Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

10 pytań (Football)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Premier League/Primera Division

2. Mistrzostwa Europy/Mistrzostwa Świata

3. Champions League/Puchar UEFA

4. Real Madryt/FC Barcelona

5. Wisła Kraków/Legia Warszawa

6. Iker Casillas/G. Buffon

7. Cristiano Ronaldo/Kaka

8. Manchester Utd/Chelsea Londyn

9. Jose Mourinho/Fabio Capello

10. Pele/Maradona

Każdą odpowiedź uzasadnij. Posty bez uzasadnienia będą usuwane.

undertaker14yp9.jpg
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ryder1674325919

2

• The_Icon

1

• Raul

1

• BoH96

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

1. Premier League - Angielska liga jest najlepsza :) . No i... w Anglii jest Newcastle!

2. Mistrzostwa Świata - Większy prestiż

3. Champions League - j/w

4. Real Madryt - Dawniej klub Zidane'a, później zapał kibicowanie królewskim opadł, ale nadal z chęcią oglądam ich mecze ;) .

5. Legia Warszawa - Kibicowałem im chyba zawsze...

6. Iker Casillas - Jeden z moich ulubionych bramkarzy. Buffona też w sumie lubie, ale mam uraz do włochów :] .

7. Kaka - Nie lubię żelka :P .

8. Chelsea Londyn - Kibicowałem im w tegorocznym Champions League.

9. Jose Mourinho - Najlepszy trener na świecie moim zdaniem.

10. Maradona - Wolę Argentynę od Brazylii.

1. Premier League więcej porządnych drużyn które się liczą o zwycięstwo (przed sezonem :D patrz Newcastle , Totenham (nie wiem jak to się piszę )Chelsea , MU, Arsenal , Liverpool . Czyli 6 drużyn a wiem że napewno o jakiejś drużynie zapomniałem . W hiszpańskiej ile jest drużyn ?? Real Madryt , Barcelona , Sevilla , Villareal . Kiedyś jeszcze była Valencia i Deportivo

2. Mistrzostwa Europy w sumie lepsze mecze zwykle są

3. Champions League

4. Real Madryt , czyli były klub wielkie Zinedine Zidane poza tym kibicuje im od ok 8 lat .

5. Wisła Kraków z skrajności na skrajność obu nie lubię chociaż ogólnie wola Kraków .

6. Casillas doskonały bramkarz umie wyciągnąć naprawdę piłki "nie do wyciągnięcia "

7.Kaka nigdy nie lubiłem Ronaldo dla mnie piłkarz jeszcze powinien być twardy a nie lala która lekko dostanie już pada ...

8.Chelsea . Lubie ich od momentu gdy do klubu przyszedł mój ulubiony trener Jose Mourinho.

9. Mourinho wyżej jest powód dlaczego on ...

10. Pele ładniej brzmi Pele niż Maradonna . :D (tłumaczenie że nie ma ptaka w wsi )

1. Premier League, za większy poziom, lepsze show, wielkie gwiazdy i ogromne pieniądze.. :)

2. Mistrzostwa Świata, drużyny z całego świata, większy poziom.

3. Champions League, dlatego, że występują lepsze drużyny.

4. FC Barcelona, nie nawidzę Realu, chyba dlatego, że sprowadzili same gwiazdy, a lepiej i tak nie grają.. :t_down:

5. Wisła Kraków, lubię oba zespoły, ale nie wiem czemu wole Wisełkę :thumb:

6. G. Buffon, obaj świetni bramkarze, ale Buffon to rutyna, więcej sukcesów...

7. Cristiano Ronaldo, za lepsze umiejętności.

8. Manchester Utd, od zawsze lubiałem diabełki i od zawsze im kibicowałem, poza tym myślę, że mają lepszych piłkarzy, a gra Chelsea nigdy mi do gustu nie przypadła.

