Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Triple-Great Rivalry

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

beznazwy1bm6.jpg

Witam w topicu Dzika - co ostatnimy czasy nie zdarzało się często - to był wstęp , pierniczył długo o farmazonach nie bede - przejede do rzeczy. Jak większość fanów WWE zapewne wie zbliża się wielkimi krokami letnie PPV WWE - Summerslam. Jest to jedno z najważniejszych zaraz obok Wrestlemani i Survivor Series PPV made by Vinnie okraszone niebywałą historią zarówno walk jak i elementów pobocznych. Mamy już część walk zapowiedzianych na to nabliższe 2008. Jedną z nich jest wymieniona w tytule walka o pas mistrza WWE. Punjabi Giant zmierzy się z "Mr. Ego" Triple H'em. I tutaj masa pytan nasuwa się sama. Większość komentarzy kiedy pojawiła się zapowiedź gali wyglądała podobnie tzn. :

*Co robi Khali w pojedynku o Title ? Przecież on nic nie umie ?
*To będzie Gniot , do przewinięcia.

itd.

Aż dziw bierze że nikomu prawie nie przyszły do głowy motywy i powody dla których na ostatnim SD! KHali wyeliminował Hardy'ego by zostać Contender'em. Przecież utaj totalna masa pytań nasuwa się sama z siebie.

1. Raz , to to , że jest to idealny układ pieniężny - fanów Vinnie ma w dupie ? No cóż - pojęcie względne , tutaj akurat Vinnnie dba w pierwszej kolejnoći o kieszeń , a przy okazji zahaczył o fanów ...Oczywiście Great Khali w ME Gali i pojedynku o pas mistrzowski to skupienie na WWE uwagi całych Indii , gdzie Daliph aktualnie jest bożyszczem który fanów ma ogroom. Takie posunięcie to wzrost oglądalności o dobre kilka procent - tu "kilka" w dużym cudzysłowiu. To jest istna sprężynka do zarobienia na tym pojedynku pieniędzy. Wiadomo że triple ma władze w bookingu , ale gdyby Vinni rzekł nie - HHH sie nie wybije choćby walił swoim nochalm w mur przez dwie doby. A skoro Vinniemu coś sie podoba znaczy to że widzi w tym monnneyyy....A tutaj pieniądze są oczywiste , nawet jesli khali przegra , przed tem przyciągnie przed PPV całe rzeszcze hinduskich fanów.

2. Dwa, to jasne wszystkim jak słońce - Egoistyczne podejście do sprawy szanownego zięcia McMahon'a. Nie radziłem cieszyć się przejścia Triple'a na SD! - i miałem damn right, Hunter owy spadek do drugiej ligi będzie odbijał sobie jako "neverending story". On nie mógłby normalnie znieść takiej zniewagi , przecież to dyshonor spaść po takim czasie do SD! dla dzieci. Więc trzeba sobie odbić. Ciągła obrona pasa - główna postać w brandzie obok Edge'a - nie ma grabarza - ja sobie pohasam. I nagle przychodzi super myśl - wielki niepokonany indyjski kolos - istna chodzaca promocja. Jak urosne w oczach fanów jesli ja Triple H - obronie pas przeciwko niemu - znów bede The Gaaaameee....to jest po prostu chamskie - self-proclaimed. Po prostu HHH chce sam podnieść siebie w oczach ludzi , pokonać Khalasa i udowodnić jaki jest hiper-super. Absolutnie nie kwestionuje umiejętności Levesque , ale jego Ego i prymitywność sięga ludzkich granic - ten człowiek dosłownie sam wypycha siebie na szczyt. Uważam to za niedopuszczalne w ten sposób intrygować - to już nawet nie jest entertainment - tylko biznes rodzinny , World Wrestling Family.

