, kto inny w tym brandzie zrobi to lepiej niż członek jednego z najlepszych tag teamów w WWE Hardy Boyz... Matt miał już nieco większe osiągnięcia ( bo nie oszukujmy sie, ale pas US ma chyba większa wartość od pas ECW.... jak na razie), tak więc swój spadek do najmniejszego brandu, będzie sobie odbijał droga do pasa, którego i tak prędzej czy później dopadnie. Dalej mamy Chavo- Chavo to bardzo dobry zawodnik, który i tak jest więcej na Smacku niż na ECW. Guarrero był już kiedyś mistrzem tego brandu i skłamał bym gdybym powiedział że był złym championem :) Czy jednak zasłużył sobie na ponowne miano mistrza? Cóż.... nie mam nic przeciwko, ale mam tutaj taki mały niedosyt... wydaje mi się jednak że nie tego potrzebuje ECW. Brand ten niewątpliwie przezywa kryzys, bo jest niemożliwym zadaniem, aby stworzyć jakiś dobry feud z zawodnikiem zwanym jako Mark Henry, który to się obnosi jako Champ ( a o tym później). Next Mizz- Mizz to również dobry zawodnik, ale żadna z niego jest rewelacja. Pan też już nie raz walczył o tytuł tej federacji. Nigdy go jednak nie zdobył. Nie miał również jakichś specjalnych osiągnięć prócz tag team championship z Morrisonem. Właśnie zastanawiałem się czemu jego tag partner nie wystąpił zamiast niego? Morrison jest od niego o wiele lepszy i o wiele ciekawszy. Jednak Morrison był już ECW Chamionem.... IC Champem, no i tag mistrzem. Czyżby bookerzy w końcu spojrzeli z politowaniem na The Mizza... na pewno jeśli pozwalają mu walczyć o główny pas brandu. Nie sądzę jednak żeby mógł on wygrać walkę na Unforgiven. Mizz jest.... strasznie bezpłciową postacią, nie sądzę żeby się spisał jako chamion. Dalej jako przedostaniego członka walki pragnę przedstawić Finlaya: Na początku pragnę poinformować że raczej jestem anty fanem Irlandczyka. Dobra skoro to już mamy za sobą, to Finlay jest to kolejna osoba, która za nic nie powinna mieć ten pas. Finlay jest stary i nie ma dosłownie nic do zaoferowania fanom, niż obrona przydupasa Hornswoogla. Jak dla mnie wnosi dużo złego do tego pojedynku, ponieważ można było by go zastąpić ciekawszą postacią. Dalej można mniemać, iż do walki wkroczy nie kto inny jak Volkswagen, który tylko wniesie niesmaku do walki. I to by było na tyle co do kandydatów do pasa. Teraz przyszedł czas na podsumowanie chempa :) Wielki, zły, brzydki i wściekły Keratoplastyk Mark Henry! To że jest beztalenciem, to każdy wie. Niestety nie każdy ma świadomość tego że to największe beztalencie WWE! O tak... i to coś właśnie ma pas. Henry przed zdobyciem ECW belt, był nikim ( co prawda dalej jest, ale jednak champ :(), zdobył tylko kiedyś European Championship... i to by było na tyle. Można tu oczywiście stypulować, że każdy kiedyś musi zostać doceniony, ale na Boga nie można doceniać takiego gówna! Henry jako champion jest denny! Jednak na moment dzisiejszy można się spodziewać że jednak Marek swój pas zachowa :(Tak jak już wspomniałem, jedynym realnym (jak na razie) przeciwnikiem jest Matt Hardy, bowiem nie ma w tym brandzie innego tak lubianego zawodnika przez dzieci, który pomoże zapomnieć o poprzednim championie, jakim był.... jak mu tam leciało.... Dobra to tyle o jedynej walce ECW na Unforgiven, bo nie wydaje mi się aby ich było więcej. Jedyne czego mi brakuje w tej walce, to jednego młodego i całkiem świeżego zawodnika :) Of Korz mowa tu o Sydalu. Bourn jest nowy, świeży, ale to nie powód aby go nie doceniać ... No dobra... zbytnio markuje Sydalowi, ale na chwilę obecną nie widzę godnego właściciela dla pasu.