9. Fabio Capello, większe doświadczenie, podoba mi się jego nerwowość.

10.Maradona, dwie legendy piłki nożnej, ale Maradona bardziej mnie do siebie przekonał. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Primera Division - Finezyjny football, mniej siłowy niż w Anglii.

Mistrzostwa Świata - Mundial, to mundial :D

Champions League - występują tam dużo mocniejsze drużyny

Real Madryt - Kibicuję im od sezonu 99/00 :)

Wisła Kraków/Legia Warszawa :t_down: Lech Poznań :t_up:

Iker Casillas - Obecnie najlepszy bramkarz świata.

Cristiano Ronaldo - W poprzednim sezonie był w dużo lepszej formie

Chelsea Londyn - Blue Is The Colour :t_up:

Jose Mourinho - Genialny taktyk, świetna osobowość

Pele - Osiągnięcia obu panów mówią same za siebie..

1. Primera Division - Może i w PL są największe pieniądze, ale w PD też ich nie brakuje(Real najbogatszy klub).

2. Mistrzostwa Świata - Dlatego że grają drużyny z całego świata, ale ME też nie pogardzę.

3. Champions League - Prestiż, Historia, i lepsze kluby.

4. Real Madryt - Real zdobył najwięcej pucharów itp, i do tego został uznany w 1998 roku najlepszym klubem w historii według FIFA.

5. Wisła - Jakoś zawsze ich wolałem.

6. Iker Casillas - Iker pokazał na ME kto jest najlepszym bramkarzem na swiećie.

7. Kaka - Nigdy nie lubiłem ''Krystyny'' ale jeśli przejdzie do Realu może to się zmienić :lol

8. Chelsea - Manchesteru nigdy nie lubiałem.

9. Fabio Capello - Doświadczenie.

10. Pele - Dwie legendy, ale Pele'go uważałem zawsze za najlepszego, i co najważniejsze nigdy nie grał na ''Prochach.

1. Premier League/Primera Division- za bardziej finezyjna piłkę (na ogół :roll: )

2. Mistrzostwa Europy/Mistrzostwa Świata- wiadomo, większy prestiż

3. Champions League/Puchar UEFA- j/w

4. Real Madryt/FC Barcelona- kiedyś strasznie nie lubiłem Realu za tą ich politykę transferową... Ale teraz niemal wszystko się odwróciło.

5. Wisła Kraków/Legia Warszawa- z dwojga złego...

6. Iker Casillas/G. Buffon- bo Gigi to najlepszy bramkarz na świecie 8)

7. Cristiano Ronaldo/Kaka- bez porównania...

8. Manchester Utd/Chelsea Londyn- nie przepadam za 2, no ale w finale tegorocznej LM kibicowałem tym pierwszym... Jakoś tak... ;)

9. Jose Mourinho/Fabio Capello- mimo ogromnego sentymentu do Capello (oczywiście za czas z Juve) wygrywa Jose... Trzeba mu oddać to, ze łeb ma... :roll:

10. Pele/Maradona- ćpunkom mówimy nie :P

No to moze ja tez sie wypowiem :)

1. Primera Division - za bardziej finezyjną piłkę

2. Mistrzostwa Świata - większy prestiż, no i jest więcej meczów do oglądania w TV :thumb:

3. Champions League - tak jak każdy, czyli większy prestiż, lepsze kluby i zdecydowanie ciekawsze mecze

4. Real Madryt - mój ukochany klub

5. Wisła Kraków - ogólnie to nie lubię polskiej piłki, ale wolę Wisłę, bo po prostu są lepsi piłkarsko

6. Iker Casillas - jest zdecydowanie lepszym bramkarzem niż Buffon, co pokazał na ostatnim EURO

7. Kaka - bo nigdy nie lubiłem tego żelowca, choć jak przejdzie do Realu, to może go polubię :)

8. Chelsea Londyn - jakoś nie darzę zbytnio sympatią Manchesteru

9. Fabio Capello - bo jest znakomitym trenerem, to on wyprowadził Real z dołka i zdobył z nimi Mistrzostwo Hiszpanii..., ehh..., szkoda, że już go nie ma w Realu :(

