Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   985
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

logojf7.jpg

Consequences Creed pokonał "Showtime" Erica Younga, Johnny Devine & Jimmy Rave'a.

Matt Morgan pokonał Trevor Chavisa.

TNA Knockouts Championship

Taylor Wilde pokonała Velvet Sky 3 razy - pierwszy i drugi po roll up, i trzeci przez dyskwalifikację.

Strap Match

Beer Money, inc. pokonali Motor City Machineguns.

Five Tables Elimination Match

"The Olimpic Gold Medalist" Kurt Angle & Team 3D pokonali "The Phenomenal" AJ Stylesa, "Instant Classic" Christiana Cage & "War Machine" Rhino.
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• IIL

1

• Mast

1

• RJ Jakubowski

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

IIL popraw te wyniki :)

Nawet smaczny był ten iMPACT. O wiele lepszy niż ten sprzed tygodnia,. Wczorajsza edycja miała dobry main event Five Tables Elimination Match, który mnie nie rozczarował i dał odpowiednią (jak na weekly) dawkę dobrej wrestlingowej rozrywki. Kolejny raz interweniuje "najlepszy przyjaciel Kurta" co dla niektórych może być wkurzające, ja to jednak kupuje. Choć liczyłem na zwycięstwo Styles'a (głównie dlatego, że na VR dostał lanie). Duży plus dla Ray'a za to, że jak zwykle potrafi mnie rozśmieszyć w walce ;)

Nie wiem czy zauważyliście przy końcowym segmencie na ringu jak część publiczności dopingowała Bookera "Booker, Booker, Booker" a druga część, wściekła krzyczała "sux! sux! sux!" :D Nie za bardzo jednak kumam po co Sting miałby wpadać tam na ring i walić Joe z bejzbola. No chyba, że chodziło o to że Sting "podał" swój kijek Bookerowi. Ale po co Booker T miałby uderzać Joe przed podpisaniem kontraktu, który sam przyniósł? :t_down: Nieładnie panowie..

Kolejny występ Morgana, który wyraźnie szykowany jest na coś wielkiego. Tym razem trochę dłużej pomęczył jakiegoś bliżej nieznanego mi zawodnika. Aż 10 akcji Morgana w jednej walce nie widzi się codziennie ;) Zastosował trochę chwytów w stylu Big Showa, Stinga i nawet Takera. Ale to w sumie taki zlepek akcji. Dalej uważam, że czegoś wyraźnie brak temu gościowi. Choć finisher teraz nawet mu ładnie wyszedł :)

MCMG w nowych zajefajnych maseczkach odstawili nawet ładny speech po czym dobrą walkę. Przegrali, lecz myślę że w oczach fanów nic to im nie ujmuje. I tak wszyscy wiedzą, że to jest jeden z dwóch najlepszych teamów w TNA. Jeśli chodzi o Beer Money to .. sam nie wiem co o nich sądzić. Potencjał mają duży (szczególnie biorąc pod uwagę doświadczenie Storma). Ale co z tego wyniknie?

Taylor wygrała dwie szybkie kilkusekundowe walki. Nie mam o to pretensji do TNA, chociaż wolałbym żeby nasza mistrzyni w końcu pokazała na co ją naprawdę stać.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

iMPACT naprawdę dobry.Generalnie rzecz ujmując-nie było słabej walki,segmenty trzymały poziom,no i bardzo spodobała mi się trzykrotna obrona pasu Knockouts przez Taylor.Ale do rzeczy.

Sam początek nastroił pozytywnie-Samoa Joe wchodzi z Kevinem Nashem na ring...Ale nie do końca zwykły,bo otoczony klatką. :) Mamy więc six sides of steel i propozycję takiego właśnie pojedynku na Hard Justice.Wchodzi Booker i postanawia dorzucić od siebie trochę przedmiotów do klatki.Rzucone jest więc wyzwanie i pozostało tylko czekać na koniec iMPACT'a i ewentualną zgodę Joe.

Potem odbyła się bardzo przyjemna dla oka walka Creed vs. Devine vs. Rave vs. Young.Może nie leciały z lewa i prawa olśniewające spoty,ale wyszło naprawdę porządnie.Niedługo później Matt Morgan szybko uporał się z jakimś jobberem z ulicy (skojarzył mi się automatycznie z tym,z którym walczył na którymś iMPACT'ie Judas Mesias),prezentując przy tym kilka moves'ów,których wcześniej nie mieliśmy okazji obejrzeć w jego wykonaniu.

Strap Match wyszedł bardzo dobrze,pomijając tylko momenty,w których górą byli Beer Money,bo przynudzali i nie korzystali zupełnie z "uroków" tej stypulacji,wręcz przeciwnie do MMG,którzy cały czas w ich stylu szaleli i wykonali sporo ciekawych akcji (w tym podwójnych).Szkoda mi Sabina i Shelley'a bo zasługują na TT Title (zwłaszcza zważywszy na to,że LAX są kiepskimi champami,z tym pasem się kompletnie nic nie dzieje!),ale mam nadzieję,ze i na nich przyjdzie czas.Po walce Beer Money używają kajdanek,ale z odsieczą przybywają LAX...No i oczywiście nikt nie spodziewa się walki Latynosow z Roode'm i Storm'em na Hard Justice... :P

Five Tables Elimination Match to definitywnie najlepsza walka gali.Stołów użyto w należyty sposób,no i nikt się nie oszczędzał-każdy dał coś od siebie tej walce.Zaskoczył i wkurzył mnie jednak wynik,zwłaszcza po porażce Styles'a,Cage'a i Rhino na VR.Ale co tam,liczę na pojedynek na HJ (najlepiej w końcu wygrany przez face'owskie trio).

Gala skończyła się nienajlepiej.Booker złożył swój podpis,już to samo miał uczynić Joe,kiedy zabrzmiał theme Stinga i zgasły świata.Gdy zrobiło się jasno Joe był znokautowany,a Booker trzymał w ręku czarny kij baseballowy i znacząco patrzył się w górę.Więc teraz możliwości są takie-albo to wszystko to jeden wielki pic i Sting nie ma nic wspólnego z atakiem na Joe,albo jednak jest w to zamieszany.Osobiście wolałbym pierwsze rozwiązanie...A czemu końcówka mi się nie spodobała?Bo miałem nadzieję,ze ta sytuacja się w końcu wyjaśni,bo teraz TNA robi z tego storyline podobny do WWE'owskiego Kane'a z woreczkiem-niepotrzebnie przedłuża się czas czekania na jakiekolwiek wyjaśnienie.I TNA musi uważać,by w tym nie przesadzić,bo jeden iMPACT za długo i z potencjalnie ciekawego storyline'u zrobi się crap,który widzowie mają głęboko w dupie.

Aaaa,no i Karen's Angle.Sam fakt,że o tym zapomniałem świadczy najlepiej o poziomie tego segmentu-raczej nic ciekawego.Zwłaszcza,ze albo jestem głuchym albo o rzekomym odejściu Kaza z TNA nie padło ani jedno słowo....

e916f7e946.png

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Impact! niezły.

Najlepszą walką był Elimination Tables Match, ale i tak mnie kur@#!$ złapała jak się dowiedziałem że heelowie wygrali.

Szopka z Joe, Stingiem i Bookerem T - to już się zaczyna robić załosne... :t_down:

Poza tym walka Creed vs. Devine vs. Rave vs. Young dobra...:)

Taylor Wilde pokonuje 3 razy Velvet Sky...

Szkoda że taki niski rating maja Impacty! bo 2.0 to powinna być tu norma... :|

mickfoleyzi2.jpg