Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka na Night of Champions 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

historia:

Royal Rumble 2008 - Randy Orton vs Jeff Hardy 57%

No way Out 2008 - RAW Elimination Chamber II 70%

Wrestlemania 24 - Shawn Michaels vs Ric Flair, 65%

Backlash 2008 - Triple H vs Randy Orton vs John Cena vs JBL 64%

Judgment Day 2008 - Shawn Michaels vs Chris Jericho 68%

One Night Stand 2008 - Edge vs The Undertaker 69%

200px-Night_of_Champions_2008.jpg

Wybierz najlepszą walkę PPV:

1 John Morrison and The Miz vs Finlay and Hornswoggle

2 Matt Hardy vs Chavo Guerrero

3 Mark Henry vs Kane © vs The Big Show

4 Ted DiBiase and Cody Rhodes vs Hardcore Holly

5 Kofi Kingston vs Chris Jericho

6 Mickie James vs Katie Lea Burchill

7 Edge vs Batista

8 Triple H vs John Cena

Ankieta potrwa 14 dni, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

2

• pablo modjo

1

• Gabislaw

1

• Dexter.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

3 Mark Henry vs Kane © vs The Big Show

Dla mnie najbardziej walka o ECW Championchip , wyniku matchu nie biore pod uwage ale przebieg walki. Kane pokazał ze jeszcze potrafi wiecej niż wszyscy sobie mysla:) . Ladnie sie pozgrywali z Showem. Henrego w tej walce nie chiałem widzieć dlatego moja decyzja jest jaka jest.

Walka o WWE Championchip dla mnie była zbyt wolna. A o WHC jakoś nie przypadła mi do gustu.

sws.png

31576.png

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Edge vs. Batista , inne walki za wyjątkiem starcia o ECW Title , nie pociągały tak jak ta, sporo sie wydarzyło , ogólnie dobry pojedynek z ciekawym zakończeniem i mnie osobiscie nie mulił tak jak Cena vs. hhh.

915802072594e34bce782c.jpg

Głos pójdzie na walkę o ECW title... ale tylko ze względu na postawę Kane'a. Kane pokazał jak wiele potrafi i wyciągnął z Showa i Henrego sporo... i dzięki temu walka ta dostaje głos. Zastanawiałem się też nad walką o WHC, bo miała ona ciekawe zakończenie i na tle np.M&M vs Irlandczycy była dobra... ale ostatecznie głos na Kane vs Big Show vs Mark Henry.

• Styl:  Jasny

Jak dla mnie to Edge vs Batista. Jeszcze przed samą walką myślałem, że będzie to totalny gniot lecz myliłem się. Z dobrej strony pokazał sie Dave, zdecydowanie to on dominował w walce, widać, że sie stara. Szkoda, że przegrał, gdyby nie szopka z " rodzinką " to kto wie. Pewnie będzie nowym ulubieńcem fanów na RAW'ie. :P

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

A ja zagłsuję konsekwentnie na walkę Y2J vs Kofi Kingston o IC title. Niezłe zwroty akcji, Jericho świetny jako heel, walczył z wściekłością, a i Jamajczyk pokazał, że potrafi zrobić niezłe show w ringu. No i tak na marginesie , też za to, że HBK się wmieszał i szykuje się nam dobry feud.

Ja tak jak kolega Eddy, głosuję na walkę o IC Championship. Była ciekawa, trzymała w napięciu do końca i wynik był bardzo zaskakujący. Y2J pokazał, że jest znakomitym heelem, a Kofi udowodnił, że umie walczyć. Na koniec Walls of Jericho, byłem ciekaw, czy Kingston odklepie. Jednak pojawia się HBK, zapodaje SCM Cade'owi i próbuje wejść na ring. Po chwili kick Kofiego w Chrisa i koniec walki! Duży, niespodziewany sukces Jamajczyka, jestem ciekaw, jak poradzi sobie w roli champa. A rozwścieczona mina Y2Ja po walce... coś pięknego ;P

Dołączam się do kolegów. Głos na walkę Jericho - Kofi. Dobre tępo, Kofi pokazał się jak zwykle na plus. Dobra postawa Jericho jako heela. Jamajczyk teraz ma tytuł. Sam Intercontinental Title spełnia rolę, jaką powinien - promuje młode gwiazdy. Po tej walce nawet walnąłem sobie Kofiego w podpis 8).

