Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PIWG - Filmiki

KAm21501674325916

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dotychczas filmiki PIWG ukazywały się na innym forum z różną częstotliwością. Wy macie taki luksus, że możecie obejrzeć wszystkie filmiki na raz ;) Nagrania wypuszczamy od końca sierpnia 2007, czyli minął już prawie rok od pierwszego nagrania, więc możecie łatwo zauważyć jak poprawialiśmy nasze umiejętności przy każdym kolejnym nagraniu.

A więc jedziemy chronologicznie:

PIWG 1

Pierwszy trening jaki odbyliśmy, rezultaty przerosły moje oczekiwania i strasznie jarałem się pierwszymi komentami :P Chociaż jak patrzę z perspektywy czasu to za parę akcji jest mi wstyd :D

http://pl.youtube.com/watch?v=K5NXUJrZBPQ

PIWG 2

Nowe twarze ;) Tym razem postawiliśmy na trochę bardziej niebezpiecznie akcji, co widać po pierwszym rzucie :P No i nowy cios: Powerbomb Driver, czyli One Shoulder Kneeling Powerbomb Driver ;) Dziś już go nie robimy, bo potrafimy zrobić porządne Powerbomby oraz ten ruch był po prostu zbyt niebezpieczny ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=vrsnSpUfir8

PIWG 3

Kolejny nowa twarz. Sporo w tym filmiku materiałów z PIWG 2, ponieważ dobrze się całość pod muzykę komponuje ;) Parę teamowych akcji ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=hgDtundX7zw

PIWG 4

Prawie półroczna przerwa w nagraniach spowodowana brakiem miejsca do trenowania z powodu pogody. Na szczęście udało sie wynająć halę ;D Co z tego wynikłow? Canadian Destroyer, Chokeslamy ze skrzyni, Head Scissors itp Ogólnie technika poszła znaaaaaaaacznie w górę.

http://pl.youtube.com/watch?v=kuMXOEUHLiA

PIWG 5

Dużo osób chciało abyśmy wreszcie nagrali walkę, wiec spełniliśmy ich życzenie ;D I chyba nikt nie zawiódł się ;) Zobaczcie sami:

http://pl.youtube.com/watch?v=WRwrO7Egg5E&feature=related

PIWG eXtra - unofficial match

Filmik nagrywany telefonem (stąd jakość) tylko dla nas i nie miał dostać się do sieci. Chcieliśmy tylko sprawdzić co robimy źle, a co dobrze, stąd najmocniejsze rzuty są wykonywane na grube materace. Walka okazała się jednak na tyle dobra, że postanowiłem rzucić ją do sieci ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=-TEiCm8Rutw

PIWG 6

Wadą poprzednich walk była ich długość. Ta walka to zmienia, bo trwa 7:17 :D Chociaż dalej za często zapominamy o submissionach i reversalach ;) Ale moje head scissors z 6:20 jest przez wiele osób uważane za najefektowniejszą akcję jaką kiedykolwiek wykonaliśmy. Ogólnie w tę walkę włożyliśmy sporo serca ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=6avTmZArL74

GALA PIWG Without Fear & Wam Up trailer

Po ukazaniu się pierwszych walk, ludzie zaczęli się dopytywać kiedy zaprezentujemy naszą galę. Po paru treningach wreszcie byliśmy gotowi na to przedsięwzięcie. Także na gali wziął udział gość specjalny z Krakowa, heh, że aż tyle kilometrów chciało mu się zrobić :P Galę poprzedził krótki filmik na podgrzanie atmosfery po długiej przerwie w wydawaniu filmików. Niestety na gali nie mogło się pojawić dwóch doświadczonych zawodników i żeby zrobić wypełnić tę luke zaangażowaliśmy początkujących. Notabene osoby, które pierwszy raz brały udział w walce stanowiły większość walczących. Trochę się o to bałem, ale poza jedną walką to ogólnie źle nie wyszło ;)

Warm Up trailer

http://pl.youtube.com/watch?v=_P2Ar-uEr2w

PIWG Without Fear

Part 1

http://pl.youtube.com/watch?v=XCTfCUUcJfk

Part 2

http://pl.youtube.com/watch?v=e7dDP6S9ur4

Dop. IIL - filmy wstawiaj w tag .

