Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowi moderatorzy i degradacje :P

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Do ekipy moderatorów BGZ Wrestling Forum dołączają >CC< & Stinger.

>CC< - LK zasugerował mi, że warto by się przyjrzeć jego poczynaniom w dziale dla nowych userów Rokie Zone. I rzeczywiście >CCCC< się wykazać. Jego zadaniem będzie dbanie o dział poprzez zakładanie nowych tematów, podtrzymywanie starych i pilnowanie przestrzegania regulaminu w dziale.

Stinger - Już od dłuższego czasu można było zauważyć, że Stinger, bardzo dba o galerie na BGZ, poprzez wrzucanie np zajefajnych fotek z divami. Nigdy nie daję moda np tylko na Wrestle Gallery, ale jako, że Stinger, wrzuca materiały nie tylko tam ale także do Divas Corner i zobowiązał się także do zadbania o Girls Corner postanowiłem awansować właśnie jego jako moderatora w/w działów.

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

3

• pablo modjo

2

• Sejbla

2

• Cutter

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Jeszcze raz Norbas dzięki :t_up: Będę się starał aby moda nie utracić. Galerie na BGZ będą obfite. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Styl:  Klasyczny

Ja również dam z siebie wszystko Szefie :):t_up:

jrthqr.jpg

• Reputacja:   8

Hehe, może ciut za nerwowy jestem, ale gdybym miał zielony płaszcz, to byście warna między oczy przyjęli za to wiadro (mhmmm, czuć na kilometr) wazeliny, hehe... eeee. :x

Co kogo obchodzi, że wy się starać będziecie? Ja rozumiem, że dzień bez odrobiny wazelinki jest dniem straconym, ale róbcie to ciut subtelniej. Nie wiem, weźcie Norbasowi na gg napiszcie, albo pw wyślijcie, albo róże herbaciane gołębiem pocztowym, whatever.

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Sejbla, ty to pewnie zazdrosny :thumb:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   2

Ssijbla =)) Jak cie rajcuje zielony to zawsze możesz przejąć po p-mo gry i zabawy, a potem tylko Hall of Fame :P

• Reputacja:   8

No ba, a ty myślisz, że po co ja dwa raporty gal napisałem? Jeszcze z kolejne dwa i przywdziewam zielony kostium. Za raporty chyba się w końcu dostaje moda, nie?... Czy nie? Bo jak nie, to je*#ę tę robotę. :P

• 1 rok później...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Małe porządki i tak:

NEWSY:
awans mystical

traci moderatora:
jacek_D
wronek

Power 25
traci moderatora: wronek
wyróżnienie ( jednak to za mało na moderatora) raul

superstars zoom
traci moderatora: wronek

WWE PPV Wyniki
traci moderatora: viper

raw wyniki
eddy rezygnuje z raportów

smackdown wyniki
pietreq traci moderatora:

ecw 
awans pitereq - raporty

wwe house show
pomocnik - aggressive

tna ppv

tna house show
pomocnik - aggressive

typowania
pomocnik exer

głosowania
pomocnik The Heartbreak Kid

booking corner
pomocnik exer

grafika
moderator >c<

na moderatora awansują:

>C<

mystical

pomocnikami zostają:

The Heartbreak Kid

aggressive

16476371734edf391100c30.jpg

No i nareszcie HBK dostał pomocnika :P Dobre decyzje, dzięki za nowe działy :)

Dla >C< oczywiście moderek zasłużony, ale ładniej mu było w żóltym :8 Powodzonka wszystkim ;)

P.S. - Jest tylko czterech adminów, chyba przydałby się jeszcze jeden (choć nie mi to osądzać). Nie to że coś sugeruję, ale przed oczami latają mi jakieś kartony ;)

Edytowane przez Gość
2nqz7s6.jpg

No, nareszcie nie mam moda na SD, już tak dawno nie pisałem tam raportu.. a to głownie z powodu TNA ;) Co do raportów ECW to na spokojnie powinienem pisać, ale w tym tygodniu chyba nie dam rady. I apeluję do administracji o ogłoszenie na nabór raporciarza, bo RAW i SD zostały bez raportów!

