Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zmarnowany potencjał....

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak wszyscy wiemy Vince od jakiegoś już czasu woli kasę za zarobione pamiątki idola 10 latków niż,walki stającej na dobrym poziomie,Machon woli zainwestować pieniądze w 10 już kolekcję koszulek Rey'a,Ceny,Jeff,niż dać pokazać sie młodym wrestlerom których jeszcze nikt tak dobrze nie zna.

Wiemy że Vince albo kogoś lubi i dostaje od niego PUSH albo po prostu jest w WWE i tyle.

Takich przypadków jest po prostu mnóstwo zaczynając od Jaśka i jego wyczesanych 4 akcji na krzyż,a skończywszy na niedocenianym Carlito czy Sheltonie.

Wielu wrestlerów miało naprawdę dużo lepsze umiejętności od wyżej wymienionych a po prostu nie byli doceniani przez Vinca,i możemy sie zastanowić dlaczego?? :thinking:

Może dlatego że publiczność ich nie kupowała,może dlatego że nie chcieli wykonać poleceń Vinca ? a może po prostu Vince ich nie trawił.

Wszyscy wiedzą że własnie oni mają to coś i powinni walczyć o najważniejsze pasy w Federacji,a są mid-Carder'ami,albo nie pogodzili sie z taką rolą i po prostu odeszli z WWE..

I moje pytania

1.Którego z wrestlerów uważacie za najbardziej niedocenionego??

2.Którego potencjał WWE najbardziej zrąbało??

3.Jak wy byście poprowadzili swojego ,,niedocenionego''

Poprawiłem rażący błąd w nazwie tematu (pisze się "potencjał",a nie "potęcjał") i jeden (za to powtarzający się jakieś trzy razy) ortograficzny w poście- wyraz "niedoceniony" piszemy razem. :) -dop. Mast

pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Milos

1

• Szymek_SUCK-997

1

• Święty

1

• Hardas

1

Top użytkownicy w tym temacie

1.Żeby wszystkich wymienić zabrało by mi to sporo czasu ale teraz dla mnie najbardziej nie docenianym wrestlerem jest Lance Cade . A dlaczego ? a no dlatego że teraz tylko chroni Y2J przez HBK gdy mógł teraz by walczyć w ringu np z Jasiem Ceną czy nawet z tym co go chroni Chrisem Jericho . Wcześniej też trochę nie był doceniany w tag teamie Trevor Mudroch & Lance Cade . Dla mnie Trevor był w tag teamie bardziej doceniany niż Cade . Zawsze sie tylko słyszało o panie z rolniczym zarostem . Później WWE zrobiło krok na przód .Rozłamanie tego tag teamu ale ten krok później został cofnięty do tyłu bo teraz Lance Cade czeka tylko z krzesełkiem koło ringu i nawet HBK nie przyjdzie go pocieszyć :8

2.Dla mnie największy potencjał zmarnowany to potencjał Poula Londona . Chłopak młody i zwinny technika nie najgorsza trochę mało wytrzymalny i źle zbudowany ale można by było nad tym popracować na siłowni . Myślę że sie zmarnował bo nawet niezłą walkę toczył przeciwko Chrisowi Jericho publika też go nieźle przyjeła także wrestler mógłby być następcą Jeffa Hardy'ego . Ale jest tylko jobbowany i to porządnie jeszcze nigdy nie widziałem teraz walki bez jobu tego zawodnika nawet rzadko sie pojawia w ringu . Także myślę że jego potencjał przepad w WWE ale można by go było z tego uratować ale oczywiście Vince nie myśli o przyszłości tylko o money i to smutna prawda :t_down:

3.Dałbym Lance'owi na początek nie duży push żeby sie przyzwyczaił do walk na dość dużym poziomie i co tydzień bym zwiększał mu push później jakieś walki z WWE czempem HHH albo z Randym Ortonem a na początek np Morella albo coś takiego . Żeby nie dać mu na początek za dużego pushu bo by chłop nie wyrobił i powoli by sie rozkręcał i moim zdaniem jest on materiałem na gwiazdę . Tylko bym jeszcze zmienił ten gimmnick rolnika pierwsza rzecz :t_up:

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

1. Wydaje mi się, że Colt Cabana. Możecie się ze mną nie zgodzić, gdyż wciąż jest w rozwojówce. Jednak dla mnie właśnie to jest marnowanie. Colt jest jednym z najlepszych entertainmentowców, jakie trafiły do WWE w ostatnich latach. Ma talent komediowy, zdolności showmana, a także bardzo przyzwoite ring skille. To jest zawodnik podobny do Rocka czy Stone Colda. W brawlowej walce z namiastką innych stylów potrafi wyciągnąć sporo ponad ****. Nie można zapomnieć także o bardzo liczących się w WWE doskonałych warunkach fizycznych: 185 cm, 107 kg i bardzo mocna (ale nie opasła) budowa ciała. Od 3 kwietnia 2007, czyli niemal półtora roku, marnuję się w rozwojówkach gdzie może się oduczyć wrestlingu. Dajmy na to jego o wiele mniej zdolny tag team partner - CM Punk - wyłącznie w rozwojówce spędził... 5 miesięcy. Co prawda całkowity czas kiblowania wyniósł 9 miesięcy (i tak o wiele mniej niż Colt), ale na początku 2006 miał jeszcze styczność z dobrym wrestlingiem. Tak na podsumowanie: nie mam pojęcia, jak kogoś takiego jak Colt można tak długo trzymać w rowzojówce. Mam nadzieję, że WWE pójdzie po rozum do głowy, i już nie będę się martwili o brak dobrych main eventerów, skoro jednego z najlepszych mają na wyciągnięcie ręki.

