Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

6-Man Tag Team Match

Conequences Creed & The Motorcity Machine Guns (Chris Sabin & Alex Shelley) pokonali The Prince Justice Brotherhood (Super Eric, Shark Boy & Curry Man)

2. Match

Christian Cage & Rhino pokonali The Rock’n’Rave Infection (Jimmy Rave & Lance Rock)

3. Match

Matt Morgan pokonal Johnnego Devine

4. Match

Sheik Abdul Bashir pokonal Jaya Lethal

5. Match

Non-Title Match

Special Referee: Traci Brooks

Taylor Wilde © pokonala Christy Hemme

6. Match

Hernandez pokonal Jamesa Storm

7. Match

AJ Styles pokonal Kurta Angle

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kieska

1

• Danielsson56

1

• tomo

1

• RJ Jakubowski

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Impakt naprawdę fajny, kilka dobrych segmentów było, ale nie obyło się oczywiście bez słabszych stron. Pojedynek CC & Rhino vs Rock & Rave był dość krótki i nie ma nawet o czym gadać. Jak zawsze piękny frog splash w wykonaniu Christiana i koniec walki. Potem Devine podkłada się Morganowi. Szkoda, że akurat Johnny, bo darzę go sympatią i zasługuje na lepszą pozycję w federacji. Tak więc Matt wygrywa bez problemów, ale po zwycięstwie zjawia się Team 3D i atakuje "Blueprinta". A wiemy, że gdy ktoś dobry jest właśnie ostro obijany przez tych złych, to zjawia się kto? Abyss of course... Tym razem bracia rzucili na pożarcie potworkowi Devine'a, a sami zwiali. Potem miałem cień nadziei, że Abyss sprzeda BHS Morganowi i przejdzie heelturn, ale niestety obaj podali sobie ręce. Może ta dwójka będzie feudować z T3D? Lepsze to niż nic. Potem pierwsza walka Daivariego i od razu mogłem się przekonać, jak beznadziejny on jest. Niestety podłożyli mu Lethala. Jay próbował coś wyciągnąć z Sheika, ale ten, poza dwoma neckbreakerami, jawbreakerem i swoim wyczesanym finisherem, nic więcej nie zrobił. Ten jego finisher to istna kpina! DDT?! Mam 2 słowa do powiedzienia: Fire Russo!

Dalej walka knockouts... Było nieźle, Christy ładnie sobie radziła, ale wygrała Taylor. Tym razem nie przez swój extra roll-up, tylko german suplex! Taką mistrzynię nam zrobili... Potem interference Kong, jednak Gail zaatakowała Awesome i pomogła Shantelle. Następnie Hernandez pokonał Storma, nic ciekawego się nie zdarzyło. Mieliśmy na impakcie Karen's Angle z Angeliną i Velvet, podczas którego pojawił się Kip James - gej! Ja nie mogę, lepiej go wywalić na zbity pysk, a nie robić z niego pośmiewisko. Dowiedzieliśmy się także o 4-Way Matchu na No Surrender o WHC i za tydzień pierwszy mecz eliminacyjny Booker T vs Rhino. Z pewnością wygra Bukka, bo obecnie War Machine nie wykracza poza dywizję TT. Za tydzień także Hernandez vs Roode, więc kolejne zwycięstwo mszczącego się Latynosa. To nawet lepiej, gdyż fajnie ogląda się go w singlach.

tomo, 2 rzeczy: pierwszy mecz to chyba dark match, bo ja czegoś takiego nie znalazłem. I nie ma tu wyniku pojedynku Team 3D vs Kevin Nash & Samoa Joe. Walkę wygrali po dyskwalifikacji 3D. Zwykła walka bez historii, od czasu do czasu odkopują Nasha, ktoś poznęca się nad jego nogami i koniec walki, nie wiem po co go jeszcze trzymają w TNA. I wreszcie ME... znów wiktoria AJ-a, który po raz kolejny pokonuje Angle'a, tym razem w jego koronnej dyscyplinie, czyli w czymś przypominającym zapasy. 3 rundę wymyślono znakomicie, gasną światła, muzyka Stinga, a gdy się zaświecają Kurt trzyma baseball bat. Po chwili znów robi się ciemno i AJ ma gitarę! Lepiej by było, gdyby role były odwrócone. Na razie bardzo możliwa jest wersja heelturnu Stinga, a tym złym zawsze powinien być JJ. Jednak na pewno z niecierpliwością bd czekał na następny Impact, bo ten był niezły.

• Reputacja:   1

No ja nie rozumiem wszystkich zachwycających się tym imtaktem w sb... Może to ja jestem jakis dziwny... no ale tak słabego weekly od TNA nie widziałem juz od kilku ładnych miesięcy. Praktycznie wszystkie walki były cienkie, jakieś takie ospałe, niedynamiczne... jak nie w TNA... Przychylnym okiem spogladam jedynie na walke Knockouts (pewnie tylko ja..), gdzie Christy pokazała się po raz pierwszy od.... chyba queen of the cage (?). Fajnie, że dali jej dobre 70% walki. Poradziła sobie calkiem nieźle, ale oczywiście pani czempka wygrac musiała.

Dalej nuda... nuda... (chyba pierwszy impact w moim zyciu, który musiałem rozkładac na 2x..) i jedyny (nawet) fajny segment, tj z Beautiful People. Bardzo podoba mi się dołączenie do nich gejucha :lol Oby nie było to tylko jednorazowe, bo może być (a nawet na 100 będzie) niezła beka ;)

ME nie trafiał już do mnie kompletnie. Oglądałem 'na siłę', ale muzyczka Jarretta postawiła mnie na nogi. Szkoda, że nie pokazał swojej facjaty... Oby teraz z tak mocnego feudu, jakim jest ten AJa z Kurtem nie zaczeli robic jakichś głupawych contestów, w których medalista będzie chciał odzyskać swój krążek :roll:

• Reputacja:   0

Co Wy chcecie od tego Impacta! ??

Powiem krótko - dobry.

Szczególnie końcówka, czyli najpierw Baseball Bat w rękach Kurta i piękny Guitar Shot by AJ na Kurcie... :roll:

Myślę, że skoro AJ feuduje z Kurtem to Sting z Jarretem??!! :shock:

Jeśli tak to bardzo dobrze... :thumb:

mickfoleyzi2.jpg