Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najbardziej wkur***ące momenty

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Ot, wpadłem na pomysł założenia tego tematu podczas oglądania pewnego home video. Przypomniała mi się sytuacja w której to Rey Mysterio dostał kolejną szansę od Tadzika na występ na WrestleManii. Pytania do tematu nie ma, po prostu napiszcie jakie momenty podczas oglądania wrestlingu najbardziej Was wkur***y :D Mogą być to też wspomnienia z czasów markowania.

I tak u mnie z czasów wesołego markowania najbardziej wkur***cym momentem był pojedynek Goldberga z Nashem na Starrcade a dokładniej interwencja Scotta Halla i porażka Goldberga. Cóż to było za wkur**ienie :lol

Z późniejszych czasów muszę wymienić tutaj zdobycie przez Rey'a Mysterio WHC. Totalny kwas. Do dziś nie mogę w to uwierzyć, kurde. Co tam jeszcze - Summerslam i elimination chamber w którym Goldberg dostał młotkiem od HHH (czasy markowania), strasznie się wtedy wkurzyłem. Szczególnie, że Goldberg w tej walce wymiatał a potem dostał niezły wpiernicz od całej drużyny Trajpela.

Piszcie swoje najbardziej wkur***e momenty, które zapadły Wam w pamięć.

Ja tymczasem spadam na obiad :P

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

2

• masta

2

• koksu21

1

• kondzio

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ja najbardziej sie wk******m gdy Taker zdobył pasika WHC i później wparowała Vickie że wygrał w nieodpowiedni sposób . To chyba było na jakimś smacku bodajże

Albo gdy HBk tak jakby zdradził Hogana kiedy walną Sweet Chin Music bo wygraniu walki z Carlito i Kurtem Angel'em . Gdy ripostowali w stylu Hogana i pózniej rach ciach i Hogan leży na ziemi . Dla tych co nie wiedzą o co mi chodzi tutaj jest filmik

http://pl.youtube.com/watch?v=Gdv4iYuFeTo

f6dfb83c87.png

-Cała otoczka z wygraną Jarreta w KOTM z 2006

-Cage zdradza Stinga w walce z Jarretem

-Cage przegrywa z Kurtem po interwencji Tomko na ALL

A teraz chyba największa rzecz która mnie wkur**** , czasy WCW , nie pamiętam dokładnie ale Nash rozwalał każdego a wpadali wreslerzy co rusz na ring , Goldberg wjechał na galę takim wielkim samochodem , wszedł na ring i sprzedał Nashowi spera a myślałem ba byłem pewien że mu pomoże ;/

• Styl:  Jasny

Tzw. "Atomic Finger" - myslałem że rozwale tv, najwiecej momentow miałem wiadomo WCW...kiedy Nash przegrał ze Steinerem w "carrer match" po jakims dupnym uderzeniu rura, lećmy dalej "hair vs hair" match z WWE - Jericho vs Nash i przegrana Nasha, generalnie również walka HHH vs Nash w klatce..ale to totalny mark. Pozniej to, że Goldberg nie wygrał Elimination Chamber, strata pasa Stinga na Impact od razu po PPV, było by tu wymieniac...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Wygrana Jasia Ceny na WM 22 i obrona pasa , to mnie naprawde dobitnie wkurzyło , cały chodziłem a przed tym byłem wryty w monitor przez jakies 10 minut.

Wygrana Khaliego WHC , tutaj poległem , i na dodatek ta ciota pasa nie umie trzymać :t_down: . A ja myślałem ze takich debili nie ma w WWE. :censored::censored: .

sws.png

31576.png

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

i na dodatek ta ciota pasa nie umie trzymać :t_down: . A ja myślałem ze takich debili nie ma w WWE.

...nasz prezydent trzymający szalik na meczu do góry nogami też nie jest lepszy. O tym że w kadrze jest Perejro i Borubar , to nie wspomne ;)

co to tych momentów , myślałem że padne:

:arrow: jak zobaczyłem Pin Khaliego na Takerze po Judgment Day 2006. Chciałem kończyć z WWE. To była dla mnie porażka jakiej świat dawno nie uświadczył , totalnie VVqrwiony byłem 8) Normalnie tego sie nie da pisemnie opisać słowami :D

:arrow: jak Booka wygrał w finale z Lashley'em KOTR. To gteż była porażka , teraz moze już inaczej na to patrze , ale wtedy obiektywnie rzecz biorąc wnerwiłem sie jak nie wiem.

:arrow: jak Cena pokonał Khaliego w pierwszym matchu o WWE title , i to jeszcze po STFU. Po prostu totalna klapa , WWE zeszmaciło wtedy połowe swojego rosteru kosztem tego beztalencia. Nie mogłem tego zcierpieć. 100 razy bardziej wolałem w roli mistrza Wspaniałego Trzymam pas odwrotnie Khaliego niż to coś co uważa sie za Marins'a.

jak coś mi sie przypomni to dopisze.

915802072594e34bce782c.jpg

:arrow: Edge poprawiajacy wlosy,Batista wykonujacy Spear,walczacy Khali,szczerzenie sie Ortona,Undertaker kiedy byl ¨raperem¨.

