Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ Zlot Nr 1 - Fotki + Relacja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

0000013bj2.jpg

IIL i IOOT : )

0000014ic6.jpg

IIL i LK : )

0000015cn6.jpg

IOOT I LK : )

We 3 : )

0000016cd4.jpg

0000018rx2.jpg

Freestyle : D

0000023kh0.jpg

0000024xj4.jpg

0000029xm1.jpg

0000031fu4.jpg

0000032fr8.jpg

0000038xo1.jpg

Relacja ze zlotu pojawi się w dniu jutrzejszym :)

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

3

• pablo modjo

2

• Willem

2

• Ryder1674325919

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Hahaha najlepsze foty jak tauntujecie =)) Widać, że zlot się udał, nie zabrakło pewnie też %. Dyskusje musiały być ciekawe, zwłaszcza na temat WWE z IILusiem.

Vince mógłby się Wami zainteresować. :lol

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Stoją trzy cipole na peronie jakimś czy co tam tam jest i jakieś pozy dziwne łapią :lol dobrze że żaden przechodzień po speców od czubków nie zadzwonił :P Czekamy na relacje i wyjaśnienie The Grejt of Cipol's czemu mu tak oczy uciekały =))

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

Te pozy to jeszcze nic, jeszcze nie widzieliście FU na tory, thombstone w pyzycji 69 i syper wyczesanego i sprzedanego old schoola! :D

Muahaha nieźle ludzie musieli się na Was gapić. Najlepsze było wykonanie niedorobionego Takera przez IOOTa xD. Nieźle się uśmiałem. Tak jak inni czekam na relację.

I tak IIL rlz jak udawał Unertakera ;) . A największy był brecht LK RVD =)) . Fajne fotki tylko szkoda że Ioot nic nie udawał :D . A gdzie planujecie następny zjazd i czy może więcej osób sie zjedzie ?

f6dfb83c87.png

Niektóre fotki wymiatają 8) .Szczególnie te które wymienił SE.I też mam to samo pytanie.Kiedy i gdzie?

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   6

Łoo, Dziczek jaki opalony ;) Trochę się zmieniłeś chłopaku. LK za to wygląda jak zawsze :D Fajnie tauntujecie i ogólnie ciesze się z tego mini zlotu BGZ. Czekam na jakąś rozbudowaną relację i więcej fotek. A propos kto je robił? ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Eee tam, ja potrafię lepiej schować oczka niż IOOT :P Jak Undertaker :D

LK : I co to kogo do chu*a interesuje ? Jeśli nie masz niczego konkretnego do powiedzenia, to nie wypowiadaj się. Następnym razem post tego rodzaju poleci z hukiem, więc niech to będzie przestroga dla innych.

undertaker14yp9.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

...Mały Wstęp do Relacji ze Zlotu. Plany pojawiły się w sumie już w czerwcu , kiedy to wraz z LK obradowalismy nad możliwością spiknięcia się w wakacje. Na 50% miałem zaplanowaną wizytacje śląska wiec była taka możliwość. Zlot nabrał rumieńców kiedy miałem już 100% pewności że jednak do Zabrza pojade. Kiedy byłem już na miejscu zaczęły sie prawdziwe obrady. Z powodu miejsca zamieszkania pod uwage wbij się także IILek - i własnie w takim squadzie w godzinach nocnych tj 0.00-2.00 planowalismy na GG co i jak. W Końcu po konsensusie - ustaliliśmy że miejscem będą Gliwice oraz sposób w jaki sie tam znadzjiemy - wszystko było na dobrzej drodze....

...Był Czwartek , 8 sierpnia. Początkowo miała być środa , ale LK coś tam wypadło z nauką jazdy i ch***jnia jednym słowem. O godzinie 16:50 zajmowałem miejsce na peronie dworca PKP w zabrzu. Czekałem na pociąg z Częstochowy do Gliwic przez Rudę Śląską. Tym pociągiem nadjeżdzał LK. Wysłałem mu w meantime sms że już widze pociąg , zaraz po tym jak usłyszałem komunikat o podjeżdżaniu pociągu na Tor 1. Pociąg podjechał praktycznie tak , że Drzwi miałem na wprość siebie , ale mimo wszystko coś mnie pchneło by skierowac sie do następnych drzwi. Wchodze a tu BANG ! LK stał włąsnie w tym przejściu , kiedy podszedłem okazałem sie prawie o głowe niższy , ale nie przeszkodziło to w pierszych historycznym wręcz podaniu dłoni. Na samym początku zaraz po przywitaniu LK zadał historyczne pytanie (wbrew pozorom nie było to Co tam ? czy tym podobne) Pytanie brzmiało : :D

