Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka na Victory Road 08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Historia:

Final Resolution 2008 - Gail Kim vs. Awesome Kong

Against All Odds 2008 - Lethal & MCMG vs Devine & Team 3D

Destination X 2008 - LAX vs MCMGs vs RR Infection oraz Jay Lethal vs Petey Williams (ex aequo)

Lockdown 2008 - Lethal Lockdown match Team Tomko vs Team Cage

Sacrifice 2008 - TerrorDome match

Slammiversary 2008 - A.J. Styles vs Kurt Angle

200px-Victory_Road_(2008).jpg

Wybierz najlepszą walkę na Victory Road PPV!

1. World X Cup - Four Team Triple Elimination match.

Team TNA vs Team Japan vs Team Mexiko vs Team International

2. Gail Kim vsAngelina Love

3. Sonjay Dutt vs Jaya Lethal

4. TNA Tag Team Championship - Fans Revenge Lumberjack Match:

LAX © vs Beer Money Inc.

5. TNA Knockout Championship:

Taylor Wilde © vs Awesome Kong

6. World X Cup - Ultimate X Match

Volador Jr. vs Kaz vs Daivari vs Naruki Doi

7. Full Metal Mayhem Match:

Kurt Angle & Team 3D vs AJ Styles, Rhino & Christian Cage

8. TNA World Heavyweight Championship:

Samoa Joe © vs. Booker T

Ankieta potrwa 14 dni, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

2

• Danielsson56

1

• Mirai

1

• Mast

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Oczywiście opener. Do końca trzymał mnie w niepewności, mnóstwo świetnych spotów i co najwazniejsze- była to jedna z tych walk, kiedy człowiek po prostu nie chce, aby się kończyła. Zjadła, zmiażdzyła i co tam jeszcze mogła zrobić z Ultimate X, które według przewidywać miało zagrzać to miejsce.

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kurt Angle & Team 3D vs AJ Styles, Rhino & Christian Cage

Wahałem się pomiędzy tą walką a Ultimate X. Postawaiłem jednak na 6 man tag, bo bardziej mi sie podobały spoty w tej walce. Do tego to jednak była bardziej wypromowana walka niż final Ultimate X. Za tą walką przemawia niespodziewany zwycięzsca, ale dla mnie to ciągle za mało.

1575893877482df76acc17a.jpg

• Styl:  Jasny

Ja innego kandydata nie widzę niż opener :) . Szybkie tempo, efektowne akcje, ciekawa końcówka, naprawdę walka miodzio, napewno będę do niej często wracał. :t_up: Jedynie to tylko zawiodłem się na Team International, chłopaki zupełnie nic nie pokazały, może tylko coś Kozlov próbował walczyć, a reszta co.. ?

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Decyzja do najprostszych nie należała, wahałem się między openerem, a full metal mayhem - ostatecznie mój wybór padł na ten drugi pojedynek. Sporo ciekawych akcji, nie najgorsze tempo, ciekawie rozegrana końcówka i bardzo dobra postawa każdego z uczestników.

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Głos leci na Full Metal Mayhem - walka gali, i jak dla mnie, roku w TNA. Każdy z osób biorących w nich udział pokazał się z dobrej strony - może prócz Rhino, ale te trzy gore.. ;) tuż za nim elimination match, ale pierwszy wygrywa zdecydowanie za mark mode dla ulubionych wrestlerów. :)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ja głosuję na World X Cup - Four Team Triple Elimination match.. Żadna inna walka na tej gali tak mnie nie rozgrzała. Full metal , też spoko lecz jednak IMO odstawał trochę od openera.

16476371734edf391100c30.jpg

Full Metal Mayhem. Za to, że było w nim sporo hardcore'u i za triple gore. ;)

mickfoleyzi2.jpg

Full Metal Mayhem Match zdecydowanie.

Sporo się działo. Każdy właściwie coś pokazał... Ray nawet zrobił poprawnie Superkicka :shock: Styles jak to AJ... fenomenalny, Rhino walną triple gore. No i Christian jak zwykle pokazał się z dobrej strony... Jak ja lubię tego gościa... cały czas coś pokazuje... W King of the Mountain pokazał fajne spoty, na VR tak samo... coraz lepiej :D

jrthqr.jpg

Zdecydowanie Full Metal Mayhem.Dlaczego?Chyba każdy,kto oglądał tę galę wie-sporo świetnych spotów,każdy pokazał się z bardzo dobrej strony (a Cage i Styles wręcz błyszczeli,ten pierwszy chyba nie zna takiego słowa jak strach... :) ),szczypta dramaturgii (walka naprawdę trzymała w napięciu),no i dwa honorowe punktr- Superkick Ray'a i widok Devona,który mimo bólu kontynuował walkę.W sumie pojedynek miał jeden minus-był za krótki,ale wiadomo,że zawsze dobre walki chciałoby się oglądać w nieskończoność.A ta była bardzo dobra.

e916f7e946.png

Full Metal Mayhem. Super spoty: superkick Ray'a, 3 gore'y Rhino, piękne Crossbody Christiana, skok przez drabinę AJ'a, itd... Naprawdę piękna walka, fajne akcje i duże emocje. Szkoda, że była taka krótka i zabrakło krwi. Gratulacje dla Devona, który mimo kontuzji walczył z sercem. Jeden z najlepszych pojedynków spod znaku TNA w tym roku.

Bardzo dobra gala, większość walk trzymała poziom. Wysoki poziom. Zagłosuję na Full Metal Mayhem Match, czyli starcie Kurta Angle i Temu 3D z AJ, Rhino i Cage'em. Trochę krótki, ale za to bardzo emocjonujący i ze sporymi dawkami dramaturgii. Wszyscy pokazali się z dobrej strony, zwłaszcza AJ i Chris Cage, a potrójne gore musiało zrobić wrażenie :P

Głos na opener.Walka trzymała w napięciu, każdy pokazał się z najlepszej strony( poza Duxem :P ).

Jak najwięcej takich udanych openerów :P..Wisienka na torcie zwanym World X Cup :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif