Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Winner faces Natalya for the SmackDown! Diva Championship Match:

Michelle McCool pokonała Victoria'e, Kelly Kelly, Maryse & Cherry

Tag Team Match:

Jesse & Festus pokonali Curt'a Hawkins'a & Zach'a Ryder'a

Single Match:

Jeff Hardy pokonał John'a Morrison'a

Single Match:

Umaga pokonał Funaki'ego

WWE United States Championship Fatal Four Way Dance Match:

Matt Hardy © pokonał Shelton'a Benjamin'a, Chavo Guerrero & Mr. Kennedy'ego
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dch99

1

• badziewiarz

1

• SilverWolf

1

• Mirai

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

SD! dobre musze powiedzieć.

Zaczęło się od programu MVP - ładnie wyśmiewali Edge'a.

I zapowiedz walki między nim, a HHH na GAB.

Divy ominąłem jak zwykle.

Festus & Jessie vs. przydupasy Edge'a (walczący za karę) - nawet zjadliwe to było, Festus w przebraniu (śmiesznie wyglądał) po zwycięstwie Festusów wpadł Edge (ładnie wkurzony) rozwalił bezbronnego potworka hehe.

Hardy wrócił i dostał Morrison'a - obydwaj mają umiejętności więc zrobili dobrą walkę. Podobała mi się, może nie była jakaś tam wybitna, ale jak na powrót Jeff'a na SD! może być.

Umaga vs. Funaki - tutaj zaczynamy od nowa widze budować wizerunek Umagi - teraz pewnie będzie maglował jobberów przez długi czas.

Fatal 4 - tutaj muszę powiedzieć naprawde bardzo dobrze było - szkoda tylko, że zwycięsca nie ten co chciałem, ale tak nie można się przyczepić jak na WWE walka naprawdę konkretna. Tak jak mówiłem szkoda tylko, że zwyciężył Hardy (liczyłem bardzo na Shelton'a)

No i tak wszystko co z Edgem i Vicky - było naprawdę dobre - w biurze - "Shut up" :D

No i oczywiście na ringu - nie będzie ślubu :D

To znaczy kto przejdzie face turn? Edge? bo zrezygnował z niej? czy Vicky - bo on ją wykorzystał? :8

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Walke div przewinąłem :) , standard.

Tag Team match.

Ładna walka, dobry poziom , moim zdaniem najlepsza z całego SmackDownu!.

No i koncóweczka , miodzio:)

Umaga vs. Funaki

No fajnie, fajnie ... ale Umaga miał sie powoli zmieniać , dostać push itd, a z tego ci widze to nadal rozpierdziela jobberków;/ , i to WWE nazywa pushem?! , głowna postać na SD?! , eh.

Fatal 4 Way , walka ujdzie , oczywisice nikt inny jak Hardy wygrał , ,no ale cóż czegoś innego sie nie mogłem spodziewać,

Shelton w ME super tylko szkoda ze jednorazowo bo nie mieli kogo wcisnąc. :/.

Edge & Vickie , tu juz sie pogubiłem , tyle czytałem spoilerow o ich slubie itd a tu nagle NIE?! .

WTF?! , WWE zmienia plany bynajmniej . zobaczymy .

Vickie będzie miał Faceturna na bank :)

sws.png

31576.png

SmackDown! dobry, a nawet bardzo (taka sama opinia jak o Impactcie). Na początku MVP zaprasza swojego gościa - Triple H'a. Publiczność dalej coś blado na niego reaguje. Pogadali, pogadali. Na początku trochę zamułka, ale potem nawet dawali radę. Wchodzi Vickie i jaki ja szczęśliwy. Publiczośc na SmackDown! taka aktywna, że całkowicie zakłócała Vickie... i teraz powiem: Vickie = zajebisty Heelowski GM. Pierwsza walka... no jak Divy... oglądam w przelocie, ale aż takiej zamułki nie było. Zwyciężczyni... obojętna mi. Potem Edge przyjeżdża... zły na wszystkich. Mecz Jesse i Festusa z Edgeheads niezły, ale krótki... Festus coraz bardziej mi imponuję. Nieźle, nieźle. Potem segment Vickie z Edgem... frustracja wyrzucona przez Edge'a na swoją ukochaną... jest dobrze. Hardy i Morrison- dobrze, bo nic innego powiedzieć nie mogę. Znowu ciekawe segmenty z Edgem. Umaga pokonuje Funakiego... mecz trwał może 20 sekund. Nic specjalnego, i ten zryty finisher :t_down:. Main Event dawał radę. Dużo nearfalli. Kennedy wyszedł w swoich nowych ciuszkach. Dobrze go publiczność przywitała, w końcu "wrócił do domu". Mistrzem dalej Hardy... afff... każdy z tej czwórki byłby lepszy niż Hardy. No i na koniec Edge wygłasza speech... dobrze to wyszło, fajne segmenty. Na koniec odwołuje ślub... ciekawie

Cała gala na plus ze względu na segmenty. Edge i Vickie jednak potrafią stworzyć coś ciekawego. Galę polecam i oceniam tak samo jak Impacta! Impact miał lepszy poziom walk, ale w segmentach rządzi SmackDown! Dziękuję...

jrthqr.jpg