10. Pele - według mnie najlepszy piłkarz w historii piłki nożnej

undertaker14yp9.jpg

1. Premier League - bardziej wyrównany poziom, ciekawsze mecze, lepsi piłkarze

2. Mistrzostwa Świata - interesuję się historią mundiali i wiem sporo na ich temat. Uwielbiam je oglądać. ME to tylko namiastka prawdziwych emocji jakie są na Mistrzostwach Świata

3. Champions League - głupie pytanie, CL jest kilka klas wyżej nad PU i nic tego nie zmieni

4. FC Barcelona - kiedyś mój ulubiony klub, a Realu nigdy nie lubłem

5. Wisła Kraków - Biała Gwiazda na zawsze w mym sercu xD

6. G. Buffon - bo patrzy się na całą karierę a nie tylko podnieca się Hiszpanami na fali ostatniego Euro

7. Od biedy niech będzie Kaka, ale i jego jakoś specjalnie nie lubię. Chyba nie muszę pisac dlaczego nie zagłosuję na Cristiano

8. Manchester Utd - nie rozumiem dlaczego po drugiej stronie jest Chelsea - ja bym intuicyjnie napisał Arsenal no ale ok.

9. Capello - Mourinho miał dobry sezon w Porto i tyle, potem już bylo tylko gorzej. Nie pomogła nawet kasa rosyjskiego magnata.

10. Maradona - odwieczny spór który lepszy, mimo życiowych upadków głosuję na Maradonę, bo wg mnie gdy był w formie był od Pele dużo lepszy.

1. Premier League, większy poziom meczy, więcej gwiazd i więcej kasy

2. Mistrzostwa Świata, drużyny z całego świata i więcej emocji

3. Champions League, za więcej gwiazd

4. FC Barcelona, Realu nie trawię, a Barcelona to jeden z moich ulubionych klubów

5. Wisła Kraków, oba mi są obojętne ale z braku laku wezmę Wisłe

6. G. Buffon, jak wyżej

7. Cristiano Ronaldo, obydwóch nie lubię, ale wybieram Ronaldo bo przynajmniej gra w Manchesterze

8. Manchester Utd, zawsze lubiłem czerwone diabły. Grają o wiele lepszy futbol od Chelsea

9. Fabio Capello, o niebo większe doświadczenie i umiejętności

10.Pele, dwie legendy piłki nożnej, ale Maradona według mnie o ciupinke gorszy i chyba coś tam kiedyś brał

1.Primera Division - Moja najlepsza liga w piłce nożnej . Dużo sie tam dzieje ciekawe mecze itp

2.Mistrzostwa Świata - O wiele wole mistrzostwa świata bo jest tam jeszcze dodatkowo dużo świetnych drużyn np Argentyna czy Brazylia

3. Champions League- Może w Champions Leauge nie ma polskich drużyn za często ale na co mi polska drużyna skoro piłka w grze :P

4. Real Madryt- Real madryt szczególnie że teraz barcelona grała jak klub o klasę gorszy i zawsze kibicuje k*rewskim =))

5. Wisła Kraków- Nie przepadam za dwoma drużynami ale jak wybierać to Wisłę

6. Iker Casillas- Na mistrzostwach europy Iker pokazał że FIFA sie pomyliła uznając Buffona za najlepszego bramkarza . Iker pokazał że jest lepszy nawet w meczu przeciwko Włochom gdzie obronił więcej karnych od gigiego

7. Cristiano Ronaldo- Cristiano jest dla mnie ciut lepszy od Kaki . I wogóle wole czerwone diabły od piłkarskiego domu starców :)

8. Manchester Utd- Tak jak wcześniej pisałem Manchester (poza Arsenalem ) jest dla mnie najlepszym klubem .

9. Jose Mourinho-historia przemawia ja Jose Murinho bez niego Chelsea jest przegrana :)

10. Pele- Zdecydowanie Pele i nie wiem co więcej napisać :t_up:

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   1

1. Premier League - Zawsze gra do konca , czy To West Ham. czy Man. Utd. Poza tym twarda gra a nie przepychanki i co szturchniecie gwizdek.

