Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DiBiase &Rhodes nowi mistrzowie TT

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

holytedfq9.jpg

Priceless Partnership

Do rzeczy , w tym temacie chciałem poruszyć nowych mistrzów Tag Team .

Jak kazdy kto ogląda w miare regularnie WWE wie ze ten tytuł nie znaczy juz zupełnie nic, malo tego , ze w posiadaniu jego był jeden z najgorzej dobranych Tag Partnerów. Ale na Night Of Champions coś sie ruszyło.

Cody przeszedł Hell turn atakując swojego byłego partnera i pomógł zdobyć Tedowi własnie ten pas.

Obydwoje prezentują sie razem bardzo obiecująco ,młodzi , utalentowani. Mają szanse zaistnieć jako jeden z lepszych Tag Team'ów w historii , ale czy WWE im na to pozwoli?! .

Pytania do was.

1.Czy Cody i Ted dobrze sprawdzą sie w roli mistrzów Tag Team .

2.Z kim będą feud'owac?! oprócz Cryme Tyme , jest ktoś jeszcze!?

3.Czy zdołaja razem pokazać i wyciągnać ten pas z tak zwanego "gówna" w którym lezy i juz malo kto się nim interesuje.

4.Może coś od siebie ?! :thumb: .

Zapraszam do dyskusji :t_up:

sws.png

31576.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kieska

1

• SilverWolf

1

• Mirai

1

• stacho jt

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak do tej pory Cody i Ted walczyli razem bardzo mało walk, ostatnia walka na RAW była dosyć krótka. Zbyt łatwo im poszło ale cóż można było by spodziewać się po ich przeciwnikach. Moim zdaniem to nie będzie dobry team i nie wyciągnie tego tytułu z bagna. Walk o ten tytuł jak znam życie nie będzie zbyt wiele. Zazwyczaj najwięcej walk odbywa się o tytuły World Heavyeight i WWE Champion ostatnio nawet o tytuł Intercontynental i USA Champion. Niestety Nie ma to jak za dawnych czasów. Nie jestem i nigdy nie bylem fanem Cody-ego i Hardcore-a mieli nie zbyt ciekawe walki . Nie zbyt fajnie ich dobrali . Mam nadzieje ze Cody z Ted-em zdołają o wiele więcej, jak narazie nie błyszczą ale są jeszcze młodzi i może coś jeszcze pokażą . :D

Trudno od razu stwierdzić. Na pewno lepszy team niż Hardcore i Cody. Teraz mamy dwóch młodych, sądzę, że charyzmatycznych wrestlerów. Czy utalentowanych? Ted'a w ringu za mało widziałem, a Cody :roll: Liczmy, że podniesie się jeszcze. Za to podoba mi się w tym wszystkim Ted. Fajny gimmick ma, oczywiście dzięki tatusia przeszłości :)

Jeszcze trudniej stwierdzić. Pierwsza myśl: Hardcore zdobywa nowego partnera, ale błagam, tylko nie to... Cryme Tyme... to rozwiązanie na max 2 miesiące. Co dalej? Nie mam szczerze pojęcia... bo kogo my tam mamy ? Nikogo... a nie, przepraszam. Highlanders... To niby też jest jakieś wyjście... może jakiś nowy team? Mi nic do głowy nie przychodzi.

3.Czy zdołają razem pokazać i wyciągnąć ten pas z tak zwanego "gówna" w którym leży i już mało kto się nim interesuje.

Oni ? Może tak, może nie. Nawet jeśli coś tam zrobią, to nie spodziewajmy się. Żeby podnieśc dywizję tagów w WWE trzeba by nowych "Hardyz", albo "E&C". Jako heelowski tag może zwiększą zainteresowanie fanów tą że dywizją.

4.Może coś od siebie ?! :thumb: .

Jak już mówiłem... w tym wszystkim najbardziej podoba mi się Ted. Gimmick rozpieszczonego dzieciaka, tego jeszcze nie było. :t_up: Co do reszty... jestem dobrze nastawiony, ale boję się, że ten team może okazać się jednym wielkim niewypałem.

jrthqr.jpg

1. Tag-team składający się z synów dwóch legend wrestlingu. Cieszę się, że Cody wreszcie "podziękował" Holy'emu za współprace i może teraz teraz pokaże poziom. Myślę, że mogą się sprawdzic w roli mistrzów tag-team. Mniej więcej ten sam poziom, wiek i przez to dobre zgranie. Na pewno będą lepszymi mistrzami niż poprzedni.

