Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

10 pytań (Football)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Primer League-Wysoki poziom i ostra gra.

2. Misztrzostwa świata-Dłuższe i lepsze od M.E

3. Championship League-Większy poziom ,lepsze kluby.

4. Real Madryt-Za R.Van der varta.

5. Wisła Kraków-Też nie lubię Legi.

6. Iker Casillas-PODEMOS!!!

7. Kaka-Ronaldo mi nie pasuje.

8. Manchester United-Nie cierpię Chelsea.

9. Jose Mourinho-Bo nie lubię Capello

10. Maradona.Jest lepszy i do tego nie lubię Pele :8 .

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ryder1674325919

2

• The_Icon

1

• Raul

1

• BoH96

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

1. Premier League - ostrzejsza gra

2. Mistrzostwa Europy - wyższy poziom

3. Puchar UEFA - szansa dla biedniejszych drużyn

4. Real Madryt/FC Barcelona nie lubie ani tych ani tych

5. Wisła Kraków/Legia Warszawa jak wyżej

6. Iker Casillas/G. Buffon jak wyżej

7. Cristiano Ronaldo lepsza technika

8. Manchester Utd Nienawidze Chelsea

9. Fabio Capello Mourinho jest zadufanym w sobie dupkiem

10.Maradona bo strzelil wałem bramke

91794957345e1dece60d6b.jpg

1. Premier League/Primera Division- najlepsza , najsilniejsza liga świata, gra się do końca i jak trzeba to "wypruwa żyły" na boisku

2. Mistrzostwa Europy/Mistrzostwa Świata- Europejskie zespoły tak samo jaki reprezentacje są najlepsze a co za tym idzie nie gra w tym turnieju żaden słabeusz

3. Champions League/Puchar UEFA- elektryzujące mecze , wielkie zespoły

4. Real Madryt= :t_down: FC Barcelona = :t_down:

5. Wisła Kraków/Legia Warszawa- Od zawsze eLka była blisko mnie , cóż "wisłaaa, Leegiaaa , Legiaaa Warszawaa"

6. Iker Casillas/G. Buffon- najwyższa półka , ciężko wybrać ale raczej Włoch ze względu na występy Ikera w Realu ;]

7. Cristiano Ronaldo/Kaka-mówi się że nie błyszczy w ważnych meczach ale i tak nikt mu nie dorównał w ostatnim sezonie

8. Manchester Utd/Chelsea Londyn- czy to wymaga argumentacji , fan i tyle ;]

9. Jose Mourinho/Fabio Capello- dużo szumu w okół siebie ale nie przeciętne umiejętności

10. Pele/Maradona- są na równi ale dwa minusy ma Diego - dragi i gol ręką przeciwko Anglii

1. Premier League/Primera Division - za styl gry tamtejszych zespołów oraz za nieprzewidywalność..Wiadomo że liczy się Real i Barca, ale jest również dużo niespodzianek np.dobre zespoły grające w LM spadają do 2 ligi czyt.Celta,Sociedad...

2. Mistrzostwa Europy/Mistrzostwa Świata - niby wygranie MŚ jest większym prestiżem..jednak w ME poziom jest znacznie bardziej wyrównany i nie grają tam przypadkowe zespoły...W MŚ jest zawsze kilka zespołów zdecydowanie odstających..np.Angola czy inne Trynidady..

3. Champions League/Puchar UEFA - sama nazwa Liga Mistrzów coś oznacza :P

4. Real Madryt/FC Barcelona - w sumie dałbym no contest, ponieważ nie pałam sympatią do żadnego z tych klubów, ale wolę Real..

5. Wisła Kraków/Legia Warszawa - jestem ze Szczecina więc nie przystoi mi kibicować Wiśle :P

6. Iker Casillas/G. Buffon - według mnie jest troszkę lepszym bramkarzem i podoba mi się jego wierność barw klubowych..

7. Cristiano Ronaldo/Kaka - chociaż z Milanu to nie lubię piłkarzy martwiących się bardziej swoją fryzurą niż tym co dzieje się na boisku..