Teraz może na odstrzał niech pójdzie sekcja RAW :) Tutaj, tak jak przystało na najważniejszy brand federacji mamy zapowiedziane więcej niż jedną walkę, nie tak jak w biednym ECW (hihi). Po kolei: Cody Rhodes© & Ted DiBiase© vs. Cryme Tyme, Chris Jericho vs. Shawn Michaels i Championship Scramble. Zacznijmy może od tego co zapowiada się najskromniej, czyli walki o pasy tag team. Rhodes i Tedy pasy zdobyli na Night of Champions. Czy był to dobry wybór? Czy ja wiem... spółka dwóch synalków, to trochę naciągana sprawa :thinking: Tak samo jak heel turn Codiego... Szczerze nie lubię, nie trawię i nie mam zamiaru dalej oglądać tej dwójki jako tag team champów. Cryme Time to najodpowiedniejsi ludzie do odebrania tego tytułu. Są lepsi, ciekawsi i ...czy tylko mi się wydaje że pieprze bez sensu??? Tak więc liczę na to iż raperski team zwycięży na Unforgiven. Dalej może zamieszczę moją opinię, na temat kolejnego Championship Scramble. Tutaj walka zapowiada się nieco ciekawiej. Chociaż to "zapowiada się " w WWE to chyba wszyscy znają. Nie tracąc wiary w bookerów, podchodzę do tego pojedynku, bardzo pozytywnie :) Po pierwsze, nie ukrywam radości, z powodu odpadnięcia Ceny z rywalizacji, a po drugie mamy całkiem ciekawy team, nie licząc cycucha. Wg. mnie Cm powinien stracić pas na rzecz... ene due rabe.... Kana :) Jak na razie jest to chyba najrozsądniejszy wybór, ponieważ mamy już gotowy feud na lini Kane- Mysterio. Rey jako ulubieniec dzieciaków = money, a co Vince kocha najbardziej.... tak jest :) Shane`a, bo każdy wie Stephanie zawszy była number 2. Dalej stypulując nad wynikiem, można mniemać iż pas dostanie Batista, który krąży w okół pasa od dłuższego czasu. Jednak któż byłby w tedy godnym przeciwnikiem dla Koksa? Another time Cena... Możliwe, ale chyba zapomniałem, o jednej osobie... Randy Orton. Całkiem nie dawno Randy miał wypadek motocyklowy... czy aby na pewno??? jak dla mnie, tak jak i dla większości forumowiczów to bujda. Orton gdzieś tam siedzi i tylko czeka na daną mu okazję. Co będzie, się zobaczy. Na chwilę obecną, tak jak już wspomniałem, najlepszym wyborem, jest Kane, a Cycek jest zbędny. Chciałbym się jednak skupić bardziej na Never Ending Story, midz. Michaelsem, a Y2J. Feud midz. tymi dwoma panami, to jedna z najlepszych decyzji tego roku. Obfituje w wiele niespodzianek, tragedii i kłopotów. Jericho, jako wielki fan HBK w młodości i Michaels, jako mentor, gwiazda i legenda, to doskonały wybór. Ale chyba się zbytnio jaram tą walką, bo całkowicie skróciłem moje przemyślenia nt. WHC Scramble. Jednak ta walka jest tego warta. Cała historia rozpoczyna się od feudu Michaelsa z Batistą. Olbrzym jest zły na HBK za to że ten wysłał Ricka na emeryture. Podczas ich walki Michaels sfiksował kontuzje kostki, co pomogło mu wygrać ten pojedynek. Tutaj właśnie rozpoczęła się ingerencja Y2J. Jericho dzień po Backlash oznajmił, że jako sędzia walki HBK vs. Batek, widział że nic się Shawnowi nie stało. Przyznał mu również nagrodę aktora roku :) czy jakoś tak. Tak czy siak