:arrow: Nie wygrana Jeffa Hardiego w Elimination Chamber,wygrana 691 na Royal Ramble i wygrany jeszcze pas WHC przes 619,wygrana Jaska na Royal Ramble,Wygrana JBL na Wrestlemani 24 z Finlay.

:arrow: Powstanie ¨¨La Familia¨.

Wszystkie te momenty mnie wkurzyly i niektore sa nadal wkurzajace.

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

Dodałbym jeszcze:

:arrow: AJ Styles w wersji indyk,

:arrow: AJ styles w wersji rudolf czerwononosy

:arrow: Prince AJ

Szmacili go na każdym IMPACT-cie

Jak dobrze że to już się skończyło bo jeszcze miesiąc i popadłbym w depresje...

:arrow: Wkurzyłem się bardzo gdy Cena wygrał RR 2008. Przez kilka godzin nie mogłem dojść do siebie

:arrow: Drugi taki wnerwiający moment był wtedy gdy Cena rywalizował z Khalim. Khali na każdym RAW niszczył Johna, a na JD przegrał z nim przez STFU.

:arrow: Strasznie też byłem wkurzony gdy Booker wygrał KOTR i zmienił gimnick na króla.

:arrow: Zawsze też wkurza mnie to jak Edge robi tą swoją wnerwioną mordę i poprawia włosy

:arrow: Upokarzanie AJ'a, czyli przebieranie się w strój indyka i tego rudolfa.

:arrow: Powstanie Angle Alliance ( nie wiem czemu ale jakoś nie trawiłem tej " grupy " )

:arrow: Zawsze gdy Roode krzyczał na Traci, to mnie wku*wiało. :censored:

:arrow: Rozpad VKM, Kip i B.G. jakoś nie mogą sobie znaleść miejsca w TNA.

:arrow: Ogólnie jak patrzę na Cenę :8 Dla mnie jest to bardzo przykry widok. :D

:arrow: Utrata włosów Roxxi

:arrow: Khali WHC .. :t_down:

:arrow: Odejście Ron'a Killings'a z TNA :t_down:

Napewno było tego jeszczę trochę, ale tylko to przyszło mi do głowy.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   1

Trudno będzie, no ale spróbuję:

:arrow: Cena dusi Umcię linami i wygrywa LMS na Royal Rumble '07- wtedy moja antypatia względem Ceny nabrała tak wielkich rozmiarów, jak nigdy...

:arrow: King Booker zdobywa od Mysteria World Title (wtedy markowałem pchełce jak nikomu innemu)

:arrow: Khali zdobywa WHC

:arrow: Kiedy zobaczyłem, jak wygląda 'klatka podłączona do prądu' na Lockdown '07 w matchu LAX i 3D...

:arrow: Kiedy po wybuchu afery dopingowej nie zawiesili Batisty, Ceny i HHH :evil:

:arrow: Jasiek w dniu powrotu wygrywa Royal Rumble

:arrow: Tripyl pyka Ortona na WWE title na Backlash '08 ...

:arrow: Flair & Piper/Rhodes & Holly TT Champami

:arrow: Tak z ostatnich wydarzeń: kiedy Messias vs Vampiro na ostatniej Triplemanii tończy się time limit draw.

1. Mysterio odbiera pas Kurtowi na WM .. Bez komentarza w jakim stanie były moje nerwy.

2. Push dla Grejt Kaliego..

3. Przejście Kurta do Tna.. ;(

4. Wygra WHC i KOTR przez Bookera i jego póżniejszy beznadziejny gimmnick.

5. Konruzja Takera po zdobyciu WHC..

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• 1 miesiąc temu...

:arrow: Wygrana WHC przez Khaliego,

:arrow: Wygrana RR 08 przez Jaśka,

:arrow: Ogólnie cała walka HHH vs. Khali na SS 08

:arrow: Mark Henry nowym ECW Champ'em

:arrow: Tommy Dreamer przegrywa walkę o ECW Champ'a z Henrykiem

:arrow: Interwencja JBL'a w walce Y2J vs. Orton o WWE Champ'a (ale się wtedy wkur****m :P )

:arrow: Tegoroczny Draft

rmsig3.png

2483_1.png

1. Edge walczy z Takerem o WHC!

2. Howkins i Rider wygrywają Tag Team Champions.

3. Khali wygrywa WHC.

4. Mark Henry ECW Champion.

5. Kontuzja Ortona.

6. Kontuzja Reya.

rvwzyx.jpg

• Reputacja:   1

:arrow: Push dla Khaliego Kiedyś i dziś bez różnicy.

:arrow: Dominacja Jasia Ceny przez bardzo długi okres.

:arrow: Ślub Vickie i Edge'a a raczej cała otoczka

:arrow: Kiedyś za czasów WCW kiedy każdy chyba markował Stingowi pamiętam walkę o WHC z Goldbergiem , Sting założył Scorpion Deathlock , wpada Hogan uderza Stinga , sędzia tego nie widział (Eee on był obok Stinga) no i Goldberg wygrywa.

:arrow: Mark Henry biegający i zacieszający że jest ECW champem.

:arrow: Big Show bez pushu.

:arrow: King Booker

:arrow: Przejście Kurta do TNA