Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night Smackdown 18/07/2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

Curt Hawkins & Zack Ryder pokonali Finlay' ego & Hornswoggle' a

2. Match

Big Show vs. MVP, Shelton Benjamin, Vladimir Kozlov & The Great Khali No Contest

3. Match

Natalya Neidhart pokonała Cherry

4. Match

Brian Kendrick pokonał Jimmy' ego Wang Yanga

5. Match

Umaga pokonał Mr. Kennedy' ego

6. Match

John Morrison & The Miz pokonali Jesse' ego & Festusa

7. Match

Matt Hardy vs. Jeff Hardy No Contest
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kieska

1

• Danielsson56

1

• Alustriel

1

• Ryder1674325919

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

SD! bardzo mi się podobało ze względu na koniec, ale o tym potem.

Na początek widzimy co się stało wcześniej - ślub, mówie kurde nici nikt nie interweniował w to gówno, ale dobra jedziemy dalej.

Przedstawienie, bla, bla, bla.

Każdy się tam troche napocił i zaczęły się walki.

No początek skarcono Finlay'a & Hornswoggle'a - bardzo dobrze!, wreście im się oberwało :)

Taniec i wprasza się Big Show - dostał 4 rywali Shelton, Kozlov, MVP i Kali - dzielnie sobie dawał radę do momentu kiedy wszyscy nie znaleźli się z nim na ringu. Dostał od każdego i na tym się skończyło.

Szopka z łapaniem bukietu i walka Natalya vs. Cherry - szybko zakończona, ale odrazu po tem Vicky karze sędziemu zacząć kolejną walkę... odliczyła Cherry i też wygrała. Vicky zaliczyła swój debiut :8

Kendrick & ochroniarz vs. powracający Yang - Kendrick teraz heel więc na ringu nic praktycznie nie pokazał :/, ale Yang klilka fajnych akcji zrobił, szkoda, że nie ma dywizji latawców w WWE bo mogłi by pokazać sporo dobrego.

Umaga vs. Kennedy - zdecydowanie za długo i za nudno - ciężko mi się to oglądało.

Miz & Morrison vs. Festusy - w miarę, ujdzie dało się oglądać w dodatku zwycięstwo Miz'a i Morrison'a więc na plus.

Matt & Jeff - akcja tort .... nieźle, walka pomiędzy nimi wiadomo nie mogła trwać długo, interwencja famili i spear specjalnie od Edge'a dla obydwóch braci.

Na koniec wielki finał czyli - video Edge'a - oczywiście obleśne.

Triple H i jego prezenty - video na plus, młotek (też na plus, ale gdyby go użył było by lepiej) no i majtasy hehe.

Edge przesrał już sobie chyba u Vicky definitywnie, teraz napewno nie zagłosował bym na niego w typerze GAB hehe.

SD! git końcówka szczególnie wypas.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Swietny Smack, jak dla mnie najlepszy w tym roku. Może przez to, że lubie Edge'a i bardzo podoba mi się storyline z Vickie. Pomysł ze zrobieniem przyjęcia a nie ślubu był bardzo dobry. Ślubów mieliśmy juz bardzo dużo, a takie przyjęcie weselne na gali wrestlingowej to nie zbyt częsty przypadek. Cały smack kręcił się wokół La Familia i bardzo dobrze. Wszystko mi się podobało, pierwszy taniec, przemowa , rzucanie kwiatków czy interewncje w walkach. W WWE śluby, jak w tym przypadku wesela nie mają szczęśliwego zakończenia i Edge zdradził Vickie. Czyli po raz kolejny mamy zwrot o 180 stopni w ich storyline. Mieliśmy też dwie dobre walki Kennedy vs. Umaga i Jeff vs. Matt, ale na tej gali wrestling nie był najważniejszy. Może i dobrze.

1575893877482df76acc17a.jpg

Smackdown bardzo dobry, jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy w tym roku. Wszystko ciekawie zrobione, było to urozmaicenie i miało klimat. Zaczęło się od gadania głupot, więc było trochę przewijania. Potem wreszcie rozpoczęła się wreszcie walka, w której na szczęście Irlandczyki dostały po zielonych dupskach... oh jak się z tego cieszyłem! :D Tylko żeby im pasa TT na GAB nie dali, to już będzie w sam raz. Następna walka była króciutka, potem divy, więc nic ciekawego. Mecz Jimmy'ego z Brianem to żadne fajerwerki, ale mogę nazwać go najlepszym meczem gali. Było kilka ciekawych akcji, Wang po powrocie zaprezentował się świetnie. Kendrick trochę mniej pokazał i wyglądał z deka pedalsko, ale może jego postać zostanie poprowadzona ciekawie. Mecz Umiego z Kennedy'm - boring! Zdecydowanie za długa jak na cotygodniówkę, strasznie zamulała... Może gdyby nie schemat: Nerve Hold, Kennedy się uwalnia i próbuje atakować, dostaje po mordzie i znów Nerve Hold. Praktycznie cała walka tak wyglądała, więc nie obyło się bez przewijania ;) Dalej spotkanie tag teamów - walka bez historii. Cieszę się, że wygrali M&M po ładnym neckbreakerze z kolankiem :D

