Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

10 pytań (Football)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Premier League/Primera Division

2. Mistrzostwa Europy/Mistrzostwa Świata

3. Champions League/Puchar UEFA

4. Real Madryt/FC Barcelona

5. Wisła Kraków/Legia Warszawa

6. Iker Casillas/G. Buffon

7. Cristiano Ronaldo/Kaka

8. Manchester Utd/Chelsea Londyn

9. Jose Mourinho/Fabio Capello

10. Pele/Maradona

Każdą odpowiedź uzasadnij. Posty bez uzasadnienia będą usuwane.

undertaker14yp9.jpg
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ryder1674325919

2

• kieska

1

• Edi

1

• DaveKRK

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

1. Premier League - Angielska liga jest najlepsza :) . No i... w Anglii jest Newcastle!

2. Mistrzostwa Świata - Większy prestiż

3. Champions League - j/w

4. Real Madryt - Dawniej klub Zidane'a, później zapał kibicowanie królewskim opadł, ale nadal z chęcią oglądam ich mecze ;) .

5. Legia Warszawa - Kibicowałem im chyba zawsze...

6. Iker Casillas - Jeden z moich ulubionych bramkarzy. Buffona też w sumie lubie, ale mam uraz do włochów :] .

7. Kaka - Nie lubię żelka :P .

8. Chelsea Londyn - Kibicowałem im w tegorocznym Champions League.

9. Jose Mourinho - Najlepszy trener na świecie moim zdaniem.

10. Maradona - Wolę Argentynę od Brazylii.

1. Premier League więcej porządnych drużyn które się liczą o zwycięstwo (przed sezonem :D patrz Newcastle , Totenham (nie wiem jak to się piszę )Chelsea , MU, Arsenal , Liverpool . Czyli 6 drużyn a wiem że napewno o jakiejś drużynie zapomniałem . W hiszpańskiej ile jest drużyn ?? Real Madryt , Barcelona , Sevilla , Villareal . Kiedyś jeszcze była Valencia i Deportivo

2. Mistrzostwa Europy w sumie lepsze mecze zwykle są

3. Champions League

4. Real Madryt , czyli były klub wielkie Zinedine Zidane poza tym kibicuje im od ok 8 lat .

5. Wisła Kraków z skrajności na skrajność obu nie lubię chociaż ogólnie wola Kraków .

6. Casillas doskonały bramkarz umie wyciągnąć naprawdę piłki "nie do wyciągnięcia "

7.Kaka nigdy nie lubiłem Ronaldo dla mnie piłkarz jeszcze powinien być twardy a nie lala która lekko dostanie już pada ...

8.Chelsea . Lubie ich od momentu gdy do klubu przyszedł mój ulubiony trener Jose Mourinho.

9. Mourinho wyżej jest powód dlaczego on ...

10. Pele ładniej brzmi Pele niż Maradonna . :D (tłumaczenie że nie ma ptaka w wsi )

1. Premier League, za większy poziom, lepsze show, wielkie gwiazdy i ogromne pieniądze.. :)

2. Mistrzostwa Świata, drużyny z całego świata, większy poziom.

3. Champions League, dlatego, że występują lepsze drużyny.

4. FC Barcelona, nie nawidzę Realu, chyba dlatego, że sprowadzili same gwiazdy, a lepiej i tak nie grają.. :t_down:

5. Wisła Kraków, lubię oba zespoły, ale nie wiem czemu wole Wisełkę :thumb:

6. G. Buffon, obaj świetni bramkarze, ale Buffon to rutyna, więcej sukcesów...

7. Cristiano Ronaldo, za lepsze umiejętności.

8. Manchester Utd, od zawsze lubiałem diabełki i od zawsze im kibicowałem, poza tym myślę, że mają lepszych piłkarzy, a gra Chelsea nigdy mi do gustu nie przypadła.

9. Fabio Capello, większe doświadczenie, podoba mi się jego nerwowość.

10.Maradona, dwie legendy piłki nożnej, ale Maradona bardziej mnie do siebie przekonał. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Primera Division - Finezyjny football, mniej siłowy niż w Anglii.

Mistrzostwa Świata - Mundial, to mundial :D

Champions League - występują tam dużo mocniejsze drużyny

Real Madryt - Kibicuję im od sezonu 99/00 :)

Wisła Kraków/Legia Warszawa :t_down: Lech Poznań :t_up:

Iker Casillas - Obecnie najlepszy bramkarz świata.

