Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Dark Match

Elijah Burke pokonal Stevena Richardsa

1. Match

Extreme Rules Match

Tommy Dreamer pokonal Colina Delaney

2. Match

Evan Bourne pokonal Bama Neely (w/ Chavo Guerrero)

3. Match

Finlay (w/ Hornswoggle) pokonal Armando Estrade

4. Match

Matt Hardy & Mark Henry pokonali The Miza & Johna Morrisona
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Danielsson56

1

• Łajt

1

• tomo

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

ECW nawet dało radę. Rozpoczęło się od Extreme Rules Matchu. Szkoda, że tę stypulację widzimy raz na 2 miesiące. Dreamer na szczęście nie podłożył się Colinkowi i spokojnie wygrał. Swoją drogą jak ten Delaney groźnie wyglądał jak wchodził na ring... :twisted: Potem widzę Evana i szeroki uśmiech zagościł na mojej twarzy. Single z Bamem był znakomitą okazją do pokazania umiejętnoście Bourne'a. I znów Sydal spisał się świetnie, wykonał kilka udanych akcji i zakończył wszystko SSP. Dalej walka Finlay vs Estrada przewinięta przeze mnie jak każda z Irlandczykiem. I wreszcie Main Event, którego początek też trochę przewinąłem. Szkoda, że Miz i zwłaszcza Morrison nie mają okazji do pokazania ciekawych akcji w ringu. Walka jakoś przeminęła, nic wielkiego. Dziwna sprawa na końcu, nie wiadomo było, czy sędzia klepnął trzeci raz, zanim Morrison podniósł plecy. Potem ucieszyłem się, jak Henry wykonał śmiertelny slam na Hardym. Naprawdę Matt mnie ostatnio okropnie wkurza i mam go dość, więc mam nadzieję, że na SS wygra jednak WSM.

ECW nawet spoko. Wiadomo, że z takim składem nie da się osiągnąć czegoś wyczesanego, ale patrząc na możliwości, to nie było najgorzej...

• Reputacja:   0

1. Match Extreme Rules Match : dreamer vs. Delaney: Dreamer gdy wchodził, wiedziałem że będzie ciekawie. Szkoda tylko, że jego przeciwnikiem był delaney. Ważne że dreamer podtrzymał widowisko... Ale to i tak nic wielkiego: 6/10

2. Match: Neely vs. Bourne: I znowu: jeden pokazał się z imponującej strony, a 2 z dość przeciętnej, choć lepiej niż delaney :8 I wreszcie dano them song Bamowi, trochę kiepski i nie wyróżniający się, ale ważne że nie wchodzi już przy muzyce chavo.... Gdyby nie bourne walka byłaby kiepska... 6,5/10 za bourne'a

3. Match: Estrada vs. Finlay: Kiepściutko, najciekawszymi momentami tej walki były ujęcia na modre Mike'a Knoxa stojącego przy wejściu. walki prawie nie oglądałem bo przykro się patrzy jak szmacą Finley'a na idola wszystkich 3-latków. Po walce tańczyli jeszcze z jakimś dzieciakiem z widowni... Żal... 2/10

4. Match: Miz & Morrison vs. Hardy & Henry : Chciałem żeby wygrał miz & morrison, bo nie cierpie tych tych dwóch: kluskowatego ostatnio Hardy'ego i world strongest sadło. :t_down: Walka taka sobie, nie była oszałamiająca. niestety zwycięstwo spaślaka + kluseczki. Potem WSL na Hardym i wszystko jasne... Była to ostatnia walka Hardy'ego i Henrego przed SS i ich obecna predyspozycja nie napawa optymizmem... 6,5/10

Ogólnie gala średnia, nawet jak na ECW... Oceny walk były dawane wg skali ECW. Ogólnie ECW : 5,25/10

Za dużo "sprzętu" to Tommy jobber nie użył na Colinie D. i tak atrakcja bo jak na ECW czyli Extremalną federację hardocore'u nie widać prawie wcale. Krew jak się leje to przypadkiem. Tutaj krwi również nie było więc w sumie można powiedzieć, że taka kaszanka, ale jednak powiem, że dało radę.