3. Trzy , sądzicie że Triple jest zdolny jak Taker , podłożyć się na pierwszym PPV i być niszczonym pare gal wcześniej ? Jasne, on nawet bookouje , że to Khali schodzi z Ringu kiedy on sie na nim pojawia. Zero strachu - bo to jest przecież The Game. To zaczyna nie wkurwiać i już sam nie wiem co wolałem 2 lata Cena poginający z Pasem czy tak chamsko promujący samego sie Triple. Undertaker comeback and take the Title from him , now !! A propo , kiedy już Triple wygra z Khalim , co jest pewne , kto będzie następnie wlaczył o WWE Title ? Kto ? Kto będziue na tyle wypromowany by stawić czoło nochalowi ? Znów Taker ? Tylko Taker ? Wychodszi na wierzch kolejna kwestia że tych cholernych 5 Main Eventerów w końcu kiedyś się skończy ...a Kennedy , MVP ciągle siedzą i dwie gale dadzą im wygrać z jobbersami , a dwie kolejne przerżną jakimś Big show'om w Squashu. ....a może to właśnie Big show padnie jako kolejne ofiara Hunter'a.

Co dalej ? Jakie jeszcze ine pytania nasuwają sie przy tej okazji ? Zapraszam do dyskusji

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

5

• kebab

2

• Łajt

2

• Święty

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

True , True , True. Khali w ME to tak jak Dziko napisał , kasa z Indii. Indie to jeden z największych krajów świata wiec nie dziwie się ze właśnie Great Drewno Khalas walczy w Main Eventach. Triple H akurat umiejętnościami pasuje do ME , nie można tego odmówić a nawet jakby nie byl kochanym zięciem Vince'a to i tak by walczył tam. Dalej co do Huntera , to było wiadome ze jeśli zostanie przedraftowany do SD to będzie dzierżył pas oj dłuuuugo.

Hunter owy spadek do drugiej ligi będzie odbijał sobie jako "neverending story". On nie mógłby normalnie znieść takiej zniewagi , przecież to dyshonor spaść po takim czasie do SD!

Dokładnie tak , Triple H już jakiś czas nie posiadał pasa z wiadomych przyczyn , by ponosić sobie go długo. Ale i jego draft na SD można spostrzec tez trochę inaczej. Podobno Taker ma odejść po tej WM. Wiadomo Houston , Texas czyli rodzinny dom Takera i walka o WWE title czyli najważniejszy pas w World Wrestling Entertainment. Walka HHH vs Taker to dla Vince'a góra złota. I właśnie moim skromnym zdaniem tak będzie wyglądała reszta roku feudujacy HHH z Takerem.

Jakbym odszedł od tematu to sorry , ale dyskusja to dyskusja.

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Nie wiem jak resztę, ale mnie ostatnimi czasu Triple H zaczął mocno irytować i nie chodzi tu o to, co ten koleś wyrabia na Smacku, ale to jakim lizodupcem jest, jakiś czas temu oglądnąłem sobie sędziwą już WCW StarrCade 1994 - kogo tam widzę ? Jean Paula Levesque, midcardera który niewiele odstawał od reszty. Obecnie ten sam koleś wyrywa wszystko co popadnie i coś mi się wydaję, że IOOT dobrze wspomniał o "neverending story", powtórzyć się może to, co pamiętam jeszcze śledząc ten fed - via te jego niekończące runy na galach RAW w 03/04 z World Heavyweight title, ale do tematu, gdzie w sumie za bardzo niema o czym dyskutować - Tripel pyknie Kalasa na SS, bądź też very nieprawdopodobne będzie dq czy cokolwiek i będą się męczyć przez parę następnych ppv, żeby wyciągnąć z tych dwóch nazwisk jak najwięcej kasiory, program z Ceną był realizowany rok temu z tego co pamiętam i chyba nie trwał krótko, więc tutaj może być podobnie.

sądzicie że Triple jest zdolny jak Taker , podłożyć się na pierwszym PPV i być niszczonym pare gal wcześniej ?

A jest sens ? Undertaker dał się odliczyć, bo chodziło o promocję bambusa, obecnie jak napisałeś chodzi o promocję Di Gejma, który chce utrzymać poważną pozycję w brandzie dla dzieci.. :8

Icon , pamiętaj tylko , że walki na Wrestlemani , zazwyczaj są albo unikatowe (via HBK vs. Flair) lub po prostu pierwsze z wielkiego feudu (via Taker vs Edge czy Taker vs Batista) ...nie jest raczej tak , że panowie na WM toczą np. swój trzeci pojedynek. Więc jeżli powiedzmy w październiku , panowie Triple i Callaway zaczną feud , to spróbuj go bez walki ciągnąć do kwietnia , biorąc pod uwagę fakt , że Taker ma zablokowany mic , wiec moze sie co najwyżej pokazać w ringu i krzyknąć rest in PiS. Immpossible. Taki feud winien zaczać się w okolicy lutego - okolice Royal Rumble może. Opierając sie np. na tym że Taker już Triple'a na WM pokonał. Chociaż ja wolałbym inaczej to zrobić.

