Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Specjalnie dla BGZ!Wywiad z Jack'iem Evans'em.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kto to Jack Evans chyba większość osób wie,a tym,którzy nie wiedzą polecam ściągnąć którąkolwiek z nowszych gal AAA,lub po prostu obejrzeć np. ten filmik- http://youtube.com/watch?v=GElZeSYhbqo ,na którym zestawione są najładniejsze akcje AJ Styles'a i właśnie Jack'a Evansa.Genialny film.A co do wywiadu...Sporo już wrzucałem wywiadów tłumaczonych przeze mnie z zagranicznych portali,ale nigdy nie było tu takiego,który przeprowadziłem sam.No to właśnie nadszedł na to czas i za pomocą genialnego dziecka Internetu,jakim jest MySpace,zadałem Evans'owi kilka pytań,na które on mi odpowiedział.Życzę miłej lektury tego krótkiego wywiadu. :)

Co myślisz o mainstreamowych federacjach,takich jak WWE,czy TNA?

Mam mieszane uczucia co do tych fedów.Ich sukces mówi sam za siebie,więc raczej nie będę ich osądzał,zwłaszcza,że mam wielu dobrych przyjaciół,których bardzo szanuję,i którzy odwalają świetną robotę dla tych federacji.WWE ma mnóstwo czasu,pieniędzy i środków inwestowanych w ich wrestlerów,więc taki szalony flyer jak ja tam nie pasuje.Musiałbym tam mocno przystopować,a cóż-to już nie byłby Jack Evans.A z TNA to inna historia,tam mógłbym robić swoje,ale z tego co wiem,to nie są mną zainteresowani.Oglądam i WWE i TNA od zawsze i zawsze będę je oglądał.Byłem fanem wrestlingu spory kawałek czasu zanim zacząłem być wrestlerem.Wciąż uważam się za fana wrestlingu,któremu od czasu do czasu zdarzy się powalczyć.

Czy widzisz siebie w X Division?

Jasne,powinienem być tam champ'em.Mógłbym zrobić więcej dla X Division niż ktokolwiek,kto kiedykolwiek był jej częścią-to wystarczy za odpowiedź.

Z kim stoczyłeś wg Ciebie najlepszą walkę?

Muszę powiedzieć,że na pewno coś z Dragon Gate...Nie wiem czy mam jakiegoś faworyta,ale tam właśnie mnóstwo się nauczyłem i miałem wolną rękę,robiłem swoje.

Kto jest Twoim ulubionym wrestlerem?

Blitzkrieg,Curt Hennig (aka Mr. Perfect),Hayabusa,tak żeby była trójka.

A z kim chciałbyś najbardziej stoczyć pojedynek?

Jeśli mógłbym mieć tak walkę jaką chcę?Nad tym musiałbym pomyśleć i po jakimś czasie ci odpowiedzieć.

Twój styl walki jest naprawdę imponujący,więc ciekaw jestem co sądzisz o wrestlerach,którzy walczą typowo siłowo?

Postrzegam show jako dobry film.Musi być więc fabuła,pościg,trochę miłości,akcja,komedia i tak dalej.Każdy styl walki jest według mnie częścią jakiejś większej całości i bardzo szanuję wrestlerów walczących w ten sposób.Moja działka natomiast to właśnie zajęcie się pościgiem i akcją,tą częścią show.

Niektóre Twoje moves'y są niesamowite,niektórzy twierdzą,że nie znasz czegoś takiego jak strach-jak Ty na to patrzysz?

Znam strach.Godzinami przesiaduję w sali gimnastycznej,rozciągam się,ćwiczę na trampolinie,trenuję upadki i tak dalej,by przygotować się do wykonywania tych moves'ów.Wiem,ze jeden źle wykonany,czy wyliczony czasowo cios może skończyć się tragedią.Muszę ci powiedzieć,że w Japonii jeden źle wykonany ruch kosztował mnie złamanie kilku kości mojej twarzy.I to się może powtórzyć w każdym momencie.Nie boję się wykonywania ryzykownych ciosów,albo czuję się gotowy na zrobienie tego,albo tego nie robię.Muszę mieć pełne zaufanie do mojego przeciwnika,jeśli w myśli zadaję sobie choćby najdrobniejsze pytanie czy jest on w stanie przyjąć,czy wykonać ryzykowny cios to to jest naprawdę straszne.Twoje życie jest w takim momencie w czyichś rękach.

A teraz małe pytanie muzyczne-wyczytałem,że słuchasz rapu,a że i ja lubię ten gatunek muzyki to ciekaw jestem czy wolisz ten starszy,z lat 80,90,czy nowszy?

W większości przypadków starszy.Aktualnie słucham bardzo dużo Lupe Fiasco.

e916f7e946.png
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• Mast

2

• Hardas

2

• Zayebatsu

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   998
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jasne,powinienem być tam champ'em.Mógłbym zrobić więcej dla X Division niż ktokolwiek,kto kiedykolwiek był jej częścią

Walki Jacka Evansa to przecież same spoty, w dodatku jak dla mnie niezbyt specjalne - mowa tu o przeróżnych kopniakach po saltach, itp rozumiem high flyning, ale w moim mniemaniu, to co on robi to tylko skakanie po ringu i nic więcej.. i taka osoba zrobiłaby więcej niż ktokolwiek, kto kiedykolwiek był jej częścią ? bzdura! AJ Styles czy Christopher Daniels - te nazwiska wystarczą za odpowiedź.