panowie rozwiązali swoje problemy na Judgment Day, gdzie zatriumfował HBK. Bla bla bla Batek wygrywa na One Night Stand, a w tym samym czasie szykowało sie jeszcze co nieco dla parki Michaels/ Jericho. Chris w niedługim czasie miał swój heel turn i podczas jednego z RAW rzucił Michaelsem w monitor przez co Shawn nabawił się kontuzji prawego oka. Czy już wspominałem jak świetnie HBK sprzedaje ból :) nie..... no to już powiedziałem. W skrócie: Michaels pomaga Kofiemu w walce o pas IC na One Night Stand... feud trwa nadal, GaB Michaels zostaje "zniszczony" przez Y2J. Tutaj zrobiło się bardzo nie miło.... Na jednym z Rawów Shawn oznajmił że ma pewną wiadomość dla wszystkich jego fanów, która pragnie ogłosić na Summer Slam ( trzecia najważniejsza impreza dla WWE). HBK ogłosił że pragnie odejść z tego biznesu, na skutek wielu kontuzji, a głównie kontuzji jego oka ( ale to banalnie brzmi), W tym momencie wparował Jericho, i oznajmił iż nie ma zamiaru słuchać tych bredni i chce aby powiedział że wycofuje się wyłącznie ze względu na Y2J. Się Michaels nie zgodził i jego żonka dostała w papę :twisted: Ale czy Jericho miał zamiar uderzyć Rebecę od początku? Czy może jednak ta piącha była przeznaczona dla HBK? Tak czy siak na RAW po SS Chris nie czuł współczucia dla Rebecki. Nie czuł się nawet w żaden sposób winny i dalej skłaniał świat przeciwko HBK. W następnym tygodniu Michaels wyzwał Chrisa do walki na Unforgiven. HBK powiedział że nie chce przebaczać panu Jericho za to co zrobił jego rodzinie, nie chce również ściągać na siebie całą uwagę. Obiecał jednak że będzie spoglądał na jedną rzecz. Będzie nią zasada "oko za oko". Y2J obudził śpiącą bestie w HBK, pytanie tylko czy uda mu się ja opanować? Wystarczy tylko czekać i zobaczyć czy HBK zemści się na Chrisie. Shawn mógł odłożyć buty na szawke, ale postanowił wrócić i wymierzyć sprawiedliwość. Wyzwał Chrisa do walki, gdzie ani Jericho, ani WWE nie ponosiło by odpowiedzialności, za dalsze urazy Shawna. jak dla mnie mecz zapowiada się genialnie i ani trochę nie znudziły mi się potyczki tych panów. O ile walka tej dwójki miała by wyglądać, tak jak ta z WM 19 to o tyle, to powinien być pojedynek gali Unforgiven. Stypulując wynik, to nie wydaje mi się żeby Jericho mógł w jakiś sposób zatrzymać HBK. Na Unforgiven niewątpliwie obejrzymy wspaniały pojedynek, wieńczący cały ten piękny feud. Tylko co dalej sie stanie z karierą Michaelsa??? HBK jak dla mnie jest najlepszym wrestlerem wszech czasów. Najbardziej wszechstronny i utalentowany zawodnik jakiego świat kiedykolwiek miał. Posiada najpiękniejszą karierę, która nadal trwa, ale jak długo? Jedno jest na te chwilę pewne... Michaels nie może zakończyć karierę na byle jakim PPV. W końcu to Mr. Wrestlemania... tylko kto jest najodpowiedniejsza osobą do wyrzucenia Showstoppera z tego biznesu. Of Corse narzuca sie tu od razu Y2J, ale kontynuacja feudu, przez następne 7 ppv to sprawa niemożliwa. Czekam zatem na Unforgiven z niecierpliwością, z nadzieja na to iż panowie stworzą doskonałe show.