"A IMPEKT obejrzany ? "

Szybko wytłumaczyłem się , że będąc u wujostwa z transferem 60 kb/s downloadu to sie nie popisze. Następnie szybko wymieniliśmy wzajemne Gratulacje że mimo wszystko udało sie odnaleźć w pociągu i jak również że cała inicjatywa doszła do skutku. Wtedy eLeK zaproponował iście wyjebiście abyśmy zajeli miejsce siedzące. Przystałem na wyczesany pomysł i usiedlismy. Jak sie okazało , rozmowa o Impekcie nie została kontynuowana. Za to nawineła sie cała masa tematów - oczywiście czysto wrestlingowych. Otóż jesli dobrze pamiętam , omówiliśmy mozliwość spotkania sie za jakiś czas wieksza ekipą i osoby które ewentualnie zaszczyciły zlot swą obecnością. Potem pod nóż poszły takie profile Jak Miodzio :8 , Willem a także całe 100 modyfikacji Norbasa ;) . Potem w sumie ni z tąd ni z owąd , LK nadmienił że miał to szczeście przejeżdżać przez słyny niczym nakolanniki Kurt'a "Wrzeszcz" ale jak sam zdażył dodać , uprzedzając moje pytanie :

"Świniaka nie widziałem"

A szkoda , bo chętnie wysłuchałbym relacji z takiego spotkania. Bądź co bądź temat pana Omnibusa , przyczynił sie do dalszego rozwoju dyskusji w pociągu. Pod ostrza języków poszły wszystkie pseudonimy mistrza , od sowy mądrej głowy , przez wrestle-autobusa aż po samego StiffMeistera. Nie obyło się także od burzliwej dysputy na temat pikantnych polędwiczek , oraz czasu w jakim opróżniony został kuferek na pocieszenie z "Jaka to Wędlina ....eeee...to znaczy Melodia. Potem omówiliśmy jeszcze Taunty mistrza i nasz pociag dotarł na stacje docelową. Wyszlismy na peron w Gliwicach. Tam LK wyjał telefon i wykonał połączenie do będącego już w Drodze IILa , poczym gdy TNA Fan odebrał telefon LK zawiadomił go dosyć czytelnie tj. :

"No my z Cipolem som już na dworcu"

IIlek już nadjeżdzał. Wraz z Elkiem czekaliśmy aż przybędzie. W Między czasie zaczęlismy nawet powoli poruszać temat Summerslam. W tem naszym oczom ukazała się postać w czarnej bluzie. Gdy znalazła się jakieś 3 metry od nas rzuciła tylko :

"to nie ja"