8. Manchester Utd/Chelsea Londyn - kiedyś zawzięcie kibicowałem Czerwonym Diabłom, jednak mi przeszło i teraz Chelsea jest moją ulubioną angielską drużyną..

9. Jose Mourinho/Fabio Capello - w końcu trener mojego ulubionego klubu..

10. Pele/Maradona - zdecydowanie Pele..Maradona był również wielkim piłkarzem, ale dragi zepsuły mu reputacje..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

1. Premier League/Primera Division - Liga angielska jest po prostu lepsza co tu dużo gadac, Man U, Chelse, Arsenal...

2. Mistrzostwa Europy/Mistrzostwa Świata - Durne pytanie za przeproszenie MŚ jasne że śa ważniejsze jest to impreza na skale globalnął....

3. Champions League/Puchar UEFA - Lepsze Teamy, Fajniejszy Puchar, większe napięcie meczowe = Więcej Emocji :D

4. Real Madryt/FC Barcelona - Real bo to realu (oprócz Repr/ Polski) mecz obejżałem jako pierwszy :) a tak po za tym to w Barcelonie niechęc po Małpie Ronaldinho pozostała mimo że jego juz tam nie ma...

5. Wisła Kraków/Legia Warszawa - Jestem Kibolem Legii :D8)

6. Iker Casillas/G. Buffon - Iker! Samo nazwisko Durugiego brzmi naprawde zachęcająco - jakos się do niego nie przekonałem...

7. Cristiano Ronaldo/Kaka - Kaka ponieważ Cristiano to taki... laluś :D

8. Manchester Utd/Chelsea Londyn - Niechec do C.Ronaldo a tak serio to wytłumaczyc nie potrafie... :thinking:

9. Jose Mourinho/Fabio Capello - Bardziej charyzmatyczny trener takiego potrzeba w futbolu :D Capello to dziadek =))

10. Pele/Maradona - za swoich czasów nie do zatrzymania.

• 2 miesiące temu...

1. Premier League- Angielska Liga jest najlepszą ligą na świecie

2. Mistrzostwa Świata - Jasne że Mundial jest lepszy , więcej drużyn , gwiazd itp.

3. Champions League - Podobny argument do poprzedniego , po prostu wyższy poziom

4. Real Madryt- Lubię ich bardziej

5. Wisła Kraków - Jestem kibicem WISŁY i Legii nienawidze...

6. Iker Casillas- Onaj są świetnymi bramkarzami ale Iker wyciąga całe mecze dla Realu i Hiszpanii

7. Kaka - Umiejętności równe ale Kaka tak nie szpanuje

8. Manchester Utd- - Wolę ich bo Chelsea chce kasą zawojować świat ... a i jeszcze ManU ma Alexa Fergusona

9. Jose Mourinho- Świetny taktyk

10. Pele- Największa gwiazda światowej piłki

• 2 tygodnie później...

1. Premier League - W końcu lepsi piłkarze większe emocje itd.

2. Mistrzostwa Świata - Większy prestiż, wydarzenia.

3. Champions League - j/w

4. Real Madryt - Po prostu nie lubię barcelony.

5. Wisła Kraków - Jakoś bardziej do gustu mi Wisła przypadała

6. G. Buffon - Dla mnie najlepszy bramkarz świata.

7. Cristiano Ronaldo - Teraz obecnie według mnie najlepszy piłkarz na naszym globie. Z resztą nigdy nie trawiłem kaki.

8. Manchester Utd -Bardziej utytułowany, nie zmieniają trenera przez 20 ileś lat i jest git, a nie tak jak inne kluby.

9. Jose Mourinho - Lepszy trener według mnie.

10.Maradona - Ogólnie o pele mało słyszałem. Maradona świetny piłkarz. Umiejętnościami może dorównywał mu co najwyżej Zidane. C. Ronaldo może kiedyś będzie Maradoną.

