Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Hard Justice 2008 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   994
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

hardjustice01rj8.jpg

Tegoroczna impreza Hard Justice będzie czwartą edycją tego pay-per-view, produkowaną przez TNA. Odbędzie się w Trenton, New Jersey w Sovereign Bank Arena, 10 sierpnia, 2008 roku. Pierwsza edycja miała miejsce w maju 2005, następne do teraz zawsze odbywają się w sierpniu. Z historycznych wydarzeń trzeba wyróżnić to, że przed trzema laty AJ Styles zdobył na niej tytuł NWA World Heavyweght, w walce sędziowanej przez samego Tito Ortiza. W 2006 roku poprzez efekty pirotechniczne w openerze na gali wybuchł pożar, a rok temu w walce wieczoru Samoa Joe i Kurt Angle walczyli o wszystkie pasy w federacji. W tym roku historia zapisze się w innej postaci, mianowicie na gali pojawią się sławni Ice T, f.i.l.t.h.e.e & grand master caz.

TNA World Heavyweight Championship

Six Sides of Steel with Weapons

"The Samoan Submission Machine" Samoa Joe© vs. Booker T

Last Man Standing

"The Phenomenal" AJ Styles vs. "The Olimpic Gold Medalist" Kurt Angle

TNA World Tag Team Championship

The Latin American Xchange© vs. Beer Money, inc.

Jersey Street Fight

"Instant Classic" Christian Cage & "War Machine" Rhino vs. Team 3D

TNA X Division Championship

"Maple Leaf Muscle" Petey Williams© vs. Consequences Creed

Black Tie Brawl n' Chain

"Black Machismo" Jay Lethal vs. "Guru" Sonjay Dutt

Six Man Knockouts Tag Team

Taylor Wilde, Gail Kim & ODB vs. The Beautiful People & Awesome Kong

Zakładki:

- oficjalna strona: http://www.tnawrestling.com/component/o ... temid,146/

- wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_Justice_%282008%29

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

4

• RJ Jakubowski

2

• Danielsson56

1

• Mast

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Cóż, w tym momencie trudno coś wywnioskować. Myślę, że zobaczymy ciąg dalszy feudu Lethal vs Guru, możliwe że Val odejdzie od Jay'a i będzie z Dutt'em na VR martwiła sie o niego a nie powinna..Ciekawa jest tez sprawa z AJ'em, czy będzie nadal feudował z Kurtem, czy może Trigg.? Albo Handicap match AJ vs Kurt & Trigg, ale to chyba mało prawdo podobne.

Pewnie kontynuacja konfliktu LAX vs Beer Money, z jakąś ciekawą stypulacją.? No i sprawa pasa TNA WHC, myślę, że będziemy oglądać Triple Threat Booker vs Joe vs Sting. :) Ale gala i tak nie będzie dobra jak Victory Road ( wyjątek ME. :t_down: )

A to oficjalny theme Hard Justice. :t_up:

P.S. Trza przyznać, że niezła ta piosenka. ;)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• 2 tygodnie później...

Dwie gale iMPACT! już za nami, niestety nie odkryły za bardzo tego co odbędzie się na Hard Justice i pewni możemy być tylko kolejnego starcia Bookera T i Samoa Joe - hm, pierwszy wybrał drabiny, stoły i krzesła, a drugi klatkę.. osobiście obu zawodników zbytnio nie widzę w jakiś hardcore'owych stypulacjach, które prawdopodobnie zostaną tutaj użyte, zresztą feud ten nie jest jeszcze na takim etapie, aby walki odświeżać gimmick matchami - bo po co skoro jeszcze nawet porządny single sie nie odbył ? coś czuję, że mimo "zabawek" main event kolejnego pay-per-view skończy jak ten z Victory Road.

Co do innych walk można jedynie spekulować.. Frank Trigg ciągle interweniuje w walkach AJ'a i reszty, więc pewnie zostanie jakoś użyty i na tej gali.. pewnie i w starciu AJ vs. Angle doczepią jakąś mocną stypulację. Motor City Machineguns możliwe zmierzą się z Beer Money & LAX, co z przyjemnością bym obejrzał. Petey Williams dalej nie nawiązał żadnego programu, i jest mistrzem tylko dlatego, że jest.. :t_down: Kobiety zmontują pewnie jakąś wieloosobową walkę, bądź znów coś w stylu 3 vs. 3 i pas kobiet pozostanie bez obrony. Abyss też mógłby w końcu "znaleźć sobie jakieś miejsce".

