Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Mickie James pokonala Katie Lea

2. Match

Kofi Kingston pokonal Paula Burchill

3. Match

Beth Phoenix pokonala Santino Marelle

4. Match

CM Punk pokonal Kane

5. Match

Chris Jericho pokonal Paula London

6. Match

Cryme Tyme & John Cena pokonali JBL, Cody Rhodes & Ted DiBiase

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• tomo

1

• badziewiarz

1

• SilverWolf

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Występy dzieciaków Vince'a wkurzają - mogli by to sobie odpuścić.

Brawl Y2J i Shawn'a po całej hali - nawet spoko.

Kane wpadający woreczek :D i przeprosiny?! - co to miało kur*a znaczyć? :/

Walka div z początku - ominięte.

Walka 2 - Kofi vs. Burchill chyba o IC była - wygrał Kofi po średniej walce - dało się oglądać.

Nawijka Ceny odnośnie walki z JBLem na GAB i jeszcze segment Marella & Striker.

Marella rzuca wyzwanie pojawia się Beth Phoenix - wygrała.... przypomniały się czasy Chyny :D

Następnie na życzenie Kane'a dostał walkę z Punkiem - bardzo dobrze się oglądało obydwaj dali radę, dobra walka im wyszła, wygrywa Punk przez wyliczenie do 10. Kane wraca na ring krzesło na szyje i.... Batista wpada z pomocą, do bani to rozwiązali, Batista odrazu mógł rzucić się też na Punka, a nie ta szopka z podawaniem ręki.

Jericho vs. London - krótko i na temat. Zwycięsca Y2J - po walce przemowa, wpada Shawn też troche pogadał i tyle z tego było.

Nawijka tag team champów do Jima Duggana - lipna.... i zaproszenie JBL'a do towarzyszenia mu w ME.

ME wypadł całkiem, całkiem - nie spodziewałem się takiej dominacji ze strony heelów, ale jak wchodził Cena to już rzucał każdym i Rhodesem i DiBiasem. Walkę przez DQ wygrali faceowie.

Ogólnie RAW na plus.

Szkoda tylko, że tak niezdecydowanie ciągnie się to z tym Kanem.

No i było jeszcze Noble (geniusz :D) vs. Snitsky - zaczęło się znowu od kobiety tym razem padło na Layle :D

Noble wymiata, fajnie się ogląda tego kolesia mimo iż dostaje po dupsku ;/

No i na koniec JBL i Cena na parkingu... JBL kładzie łeb ceny o auto, a drugim jedzie na niego - niestety znowu pokazane z kiepskiego ujęcia :D, ale wiadomo dlaczego :D Cena magik znikł...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mam identiko to samo odczucie co badziewarz dotyczace Kane'a , co to kur*a ?! , Kane i "i'm sorry" takiego czegos nawet nei było jak był fac'em. do rzeczy.

Beth Phoenix vs Santino Marelle

Chynav2 , marella dostał po dupsku ale jak zawsze mozna bylo sie posmiac :P , w sumie to nie wiem kto to wymyslił ale nie było źle.

CM Punk vs Kane

najlepsza walka dla mnie! obydwoje panów spisali sie bardzo dobrze , tylko koniec porbąny na dodatek kane z tym woreczkiem i nie wiadomo co tam jest:/ . Batek ratuej Punk'a , a myslalem ze bedzie jakaś rzeźnia jak widzialem ze krzesła letą na ring xD .

Mam takie przeczucie ze Kane'a zobaczymy na GAB :) interweniujacego w ME :t_up:

No i Main Event w sumie nie było źle ale jakoś za bardzo było do przewidzenia .

Najbardziej mnie rozwaliło bawienie sie w "szukano" jasia i JBL'a no maj gaszz , bez jaj co to kurde miało znaczyć jasiu lezy przy samochodze a JBL w niego BANG!.

a na GAB jasio zmartwychstanie i poprosi o pomoc dobre aniołki które pomogą mu pokonać złego JBL'a .

Sranie w banie .

Ogólnie Raw na duzy + .

sws.png

31576.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Słaby ten RAW. Spodziewałem się czegoś większego po występie Kane'a. Jednak nic ciekawego się nie zdarzyło. CM Punk zgarnia kolejne zwycięstwo, choć tym razem nie przez pin. Potem starcie z Batistą. Niezbyt rozgrzało przed nadchodzącym PPV. Wygląda na to, że walka ze Smackdowna będzie na końcu GAB.

To co WWE zaserwowało nam na koniec gali pokazuje tylko, że mają fanów za kompletnych idiotów. Nawet ślepy zauważyłby w którym momencie były zmontowane dwa ujęcia (John wsiada do samochodu, za chwilę kolejne ujęcie nakręcone zapewne wcześniej jak już jedzie wozem). Ogólnie kiszka. To już lepszy był wybuch limuzyny Vince'a.

RAW IMO słaby :t_down:

16476371734edf391100c30.jpg