Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 21/07/2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

Lance Cade pokonał Paula Londona

2. Match

Beth Phoenix pokonała Kelly Kelly

3. Match

John Cena & Cryme Tyme pokonali JBL & Cody' ego Rhodesa & Teda DiBiase

4. Match

Paul & Katie Lea Burchill pokonali Kofi Kingstona & Mickie James

5. Match

D-Lo Brown pokonał Santino Marelle

6. Match

CM Punk vs. Batista (no-contest)
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Polski Solider

1

• Szymek_SUCK-997

1

• badziewiarz

1

• SilverWolf

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Początek wymiana zdań między Batistą, a JBL na co wpada Punk i dowiadujemy się, że walką wieczoru będzie starcie o WHC Punk vs. Batista.

Lance Cade vs. London - tutaj powtórka z rozrywki alladyn zrobił za worek, oczywiście wzywanie Shawn'a przed walką, ale niestety nie pojawił się. Wpadł za to Jericho nagadał się, nagadał był dumny z tego co zrobił na Great American Bash i to by było na tyle.

Beth vs. Kelly Kelly - tak sobie pooglądałem urywki, w sumie aż tak źle nie było jak na realia WWE.

Cena & Cryme Tyme vs. Tag team champy & JBL - podobnie jak przed tygodniem, champy nawed dominowały na biednym gościu z Cryme Tyme, ale na koniec oczywiście bohaterski Cena wkroczył do akcji podwójne FU i po walce. Uściski z tatusiem, bez cenne - przydał by się Orton i znowu kopniak w łeb hehe.

Rodzinka Burchill vs. Kofi & James - tutaj wiało wiochą, nic ciekawego, wygrana po neckbreakerze i złamanej(?) kostce jak to wywnioskowali komentatorzy po tym co Kingostone sobie w nóżkę zrobił :8

D-Lo Brown vs. Marella - a to ci niespodzianka wrócił na RAW, kto by się tu gościa spodziewał, szybko wykończył Marelle po dość dobrym frog splashu. Ciekawe jak długo zagości na antenie. Po walce Beth i Santino kiss, kisssss - no to już chyba mamy nową managerke makaroniarza.

CM Punk vs. Batista - Kane mnie już oficjalnie wkurwia ... mam dość, można było zrobić jego naprawdę zajebisty heel turn w konkretny sposób, a tutaj nie dość, że chu*a z tego jest to jeszcze wchodzi i na dziendobry Batista obrywa od niego. Co za tym idzie Punk znowu ma łatwiej i znowu czysto tytułu nie obroni. Sama walka gorsza od tej na GAB. Na koniec interwencja JBL'a z pomocą wpada Cena i przypadkiem uderza Batiste - tutaj już mamy pewny nowy skład Batista vs. Cena w najbliższym czasie nas czeka. Heelturn któregoś z nich wskazany i raczej padnie to na Batiste. No cóż trzeba czekać.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Początek wporząku, pogadliśmy sobie , czekałem na Kane'a ale sie nie doczekałem. Trudno. Potem JBL sie wpierdziela na titantron i wszystko.

Lance Cade vs London - wynik wiadomy , Lance teraz jest pushowany i nie ma taki opcji aby jobberek London wygał z nim walke.

Beth vs. Kelly Kelly

przewinąąąąłem .

Cena & Cryme Tyme vs. Tag team champy & JBL

JTG przez wiekszosc walki dostawał wpierdol , ale oczywsicie Cena marine przyszedł z pomocą i pozamiatałwszystko co jest mozliwe , double FU . JBL sobie uciekł zadowolony aby potem interweniować w walce o WHC.

Burchill'owie vs. Kofi & James

Kolejny shit , nic specjalnego w tej walce nei zbaczyłem , i tak połowe przewinąłem i nie żaluje.

D-Lo Brown vs. Marella

Wooo, a to sie zdziwiłem kto sie pokazał w TV , wlaka krótka i nawet fajna , tylko zdziwiła mnie Beth jak weszła mysalem ze chce pomoc Santin'ie ale nie pomogła, pare punchowi kiss xD . Dobrze w ryj xD

CM Punk vs. Batista

Na początku Kane , ktory pierdolnął niemrawie chokeslama potem Punk go wyzucił , , musieli go jakoś sciagnac z areny no to kamerzysta musiał być. Myslalem ze jeszcze wpraruje bo tak naprawde nic nie zrobił i jego sprawa i maska która widać stoi w miejscu od 2 tygodniu. Walka ogólnie dawała rade , wkoncu władował sie JBL I Cena , i nawiązał sie nam nowy feud , który podobno ma sie skonczyć na WM . Nice:)

sws.png

31576.png

Raw odólnie wporządku, tylko żałuje że Batista nie zrobił na Cenie swojego Siting Powerbombu... :D ... Myslałem że Dadzą szanse Punkowi sie wykazac i załatwic Batiste swoim GTS, ale dupa... :evil: Rozczarował mnie mecz Kofi Kingston & Mickie James vs. Paul Burchill & Katie Lee. Kofi powinien wygrac a ta Katie Lee to niezła jest :D

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ten RAWik nawet niezły. Motyw przewodni z Batistą i Punkiem był dobry i dzięki niemu było ciekawie. Do tego wmieszał się JBL i oczywiście Kane a na koniec nawet Cena, który "przypadkowo" uderzył Batistę po czym miał minę jakby nie wiedział, którędy uciekać z ringu :) Zapowiada się jakaś większa walka między tymi wszystkimi wrestlerami :P

Odnotuję tylko jeszcze powrót D-Lo Brown. Zobaczymy co z tego wyniknie.

16476371734edf391100c30.jpg