2. Mi też, jak przedmówcy, wydaje się, że Hardcore sobie kogoś znajdzie i będzie się mścił na Cody'm, ale kto wie...jak na razie ciężko powiedziec.

3. Obydwa pasy tag-team są na bardzo niskim poziomie i sam będąc widzem WWE oczekuję czegoś lepszego. Raczej nie podniosą tego poziomu. Tu potrzeba prawdziwych Tag-teamowców.

4. Może i mało się jeszcze znam, ale moim zdaniem WWE naprawdę zadbało o to, żeby o tym Tag-teamie było głośno po PPV.

rmsig3.png

2483_1.png

Mysle ze tak.Znaczy bardzo dobrze mlodzi z checiom do podbycia WWE.Zobaczymy napewno z Tedem bedzie lepiej sprawowac sie Cody poniewaz Ted jest w jego wieku taki sam talent no i talent :D .Mysle ze szykuje sie nowy bardzo dobry Tag Team w WWE.

Jak wszyscy mowia Holly z nowym partnerem.Moze Holly wystapi w Tag Teamie z DH Smith i znow ustawi mlody talent w ¨gownie¨.Zobaczymy jak to bedzie.

3.Czy zdołaja razem pokazać i wyciągnać ten pas z tak zwanego "gówna" w którym lezy i juz malo kto się nim interesuje.

Mysle ze NIE WIEM.Ten Tag Team moze sie przistoczyc w ¨gowno¨ i zmarnowac kariery dwoch zawodnikow , albo zmieni sie w Tag Team ktory pokona DX(nie ma szans).

4.Może coś od siebie ?! :thumb:

Co moge powiedziec :?: Zobaczymy co bedzie sie dzialo z tym Tag Teamem.Mysle ze Mc.Mahon zadba o Teda i Codyego przez miesiac dwa max.I potem sie rozwiodoa jako Tag Team.Napewno bedzie o nich glosno.

Ps.Sory za nie pisanie polskich liter ale znow pisze z Hiszpanskiego kompa,to jedyne rozwiazanie zebym umieszczal posty na forum

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

1.Czy Cody i Ted dobrze sprawdzą sie w roli mistrzów Tag Team

Moim zdaniem są mało doświadczeni jak na mistrzów ale dostali szanse i niech ją wykorzystają jak najlepiej :t_up:

Może po stracie mistrzostwa RKO połączy sie z DH Smith'em s spróbują odebrać im tytuł chociaż to bardzo mało prawdopodobne.

Bardzo w to wątpie że im się to uda są jeszcze za mało lubiani przez publiczność ale czas wszystko pokaże

4.Może coś od siebie ?!

Nie widziałem jeszcze możliwości Ted'a w ringu więc mało moge wywnioskować co dalej będzie z team'em ale myśle że jako młode talenty dadzą sobie rade

kanekx2.jpg

8314272110jk8fs3.png

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   1

Żeby tag team był dobry musi też mieć dobrych przeciwników, a jak na razie w dywizjii tag wieje wsią i niczym więcej.

Żadnych tag teamów z prawdziwego zdarzenia olane jest to zupełnie.

Teraz skaczą jacyś pseudo raperzy - Money, Money bla, bla... sprzedawanie desek klozetowych ludziom z widowni i pokazywanie staników Moe Young.

Cody heel nie widzi mi się za bardzo wg. mnie to takie durne posunięcie - to taki miły chłopaczyna na złego to on wcale nie wygląda i nie kupuje go w tej roli.

Co do DiBiasego Jr. - ten to heelostwo ma we krwi po tatusiu. Jest krótko bo coś ponad miesiąc w walkach na razie nic specjalnego nie pokazał bo miał 2 (bardzo szybkie zresztą) więc co można tam było zobaczyć?

Puki w tej dywizji tag nie pokaże się ktoś konkretny to ten pas dalej będzie gówno warty.

Pas tag team to coś dla kogoś z nazwiskiem na start - żeby ponosić, żeby było i tyle.