Fajny wywiad Mast ;) w przyszłości może zanim do kogoś napiszesz zapytaj na forum o pytania do jakiegoś wrestlera ?

• Styl:  Jasny

Brawo za upór :applause:

Wywiadzik spoko, choć mógłby byś troszkę dłuższy. :t_up: Oczywiście pkt. repy się należy. :)

w przyszłości może zanim do kogoś napiszesz zapytaj na forum o pytania do jakiegoś wrestlera ?

Dobry pomysł.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Styl:  Jasny

Świetna robota. Tylko tak na przyszłośc. Jeżeli już wrestler poswięci ci trochę czasu na odpowiedzenia na pytania to przydałoby się zadać jakieś pytanie, które trudno znaleźć w necia. Chodzi mi tu głównie o pytania o Polskę. Czy kogoś zna czy był u nas. Może pytanie czy jakieś polskie miasto mu się podoba. Jak się pojawi takie jedno albo dwa pytania to od razy będzie wyglądało, że Jack odpowiada specjalnie dla nas. Na koniec pozdrowienia od polskich fanów jeszcze by się przydały. Licze na kolejne wywiady. Widać, że wrestlerzy indy znajdują chwilke czasu by odpowiedzieć na pytania swoich fanów.

1575893877482df76acc17a.jpg

Świetna robota Mast brawo . Podzielam zdanie IILA że np AJ styles czy tak jak mowisz Daniels więcej zrobili w X division niż mógłby zrobić Evans lubię tego wrestlera ale nie jest taki dobry jak myśli . Jakby był jak AJ dawno byłby w TNA albo WWE :D . Czekam na więcej wywiadó przeprowadzonych przez ciebie i tak jak Stinger napisał zrób temacik żebyśmy mogli pisać ci pytania które zadasz :t_up:

f6dfb83c87.png

Bardzo dobra robota Mast. Evansa kojarzę raczej z pojedynczych walk i przez to zbytnio go nie znam, ale i tak należy Ci pogratulować świetnej roboty :t_up:

fullmetalwrestlingsheltuc9.jpg

Dopóki nie skorzystałem z internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu kretynów

• Reputacja:   6

Gratki :) Popieram Maxiego, jakieś pytanie związane z Polską powinno być :D

Postrzegam show jako dobry film.Musi być więc fabuła,pościg,trochę miłości,akcja,komedia i tak dalej.

Sam bym tego lepiej nie ujął :D

16476371734edf391100c30.jpg

Ok,tematu specjalnie nie będę zakładał-po prostu w tematach z kolejnymi wywiadami będę od razu pytał,tak jak teraz...Jeśli się uda to następny wywiad byłby z Senshim aka Low Ki,będzie zapewne odrobinę trudniej,ale może coś wyjdzie. :) Jeśli ktoś ma propozycję pytania,lub kilku do niego to niech napisze mi na PW,zależnie od zainteresowania albo wybiorę najlepsze,albo zadam wszystkie.

e916f7e946.png

• Reputacja:   1

Wywiadzik może i krótki, ale za to bardzo ciekawy i co najważniejsze przeprowadzony samodzielnie i to z jednym z moich ulubieńców. Oczywiście graty, Mast :t_up:

Jasne,powinienem być tam champ'em.Mógłbym zrobić więcej dla X Division niż ktokolwiek,kto kiedykolwiek był jej częścią-to wystarczy za odpowiedź.

Osobiście średnio podoba mi się wizja zatrudnienia Jacka przez TNA- obawiałbym się srogiego jobbowania i rzadkich, krótkich występów. W AAA moim zdaniem odnalazł się świetnie i właśnie tam chcę go oglądać. No w ROH też (o ile wciąz tam walczy.... Bo mój poslizg w oglądaniu tego fedu jest srogi :roll: ).

• Reputacja:   2

Walki Jacka Evansa to przecież same spoty, w dodatku jak dla mnie niezbyt specjalne - mowa tu o przeróżnych kopniakach po saltach, itp rozumiem high flyning, ale w moim mniemaniu, to co on robi to tylko skakanie po ringu i nic więcej.. i taka osoba zrobiłaby więcej niż ktokolwiek, kto kiedykolwiek był jej częścią ? bzdura! AJ Styles czy Christopher Daniels - te nazwiska wystarczą za odpowiedź.

Przestań już gloryfikować tego swojego AJa bo bogiem nie jest, Evans jest mniej wszechstronny ale za to dużo bardziej efektowny nei mówiąc już o tym Styles w zyciu pewnie nawet 450 stopni nie zaliczył a takie akcje przyciągają bardziej niż zajebiste "struganie idioty".

Dzięki za wywiadzik, ale jak tak patrze to ostatnio dużo ich sie porobiło, przypomina to czasy Arasa =)) .

Mast, Jak chcesz to sie zapytaj czy oglądał ostatnią walkę Rica Flaira i jak to odczuł :t_up:

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   998

Przestań już gloryfikować tego swojego AJa bo bogiem nie jest, Evans jest mniej wszechstronny ale za to dużo bardziej efektowny nei mówiąc już o tym Styles w zyciu pewnie nawet 450 stopni nie zaliczył a takie akcje przyciągają bardziej niż zajebiste "struganie idioty".

Willem wykłócał się o to kto co umie, a co nie, nie będę - a tak się składa, że widziałem 450 w wykonaniu Stylesa - ale jak już pisałem, niema to nic wspólnego z tym, co może Evans, a co zrobił AJ czy Daniels dla dywizji x.