2. Sądzę, że Christian Cage, który parę lat po opuszczeniu WWE okazał się być jednym z najlepszych main eventerów na świecie. Zaś tam nigdy na stałe nie wyniósł się ponad mid-card, podczas gdy main eventowały Lesnary. Zdecydowanie zmarnowany talent, ale to mnie akurat cieszy, gdyż potem mógł zostać jednym z najbardziej wartościowych workerów TNA.

3. Sądzę, że najlepszym miejscem dla Colta byłoby RAW. Jestem tam wiele odpowiednich dla niego przeciwników: Shawn Michaels, CM Punk, Jamie Noble, Charlie Haas, Kane, Y2J, a niedługo pewnie Kozlov i Undertaker. Na początek dalbym mu feudy np. z Noble i Jericho, może IC Title. A potem... feud z Michaelsem i WHC :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

1.Wg. mnie najbardziej nie doceniony wrestler to zdecydowanie Heidenreich ! Gośc miał wspaniałe warunki i Mógłbyc naprawde dobry, kolejni to UMAGA i Mr. Kennedy w obu przypadkch powinni to byc Main-Eventerzy, a nie Drewniak Batista czy "Prześmieszny" w złym tego słowa znaczeniu Rey Mysterio.

2.Zdecydowanie Heidenreich, był gotów do kontynuowania feudu z Takerem jednak niestety :evil: ... "I hate caskets" :D to mnie rozwaliło :):D Hejdenreich byłby doskonały w bardziej Heelowskiej postawie. Razem ze Snitskym mogliby starac się o TT champów.

3.- Heidenreich - Zdecydowanie dałbym mu szanse na WHC i wykorzystał by ją. Byłby WHC przez kilka miechów a potem, TT z Snistskym, jeszcze później Draft na Raw i Feud z Ceną o WWE champa (oczywiście wygrany. Pisane to jest mniejwięcej na rok 2006-2007 bo jakoś tak Heidenreich odszedł)

- Umaga - zdecydowanie wiekrzy push feud z Triple H'em o pas WHC. W którym jednak ponosi porażke, jednak cały czas znajduje sie w gronie mai-eventerów.

- Mr. Kennedy - Feud z Benjaminem o pas USA champa wygrany. Długie panowanie na tym "Stołku" po tem próba zdobycia Pasa WHC z Triple H'em, udana(posiadacz 2 pasów jednocześnie :lol ) zatrzymuje go na jakieś 2 miechy i potem znów odbiera mu go HHH. ale podobnie jak Umaga cały czas pozostaje w gronie ME.

1. Wymienię kilku wrestlerów :

Hardcore Holly może nie jest młody ale do cholery czego on musiał się męczyć z Rhodesem w TT ?? Myślę że swobodnie mógłby walczyć o pas IC , ale nie, TT z najnudniejszym wrestlerem jaki jest w WWE (nawet Cena wymięka)

Kane - zrobienie z niego face czy tam tweenera to jest nie porozumienie kompletne Kane nadaje się jedynie tylko na heela z jego wyglądem to naprawdę. Równie dobrze Umage mogą zrobić na face z tym gimnickiem ...

Santino Marella - słyszałem że w rozwojówcę WWE był bardzo dobry technicznie a co teraz mamy ?? Santino który jest bardzo dobry przy mic'u przegrywa z jakimś rejem majsterio (czy jak on to mówi :D ( w sumie fajnie to brzmi ))

Brian Kendrick - wrestler bardzo dobry ale jest następną szmatą dla Vince ... Widuję się go raz na rok i to jest jego rola w tej że federacji ... Myślę że w TNA byłby doceniony bo co jak co ale x dywizja jest tam ceniona i nie jest zaniedbana jak to jest w WWE z cruiserami ...

Mr Kennedy - nie no super , wrestler który powinien siedzieć w ME walczy w dark matchach na PPV ... Co to k***a jest ?? Ludzie może nie ma jakiś super ring skillsów ale na pewno ma lepsze niż jakiś zasrany sina czy rej mastrio ...

Umaga - niech mi ktoś pokaże jak np Cena robi dropkick'a bo ja tego dawno nie widziałem ... Do tego Umaga waży ponad 30 kg więcej ... Albo niech mi ktoś pokaże jak Cena robi super kick'a (heel kick dla mnie to jest praktycznie to samo ) Może gimnick ma zły ?? Co jak co ale jego gimnick jest bardzo wyrazisty nie to co jakiś Mysterio który chyba jedynie robi za przyciągarkę 10 latków ... I gdzie Umaga siedzi ?? Nie dawno walczył o pas IC co to jest dla takiego wrestlera ?? Ring skillsy ma lepsze niz nie jeden 120 kg . Rusza się też dużo lepiej niz nie jeden 120 kg ale kogo to obchodzi ...

Mam kilku niedocenionych wrestlerów ale Shelton Benjamin..... Gość jest świetny, dobry w ringu, mógłby spokojnie walczyć o ważniejsze pasy w WWE.

Następnie Paul London i Brian Kendrick... Jeden z moich ulubionych tagów... Mogliby dostać spokojnie pasy TT na Raw i osczędziłoby nam to kolejne występy pana w niebieskich gaciach....

A jak na razie to moim zdaniem w TNA szmaceni są MCMG... Miejmy nadzieję że dostaną te pasy bo na pewno należą się im bardziej niż LAX. A poza tym mogliby stać się całkowitymi ulubieńcami publiczności tak jak AJ Styles i podnieść ratingi Impact'ów....

Dop. Carlos

RJ, to są dyskusje WWE, więc ostatni akapit jest zbędny :)

mickfoleyzi2.jpg