Cristiano Ronaldo - W poprzednim sezonie był w dużo lepszej formie

Chelsea Londyn - Blue Is The Colour :t_up:

Jose Mourinho - Genialny taktyk, świetna osobowość

Pele - Osiągnięcia obu panów mówią same za siebie..

1. Primera Division - Może i w PL są największe pieniądze, ale w PD też ich nie brakuje(Real najbogatszy klub).

2. Mistrzostwa Świata - Dlatego że grają drużyny z całego świata, ale ME też nie pogardzę.

3. Champions League - Prestiż, Historia, i lepsze kluby.

4. Real Madryt - Real zdobył najwięcej pucharów itp, i do tego został uznany w 1998 roku najlepszym klubem w historii według FIFA.

5. Wisła - Jakoś zawsze ich wolałem.

6. Iker Casillas - Iker pokazał na ME kto jest najlepszym bramkarzem na swiećie.

7. Kaka - Nigdy nie lubiłem ''Krystyny'' ale jeśli przejdzie do Realu może to się zmienić :lol

8. Chelsea - Manchesteru nigdy nie lubiałem.

9. Fabio Capello - Doświadczenie.

10. Pele - Dwie legendy, ale Pele'go uważałem zawsze za najlepszego, i co najważniejsze nigdy nie grał na ''Prochach.

• Reputacja:   1

1. Premier League/Primera Division- za bardziej finezyjna piłkę (na ogół :roll: )

2. Mistrzostwa Europy/Mistrzostwa Świata- wiadomo, większy prestiż

3. Champions League/Puchar UEFA- j/w

4. Real Madryt/FC Barcelona- kiedyś strasznie nie lubiłem Realu za tą ich politykę transferową... Ale teraz niemal wszystko się odwróciło.

5. Wisła Kraków/Legia Warszawa- z dwojga złego...

6. Iker Casillas/G. Buffon- bo Gigi to najlepszy bramkarz na świecie 8)

7. Cristiano Ronaldo/Kaka- bez porównania...

8. Manchester Utd/Chelsea Londyn- nie przepadam za 2, no ale w finale tegorocznej LM kibicowałem tym pierwszym... Jakoś tak... ;)

9. Jose Mourinho/Fabio Capello- mimo ogromnego sentymentu do Capello (oczywiście za czas z Juve) wygrywa Jose... Trzeba mu oddać to, ze łeb ma... :roll:

10. Pele/Maradona- ćpunkom mówimy nie :P

No to moze ja tez sie wypowiem :)

1. Primera Division - za bardziej finezyjną piłkę

2. Mistrzostwa Świata - większy prestiż, no i jest więcej meczów do oglądania w TV :thumb:

3. Champions League - tak jak każdy, czyli większy prestiż, lepsze kluby i zdecydowanie ciekawsze mecze

4. Real Madryt - mój ukochany klub

5. Wisła Kraków - ogólnie to nie lubię polskiej piłki, ale wolę Wisłę, bo po prostu są lepsi piłkarsko

6. Iker Casillas - jest zdecydowanie lepszym bramkarzem niż Buffon, co pokazał na ostatnim EURO

7. Kaka - bo nigdy nie lubiłem tego żelowca, choć jak przejdzie do Realu, to może go polubię :)

8. Chelsea Londyn - jakoś nie darzę zbytnio sympatią Manchesteru

9. Fabio Capello - bo jest znakomitym trenerem, to on wyprowadził Real z dołka i zdobył z nimi Mistrzostwo Hiszpanii..., ehh..., szkoda, że już go nie ma w Realu :(

10. Pele - według mnie najlepszy piłkarz w historii piłki nożnej

undertaker14yp9.jpg

1. Premier League - bardziej wyrównany poziom, ciekawsze mecze, lepsi piłkarze

2. Mistrzostwa Świata - interesuję się historią mundiali i wiem sporo na ich temat. Uwielbiam je oglądać. ME to tylko namiastka prawdziwych emocji jakie są na Mistrzostwach Świata

3. Champions League - głupie pytanie, CL jest kilka klas wyżej nad PU i nic tego nie zmieni

4. FC Barcelona - kiedyś mój ulubiony klub, a Realu nigdy nie lubłem

5. Wisła Kraków - Biała Gwiazda na zawsze w mym sercu xD

6. G. Buffon - bo patrzy się na całą karierę a nie tylko podnieca się Hiszpanami na fali ostatniego Euro

7. Od biedy niech będzie Kaka, ale i jego jakoś specjalnie nie lubię. Chyba nie muszę pisac dlaczego nie zagłosuję na Cristiano

8. Manchester Utd - nie rozumiem dlaczego po drugiej stronie jest Chelsea - ja bym intuicyjnie napisał Arsenal no ale ok.