No i na koniec walka Hardych. Było to to samo, co w tym roku walka Kane'a z Takerem. Zakończyła się tak samo i chodziło o to, co się stanie potem. Obrzydliwy filmik Edge'a z Vickie, no i nareszcie ktoś się pojawia. Oczywiście Motorhead i mamy HHH. Jego filmik był znacznie lepszy, uśmiałem się troszkę, ładna akcja ze Sledgehammerem, szkoda, że nieużytym. Na GAB powinien wygrać Trypel, bo Edge już nie dostanie pomocy od Vickie. Smekdałn na plus, muszę przyznać, że przebił Impekta z tego tygodnia :t_up:

• Styl:  Jasny

Ogólnie walki mało mnie interesowały jak zawsze w WWE, chociaż rzuciłem okiem na Mikrofona i Dzikusa. Czekałem na wejście Huntera. Stwierdzam, że jest genialny w swojej roli takiego "wesołka", swoja droga pani od planowania wesela świetna sztuka :D. Fajnie, że w końcu puszcza Edge'a samego, chyba ze mu wybaczy i takie tam. Co do walki na PPV, to nigdy nie mozna być pewnym, ze HHH obroni pas, bo Edge został sam. Kwestia z parkowaniem samochodu na majtasach - kozak.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   1

Ogólnie rzecz biorac wymeczyłem się przy tym smacku. Nie chodzi tu o całą oprawę wesela, bo to wyszło dobrze, ale o walki, które nawet jak na SD były niesamowicie mulące... Właściwie z nich zaciekawił mnie tylko nowy gimmick i ochroniarz Kendricka. No i może to, ze Kozlovowi skończyły się jobberki i powalczy sobie z kims w wyższej półki...

Jesli chodzi natomiast o wesele to sam pomysł niby fajny, tylko teraz troche komplikuje- co, za tydzień będziemy mieli rozwód czy może po prostu bookerzy o tym zapomną i dalsze losy familii potoczą się pomijajac tenże fakt? Hmm... Zobaczymy.

Co do filmiku Huntera- właściwie wszystkie party poza ostatnim nudne jeszcze bardziej niż walki... Jednak komentarz Huntera pomiędzy nimi niezły. Na samym końcu spodziewałem się czegoś więcej, np. że ta fajna czarnulka coś z siebie zrzuci, przejda do akcji i dopiero wtedy kamera padnie... Niestety zapomniałem, do kogo SD jest w głównej mierze skierowane...

Porównawszy jednak tą ceremonię do tej niedawnej Lethala i Val mamy wręcz niebo i ziemię, więc nie ma co tak tu narzekać ;)

Smackdown dobre, ale to tylko ze wzgledu na bardzo dobrze przygotowaną ceremonię ślubną Edga z Vickie, same walki wypadły tak sobie..

Cieszy mnie szczegolnie to ze Irlandczycy w koncu dostali po dupsku... Te frog splashe karła w kazdej walce stawaly juz sie nudne...

Umaga vs Kennedy - walka zdecydowanie za dluga, czasami bardzo przynudzala, choc Umaga pokazal kilka fajnych akcji

Miz & Morrison vs. Festus & Jessy - wedlug mnie najlepsza walka na tym SD!, ciagle cos sie dzialo, bardzo szybkie tempo, wszyscy zaprezentowali kilka ladnych akcji, no i wygrana championów tez mnie cieszy

Brother vs brother - walka fajna, tylko troche za krotka

Ogolnie Smackdown na plus.. Jestem bardzo ciekawy jak sie teraz potocza losy Edga i Vickie...

undertaker14yp9.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Smack nudny. Nawet ten ślub jakiś taki z dupy wzięty. Gdyby nie prezentacja Trajpela na końcu to w ogóle byłaby stypa. Jak już jesteśmy przy tej prezentacji, czyli 4 krótkich filmikach to nie były one jakieś wystrzałowe, powalające na kolana. Ot w efekcie Edge daje buzi czarnulce. Też mi afera :D Chociaż nie powiem, tekst o gaciach Vickie był de best.

Po raz kolejny Kennedy pokazał, że ma wspaniały kontakt z publiką. Szkoda, że zamiast pushu dostaje wpiernicz..

16476371734edf391100c30.jpg