Wymarzony scenariusz to Walka Triple H vs. Undertaker w okoicach Armageddonu. Wiadomo , ostatnie PPV czyli całkowita droga otwarta do nowych feuduów , koniec starego roku - poczatek nowego. Grabarz ppokonując HHH , na Aramgeddon , trzyma pas WWE Title , aż do WM 25 w Houston , gdzie mamy Kane vs. Taker III. Kane wygrywa Rumble i przerywa Streak .....kasa jaką tu mozna zbić zjada Triple'ha na śniadnko.

Wróćmy jednak do dyskusji :D

• Styl:  Jasny

Ja to widzę zupełnie inaczej...

Oczywiście Khali jest w tym ME głównie z jednego powodu - Money for India... To zdecydowanie jest sprawa priorytetowa, w Indiach Khali jest jak Adam Małysz i Kubica w jednym, wiadomym jest że dzięki walce Khaliego w ME sprzedaż Summerslam będzie lepsza niż bez Niego i tą decyzję Vince może nie pochwalam, bo zdecydowanie bardziej widziałbym tam Kena czy Montela, ale akceptuje bo fed przynajmniej czerpie z tego jakieś korzyści...

Druga sprawa to ego Trajpla... Mówisz że po spadku do drugiej ligi Hunter musi się jakoś podbudować - prawda. Tylko czy pokonanie człowieka który jobbował Hornsowi uczyni z Paula supermana? Wątpię, gdyby ta walka odbyła się rok temu to w pełni bym to poparł. Rok temu Cena pokonując Khalasa został nadczłowiekiem... Dziś pokonanie Go nie jest już tak wielką sprawą...

Więc jak Hunter ma się podbudować? Podbiciem licznika! O tak - na SS Trajpel po hiper-mega przekręcie traci pas WWE... Przez next kilka tygodni przechodzi przemianę w największego skurwysyna federacji, obwiniając wszystkich o swoją porażkę... Tak... Triple H ponownie super heelem :roll: W tak zwanym międzyczasie Khalas traci pas na rzecz Takera... No właśnie, i tu zaczyna się bajka - HHH vs. Taker... Pieniądze płyną do Vinca coraz mocniejszym strumieniem... W końcu Trajpel pokonuje Takera i po raz enty zostaje czempem... Czy jest lepszy sposób na podbudowanie ego niż kolejny tytuł czempa i pokonanie Takera? Chyba nie :)

• Reputacja:   0

O tak - na SS Trajpel po hiper-mega przekręcie traci pas WWE... Przez next kilka tygodni przechodzi przemianę w największego skurwysyna federacji, obwiniając wszystkich o swoją porażkę... Tak... Triple H ponownie super heelem :roll:

Ja zgodzę sie z Donem myślę,że HHH straci pas,po to by na chwilkę zniknąć(jak wiemy urodziła mu sie córka)a po tym powrocie jest taki skurwysynem że aż głowa mała,

Jeśli ten ruch by sie sprawdził to sądzę że był by to jeden z najlepszych Vinca od dłuższego czasu.

Wracają do ,,Wielkiego Ego'' Tripl'a to też sie z tym zgadzam,lecz popatrzcie z drugiej strony,mogę sie założyć że jeśli inny wrestler miał by taką sytuację jak HHH też by z tego korzystał,