9. Capello - Mourinho miał dobry sezon w Porto i tyle, potem już bylo tylko gorzej. Nie pomogła nawet kasa rosyjskiego magnata.

10. Maradona - odwieczny spór który lepszy, mimo życiowych upadków głosuję na Maradonę, bo wg mnie gdy był w formie był od Pele dużo lepszy.

1. Premier League, większy poziom meczy, więcej gwiazd i więcej kasy

2. Mistrzostwa Świata, drużyny z całego świata i więcej emocji

3. Champions League, za więcej gwiazd

4. FC Barcelona, Realu nie trawię, a Barcelona to jeden z moich ulubionych klubów

5. Wisła Kraków, oba mi są obojętne ale z braku laku wezmę Wisłe

6. G. Buffon, jak wyżej

7. Cristiano Ronaldo, obydwóch nie lubię, ale wybieram Ronaldo bo przynajmniej gra w Manchesterze

8. Manchester Utd, zawsze lubiłem czerwone diabły. Grają o wiele lepszy futbol od Chelsea

9. Fabio Capello, o niebo większe doświadczenie i umiejętności

10.Pele, dwie legendy piłki nożnej, ale Maradona według mnie o ciupinke gorszy i chyba coś tam kiedyś brał

1.Primera Division - Moja najlepsza liga w piłce nożnej . Dużo sie tam dzieje ciekawe mecze itp

2.Mistrzostwa Świata - O wiele wole mistrzostwa świata bo jest tam jeszcze dodatkowo dużo świetnych drużyn np Argentyna czy Brazylia

3. Champions League- Może w Champions Leauge nie ma polskich drużyn za często ale na co mi polska drużyna skoro piłka w grze :P

4. Real Madryt- Real madryt szczególnie że teraz barcelona grała jak klub o klasę gorszy i zawsze kibicuje k*rewskim =))

5. Wisła Kraków- Nie przepadam za dwoma drużynami ale jak wybierać to Wisłę

6. Iker Casillas- Na mistrzostwach europy Iker pokazał że FIFA sie pomyliła uznając Buffona za najlepszego bramkarza . Iker pokazał że jest lepszy nawet w meczu przeciwko Włochom gdzie obronił więcej karnych od gigiego

7. Cristiano Ronaldo- Cristiano jest dla mnie ciut lepszy od Kaki . I wogóle wole czerwone diabły od piłkarskiego domu starców :)

8. Manchester Utd- Tak jak wcześniej pisałem Manchester (poza Arsenalem ) jest dla mnie najlepszym klubem .

9. Jose Mourinho-historia przemawia ja Jose Murinho bez niego Chelsea jest przegrana :)

10. Pele- Zdecydowanie Pele i nie wiem co więcej napisać :t_up:

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   1

1. Premier League - Zawsze gra do konca , czy To West Ham. czy Man. Utd. Poza tym twarda gra a nie przepychanki i co szturchniecie gwizdek.

2. Mistrzostwa Świata - Tam chociaz polacy jeden mecz wygrywaja , no i jednak wiekszy presiz.

3. Champions League - Lepsze kluby , wieksze pieniadze.

4. FC Barcelona - Pamietam jeszcze Rivaldo i od tamtej pory kibicuje Barcie coz....

5. Bez wyboru....

6. Iker Casillas - Pomimo ze nie lubie Realu to chlopak jest swietny , swietny bramkarz ktory juz tak wiele osiagnal w tak mlodym wieku.

7. Cristiano Ronaldo - Kaka ptaka , nigdy goscia nie lubialem , chyba za to ze gra w mojej nie lubianej lidze.

8. Manchester Utd - Od zawsze za diablami , Schmeichel i gitara.

9. Jose Mourinho - charyzma charyzma i jeszcze raz talent.

10. Pele - Coz madrzejszy czlowiek , nie mial problemow z narkotykami jak Maradona i choc nie wyjechal z Brazylii to i tak byl swietny.