Ja osobiście chciałbym żeby pasy tag team cieszyły się takim zainteresowaniem jak lata temu, kiedy były o nie wspaniałe walki TLC itp. (wiadomo, nie co raw, ale raz na jakieś PPV) żeby coś się ruszyło nie wystarczy jeden dobry tag ... musi ich być kilka. Nowi mistrzowie to w sumie jakieś możliwości są, ale dopuki nie będą mieli dobrych przeciwników to raczej nic z tego nie będzie.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Styl:  Jasny

Jak na razie trudno stwierdzić, czy Cody i DiBiase są dobrymi mistrzami, a co dopiero dobrym tag teamem... Wydaje mi się, że jest to pierwszy krok do heelowskiej stajni młodych talentów, o której było tak ostatnio głośno w portalach z newsami (bardzo mi się pomysł takowej stajni podoba). Ted pomimo, że jak na razie mało się pokazał - ma charyzmę. Mic skillsy chyba też ;) . I zapowiada mi się na świetnego heela a'la Orton. Cody'ego nie trawiłem w wziętym się z niczego tag teamem z Hardcore Grandpa. Teraz może się to zmienić, bardzo spodobał mi się jego partner. Umiejętności może oszałamiających nie ma, ale może sie jeszcze chłopak rozwinie... Na 100% ten tag dostanie push z prostej przyczyny, której osobiście nie rozumiem - korzenie... Czy uda im się wyciągnąć pas TT na prostą? Nie mam pojęcia. Bardzo bym chciał, ale tutaj przydali by się jak wspomniał >CC< jakiś tag team jak Hardy Boyz, czy Edge & Christian. Szkoda tylko, że nie jest to sprawa jednego tag teamu - wszyscy muszą dać z siebie wszystko, żeby było ok. Feudy... oprócz CT myślę, że z Herdcore Holly'm, ewentualnie może doszedłby jakiś nowy tag? Ale nie wiem, cały mój post to tylko spekulacje po dwóch występach Teda i Rhodesa :) .

1.Czy Cody i Ted dobrze sprawdzą sie w roli mistrzów Tag Team ??

Musimy im dać trochę czasu,tak jak już napisali są młodzi,charyzmatyczni,plus również za to że będą młodymi Heelami,zobaczymy co z tego wyjedzie muszą udowodnić że nie dostają pushu za nazwisko tylko za umiejętności.

Hmm.....może dojdą Alladyni,Santino i Carlito,może Chris Jericho i Lance Cade

To wszystko zależy jak WWE będzie chciało ich poprowadzić,czy da im szanse dłużej potrzymać te paski czy dało im je tylko żeby zaspokoić ich pragnienie bycie kimś więcej.

Moim zdaniem mogą wyciągnąć te pasy na troszkę wyższy poziom niż są teraz,Młode wilki jak to sie mówi będą robiły wszystko żeby sie pokazać publice jak i Maholandi,dlatego myślę że coś dobrego może z tego wynikać.

pezetvi7.png

• Reputacja:   1

Moim zdaniem nowi mistrzowie wiele nie różnią się od miłościwie nam panujących poprzednich, no ale jakaś nieznaczna poprawa chyba jest... Tylko- Cody Rhodes jakiekolwiek gacie nie założy zawsze będzie bezpłciowym typem z kamienną mordą bez żadnych umiejętności i charyzmy... Jako heel pewnie bedzie jeszcze gorszy niż jako face... może go nawet gdzieś na gali wyśmieją :D

Co do jego partnera to równiez w ringu nic ciekawego nie pokazał i wątpie, aby to jeszcze zrobił... Przeciez nie ze względu na to otrzymał ten prestiżowy :roll: belt, ale ze wzgledu na starego i to, co Vinnie lubi najbardziej :D czyli całkiem pokaźną muskulaturkę.... Co prawda wydaje się być o niebo bardziej charyzmatyczny i wygadany od Cody'ego, no ale trudne to to nie jest... Chętnie bliżej przyjżę się jego dalczym popisom za mikrofonem, bo jak na razie zostaliśmy jedynie poraczeni średnim przedsmakiem, który jednak dobrze rokuje na przyszłość.

Tagów, z którymi mieliby rywalizować specjalnie nie widać no ale jeśli wierzyć plotkom ten reign ma byc tylko początkiem nowej stajni 2nd generation superstars. W roli jej lidera widzę właśnie młodego DiBiassiego. Pewnie w przeciągu kilku tygodni dołączy się do nich młody Snuka... i co dalej? Jesli dobrze pamiętam jedynymi dziećmi byłych gwiazd w fedzie są Smith i Nattie (no ale oni sa na SD). Jednak nic straconego- w FCW mają takich na pęczki- młodsi od Henninga, Flaira, Afy, Colona i pewnie pięciu innych już tylko prężą muskuły przed wypłynięciem na szerokie wody...