Tyle by na temat RAW, teraz pod ostrzał idzie SD! A na SD! zapowiedziana jak na razie jedna: WWE Championship Scramble Match. I od razu podam uczestników: HHH, Jeff hardy, Shelton Benjamin, Brian Kendrick, MVP. Skład tej walki, jest całkiem, całkiem ciekawy. Mamy tu 4 crusiserów i jednego Trejpela. Cóż...od razu nasuwa się stwierdzenie co tu robi Kendrick? Może skopiuje tu swoja wypowiedz w temacie o The Braianie :)

Na pierwsze pytanie, ja sam widzę dwie odpowiedzi. Z jednej strony, to cios w stronę dywizji tagów WWE ( o ile można tak to nazwać). London i Kendrik, niemalże od początku mojej historii z wrs. spisywali się dobrze jako tag. Nie byli co prawda doceniani, ale o tej drożynie, z ręką na sercu można było powiedzieć tag team. Z drugiej strony jednak każdy kiedyś musi wykazać się jako indywiduum. Tutaj padło akurat na Kendricka, który miał swój heel turn. Czy wyszło mu to na dobre?
Spoiler:
No chyba tak jeśli wystąpi w walce, której stawka jest najważniejszy pas federacji. Co jest jednak powodem takiego docenienia Braiana? Szczerze mówiąc Wee.... tzn. diabli wiedzą, sam tez nie mogę do tego dotrzeć. Awans czy lizodupstwo  czy może tak jak to stwierdził ( i ta wersja najbardziej mi odpowiada) Kieska, brak main eventerów z prawdziwego zdarzenia... nie ważne. Tak czy siak nie ma wała na weselu, żeby Kendrick wygrał Championship Scramble. Jest zawodnikiem dobrym i temu zaprzeczyć się nie da, ale nie jest to żaden materiał na prawdziwego Champa! Ma dobre warunki fizyczne, które w 100% wykorzystuje, ale jego mic skills wymaga niesamowitej korekty. Mógłby co prawda nic nie mówić, ale nie jest Takerem. Dobra bo trochę mnie poniosło  w każdym razie Kendrick + WWE Title = Weeman Monsualt, ale za to Kendrick + US Title =  Podsumowując, w 112% popieram Kendricka jako heela i życzę mu sukcesów, ale nie na skalę HHH. (DAMN!)

W skrócie brak lepszych :) Dalej może skupie się tylko na zwycięzcy, czyli dla wszystkich Trejpel Ejcz. czy aby na pewno? Proponowałbym się tutaj skupic na innym uczestniku tej walki. Mianowicie na Jeffie Nero Hardym. Jak wiemy jest to zaraz po Janie i Reyu najbardziej lubiana postać WWE. On sam tez juz raz prowadził program, że to tak nazwę z Triplem. Jak wiemy ta walkę nawet wygrał i dostał title shota którego nie wykorzystał. Zmierzam do tego, że na czas przygotowań, do wielkiego feudu z Takerem, to Jeff jest idealna osoba do złożenia porządnego feudu. Chłopak w swojej karierze, prócz IC, Tag Team title, nic większego nie osiągnął. Może jest to ta pora, w której Hardy powinien rozwinąć skrzydła? Tak czy inaczej uważam, że na Unforgiven czeka nas świetna walka, a ja już kończę i zapraszam do dyskusji, bo starszemu juz kawa stygnie:) To ja ładuje naszą klasę a wam dziękuję za przeczytanie tych wypocin :)

ECW Championship Scramble

Moim zdaniem albo wygra Matt, albo Henry obroni pas.Ten mecz nie będzie za ciekawy mogę się założyć,że Henry będzie wszystkich miażdżył,a w ostatnich sekundach Matt go odliczy.

WHC Champ. Scramble

Hmm sądzę,że Cm Punk obroni pas, bo niby kto ma go zdobyć?? Może też wielki Rey Mysterio "zniszczony" przez Kane'a zakosi mu pas. :D Nie no, oczekuję ciekawej i emocjonującej walki.

WWE Champ. Scramble

Ach, nareszcie :D Tutaj bardzo bym chciał aby Jeff zwyciężył. Ostatnio nie robi nic, czas się wziąć do roboty i zdobyć złoto, Jeff. W tym meczu tylko 2 ma szanse- Jeff, lub wielki, potężny, niezwyciężony, nudny The Game HHH.