Co wystarczyło , byśmy sie prawie od niej odwrócili :D Jednak postać podeszła i nastąpiło kolejne przywitanie. Razem już skierowalismysie w stron dworca zamiarem opuszczenia go.LK uraczył IILa podstawowym pytanie o IMPAKT i tak zaczeli już w drodze dyskutowac na temat TNA. IILowi było nawet na reke z tego co widziałem. Ale starałem sie w miare regularnie zmienić temat na WWE :lol Generalnie kjednak dyskusja była bardzo przeplatana i PPV TNA zmieszało sie z SummerSlam , Triplem Kalim itd. Zbliżaliśmy się jednak do wyjścia. Pogoda nam nie dopisywała zbierało sie na potężny deszcz. Zaproponowałem rozgadanym wrestlefanom żebyśmy napadli jakiś bar , bo zaraz zmoczy nam dupy. IIL prowadził nas jako że był najbardziej miejscowy z nas 3. Zaczynało jednak srogo padać. W końcu niebo tak sie rozjebało , że trzeba było uciekać gdziekolwiek. Na nasze szczeście schowalismy się pod daszkiem jakiegoś czegoś (sklep - coś w tym rodzaju) Tam też LK , który został już na gg obwołany oficjalnym fotografem zlotu , robił pierwszy 3 foty jakie widzicie. Oczywiście gwoli formalności IOOT - to ten z grzywą na czole i bluzką z Attitude , IILek , to ten w czarnej bluzie z logiem Dark Poison ,no i ten najwyższy również w bluzie takiej coś jak beżowej to LK. Pod daszkiem owym dyskusja o wrestlingu rozkręciła sie w sumie na dobre. Poruszalismy coraz bardziej wrestling co w sumie nie jest niczym dziwnym - przecież to było głównym celem imprezy - no może za wyjątkiem trunkowania. :) Troche się rzekomo przejasniło , Więc IIL rzucił że możemy przemieścić sie gdzies indziej. Kiedy jednak ruszyliśmy dorwało nas znowu i mnie osobiście zlało dupsko jak cholera. wybraliśmy pierwsze lepsze schronienie jakim okazał sie być Sklep o jakże wdzięcznej nazwie - Mandarynka. Tam mokrzy , zamowiliśmy ...po Coca Coli i usiedliśmy przy stoliku. Tam dyskutowaliśmy miedzy innymi nad mozliwością zobaczenia Flair'a w TNA , ostatnich PPV TNA , Stingu , AJ'u. Także o Randym Ortonie i Undertakerze. Na dworze zrobiło sie spokojniej - wybyliśmy wiec na zewnątrz. Dyskusje o wrestlingu na szybko przerwała kwestia zakupu alkoholu. IIL skierował nas ku miejscowej Żabce. Jak sie okazało byliśmy bardzo blisko rynku. Swym logiem zaświeciła przed nami Żabka. mimo licznych zapewnień IILa o brak podchwytliwych pytań o dowodzik , do zakupu zostałem skierowany ja z dyspozycją o zakup Soplicy. Bez wiekszych problemów zamówienie na Duży sok i 0,7 zostało zrealizowane. Plan generalnie był taki żeby upić troche soku , a następnie zrobić drinka w proporcji 1,3 litra soku do 0,7 litra Soplicy. Zbrakło nam jednakowóż miejsca na wykonanie mikstury. Dodatkowo jak sie okazało bylismy może 400 metrów od posterunku Policji , z któego patrol mijał nas chyba 3 razy. IIL skierował nas do toalet na dworcu byśmy tam mogli wymieszać ciecze. Zapytany jednak o kolege na miejscu znalazł znajomego który mógłby nas ugościć , wraz z naszym arsenałem skierowalismy sie włąsnie tam. Kolega okazał się na tyle gościny , że mieszkania nam nie dał , przedpokoju również nie , jedyne co mógł zaoferowac to klatka schodowa. Tam postanowiliśmy każdy upić po trszku z soku aby mozna było wlać wódke. (Nawet nie wspomniałem , ze IILek chciał wczesniej piś spirytus).Nie pamiętam nawet kto wpadł na genialny pomysł by do upijania soku dołaczył także kolega IILa , który jak sie przyssał pierdolony , wyjebał wiecej niż nas trzech razem wziętych. No cóż , nasze początkowe założenia co do proporcji alkoholu , uległy drastycznym zmianem i wyszło jakieś 0,3 litra soku do o,7 litra Soplicowa. No cóż. Drogo sobie kolega policzył za wynajem klatki schodowej na 3 minuty. Nie mniej jednak czas na test naszego napoju. Kopało jebadło na małego łyka - a pilo sie prawie jak czysta z gwinta. Kolega pociągnął soku naprawde mocno. W każdym razie chwilę tu uwieczniliśmy na zdjęciu czwartym. Następnie moglismy już bezpiecznie maszerowac po ulicy. Wylądowaliśmy znów na znajomym peronie , gdzie na ławce dyskusja o wrestlingu nabrała powagi , przy wesołym akopaniamencie Soplicy pitej z soku Caprio , omawialismy miedzy innymi obecnego US champa Sheltona , Także , coś o TNA było. Ponieważ jednak w oddali malowało się dosyć duże centrum handlowe "Forum" , IIL zarządził że tam sie udamy. Więc ruszlismy. Tematem rozmowy zeszlismy z wrestlingu na forum BGZ. Poruszaliśmy dawnych userów , teraźniejszych , wiele było porówniań do konkurencji teraźniejszej czy przeszłej. Tam będąc już na miejscu mieliśmy okazje wysikać sie przy ładnych pisuarach(ah jak żałowałem że nia mamy z tamtąd foty) podziwiać panorame Gliwic po czym dokończylismy nasze Caprio ;) Dysputa w dalszym ciągu dotyczyła forum , min. także Afery Pionkowej , Cycka Żaka , Willema (Tak zasrańcu Ciebie też :P ) Aż w końcu IIL zabłysnał pomysłem byśmy poszli na piwo. Decyzja reszty była oczywista. Ruszylismy przed siebie. Plan był również taki że zaczepimy jakieś panny aby zrobiły nam zdjęcie :P LK jednak w pośpiechu zaczepił dwóch chłopaków =)) Troche zaskoczeni jednak zrobili nam zdjęcie na tle tego centrum , wiec 2 30% plan zrealizowalismy :D Ruszliśmy na poszukiwanie sklepu. W końcu kupiliśmy po Lechu i skierowaliśmy sie do parku. Tam wypilismy za udane spotkanie po czym podszedł do nas jakiś kolo :D Zachwianym mocno głosem przedstawił sie , że Sławek jestem , po czym zapragnał papierosa. LK był tak miły i go poczęstował w odpowiedzi na co , IIL dał mu ognia. Klient wydawał sie nie szkodliwy , ale zamiast spadać ,wdał sie z IILem w dyskusje , ten zaś zamiast zdystansować zaczął robić dosłownie reklamę :