• Styl:  Klasyczny

Cóż,odrobinę się zawiodłem,bo do gali zostały dwa tygodnie,a my znamy tylko jedną walkę,zresztą i tak niezapowiadającą się najlepiej...W sumie to nie wiem czemu bo Booker w ringu potrafi zrobić coś niezłego,że o Joe nie wspomnę,bo ten koleś ma ogromny talent...Może po prostu nie ma między nimi odpowiedniej chemii?Nie mam pojęcia,ale mam nadzieję,że stypulacja jakoś uratuje ten pojedynek.Pewna jest walka Beer Money vs. LAX,pewnie o pasy i pewnie też w jakiejś stypulacji.Co do Franka Trigga to albo będzie w walce,np. tag teamy Kurt Angle i Frank Trigg vs. AJ Styles i ktoś z dwójki Rhino-Cage....albo tylko zainterweniuje.Pewne jest tylko to,że Styles i Angle będą kontynuować swój feud na tej gali i prawdopodobnie też w jakiejś ciekawej stypulacji (modlę się o np. Last Man Standing).Może dziwić natłok gimmick matchy,ale skoro ma to być najbardziej hardcore'owy event roku to chyba mamy prawo tego oczekiwać....Co do Williamsa i Abyssa....Obu szyki pokrzyżowała kontuzja-Abyss miał mieć feud ze Steinerem,a Williams miał długą przerwę od wrestlingu przez uraz oczodołu...Ale przecież już miał kilka występów,więc spokojnie mógłby być wplątany w jakiś feud...Może zarząd chce poczekać i upewnić sie,że na pewno będzie w stanie regularnie walczyć?Zobaczymy....

e916f7e946.png

Williams miał długą przerwę od wrestlingu przez uraz oczodołu...Ale przecież już miał kilka występów,więc spokojnie mógłby być wplątany w jakiś feud...Może zarząd chce poczekać i upewnić sie,że na pewno będzie w stanie regularnie walczyć?

Williams to istna parodia, na ostatniej gali iMPACT! walczył z Jay'em Lethalem o tytuł X Division i nawet tego nie wyemitowali w tv! :evil: Co do Franka Trigga - przydałoby się w końcu tutaj jakieś zwycięstwo Stylesa, bo ostatnio tylko dostaje lanie od niego..

• 2 tygodnie później...

Karta wygląda świetnie, a w szczególności LMS... :roll:

Nie mogę się już doczekać tej walki, tak samo jak Jersey Street Fight. :D

Walka o X Division Title to raczej sprawa jednoznaczna kto wygra, ponieważ Creeda z pasem jeszcze nie widzę. :D Gala na pewno będzie dobra więc TNA nadal przytrzyma ten wysoki poziom. ;)

mickfoleyzi2.jpg

Mam takie pytanko: czy te wszystkie walki są już oficjalnie potwierdzone? I na czym polega stypulacja, w której wystąpią Lethal z Duttem?

Walki są już potwierdzone. ;)

A stypulacja Dutta i Lethala bardzo mnie ciekawi bo nie wiem co to jest. Może IIL coś skrobnie o tym, bo twierdze, że on to wie. :t_up:

mickfoleyzi2.jpg

A ja sobię pierwszy raz od naprawdę dłuższego czasu obejrzałem iMPACT!, a nawet dwa ostatnie. Właściwie to były pierwsze iMPACTy które mają 1.5 H które oglądałem, więc jestem totalnie nie na czasie, jednak nie mogę powiedzieć, że mi się nie podobało. Zdziwiła mnie postawa Stinga, tak samo jak Williams gdy zobaczyłem go 'robionego' na Steinera. :D Jak tak sobię patrze na kartę PPV to raczej nie ma możliwości, żeby gala wyszła słaba... podoba mi się jak walczy ten Consequences Creed, chociaż Williamsa jeszcze napewno nie pokona, ale jestem przekonany, że dadzą dobrą walkę. Styles i Angle też z pewnością nie zawalą LMS, ta walka wydaje mi się być najciekawsza. Jakoś najmniej oczekuje walki o pasy Tag Team, chociaż mam nadzieję, że i ona mi się spodoba.