jrthqr.jpg

• Reputacja:   1

Edge vs. Batista - wiele zwrotów akcji, ciekawie wg. mnie + latająca Vicky

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

ja głosuje na walkę o pas WHC czyli Edge vs Batista . Kolejna raz ci wrestlerzy pokazują że umią zrobić dobrą walkę o pas WHC . Ładny zwrot akcji i duża dominacja batisty na ringu ale wszyscy wiemy jak to sie skończyło . Najbardziej na tej walce podobał mi sie rzut Vickie na La familie :t_up: . Dobra dynamika walki i dość duże jak na WWE emocje .

f6dfb83c87.png

Ja, głosuję na walkę, Cena vs. HHH, walka ładna, Cena chociaż pokazał coś więcej niż zawsze. Zazwyczaj gdy Cena wygrywa, to najpierw dostaje w ciry, a potem pokazuje, swój zestaw ciosów i pin-fall. Tutaj, przegrał (na szczęście), ale walka nie była nudna, każdy z nich pokazał swój finisher, co mnie zdziwiło to buczenie gdy Jaśko uderzał, heh nareszcie Hunter był wyżej, pod względem fanów, niż kwadratowy łeb. :t_up:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Styl:  Jasny

Oczywiście walka o WHC Batista vs. Egde. Wiele ciekawych zwrotów akcji, całkiem ładne tempo jak na dwóch heavyweightów i największy zaskok - Batista w dobrej formie (pewnie czerwone gacie dały mu moc :D ). A jednak WWE umie zrobić dobrą walkę... ;)

• Reputacja:   8

Ja zagłosuję na Main Event. Walka wcale nie muliła, jak to pisze IOOT; była emocjonująca, trzymała w napięciu do samego końca. Po drafcie nic już nie było takie pewne, a to ważne, bo pojedynek dzięki temu przyjemniej się oglądało.

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Tak sie wetnę troszkę ;

Sejbla - ja to widzę tak , Triple H to cholernie pozycyjna postać i nie robi niczego wbrew pozorom za darmo. On musi sobie wszystko odbić, żeby jego było na wierzchu i to jest jasne jak Sun. Podobnie jak Undertaker - on też wg. swej pozycji nie jest taki czysty. Jesli musze np. Czysto sie komuś podłożyć , to za dwa tygodnie rozwale sobie 3 w Handicapie. Jeśli podłoże sie Floydowi na WM 24 , chce mieć zapisany Pas w niedalekiej przyszłosci , po drodze moge rozbić Great'a. Triple H nie da sobie ot tak po prostu pojechać. On wie , że może rządzić i korzysta z tego. I jesli dochłapał sie do pasa - włączając w to podrzędne PPV na jakim go zdobył , co oznacza że już go piliło i niemógł sam doczekać sie reignu i za pewne nieźle naciskał na to - więc jeśli on już zacisnął łapy na tym pasie , no to cholera nie odda go minimum socjalne pół roku. Do tego uwaga - Trypel spada na SD!. To dla niego niczym przymusowaa degradacja , i czy w zaistaniałej sytuacji on da sobie zabrać pas - ? Of course że nie , on i tak już jest ponizony że wystepuje na SD! i musi sobie odbić to , rozwalając każdego i będąc King of SD! Wiec wygranej nad Ceną byłem pewien. Co do tego STFU - Edge poniżył Triple'a na SD! że tappował Cenie. Ten przed meczem zapowiedział że zrobi to co wtedy powinien zrobić. Kiedy Cena założył Shut The fuck Up - byłem cholernie pewny że Trypel nie tappnie. Po prostu on w szatni połyka janusza nosem i nie da sie w nieskonczonośc jechać. Już bardziej skłonny byłem obstawić że Batista przyniesie WHC na RAW niźli to że Janek pyknie HHH'a. Dlatego własnie przereklamowana koncówka , w której Cena nie wie co ma wykonać i gubi sie w swym pokaźnym arsenale 4 movesów - nie pociągnęła mnie. Dlatego też głosowałem na pojedynek o WHC bo tam koncówka naprawda pokazała emocje i walke. amen.

915802072594e34bce782c.jpg

Ja również głosuje na Kofiego i Jericho.Totalne zaskoczenie,myślałem że wyjdzie za chwilkę HBK i zgarnie pas a tu nagle niespodzianka Kofi wychodzi.

Walka na prawdę trzymała poziom i jeszcze zakończenie którego chyba nikt sie nie spodziewał

pezetvi7.png