1. Primera Division - jest wyrównany poziom i gra tam Barcelona !!

2. Mistrzostwa Świata - więcej lepszych drużyn typu : Barzylia

3. Champions League - o 2 klasy lepsza od P. UEFA

4. FC Barcelona - kibicuje im od 5 lat

5. Wisła Kraków - nie lubię legi

6. Iker Casillas - moim zdaniem najlepszy bramkarz świata

7. Cristiano Ronaldo - najlepszy piłkarz świata :D

8. Manchester Utd - najlepsi w angli , a poza tym nienawidzę chlesea

9. Jose Mourinho - wie ci robi

10. Pele - był świetnym piłkarzem , a Maradona stoczył sie na dno

1. Primera Division-zdecudowanie wole lige hiszpanska niz Angielska wiecej mam ulubionych klubow Real,Barca,Sevilla

2. Mistrzostwa Świata-wiecej zespolow i druzyny z afryki robia niespodzianki

3. Puchar UEFA jak dla mnie ma ciekawsza formule od ligi mistrzow

4. Real Madryt od malego bylem kibicem realu Barce tez lubie ale mniej

5. Legia Warszawa mieszkam w Warszawie wiec to chyba jasne

6. Iker Casillas chlopak ma talent natomiast Buffon nalezy do bramkarzy wiecznie piastkujacych

7. Cristiano Ronaldo chlopak ma technike chociaz niestety nie ma mozgu

8. Manchester Utd/nie lubie druzyn ktorzy zdowbywaja kase w taki sposob jak Chelsea

9. Jose Mourinho za to ze zawsze jak przegra to zrzuca na sedziow i za to ze schowal sie w smietniku zeby moc swoja druzyne poprowadzic w lm :

10. Pele biorac pod uwage to co robili w zyciu to zdecydowanie Pele

• 1 miesiąc temu...

1. Premier League- Jak dla mnie ta liga jest najlepsza na świecie, z żadną inną nie można jej porównywać, mimo iż Primera Division to również świetna liga, ale nie ma tego czegoś co Premiership .

2. Mistrzostwa Świata- Obie imprezy są bardzo prestiżowe, ale Mistrzostwa Świata od początku są najważniejszym wydarzeniem piłkarskim. Na tej imprezie mogą walczyć najlepsze drużyny ze wszystkich kontynentów a na ME tylko kraje ze starego kontynentu.

3. Champions League- W LM grają drużyny znacznym większym prestiżem niż w Pucharze UEFA.

4. FC Barcelona- "Królewscy" to drużyna z tradycjami, ale ostatnimi latami nic nie pokazuję poza zdobyciem mistrzostwa swojego kraju, mimo, że Barcelona nie posiada takiej tradycji to ostatnimi latami to ona pokazuje najpiękniejszy klubowy styl i dlatego to właśnie tą drużynę wybrałem.

5. Legia Warszawa- Legia to klub który w ostatnich latach w naszej ekstraklasie zawsze jest w czołówce i zawsze walczy o zdobycie mistrzostwa kraju, a w Wiśle często są upadki formy i często to się odbija na końcowym rezultacie.

6. Buffon- Iker Casillas to młody bramkarz który może się jeszcze wiele nauczyć, a Buffon to bramkarz który nic już nie ma do udoskonalenia ponieważ jest znakomitym bramkarzem, który posiada wszystkie umiejętności jakie powinien mieć zawodnik na tej pozycji.

7. Kaka'- Cristiano jest jeszcze młody i woda sodowa już nie raz mu uderzyła do głowy, przykładem są jego wypowiedzi w prasie, ale tego nie będę cytował bo nie ma po co. Kaka to piłkarz obdarzony wspaniałą techniką oraz szybkością podobnie jak Ronaldo, ale on ma jeszcze czas, więc może za 3/4 lata to go wybiorę, a nie Kake.

8. Chelsea Londyn- Chelsea gra najrówniej w lidze i zawsze pokazuję klasową piłkę, a z Man Utd jest podobnie jak z naszą "białą gwiazdą" czasami gra dobrze a czasami źle.

9. Jose Mourinho- Pomimo tych kontrowersji jakie wywołuje w prasie to jednak pokazuję, że należy do ścisłej czołówki trenerskiej, a Capello po odejściu do Realu Madryt się zmarnował i już nie jest tym kimś co kiedyś.

10. Pele- Uważam, że tego piłkarza nie można porównywać do żadnego innego. Pele był najlepszym piłkarzem globu i nadal nim będzie.

• 2 miesiące temu...

1. Premier League

2. Mistrzostwa Świata

3. Champions League

4. FC Barcelona

5. Wisła Kraków

6. G. Buffon

7. Kaka

8. Chelsea Londyn

9. Jose Mourinho

10. Pele

1. Primera Division- bo lepsze drużyny grają

2. Mistrzostwa Europy- w mistrzostwach świata grają drużyny typu Kostaryka

3. Champions League- prestiż

4. FC Barcelona- bo gra tam Henrry

5. Wisła Kraków- jakoś nie przepadam za Legią

6. Iker Casillas- Buffon jest już stary

7. Kaka- Cristiano to pedał wył po ME 2004 i jeszcze ten kolczyk

8. Manchester Utd- bo jest najlepszy w Premier League

9. Jose Mourinho- nie lubię włochów

10. Maradona- za gol strzelony Anglikom ręką

14c76a45c3.png

1. Premier League - rozgrywki ligowe na najwyższym szczeblu w Anglii. Liga ta jest też zaopatrzona w najlepsze kluby na świecie takie jak Arsenal Londyn,Chelsea Londyn,Liverpool FC i Manchester United.Piłkarze grają tam też najlepsi na świecie tacy jak Steven Gerrard,Cristiano Ronaldo i Wayne Rooney :D

2. Mistrzostwa Świata - No 18 występów Brazylii na tej największej imprezie piłkarskiej to już coś a Polska tylko 7 ;)

3. Champions League - Największe kluby Europy wzmagają się w tych rozgrywkach panuje tam zażarta walka o piłkę, dużo fauli i oczywiście goli :D

4. Real Madryt - 1 z moich ulubionych drużyn na świecie, przejście Klaasa Jana Huntelaara bardzo mnie zaskoczyło ale teraz za często nie występuje :D

5. Wisła Kraków - klub zawsze występujący w górnej części tabeli.

6. G. Buffon - zawsze był moim ulubionym bramkarzem jest bardzo oddany klubowi.

7. Cristiano Ronaldo - świetne dryblingi i taktyka naprawdę nadaje się na Capitana ale nie wiem czy nie jest za młody :D

8. Chelsea Londyn - Teraz słabe występy w lidze ale i tak lubię ten klub.

9. Nie wybieram żadnego więc :t_down:

10.Maradona - Messi bierze z niego przykład i robi się co raz lepszy :D

trishzf4.gif

nikeusermt8.png

pepsiaddictcs2.png

psvfanqs3.png

• 1 miesiąc temu...

1. Premier League/Primera Division

2. Mistrzostwa Europy/Mistrzostwa Świata

3. Champions League/Puchar UEFA

4. Real Madryt/FC Barcelona

5. Wisła Kraków/Legia Warszawa

6. Iker Casillas/G. Buffon

7. Cristiano Ronaldo/Kaka

8. Manchester Utd/Chelsea Londyn

9. Jose Mourinho/Fabio Capello

10. Pele/Maradona

1. Najlepsza liga świata i jest tam Manchester United.

2. Światowe mistrzostwa mają większy prestiż, a ME są nudne, bo 'i tak wygrywają Niemcy' :P

3. Liga Mistrzów też jest bardziej prestiżowa i gra tam Manchester United.

4. Nigdy nie lubiłem Barcelony, ale Real też nie jest jakiś fantastyczny.

5. Tylko Wisła Nasz TS !!!

6. Od zawsze uważałem Casillasa za najlepszego bramkarza świata..

7. CR7, bo gra w Manchesterze United i jest -razem z Leo Messim- najlepszym piłkarzem.

8. Pff, pytanie :| Glory, Glory Man United !!! Już 10 lat..

9. Mourinho poszedł dla pieniędzy do cZELSI i nie mam do niego szacunku (również za niewyparzony język), a Capello to trener z klasą.

10. Pele, bo Maradona obniżył swoje notowania za narkotyki etc.

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Mr_Hardy
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...