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

Karta jest bardzo dobra . Myślę ze same 4 gwiazdkowce zobaczymy będe pisał o każdej walce pojedynczo :

Dutt vs Lethal

Nie wiem co to za stypulacja ale zapowiada się ciekawie jeśli to ma coś wspólnego z hardcore'm to może obejrzymy kilka ciekawszych akcji i zrobią dobrą walkę

Consequences Creed vs Williams

Creed wydaję mi się nie złym wrestlerem chociaż nie wiele jego walk widziałem , tu właśnie nie wiem czego się spodziewać bo Williams pewien poziom trzyma ale co do Creeda to trudno mi powiedzieć .

Christian Cage & Rhino vs Team 3D

To jest pewny 4 gwiazdkowiec Rhino czy Team 3D w hardcore to jest bajka tak samo Cage może się dobrze sprawdzić w tej stypulacji , ogólnie może być zajebista walka !!

LAX vs Beer Money Inc

Nie wiem zbytnio co tu napisać może wyjdzie im dobra walka mam taką nadzieję ale myślę że to może być najsłabsza walka na gali .

Kurt Angle vs AJ Styles

Tu nie trzeba chyba nic mówić stypulacja zajebista 2 genialnych wrestlerów myślę że jak się spręża to okolice 5 gwiazdek są w ich zasięgu

Samoa Joe vs Booker T

Myślę że ten rodzaj meczu choć trochę ukryje nie doskonałości Booker'a i wyjdzie coś porządnego .

Jak to wcześniej pisałem gala zapowiada się bardzo dobrze jak nie zajebiście chyba że coś TNA spieprzy (mam nadzieję że nie bo karta jest bardzo dobra ) Ogólnie nie mogę się doczekać tej gali .

Zapowiada się nawet, nawet.. nie jest to już to, co prezentowała karta poprzedniej ppv, ale pozycje jak Angle vs. Styles na pewno mogą sporo zrekompensować. Rzuca się w oczy stypulacja w jakiej Jay Lethal zmierzy się z Sonjay Dutt'em… po pierwsze - nawet zbytnio nie wiem o co w niej chodzi, Kieska w pewnym temacie pisał, że chodzi o zdzieranie z siebie ubrań - hm, o co kaman - czyżby z romansu, ślubu i rozwodu przechodzili na jakiś gay angle ? jest jeszcze opcja, że będzie to przypominać tkz. "Motor City Chain Match", który mieliśmy okazję obejrzeć na Against All Odds 2007, podobieństwo oczywiście biorę tylko na podstawie nazwy, bo tu i tu znajduje się łańcuch… ale idźmy dalej - sześcioosobowy knockouts tag team, hah widać wciskają panienki w "nie wiadomo co" po to, aby podnieść buyrate. Idąc w górę karty jest już lepiej - X Division Championship, może być, walkę zmontują dobrą (chociaż zdziwiłbym się, gdyby ta para stworzyła coś na wzór Kaz vs. Williams czy Lethal vs. Williams z innych ppv w tym roku), na ***1/2 max, ale chciałbym się pozytywnie zaskoczyć. Jersey Street Fight - standardowo obsada odwali to co potrafi najlepiej i znów będą najjaśniejszą pozycją na gali. Do obrony pasa Tag Team podchodzę z optymizmem - w końcu obie drużyny zmierzą się w czystym matchu, bez fanów z paskami, itp. Last Man Standing, czyli jeden z chyba największych "personal grudge" jakie miałem okazję oglądać - naprawdę świetnie podbudowali atmosferę; beatdown Stylea z przed dwóch miesięcy, czy ostatnia akcja z drabiną.. - będzie dobrze, stypulacja pozwala na wykonanie kilku efektownych spotów, jednak wolałbym aby był to 30 minute Iron Man, czy coś w tym stylu. I main event.. jeżeli chodzi o poziom walki to nie spodziewam się niczego wielkiego, Joe czy Booker przecież nigdy nie pakowali się do weapons matchy i skrzyżowanie ich obu w coś takiego dziwi.. ale tutaj chodzi tylko o to, co się w końcu stanie - Nash zdradzi Joe, Sting pomoże Booker'owi, a może na odwrót ? to i reszta już dziś na Hard Justice ;)