"Słuchaj , wiesz co to Wrestling ? Wiesz , ring , Hulk hogan , bicie się ? To Zarejestruj sie na http://www.bgzwrestling.pl , mówie ci , regnij sie jako sławek"

To wywoło mimo wolny usmiech na mojej twarzy , kolo jednak przestał być miły i zaczał z IILem jakieś beznadziejne pyskówki , poczym chciał piwa. Zirytował sie kiedy IIL odmówił mu łyka. Pożegnaliśmy sie z nadzieją że unikniemy kolejnego spotkania kiedy przyprowadzi kolegów. Załatwlismy sie w parku po czym wspolnie zdecydowaliśmy , że czas zjeść coś ciepłego. Po obraniu miejsca okazał sie nim Bar Kebab , gdzie każdy z nas wziął po kebabie. Cholernie dobra rzecz , syty i smaczny. Zciamniało sie już dobrze , więc po opchnięciu kebaba , kierowalismy sie w strone dworca. znowu chciało sie lać. Najpierw jednak skierowaliśmy się do informacji pkp , gdzie zaczerpnęlismy troche informacji o powrocie. Następnie padło kluczowe pytanie :

-"k***a , ile za pisuar?"

-"ch***j , ja wiem ? 50 groszy ?

-"O to gud , tyle jeszcze moge zapłacić..

znaleźliśmy sie w tolecie , gdzie babcia klozetowa kłóciła sie z jakimś bardzo nagiętym panem który oponowal jej jakowóż po co te nerwy , przecież wszystko jest okeY. Na miejscu okazało się że nasze oczekiwania wzrosły 3 x bo cena za pizduar wynosiła 1,50 zł. Fakt jednak że powoli robimi sie morko przekonał mnie do tej ceny. Wychodząc , kiedy chciałem umyć rece , IIL zakrzyknął że to też płatne. Wstrząśniety zwróciłem że na sam szczyt Administracji - do Babci klozetowej ! Ta jednak oznajmiwał warunki promocji , że skoro sikałem , mycie rak mam w cenie moczu. Damn. Hasło LK - J***ć babcie klozetowe - jak najbardziej na miejscu. Kiedy jednak wyszlismy z kibla , podążył zza nami owy nagięty pan. Ponownie ku mojemu zdumieniu w dyspute z kolegą wdał się IIL. Rad byłem że przynajmniej tym razem nie zapraszał go na BGZ. Kazał mu jednak iść sie wysikać do "Forum" , skoro tu nie może. Panu chyba jednak nie o to chodzilo , gdyż zaskoczył IILa tym że w Forum pracował jako ochroniarz , wiec wie gdzie to jest , a sikać nie chce ... :

"On chce .żeby tak wszyscy ...normalnie.."

do dziś nie wiem o co gościowi biegało , w każdym razie pożegnalimy sie i wraz z LK skierowaliśmy się na peron. Tam w oczekiwaniu na pociąg powrotny , zaczęł sie dalszy ciąg robienia zdjęc. Oczywiście poza standartami padło na taunty Ulubionych wrestlerów , czy też taunty WeeMana =)) RVD zarządził =)) Potem mając w dupie ludzi stojącyh obok , kręcilismy filmiki. Min. :

LK- FU na Dziku , na tory kolejowe

IIL - Coś co miało być PowerBomb na LK , poczym wyjebało ich na krawężniku :D

IOOT - Old School na IILu , przy czym dziku nie umiał wejśc na ławke , a do tego selling IIla rozbawił chyba nawet ludzi stojącyh obok :thumb:

Zabawa była przednia , na tyle że nawet nie skojarzylismy , że pociąg który stał obok ,nas był tym dla nas właściwym. LK nie wytrzmał jednak presi i podszedł z zapytaniem do jednego z pasażerów. Potwerdziły sie nasze spekulacje , że jest to pociąg którym musimy wrócić. IIL poszedł w innym kierunku. Pozdrowilismy sie nawzajem i Razem z LK ruszlismy w pociągu. Pociąg był szybki - rozeszlismy sie w bardzo dobrych humorach i z nadzieją na sukcesy zjazdów w przyszłości.