Tag Team Championship

Cryme Tyme ostatnio rządzą. :D WWE zrobi ich Tag Team champami teraz, czy później .

Y2j Vs HBK

Wygra HBK. Lubię Jericho, to świetny heel, takich więcej. :D HBK to legenda i nie odejdzie w takim stylu :D

Wszystkie błędy ortograficzne,gramatyczne,interpunkcyjne i literówki poprawione.A było ich naprawdę sporo,polecam pisanie postów w Mozilli,która podkreśla błędy...Jednak jakieś podstawy polskiej pisowni chyba wypada znać samemu,prawda?Poza tym na końcu posta raczej wystarczyła jedna emotikonka,a i prawy alt czasem się przydaje. :) -dop.Mast

. Zacznijmy może od tego co zapowiada się najskromniej, czyli walki o pasy tag team. Rhodes i Tedy pasy zdobyli na Night of Champions. Czy był to dobry wybór? Czy ja wiem... spółka dwóch synalków, to trochę naciągana sprawa :thinking:

Mam podobne odczucia. Priceless niezbyt mi pasują na champów, za to Cryme Tyme jak najbardziej. Myślę że po gali będziemy mieli nowych champów, w mojej opinii dużo lepszych. Ta walka jednak to tylko skromny dodatek. Najbardziej ciekawi mnie walka Y2J vs HBK.

Chciałbym się jednak skupić bardziej na Never Ending Story, midz. Michaelsem, a Y2J. Feud midz. tymi dwoma panami, to jedna z najlepszych decyzji tego roku.

Zgodzę się pod warunkiem, że całość skończy zajebisty pojedynek bez zasad jako Main Event Unforgiven. Jeśli to się przedłuży dalej to stanie się po prostu nudne. Mam nadzieję, że wygra Jericho, bo będzie to dość zaskakujące. Wygrana HBK'a jest niemal pewna. Ale jeśli walka będzie dobra to jakoś to przeboleje.

Unforgiven nigdy nie było jakimś super specjalnym PPV, było średniakiem jakich wiele. Tymczasem znając już większą ilość pojedynków (dojdą jeszcze ze dwa zapewne) twierdzę, że to najlepiej zapowiadający się PPV w tym roku! Scramble matche to baardzo ciekawy pomysł i myślę, że raczej trafiony. Spodziewam się pinów w ostatniej sekundzie, ale takie są uroki walki na czas. Czy unforgiven okaże się niezapomniany? Zobaczymy już za kilkanaście dni. 8)

Btw. 300 post - pozdrawiam tradycyjnie mamę, tatę, babcię, siostrę, wujka i resztę BGZ :t_up:

Tutaj wole żeby zostawił sobie Mark pas bo kto może go inny mieć bo już napewno nie Finlay nie wiem po co on sie pcha do walki o pasy jest na to za stary powinien toczyc tylko zwykłe walki singlowe i tyle Chavo Gurrero jeszcze ale nie Finlay mam nadzieje że pas i tak zostanie u Henr`ego bo nie ma

jak narazie nie widać zastępcy Henryka.

Chciałbym żeby Kane dostał tutaj pas a nie Batista albo JBL bo to by było nudne za każdym razem jak jest nowy Heavyweight Champion jest nim albo Batsita,Edge... itd to już staje sie nudne potrzeba kogoś nowego do tego pasa tak jak Cm Punk dostał pas nareszcie kto inny go miał ale nie

chce żeby go teraz zatrzymywał chcę żeby miał ten pas Kane i tyle.

Mam nadzieje że ktoś inny zdobędzie pas Jeff,Mvp albo Shelton z tych 3 obojętnie byle już był nowy WWE Champion jak dla mnie Triple H za długo trzyma pas ale dobrze sobie radzi jak tak długo go ma i zobaczymy po Unforgiven.

Unsanctioned match

Tak jak napisałwczesniej Eddy wygrana HBk jest nie mal pewna dlaczego bo jak Y2J wygra będą jaj i HBK przez pare miesięcy będzie taki smutny ze przegrał itd a potem i tak zrobi jakiegoś returna narobi dużo dymu i temu komu zawinił będzie jeszcze bardziej przeszkadzał itd,itd...