2. Mistrzostwa Świata - Tam chociaz polacy jeden mecz wygrywaja , no i jednak wiekszy presiz.

3. Champions League - Lepsze kluby , wieksze pieniadze.

4. FC Barcelona - Pamietam jeszcze Rivaldo i od tamtej pory kibicuje Barcie coz....

5. Bez wyboru....

6. Iker Casillas - Pomimo ze nie lubie Realu to chlopak jest swietny , swietny bramkarz ktory juz tak wiele osiagnal w tak mlodym wieku.

7. Cristiano Ronaldo - Kaka ptaka , nigdy goscia nie lubialem , chyba za to ze gra w mojej nie lubianej lidze.

8. Manchester Utd - Od zawsze za diablami , Schmeichel i gitara.

9. Jose Mourinho - charyzma charyzma i jeszcze raz talent.

10. Pele - Coz madrzejszy czlowiek , nie mial problemow z narkotykami jak Maradona i choc nie wyjechal z Brazylii to i tak byl swietny.

1. Premier League - prawdziwa męska gra,ostra,szybka,piękna.

2. Mistrzostwa Europy-lepsze drużyny,według mnie oczywiście

3. Champions League-wyższy poziom

4. Real- za Hierro

5. (L)egia - anty Wisła

6. Buffon-za to że gra w Juve.

7. Kaka-Lider człowiek który ciągnie zespół gdy temu nie idzie

8. The Blues-zawsze za Chelsea od czasów Flo,Zola,Petita,.....ahhhh :(

9. Mourinho - świetny taktyk,mądre ruchy transferowe....

10. Pele - nie za to że był lepszy na boisku tylko po za nim

pezetvi7.png

1. Premier League - od zawsze jakos tak lubiłem ligę angielską. Najwyższy poziom mają imo, no i gra tam mój ulubiony klub - Manchaster United ;)

2. Mistrzostwa Świata - więcej drużyn, większy prestiż, więcej meczy ;)

3. Champions League - wiadomo.

4. FC Barcelona - za Realem nigdy nie przepadałem, a Barcelona była niegdyś moim ulubionym klubem. Teraz jednak, to już nie to samo.

5. J***ć obydwa kluby.

6. Iker Casillas - obydwaj znakomici, oraz obydwu szanuję, aczkolwiek bardziej lubię Hiszpanię, dlatego stawiam na Iker'a.

7. Kaka - Ronaldo saks.

8. Manchester Utd - mój ulubiony klub od wielu, wielu lat, zawsze im kibicowałem. Glory MU!

9. Fabio Capello - Mourinho, podobnie jak Chelsea zawsze przeklinałem :lol Dlatego wolę Capello.

10. Pele - best ever.

1. Premier League/Primera Division - poziom

2. Mistrzostwa Europy/Mistrzostwa Świata - dłuzsze ciekawsze fajniejsze

3. Champions League/Puchar UEFA - większy prestiż

4. Real Madryt/FC Barcelona - za ikera

5. Wisła Kraków/Legia Warszawa - bo nie lubie legi

6. Iker Casillas/G. Buffon - bo jest fajny

7. Cristiano Ronaldo/Kaka - bo christiano to baba

8. Manchester Utd/Chelsea Londyn - wole mu, nie lubie chelesa

9. Jose Mourinho/Fabio Capello - Taki Heel

10. Pele/Maradona - bo strzelił gola reką

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Mr_Hardy
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...