:thumb:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Wstrzymałem się z komentarzem do momentu aż skrobnąłeś relację ze zlotu.

Powiem tak, czytając ten opis, aż mi naprawdę szkoda było, że mnie tam nie mogło z wami być. To naprawdę fajna sprawa kiedy ludzie którzy znają się przecież jedynie z internetu, mogą się w końcu ze sobą spotkać.

Myślę, że raczej nie ma szans na ogólnopolski zlot ale takie mini zloty jak wasz są jak najbardziej do zrealizowania co najmniej raz do roku.

Co do samej relacji najbardziej rozbawił mnie Sławek, któremu poleciliście zarejestrować się na BGZ, oraz tekst babci klozetowej:

Wstrząśniety zwróciłem że na sam szczyt Administracji - do Babci klozetowej ! Ta jednak oznajmiwał warunki promocji , że skoro sikałem , mycie rak mam w cenie moczu

94370642845de365932a94.jpg

To naprawdę fajna sprawa kiedy ludzie którzy znają się przecież jedynie z internetu, mogą się w końcu ze sobą spotkać.

Święta racja :) Nieźle się uśmiałem wczytując się w kolejne akapity raportu Dzika ze zlotu. Niby zwykły wypad z kumplami na miacho, jednak zupełnie co innego gdy każdy ma ochotę rozmawiać na temat który każdego nurtuje. żal dupę ściska że w tym samym czasie musiałem zapylać traktorem po polu, a przecież sam mieszkam w Zabrzu :| No ale cóż... Mam nadzieje że w przyszłości przy okazji planowania kolejnego spotkania starzy wyjadacze uwzględnią dzieciaka Conmana :D Przynajmniej jedna trzeżwa osoba się wam przyda. Fajna atmosfera, fajni ludzie, fajny temat do rozmów, fajne fotki, niezapomniany ubaw

• Reputacja:   6

Dzięki Dziku za zajebisty raporcik. Fajnie się czytało i ofkoz jak większość żałuję, że mnie tam nie było :)

"A IMPEKT obejrzany ? " :lol

"Świniaka nie widziałem" =)) leże :D

Nawet nie wspomniałem , ze IILek chciał wczesniej piś spirytus
:lol noo, nie poznaje kolegi ;)

"Słuchaj , wiesz co to Wrestling ? Wiesz , ring , Hulk hogan , bicie się ? To Zarejestruj sie na http://www.bgzwrestling.pl , mówie ci , regnij sie jako sławek"

Nie wierzę :) IIL rulez ;)

jednak oznajmiwał warunki promocji , że skoro sikałem , mycie rak mam w cenie moczu. Damn.
hahaha :D

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2

"A IMPEKT obejrzany ? "

Odemnie by bułe za takie przywitanie zarobił =))

Potem pod nóż poszły takie profile Jak Miodzio :8 , Willem a także całe 100 modyfikacji Norbasa

+

Dysputa w dalszym ciągu dotyczyła forum , min. także Afery Pionkowej , Cycka Żaka , Willema (Tak zasrańcu Ciebie też :P )

Za cuż mnie taka nagroda spotkała że w tak szacownym gronie sie znalazłem? I który przeklinał najbardziej? :P

dołaczył także kolega IILa , który jak sie przyssał pierdolony , wyjebał wiecej niż nas trzech razem wziętych.

Trzeba było na tym gamoniu te old skulle i powerbomby pokazać a nie na peronie :twisted:

Na miejscu okazało się że nasze oczekiwania wzrosły 3 x bo cena za pizduar wynosiła 1,50 zł.

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Szkoda że mieszkacie gdzieś na końcu świata też bym na kimś powerbomby potrenował a tak jedyny pomysł na który wpadł genialny alustriel było zapraszanie jakiegoś śledzia z Gdyni Cyca :evil:

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

Powiem Ci Dziko, że masz świetną pamięć. Nie obyło się bez najmniejszych szczegółów. Miałem tremę przed tym spotkaniem, ale jak już mówiłem Wam osobiście, opłacało się :)

a przecież sam mieszkam w Zabrzu

What ? jeżeli za rok znów przyjdzie się nam spotkać, nie może i Ciebie zabraknąć ;)

Willem bierz Alusia i za rok wpadnijcie też do Gliwic :P