Edytowane przez Gość

userbar.png

Pomerania Indy Wrestling Group

Chętni do trenowania z nami pisać na PW.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KAm21501674325916

3

• Topsiuu

1

• Mast

1

• Hardas

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ogólnie gala nie jest zła ale jest kilka rażących szczegółów . Jeżeli macie jakiś budżet proponowałbym zrobić ring w następujący sposób :

- Wziąść jakieś dwa lub 3 duże materace takie jak były na filmiku i połączyć ze sobą .

- Najlepiej by było powrócić do ogródka i zamocować jakieś 4 deski do których można by było przymocować jakieś 2 lub 3 liny i otoczyć cały ring

- Taki trochę rażący sczegół trzymanie na początku walki . Zauważyłem że wrestlerzy trzymają sie za ręce a to jest błąd ! Ponieważ wrestlerzy trzymają sie za karki a jedną ręką za ramie

I to chyba na tyle ale ogólnie gala spoko myślę że pomyślicie o moich radach i będzie coraz lepiej :t_up:

f6dfb83c87.png

W ogrodzie odpada, bo nie ma dobrych materacy, domowe są za miękkie. No i pogoda sie psuje czasami. Na hali wygląda tez otoczenie lepiej, mniej backyardowo ;) A co do ringu, to możliwe, że za parę lub wiele miechów uda mi sie załatwić prawdziwy ring do indy (tzn, najtańszy :P) A sposób jest za razem prosty, ale i trudny, czyli dofinansowanie. Znam parę osób, które same załatwiały sobie dofinansowanie i to całkiem spore i bardzo chcą mi pomóc, więc życzcie mi szczęścia ;) A co do tego trzymania się to dzięki za radę, zawsze to tak samo z siebie wychodziło i nawet nie zwracałem na to uwagi, thx ;)

userbar.png

Gratulacje,muszę przyznać,że prezentujecie najlepszy wrestling w Polsce jaki widziałem :) Robicie bardziej efektowne movesy niż inne backyardowe "federacje" w Polsce i w sumie mam tylko jedno-przydałoby się wprowadzic już na tym poziomie kawałek chairshota,czy jakiegoś bardziej stiffowego ciosu,postawić na realizm.Bo widzę,że już się organizujecie i planujecie działać na poważnie,a czegoś takiego mi brakuje w tym polskim backyardzie (vide np. chairshoty z gali PUW,wszystko robione tak,by przypadkiem sobie plecków nie stłuc).Oczywiście wszystko w miarę możliwości i rozsądku,bez profesjonalnego treningu to bezpieczeństwo na pierwszym miejscu,ale myślę,że dobry efekt warty by był takiego poświęcenia-od tego sie nie ginie,co najwyżej trochę plecy pobolą. :) No to tyle ode mnie i czekam na jakieś nowe filmy.

e916f7e946.png

Hehe, sam o tym myślałem, ale na hali nie mamy krzeseł, a gdyby sprzątaczka przypadkiem zobaczyła, że się krzesłami nawalamy to bye bye hala :P Bo dyro od którego wypożyczamy galę nie wie co na niej robimy :P

A co do nowego nagrania to można się go spodziewać jutro.

Prawdopodobna karta to:

Crazy Lunatic vs Scorpion

Du-Ray vs The Seraphim

userbar.png

• 2 miesiące temu...

Jesteście naprawdę dobrzy. Na każdym forum i stronach związanych z wrestlingiem ludzie was chwalą i mają rację. Normalnie czuję się jak w WWE ale w mniejszym wymiarze :D.Macie możliwości i je idealnie wykorzystujecie życzę wam powodzenia w dalszej historii. Pozdrawiam :)