Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

>>sunday irys girl #90<< (+18)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• irys

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Bastian
      Wróciliśmy z Europy do USA, więc na trybunach znów cisza jak w kościele... Dobrze, że F4W pań jak zawsze dał radę. Nawet Lyra Valkyria miała większą reakcję niż Jade Cargill  Ale to Irlandka przebiła "The Storm" w liczbie botchów na walkę. Patrząc na zestaw półfinalistek QOTR chyba rzeczywiście na SummerSlam złoto rozstrzygnie się wśród Judgment Day. Albo Io Sky wyzwie do walki przyjaciółkę Ripley. Brakuje mi w tej czwórce np. Jacy Jayne. Fatal Influence miały takie wejście na Smackdown, że
    • Kaczy316
      Dziękuję! Jak najbardziej z hobby i pasji trzeba czerpać przyjemność i liczę, że każdemu z nas będzie ta przyjemność dana z naszej wspólnej pasji i hobby jakim jest wrestling!  
    • KyRenLo
      Oficjalny poster: Stan gry w turniejach na teraz: Od 4 czerwca nie widziałem, choćby sekundy WWE, ale widzę, że Dom ma większe/mniejsze szanse na finał, byle turnieju nie wygrał Jey Uso.  U Pań w zasadzie każda opcja będzie na swój sposób do obrony, więc jest pozytywnie.
    • VictorV2
      Dołączę się do pochwały grupowej też. Podziwiam zapał i samozaparcie. Ja już czaami zapominam żeby chociaz highlighty na YT sprawdzić.   Czapka z głowy i obyś dalej miał przyjemność z oglądania hobby które sprawia nam tyle przyjemności!
    • Kaczy316
      Dziękuję, te raporty to tak w sumie przypadkowo mi wychodzą, staram się bardziej wyrazić opinię, ale do tego też staram się opisać co się działo, żeby było wiadomo skąd taka opinia, ale cieszę się, że dzięki temu pomagam w śledzeniu produktu i byciu na bieżąco  
  • Dodaj nową pozycję...