Ech..myślałem,że i ja dostanę moderatora..no szkoda gratuluje >C< i mystical... :roll:

No gratuluję wszystkim awansom na moderatorów oraz pomocników, oby tak dalej panowie. Cutter dziwie się dlaczego nie dostałeś moda, ale cóż Admin ma zawsze rację. A ja liczę, że za jakiś czas może otrzymam pomocnika w Hyde Parku :)

45a87b74002711d44a059247.jpeg

A ja po cichutku liczę na pomocnika w Wrestle Gamesach, ale zapewne droga do tego tytułu prowadzi przez co najmniej pole minowe. Oczywiście gratuleuje wszystkim wyróżnionym awansem i życzę dalszego zapału do pracy przy działach za które są odpowiedzialni.

I apeluję do administracji o ogłoszenie na nabór raporciarza, bo RAW i SD zostały bez raportów!

Pojutrze wracam do domu, więc zacznę pisac raporty. We wtorki mam mało czasu, więc dogadalem się modjem ze będę pisal raporty z SD. Raw zostaje nieobstawione, przydaloby się zeby ktos się tym zajął.

C, Mystical i reszta - gratulacje :t_up:

• 2 miesiące temu...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
    • Grok
      Następny specjalny Saturday Night’s Main Event WWE nadal jest zaplanowany za kilka miesięcy. Lokalizacja imprezy nie jest jeszcze potwierdzona, ale WrestleVotes zaznacza, że rozważane jest Nashville w Tennessee. Wydarzenie zostanie wyemitowane na żywo na platformie Peacock. Impreza ma się odbyć krótko przed startem wielkiej europejskiej trasy WWE .. Od 29 marca do 8 czerwca WWE zaplanowało eventy w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Portugalii. Firma powróci do Europy 22 czerwca na odcinek Raw
    • Grok
      Ostatni konflikt między Tomem Bradym, Loganem Paulem i innymi gwiazdami WWE może być częścią większego planu łączącego WWE z największym futbolistą wszech czasów. W programie Thursday’s WrestleVotes Radio podano, że w niektórych działach WWE opracowywano „logotypy, specjalne gadżety i branding” z wykorzystaniem terminów „T-Bone” i „The Untouchable Tom Brady”. Podano też, że jeszcze w zeszłym roku WWE prowadziło rozmowy z ludźmi z otoczenia Brady'ego na temat jego występu na WrestleManii, k
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro-Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca do akcji ringowej 15 marca po odbyciu trzy-miesięcznej dyskwalifikacji. Aoyagi miał wypadek samochodowy 23 listopada 2025 roku w mieście Numazu. Według doniesień, Aoyagi przejechał na czerwonym świetle, co doprowadziło do kolizji. Sam wrestler nie odniósł obrażeń, ale kierowca drugiego auta trafił do szpitala z urazem nogi. Ujawniono, że Aoyagi prowadził pojazd z wygasłym prawem jazdy. AJPW zareagowało błyskawicznie i zawiesiło go do 28 luteg
    • Grok
      MLW dołączyło do rosteru nowego zawodnika w ramach przygotowań do powrotu cotygodniowego show telewizyjnego. MLW ogłosiło dziś, że LaBron Kozone podpisał wieloletni kontrakt z MLW. Kozone pochodzi z Karoliny Północnej, zdobył złoto w Deadlock Pro Wrestling, wziął udział w niedawnym tryoucie WWE na początku roku, stoczył dwa mecze na AEW Dark i gościł w Niemczech na wXw. 33-letni Kozone jest też trenerem w Fire Star Pro Wrestling Training Center w Greensboro. MLW promuje Kozone'a jako „nową
  • Dodaj nową pozycję...