1. Premier League - prawdziwa męska gra,ostra,szybka,piękna.

2. Mistrzostwa Europy-lepsze drużyny,według mnie oczywiście

3. Champions League-wyższy poziom

4. Real- za Hierro

5. (L)egia - anty Wisła

6. Buffon-za to że gra w Juve.

7. Kaka-Lider człowiek który ciągnie zespół gdy temu nie idzie

8. The Blues-zawsze za Chelsea od czasów Flo,Zola,Petita,.....ahhhh :(

9. Mourinho - świetny taktyk,mądre ruchy transferowe....

10. Pele - nie za to że był lepszy na boisku tylko po za nim

pezetvi7.png

1. Premier League - od zawsze jakos tak lubiłem ligę angielską. Najwyższy poziom mają imo, no i gra tam mój ulubiony klub - Manchaster United ;)

2. Mistrzostwa Świata - więcej drużyn, większy prestiż, więcej meczy ;)

3. Champions League - wiadomo.

4. FC Barcelona - za Realem nigdy nie przepadałem, a Barcelona była niegdyś moim ulubionym klubem. Teraz jednak, to już nie to samo.

5. J***ć obydwa kluby.

6. Iker Casillas - obydwaj znakomici, oraz obydwu szanuję, aczkolwiek bardziej lubię Hiszpanię, dlatego stawiam na Iker'a.

7. Kaka - Ronaldo saks.

8. Manchester Utd - mój ulubiony klub od wielu, wielu lat, zawsze im kibicowałem. Glory MU!

9. Fabio Capello - Mourinho, podobnie jak Chelsea zawsze przeklinałem :lol Dlatego wolę Capello.

10. Pele - best ever.

1. Premier League/Primera Division - poziom

2. Mistrzostwa Europy/Mistrzostwa Świata - dłuzsze ciekawsze fajniejsze

3. Champions League/Puchar UEFA - większy prestiż

4. Real Madryt/FC Barcelona - za ikera

5. Wisła Kraków/Legia Warszawa - bo nie lubie legi

6. Iker Casillas/G. Buffon - bo jest fajny

7. Cristiano Ronaldo/Kaka - bo christiano to baba

8. Manchester Utd/Chelsea Londyn - wole mu, nie lubie chelesa

9. Jose Mourinho/Fabio Capello - Taki Heel

10. Pele/Maradona - bo strzelił gola reką

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czerwona tygodniówka: Roman nie zawiedź mnie. Liczę na coś mocniejszego z twej strony. 
    • Grins
      Nie no obecny produkt AEW to dla ludzi z jajami którzy nie są wrażliwi  Podczas walki wieczoru nawet kobiety miały kisiel w gaciach widząc te akcje rodem z CZW-GCW  reszta karty też spoko dostaliśmy powroty, nawet jeden debiut z którego jakoś zbytnio nie jestem zadowolony ale o tym poniżej, tak czy siak Tony się stara ale widzę że spadł na niego mały hejt odnośnie jego polityki że nie jest sprawiedliwy i że zakontraktował homofobke, moim zdaniem powinni zrobić w końcu rozdział od polityki a rozr
    • Grok
      W podcaście Phenomenally Retro Podcast emerytowany AJ Styles wspominał jedną ze swoich ulubionych walk w TNA z Abyssem. Wrócił myślami do ich starcia na Lockdown 2005 i nazwał Abyssa jednym z pięciu najlepszych gigantów, z którymi mierzył się w karierze. Styles dalej wychwalał gimmick Abyssa i zdradził, że w WWE toczyły się backstage'owe rozmowy o jego wejściu do Royal Rumble. Ostatecznie nic z tego nie wyszło. Abyss (Chris Park) nigdy nie zadebiutował w ringu WWE, ale od 2019 roku pracu
    • Grok
      „Stone Cold” Steve Austin jest wielkim fanem obecnych gwiazd WWE Chelsea Green i Kevina Owensa. W ramach obchodów Dnia 3:16 (16 marca) Austin udzielił wywiadu dla The Takedown on SI i miał sporo słów pochwały zarówno dla Green, jak i Owensa. Uważa Green za „nieustraszoną” i gotową ryzykować na pełnej, co według Austina to podstawa sukcesu w tym biznesie. Owens był przeciwnikiem Austina, gdy „Teksaski Grzechotnik” wrócił z emerytury na WrestleMania 38 w 2022 roku. Biorąc pod uwagę, że jest
    • KyRenLo
      No właśnie. Na RAW już mamy program Face vs. Face w rywalizacji o główny pas i chociaż Roman i Punk, będąc fejsami pozwalają sobie na dużo, dużo więcej (Wychodzi to znakomicie), niż taki zwykły fejs to nie ma co ukrywać, że są po tej dobrej stronie mocy. Dlatego pewnie WWE zdecydowało się wykonać taki, a nie inny ruch w stosunku do Panów z niebieskiej tygodniówki. Łudzić się to akurat bardzo trafne określenie. Myślę, że dosyć spora ludzi oglądająca regularnie tygodniówki WWE dodatkowo śle
  • Dodaj nową pozycję...