Mysle, ze Mark Henry na poczatku bedzie okladany przez rywali i kiedy bedzie lezal gdzies za ringiem to rywale o nim zapomna i beda sie okladac. Pod koniec walki Henry wroci na ring i wygra walke poprzez odliczenie ktoregos z rywali.

Mysle ze mistrz w tej walce bedzie sie zmienial kilkakrotnie jednak ostatni pin wykona CM Punk i on zostanie mistrzem.

HHH i JH byc moze beda sobie pomagac przeciwko pozostalej trojce. Pod koniec pojedynku ktorys z nich zostanie mistrzem. Mysle ze zostanie nim HHH po pinie na JH.

Unsanctioned match

Walka bedzie brutalna. Bardzo dluga i ciekawa walka rozgrywana w szybkim tempie. Mysle ze HBK wygra walke przez Sweet Chin Music. Pomagac Y2J'owi bedzie Lance Cade. Po walce mysle ze HBK bedzie sie znecal nad Y2J'em. Mozliwe ze ta walka ukradnie cale show.

World Tag Team Championship

Mysle ze CT beda przewazac nad rywalami jednak aktualni mistrzowie bod koniec sie przebudza i to oni pozostana mistrzami.

Czekam na reszte walk. Mam nadzieje ze dojdzie do kolejnego starcia Takera (tylko nie wiem za barzdo z kim, bo Edge w ogole sie nie pojawia).

Walkę będa rozkręcali Hardy, Miz i Chavo. Będzie ogólny squash. Jednak kiedy przyjdzie co do czego hardy wykona na kimś Twist Of Fate. Mówi się do 3 razy sztuka :lol

Tutaj może być wiele rozstrzygnięć. Myślę że walka będzie wygląała tak: Punk vs Batista vs JBL / Kane vs Mysterio

Może być ciekawie.(stawiam na Batiste lub punka)

Ok punkt pierwszy. Czemu w tej walce nie ma Big Showa tylko "THE" kendrick, ze swoim ochroniarzem. Wszyscy wykonają po finisherze na Kendricku i będzie się zwijał =)) . Ostatnio ładnie prezentuje sie Montel Vontavis Porter, i to własnie od może "sięgnąć po złoto".

Unsanctioned match

Myślę że to ostatni z meczów Y2J vs HBK. Walka na zakończenie feudu. Teraz powinien wygrać Shawn, chociaz nie wiadomo jak ***** WWE to rozwiąże. Walka może być brutalna z róznymi "przedmiotami codziennego użytku"

Jak Cryme Tyme nie wygrają to ... nic sie nie stanie :5 . Ci pe***kowaci Simply Priceless doprawadzają mnie do szału. Więc Money Money, Yeah Yeah

Wszyscy sie od początku na Mark'a rzucą i zaczną go obijać Mark wyleci za ring, na koniec walki wejdzie i wszystkich powyrzuca zostanie Matt i zrobi na Mark'u Twist of Fate i pin... Wygrywa Matt..

Heavyweight Championship Scramble Match

Myśle, że walka będzie się toczyć pomiędzy Batistą, Rey'em i Kane'em na początku lecz każdy się włączy do walki jakoś się to rozczepi ;) i na końcu Rey będzie chciał zrobić skok z narożnika na Kane'a, lecz Kane zrobi na Rey'u Choke'a. Wygrywa Kane

HHH Napewno nie odda pasa pewnie spinuje Hard'yego lecz możliwe, że nie bez powodu dali Kendricka do tej walki wiec może jakoś się to pomieszać... Zwyciezca napewno HHH... podejrzewam, iż spinuje JH i przyleci Taker, aby załatwić sobie Title Shota(tylko podejrzenia)

Unsanctioned match

Walka może być brutalna lub nie... szybkiej walki napewno nie będzie (tak sądze ostatnia na SS nie była za szybka jak dla mnie ;)...)

Czuje, że pas wygrają CT ale nie jestem pewnie jak już to spinują napewno Cody'ego Rhodes'a...