Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka na Hard Justice 08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Historia:

Final Resolution 2008 - Gail Kim vs. Awesome Kong

Against All Odds 2008 - Lethal & MCMG vs Devine & Team 3D

Destination X 2008 - LAX vs MCMGs vs RR Infection oraz Jay Lethal vs Petey Williams (ex aequo)

Lockdown 2008 - Lethal Lockdown match Team Tomko vs Team Cage

Sacrifice 2008 - TerrorDome match

Slammiversary 2008 - A.J. Styles vs Kurt Angle

Victory Road 2008 - Full Metal Mayhem: Angle & Team 3D vs AJ Styles, Rhino & Cage

200px-Hard_Justice_(2008).jpg

1. TNA X Division Championship:

Petey Williams vs Consequences Creed

2. 6-Woman Tag Team match:

Gail Kim, Taylor Wilde, and O.D.B. vs Awesome Kong & The Beautiful People

3. TNA World Tag Team Championship:

Beer Money Inc. vs LAX

4. Black Tie Brawl and Chain Match:

Jay Lethal vs Sonjay Dutt

5. New Jersey Street Fight:

Christian Cage & Rhino vs Team 3D

6. Last Man Standing match:

A.J. Styles vs Kurt Angle

7. Six Sides of Steel Weapons TNA World Heavyweight Championship:

Samoa Joe vs Booker T

Ankieta potrwa 14 dni, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Milos

1

• Mirai

1

• Stingerr

1

• Eddy1674325917

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zagłosuję na LMS pomiędzy AJ Styles'em i Kurt'em Angle.Dlaczego?Ta walka była perełką całej tej (świetnej skądinąd) gali.Mnóstwo akcji (i jej zwrotów),emocji,nerwów,no i widać było pewłne poświęcenie i zaangażowanie obu wrestlerów w walkę.Dodatkowo sam pojedynek był stosunkowo długi,aczkolwiek ani przez minutę nie nudny,a to już sztuka.No i pozostałe atuty,tj. odpowiednie podbudowanie atmosfery przed walką,umiejętnie dawkowane emocje-to wszystko złożyło się na tę,pięciogwiazdkową moim zdaniem,walkę.

e916f7e946.png

Tutaj bez żadnych wątpliwości oddaję głos na Last Man Standing Match AJ Styles vs Kurt Angle. Super build-up spowodował to, że czekałem na tę walkę najbardziej przed HJ. Doczekałem się i dostałem to, co chciałem, czyli znakomitą walkę z wielką dramaturgią i świetnymi akcjami. Mieliśmy w tym pojedynku niesamowite spoty, np. skok Stylesa na Angle'a, summersault Angle'a, próba Styles Clasha na AJ-u, Ankle Lock na Kurcie oraz DDT z narożnika, które zakończyło walkę. Do końca nie wiedziałem, kto wygra i nie mogłem się długo po niej pozbierać. Niesamowite było także to, co się stało po walce. Realistycznie wyglądająca kontuzja Kurta, Styles go dobija, gasną światła i pojawia się Sting. Wciąż to przeżywam! Naprawdę jest to obecnie najlepsza walka TNA w tym roku, która zasłużyła na 4 i pół gwiazdki. Tylko 2 rzeczy: to był Texas Deathmatch tak naprawdę, a nie LMS i szkoda, że to nie był Main Event, bo tak być powinno. Ale i tak powtarzam: głosuję na Styles vs Angle.

Chyba nikogo nie zaskoczę ale głos na AJ Styles vs Kurt Angle . Walka była bardzo dobra wiele ciekawych akcji niesamowita psychologia po prostu jak oglądałem tą walkę to czułem się jakbym był w hali i oglądał na żywo tą walkę :8 . Na początku sobie myślałem Pin cholera koniec walki ?? Później sobie przypominam że LMS można wygrać po przez count out a nie pin później się okazało że dalej zacząć liczyć to były emocje jak myślałem ze po DDT z narożnika wstanie a tu niestety nie :/ .

Mimo, iż markuje Christianowi i jak dla mnie mecz Jersey Street Fight był po prostu wyczesany głosuje na Last Man Standing. Obaj panowie co tam zrobili to jest po prostu klasa i piękno tego całego sportu. Fajne akcje, high-fly AJ'a, zarówno jak i Kurta :shock: Po tym jego skoku z rampy na AJ'a to ja aż... no, wiecie. Reversale, Technika, trochę poweru no i szybkie tępo i co nam wyszło? Match of the Year w TNA. Bajka, cud, miód. Głos na Styles vs Angle.

jrthqr.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Po przeczytaniu opinii na temat walki AJ vs Kurt spodziewałem się jednej z najlepszych w tym roku... i się zawiodłem. U mnie może ona dostać najwyżej ***1/2. O wiele bardziej przypadł mi do gustu New Jersey Street Fight. Świetne spoty, bumpy, hardcore, emocje. Naprawdę porządny show stealer, i na niego idzie głos..

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Styl:  Jasny

Ogólnie walki na tym PPV stały na równym poziomie, ale pojedynek Styles vs Angle był chyba najlepszy. Wszystko było dobrze, jeden i drugi się popisali, parę naprawdę niebezpiecznych akcji. Poza tym myślę, że stypulacja LMS ograniczyła trochę poziom, panowie się nie " wyszaleli ", choć może było to spowodowane urazem karku Kurt'a, ale jakby nie patrzeć walka PPV. :t_up:

high-fly AJ'a, zarówno jak i Kurta

No nie przesadzajmy, latania troszkę było, ale mogli wycisnąć coś więcej.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Mimo, że nie jestem wielkim fanem TNA to jestem pod wielkim wrażeniem Hard Justice i ciężko mi wybrać najlepszą walkę. Głos swój oddaję po długim zastanowieniu na walkę AJ vs Kurt Angle. Na początku widząć jak Angle ucieka przed AJ byłem trochę zniesmaczony, ale to co się działo potem zasługuje na największe oklaski. Kurt Angle mnie zachwycił, dał naprawdę popis swoich możliwości i mimo, że wygrał AJ to na mnie największe wrażenie wywarł Kurt. Może dlatego, że jest moim ulubionym wrestlerem w TNA :)

Zastanawiałem sie nad walką CC i Rhino vs Team 3D ale jednak wybrałem walkę Last Man Standing . Jeszcze nigdy żadna walka nie przyniosła mi tyle emocji .Bardzo ładne zwroty akcji i ryzykowne akcje . Dzięki tej walce to PPV stało sie najlepsze w tym roku . W każdej sekundzie walki działo sie coś ciekawego . Bardzo mi sie spodobała ta walka . Szacunek dla obydwu panów :t_up: .

f6dfb83c87.png

Nikogo nie zaskoczę głosując na Last Man Standing match. Walka była dobrze zabookowana, AJ Styles i Kurt spisali się fantastycznie, walka tę można nazwać wisienką na torcie, coś wspaniałego, zdecydowania walka zasługuję na miano walki roku w TNA. Na koniec, chciałbym sobie i wam wszystkim zażyczyć więcej tak wspaniałych pojedynków. :t_up:

Ja glosuje na SSOSW poniewaz nawet dobra walka a do tego ciekawe zakonczenie ktore zaskoczylo pewnie wiele osob. Cyzby powrot JJ do TNA, fajnie by bylo. Dobra rowniez walka LMS ale jednak moj glos na SSOSW.