Kieruje sie zasadą

,,Dają to bierz,biją uciekaj''

pezetvi7.png

baryla, gdyby każdy wrestler kierował się zasadą "dają to bierz" , to rok temu na Unforgiven Undertaker mógłby być champion'em , dalej , Royal Rumble 2008 także wygrałby Taker..dalej...MVP nie oddałby pasa Hardy'emu. Każdy wrestler , który znaczy więcej niż nic w federacji , ma coś do powiedzenia. To jest przecież aktorstwo - taki np. Mel Gibson , też ma swoje kaprysy i tak np. powie , że jesli nie dadzą mu na plan 20 ręczników w tym każdy innego koloru - on nie zagra tak jak trzeba. Taki np. Shelton Benjamin skoro nosi aktualnie pas - liczy sie w fedzie , i jesli coś powie , albo to zostanie uznane , albo wyleci na łeb. ....hmm...no może akurat z Benjaminem nie trafiłem najlepiej , ale taki Big Show - na łeb nie poleci bo liczy sie na backu - podobnie Kane. Wątpie czy gydby kierowął sie zasadą baryly , oddałby pas ECW komuś takiemu jak Mark Henry , czy też Big Show nie wziąłby sobie pasa od razu po podłożeniu się na WM.

Prawda jest taka że Triple przesadza z wykorzystywaniem pozycji rodzinnej. I jest to przesada jawna - każdy kto to krytykuje ma racje.

Jest też inna wazna kwestia - Triple H ma bardzo wysoko rozwinięty Selling i Prowadzenie walki. Tylko bardzo dobry wrestler sklei z Daliph'em średniaka. Czy Triple H , udowodni , że mimo koneksji i ego jest faktycznie jednym z najlepszych zawodników pro wrs. na świecie pokazując że nawet z Khalim coś wykręci , czy raczej ukaże się nam Dno i Bagno z którego nawet Hunter nie zdoła wyjść ...

Jak uważacie ? Pytanie szczególnie do fanów HHH...

Czy Hunter zdoła w tej walce poprowadzić KHalas'a niczym Flair'a na jednym z RAW'ów lub niczym Taker na SD ! w pojedynku LMS aby sklecić całkiem znośną walkę .. ?

Hmm Triple przesadza zdecydowanie !! Ludzie bez przesady ale na ch***j ma walczyć z takim Khalim co to nie ma dobrych wrestlerow którzy nie są wypromowani ?? Są !! Kennedy , Umaga hmm według mnie chyba jedni z najbardziej nie docenianych wrestlerów w WWE ... Ładnie to Ioot wytłumaczyłeś więc nie będę dalej drążył tematu kaprysów wrestlerów jak to wcześniej napisałem Hunter przegina ... Co do walki to będzie to taki gniot że dawno nie widzieliśmy takiego hmm nie no może przesadziłem ale jeden z większych ostatnich lat żeby Triple się dwoił i troił to i tak nie da rady HBK nie dałby rady Bret Hart za najlepszych lat nie dałby rady Taker nie dał rady zrobić z tego chociażby poprawnej walki ... Nikt nie da rady Khali jest po prostu za słaby równie dobrze ja mogę tam iść ... Wiem że gówno bym zrobił ale pewnie więcej od Khaliego bo może bym zrobił leg dropa :D jakiegoś skoka z górnej liny który by wyglądał tak źle jak bulldog Ceny aha jeszcze by mi się udał bulldog takiego jak Cena robi :D:D:D:D no i to byłoby tyle z mojego repertuaru ...

Jak każdy płacze, że Triple H macza sobie paluchy w scenariuszu.

Każdy się mógł dorwać do Steph, a to, że zrobił to on świadczy tylko o jego inteligencji.

Wymienił Chyne - która nie oszukujmy się jakąś super laską nie była, a władzy napewno nie miała na Steph, która ma i władzę i zdecydowanie lepszy wygląd od Chyny.

Co do podejmowanych przez niego decyzji to naprawdę tutaj muszę się zgodzić jest to fatalne.

Triple H vs. Great Khali - żeby co udowodnić?, że jest się zajebistym? też coś...

Po zwycięstwie Kaliego w tym Battle Royalu wpada Triple, a Kali przed nim ucieka.... w dodatku Triple nawet na palcach nie zrównał by się z nim głową.

Pedigree na wielkich już się widziało - typu Big Show itp. Więc napewno jego finisherek zostanie użyty.

Robi źle bo wg. mnie powinien być heelem, trzymać z McMahonami - olać publike, po co ona komu? Co to za radocha jak małolaty krzyczą Triple H, Triple H..... powinno się robić to w czym jest się najlepszym, a on zdecydowanie na miłego gościa nie wygląda. Ostatnio rzuca żartami, ale to i tak nie to samo.

Młotek to już w ogóle nosi jako rekwizyt, a użyć go porządnie to ostatnio chyba na Umadze w 2007 na RAW.

Kali po porażkach ostatnich (Big Show) i nieobecności.... jest nikim nie oszukujmy się teraz na szybko "pchają" go do przodu rozwalił Hardyego, wygrał Battle Royal... no i Yang też padł jego ofiarą (ten ostatni to naprawdę wielki sukces trzeba przyznać ehhh).

Patrząc z punktu kasy wszystko się klei jeśli Kalas bambus jest takim bożkiem w Indiach to ja się nie dziwie, że pchają go do ME gali. Nie zmienia to faktu, że pasa nie wygra, a kasa i tak będzie.

Triple - to, że mieszasz w tym biznesie sobie jak chcesz - ok, ale mieszaj z głową, a nie rób z siebie debila bo to akurat przekracza ludzkie pojęcie, a szkoda bo kiedyś byłeś naprawdę zajebisty!

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Jak wiadomo Triple H i The Undertaker są największymi gwiazdami WWE. (nie licząc zdumiewającego Johna Ceny kochanego przez wszystkich... do lat 12). Dlatego HHH pewnie nie mógł znieść spadku do drugoligowego SmackDown! Chce teraz sobie to odbić budując swoją postać na bezwzględnie wygrywającego z wszystkimi.

Umiejętności Trejplowi odmówić nie można... Jest to wrestler o potężnych mięśniach co powoduje u niego dość dużą masę (255 funtów). Potrafi zrobić dobre walki z gorszymi wrestlerami. :thinking: także ring skillsów mu odmówić nie można. Jednak trejplowi chyba się wydaje, że jego umiejętności są nieograniczone i nieocenione, więc korzysta pełną gębą

HHH jest nieprzeciętnie sprytny. Potrafi korzystać z tego, co daje mu los. Korzysta z tego, że należy już do rodzinki McMahonów. Teraz ma spore możliwości w bookingu więc korzysta, póki zdrowie jeszcze te :8 bo jak już będzie stary i brzydki =)) to już chyba nikt nie będzie chciał z nim współpracować na tak wysokim poziomie jak teraz.

Ostatni akapit nie zmienia faktu, iż zachowania HHH jest conajmnie wkur******* lub inaczej: irytujące :D

PS: chyba troszke zeszłem z tematu, ale to mój pierwszy poważny post :D

Whitedruid, do twojej 2 bym dodał HBK'a w sumie chłopak jest nie doceniany obecnie ... Powinien walczyć o pasy a walczy o nic nie no może feud z Y2J jest ciekawy i w ogóle ale jest o pietruszkę ,gdzie oni powinnie walczyć o WHC ale dobra ... Nie no jeszcze CM Punk nie jest takim złym champem ale jak sobie pomyślę o tym że nie długo ten pas może odzyskać Cena to sobie myślę czy już nie zacząć oglądać nałogowo Indysów ?? Bo mnie ch***j trzaśnie jeśli z tym gimnickiem sina zdobędzie pas chyba że teraz sobie ostro po jobbuje tak może do 45 roku życia ?? :8 i dalej koniec kariery- wyliczony przez Codego Rhodes'a po morderczym bullgodu :D . Jeszcze jedno k***a jego mać dlaczego obok ring name - The Undertaker , Triple H jest wymieniany pierdolony sina ?? Do tematu bo mnie zara ch***j trzaśnie jak będę dalej pisał o sinie ... Hmm głupota ze strony WWE i Triple H, push Khaliego powinien być przygotowywany przez min 2-3 miechy, a nie jobbował Finlayowi, wszystkim praktycznie a tu nagle walka o pas ... Hmm bez sensu, teraz go push***ją ale na jakiego ch***ja pushować wrestlera ,który nigdy nie zdobędzie już pasa WHC /WWE (mam nadzieję że tak będzie) ,dobra może pompuję kasę do WWE i to szerokim strumieniem ale czy to w Indiach nie ma lepszych wrestlerów od niego ,może jakiś porządny brawler który posiada jakiekolwiek umiejętności techniczne i umie się ruszać po ringu czyli odwrotność Khaliego . W sumie ciekawi mnie ta walka pod jednym względem- jak zostanie rozegrana bo wiem że walka to będzie kompletny gniot ...

Tak, HBK jest niedoceniany, jeśli chodzi o umiejętności i push, ale myślę że ta 2 jest najbardziej rozpoznawalna obecnie no i pewnie największa kaskę zbierają. Chyba... ale nie o tym dyskusja:) To tak w kwestii sprostowania kebab, :D

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   8

Ja zgodzę sie z Donem myślę,że HHH straci pas,po to by na chwilkę zniknąć(jak wiemy urodziła mu sie córka)a po tym powrocie jest taki skurwysynem że aż głowa mała,Jeśli ten ruch by sie sprawdził to sądzę że był by to jeden z najlepszych Vinca od dłuższego czasu.

Proszę cię - nie rozśmieszaj mnie. Najlepszy pomysł Vince'a to dawanie World Title Khalasowi. :x Przecież ten człowiek nic nie potrafi. Przełknąłbym Intercontinentala, ECW title, czy inny wynalazek, ale nie najważniejszy pas federacji. To byłoby mega debilne posunięcie.

Prawda jest niestety taka, że Trypel Ejcz dostaje drewniaka do rozpykania w góra 10 min. Odpowiadając na pytanie Dzika - Nie, nie jest w stanie. Khalas nie potrafi nic. Zachwyci nas mega headbuttem, na pewno na twarz Huntera wyląduje kapeć i jakiś czołk bomb, albo inne ściskanie czaszki. Walka skończy się fantastycznym pedigree na plecy. ot, i cała walka.

Po co to wszystko? Po co robić takiego gniota? Sprawa jest prosta. Trzeba podbudować pozycję Trajpela przed mega feudem z Undertakerem. Szkoda tylko, że to podbudowywanie ma miejsce na trzecim najważniejszym PPV roku. :t_down:

Aha, to pisanie, jaki to Trajpel jest "gupi", że się żondzi :lol , też jest imo bez sensu. Nie chcę wam przypominać, kto jobnoł na najważniejszej gali roku, czy RR.

Joł

Sejbla, jakby nie patrzeć Triple H , pomijając jego wtykanie nochala wszędzie , jest jednym z najlepszych wrestlerów na świecie - i nie ma tu znaczenia że nie wykonuje stiffowych chopsów i nie ciśnie 630 w powietrzu (pozdro znawcy) . Tego jak sprzedaje akcje i to jak umie poprowadzić walke - nie można mu odmówić. Ja cały czas mam w pamięci okres Flair'a , gdzie praktycznie na kązdym RAW Naitch toczył jakąś walkę i wypadały one katastroficznie , ludzie podkladali się po Figure-4 (co było tak wiarygodne jak Rey Jako Mistrz) , walki były nudne jak Flaki z olejem , nie kleiły się , (na pierwszy ogień te z Carlito chociażby) , i na którymś z RAW'ów Triple H vs. Naitch okazało sie całkiem zjadliwym średniakiem , mimo że Flair nie dysponował na ten czas jakimś arsenałem. Nie mówie tu już o walce z HBK na WM , bo tam otoczki dodawała stypulacja i cały klimat walki - tu mialiśmy zwykłe RAW. Więc mimo wszystko warto mieć to na uwadze. Poza tym wiele najlepszych pojedynków w skali WWE było z udziałem Nochala.

Teraz oprócz wiadomych aspektów kasy , i promowania samego siebie ... można też sprawdzić , czy Triple H , jest faktycznie tej samej klasy zawodnikiem co HBK czy Taker , co udowodnić moze prowadząc drewnianego Dalipha w tym matchu. No w koncu dola HHH jest największa w WWE wiec , skoro bierze tyle kasy , niech pokaże na co go stać.

Przecież ten człowiek nic nie potrafi.

Co prawda to prawda,ale pomyśl co nasz ukochany Vince kocha najbardziej.............wiem że było to już poruszane tysiąc razy ale taka jest prawda.

Ja podtrzymuje swoją poprzednią wypowiedz,czyli strata pasa,powrót jako Heel i tyle.

Co do HBK to on chyba nigdy aż tak nie pchał sie do noszenia jakiś pasów,a przez to nikt mu nie powie że sie ,,sprzedał'',jeśli ktoś ogląda WWE troszę dłużej to umie docenić to co HBK robi dla tej federacji.

pezetvi7.png