Bourne - zajebisty koleś! dobry ruch ze strony WWE, że ściągneli tego kolesia oby jego popisy zostały docenione, stopniowo, powoli powinien dostawać szansę i walczyć o jakieś pasy. Gość naprawdę daje radę, więcej takich by się przydało na to ECW. Bam - co tu dużo mówić lipnie... clothesline wyszedł mu fajny tylko dla tego, że Evan tak go sprzedał.

Finlay powinien dostać bana na całe WWE - precz do TNA :/ może i walkę jeszcze zrobi w miare zjadliwą, ale jego gimmick totalnie mnie denerwuje, a jego "dodatek" w potaci synalka H. wkurw*a niemiłosiernie. Handlowanie młotkami na skale krajową.... bez jaj, co to ma być do cholery? ;/ - walka w sumie myślałem, że to będzie teatr jednego aktora, ale i Estrada coś tam "porobił". Knox w tle ja pierdziele szykuje się super feud Finlay vs. Knox.... nic tylko czekać na to....

Henry & Hardy vs. Miz & Morrison - końcówka durna, tak było w scenariuszu? czy to jakaś pomyłka? mniejsza oto o całej walce nie ma co mówić bo kiepska. Na koniec okrutny Henry pobił Matt'a, a raczej slama mu sprzedał. Niedobry Mark :/

ECW teraz po transferach stało się takie lipne, a szkoda bo są jeszcze zawodnicy którzy zrobili by lepsze show niż ci których pokazują.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Przed skomentowaniem gali musze nadmienić 2 rzeczy, a mianowicie: co to ma k*rwa być, że co tydzień katuja nas tymi samymi 10 mordami na krzyż, a taki Burke czy Richards walczą sobie w dark matchach!? Mając tak niewielu wrestlerów powinni doic ich jak się da, a nie odstawiac część na ławeczkę... Z Nunziem już tą sprawę wyjasnili przez zwolnienie, z takim Burkiem chciałbym zobaczyć podobny obrót spraw- może TNA by się nim zainteresowało bądź cokolwiek innego, co oglądam... Bylebym mógł go częściej oglądać w akcji.

Dwa to to, że Striker całkiem dobrze radzi sobie jako komentator, zdecydowanie lepiej od swojego partnera, Grishama. Ciekawe, czy to już zmiana 'na stałe'...

Sama gala ogółem słaba, strasznie się wk... zdenerwowałem, ze nie zaserwowali nam kolejnego dirt sheeta...

Idąc po kolei poprzez walki:

'Extreme' rules match był jak kazdy widział: w ruch poszły tylko kubły i pokrywy od koszy, i kendo stick... Mimo tak śmiesznego arsenału bywały juz na ECW przypadki, kiedy ta stypulacja wyszła nieźle. Tym razem było inaczej. Największym mankamentem był oczywiscie brak wystarczającej ilości czasu (bo trzeba zapodać 5 j*banych rewindów jeszcze :evil: ), i jednego, i drugiego wrestlera stać na coś zdecydowanie lepszego.

Neely vs Bourne... Niby oglądało się nawet przyjemnie i wrestlerzy pozwolili mi skupić się wyłącznie na ich walce, a nie np. tym, co będę robił później (ale spokojnie, i na to przyjdzie czas- podczas kolejnego pojedynku :P ). Tylko- nawet jeśli Bourne czy jak kto woli Sydal prezentuje się na tle reszty ECW czy nawet WWE bardzo dobrze, to ktos, kto oglądał jego wystepy przed WWE liczy na trochę więcej niż 5 tych samych akcji co tydzień na krzyż + kilka kicków (nawet jeśli fajnych). Z walki na walkę robi się coraz bardziej nudny ....tak samo było z Kingstonem... Niemniej jednak cieszę się, że otrzymuje jakiś push i mam nadzieję, że już niedługo zacznie ubiegac sie o najważniejszy pas w swoim brandzie.

Finlay vs Estrada- wstawkę na ten temat można znaleźć kilka wersów wyżej, wiecej pisać o tym nie warto...

ME.. Niczego specjalnego się nie spodziewałem i oczywiście niczego takiego nie dostałem. Oczywiście jak chyba każdy nie jestem zadowolony z finishu, ale z WSS na Hardym już całkiem, całkiem... Swoją drogą Mareczek jak na siebie niesamowicie szybko go wykonał :shock: