Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Które forum o tematyce wrestlingu jest wg Ciebie najlepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Pytanie jak w temacie.

Swój głos w ankiecie poprzyj postem uzasadniającym.

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• Polski Solider

1

• RJ Jakubowski

1

• Eddy1674325917

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jestem tu już dość długo,i powiem że pozostałe fora nie mają to BGZ porównania..

Mili użytkownicy

Dobre Newsy

Wyniki

Ciekawe dyskusje

Czego chcieć więcej ??

pezetvi7.png

Do tego forum, się po prostu przyzwyczaiłem, wszystko jest dla mnie przejrzyste, wiem gdzie co jest i jest moim pierwszym forum oraz atmosfera jest, niczego sobie. Z innych for, to tylko wejdę czasami na attitude, ale tylko z powodu gier na PSX i newsów, nie wiem jaka jest tam atmosfera, bo nie gadam tam z ludźmi i się nie udzielam.

Na WF, nigdy nie wchodziłem i nie mam zamiaru, nie to że zwracam się, na uwagi innych tylko, nie jest mi to, potrzebne. :t_up:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Mały problem mam.

Nie powtarzalny klimat WF vs ciekawe dyskusje, tematy i wielu kompetentnych forumowiczów. W sumie na WF praktycznie nic się nie dzieje chociaż SB mają po prostu zajebiste , i jakoś tam czuję się bardziej jak w domu niż tutaj (nie wiem dlaczego) może dlatego że tam siedzę od ponad 8 miesięcy a tutaj 2 miechy tam znalem każdego a tutaj prawie nikogo ... Nie no ale zagłosuje na BGZ . Z powodu dużo lepszych adminów . To jest przeważające .

Dlaczego miałem taki problem ??

Hmm co jak co ale na wf się wychowałem pod względem wrestlingu ,tam ukształtowałem wiele swoich poglądów.Tylko jednej rzeczy żałuję że np po 2-3 miechach na wf nie trafiłem na BGZ :D . Niestety przez prawie pół roku stałem w miejscu i robiłem pod siebie nie rozwijałem się a tu cały czas uczę się czegoś ciekawego poznaję nowe federacje hmm :shock:o.O 2 powód dlaczego wybrałem BGZ :D

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wahałem się pomiędzy BGZ a Attitude... Stawiam jednak na BGZ. RM jest bardziej rozwinięte ogólnie, dużo lepiej funkcjonuje hp, czy działy z grami, ale "Nasze" forum jest wg. mnie lepsze jeśli chodzi o sam wrestling... Co by nie powiedzieć pomimo mniejszej ilości dyskusji są one lepsze pod względem jakościowym :)

Tak więc głos na BillGoldbergZone :D We Are Wrestling :roll:

• Reputacja:   1

Może wygladac nieco dziwnie porównanie osoby, która właściwie cały swój staż na pozostałych forach może ograniczyć tylko do kilku 'thxów', no ale wybiore BGZ. Forum Attitude odwiedzam rzadko, a WF prawie wogle... Na bierzaco jestem tylko z ich portalami.

Kiedyś jednak (tak tuż przed zaczeciem sie udzielac juz 'na powaznie', a nie tylko 'dziękować') przez kilka tygodni obserwowałem polskie foras n/t wrs i w moim rankingu wygrało BGZ- dlatego tu jestem, jestem zadowolony i wynosic sie nie zamierzam.

Oczywiście BGZ! Jest najlepsze forum o tematyce wrestlingowej w całej Polsce i jedno z najlepszych na świecie! Naprawdę, fantastyczne forum, inne nawet nie dorastają do pięt BGZ... Wszystko jest tu bardzo przejrzyste, nie to co na innych forach, gdzie po prostu jest bałagan i tematy są dziwnie zakładane... Poza tym znajduje się tu fantastyczny dział Wyniki, w których również można spotkać raporty, dyskusje są prowadzone na wysokim poziomie, a użytkownicy są bardzo mili, wiele osób zapoznało się ze sobą i teraz są dobrymi kumplami..., także BGZ rulez!!! :t_up:

undertaker14yp9.jpg

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Dziwi mnie trochę ta ankieta. Pewnie nikogo nie zdziwię, jeżeli postawię na BGZ. Zaczynałem przygodę z Polskimi forami od WF, gdzie pisałem swoje pierwsze posty i bardzo je wówczas lubiałem - niestety sentyment odszedł kilka miesięcy temu, gdy to z niewiadomych mi powodów konto wraz z wszystkimi postami zostało usunięte. Dalej nadszedł czas na Attitude - gdzie interesowałem się głównie downloadem, podobnie zresztą na WF i później UW - powód prosty, na nic innego nie pozwalał mi czas i pieniądze, ponieważ nie miałem internetu w domu i płaciłem dużo kasy za net ~3.5 zł za godzinę, więc przychodziłem do kawiarenki tak 3 razy w tygodniu - naprawdę denerwujące jest uzależnienie się od neta, nie mając go w domu.. - i ściągałem walki czy też gale i zgrywałem na płyty - nagrywanie kolejne 3 zł.. tak było dosyć długo, bo od czerwca 2006 do lutego 2007. Na BGZ jestem od grudnia 06, i mimo tego, że korzystałem również z downloadu więcej czasu poświęcałem już dyskusjom i tak jakoś się tutaj oswoiłem, od momentu instalacji netu w domu miałem już więcej swobody w korzystaniu z for. Nasze forum urzekło mnie na tyle, że postanowiłem tutaj zostać, poznałem wiele miłych ludzi, była i jest świetna atmosfera.. mimo iż Attitude na tym "rynku" jest znacznie dłużej i postrzegać można tamten serwis jako bardziej rozwinięty nic nie przekona mnie do zamiany tego forum na inne. Żaden inny serwis nie dał mi tyle przyjemności, i na żadnym nie spędziłem tyle miłych chwil co tutaj, kocham to forum i nie zamienię go na nic innego ;) BGZ Rules!

Nie wiem po co ta ankieta jak wszyscy użytkownicy powiedzą że najlepszym forum jest BGZ. Ciekawe dyskusje, jeszcze lepsze tematy w hp =)). Przyzwyczaiłem się do tego forum i żadne inne nie jest dla mnie nawet w połowie tak dobre jak to.

Trochę by to była dziwne gdyby któryś z userów aktywnych na forum BGZ napisał, że lepsze jest inne forum. Skoro już pisze na tym oczywistym jest, że traktuje BGZ jako forum najlepsze. Bill Goldberg Zone był pierwszym profesjonalnym forum jakie znalazłem w polskim internecie, miałem tu wszystko czego wtedy potrzebowałem, czyli linki do PPV i opisy róznych innych gal + zoomy gwiazd. Żyłem sobie tak ze 2 -3 miesiace jak pasożyt, aż w końcu zdecydowałem się udzielać. Opłacało się :t_up: O innych forach jak WF czy Attiude dowiedziałem się czytając posty na BGZ i postanowiłem sprawdzić, ale żadno nie przykuło mojej uwagi. Nigdzie nie ma tego klimatu co na BGZ ;)

Jak reszta userów powiem, że najlepszym forum jest nasz ukochany BGZ. ;) Tak samo jak Eddy o WF czy Attitude dowiedziałem się dopiero stąd. :P

mickfoleyzi2.jpg

Rzeczywiście temat powinien bardziej brzmieć dlaczego lubisz BGZ :D . No oczywiście na moje BGZ głosuje . Tak jak już w jakimś temacie pisałem Attitude jest bardzo dobrym forum w grach wrestlingowych dużo tam różnych rzeczy ciekawostek na temat WE WM WWF Smackdown 2 itd . Ale tam poziom dyskusji wrestlingowych jest mizerny . A u nas na BGZ jest odwrotnie . Nasze dyskusje wrestlingowe przewyższają wszystkie fora w Polsce ale w grach jesteśmy ciency ( może dlatego że u nas na forum dużo osób ma konsole :D ) . W ogóle przyjazna atmosfera wszyscy wszystkich znają i nie ma takich beznadziejnych zasad jak np (nie można pisać w bardzo starym temacie ) niby dlaczego to co mam zakładać nowy ? Zaraz wyskoczą że double temat i skasują i to ch*jnia na kółkach ta zasada i tyle w ogóle proszę cię norbas żebyś to zniósł jak u nas coś takiego jest bo to bez sensu . Jak nie ma takiej zasady to spoko bo nie pamiętam regulaminu xD . Sory trochę zbiegłem z tematu ale powtórzę jeszcze raz BGZ IS MY HERO czy jakoś tak :D

f6dfb83c87.png
  • 1 miesiąc temu...

Z całej trójki zapoznałem się z WF i BGZ. Pewnie większość z Was wie, co sądzę teraz o Forum WF. Widać tam od razu brak profesjonalizmu i administracji. Admini tego forum bardzo rzadko pojawiają się online, przez co przeprowadzenie jakiś rewolucyjnych zmian jest niemożliwe. I tak WF leży w tym, za przeproszeniem, gównie. Nie odbywają się tam żadne ciekawe dyskusje jak na Bill Goldberg Zone. Puściutki mamy dział rozmów o TNA, brak też ciekawych dyskusji o WWE. Najczęściej odwiedzany przez użytkowników dział? Coś jak Rookie Zone tutaj, tylko że bardziej rozwinięty. Tematy w stylu: "Ulubiony wrestler" czy "Którego wrestlera nienawidzicie?" mają po kilka, a nawet kilkanaście stron. Próbowałem rozkręcić trochę tam rozmowy, ale nic z tego nie wyszło, bo poza góra 5 użytkownikami nie ma nikogo do racjonalnej i ciekawej dyskusji na temat wrestlingu.

BGZ, mogę powiedzieć, jest kompletnym przeciwieństwem WF. Wszystko jest profesjonalnie zaplanowane, administratorzy często pojawiają się na stronie, a w pracy nad polepszeniem BGZ pomaga mu grupa kilku moderatorów. Dyskusje są tu na poziomie, mamy dział download bez postów typu 'thx', jest Rookie Zone dla niedoświadczonych userów. Znajdzie się też Hyde Park i Girls Corner :lol Tak więc wszystko jest pięknie i ładnie (bez wazelinki :P ), i oby tak dalej! :thumb:

Ja również mówię że najlepszym forum jest BGZ , nawet nie wiedziałem że jest jakieś inne forum o tematyce "wrestling.Nie ma to jak siąśc na kanapie , wziąśc laptopa i pisac na BGZ.Mam nadzieję że BGZ będzie do końca BGZ a nie kolejnym Attitude , i ja w tym pomogę :D .BGZ!BGZ!BGZ! :t_up: .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Także uważam, że BGZ jest najlepszym forum o tematyce wrestlingu. Powód? Panuje tutaj największy porządek. WF to jeden wielki śmietnik...przez tych wszystkich spammerów, a tutaj jedzie się ze spammerami i ludźmi, którzy piszą nie na temat. Po drugie na BGZ panuje rodzinna atmosferka. :thumb:

rmsig3.png

2483_1.png