Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

James Storm & Robert Roode

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   993
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

fansdj8.jpg

"Cowboy" James Storm & Robert Roode, managerowani przez Jacqueline, to nowy heel'owy tag team, który startuje od title shota o Tag Team titles na pay-per-view. Obaj główni członkowie odniesli spore sukcesy w dywizji drużynowej TNA, pierwszy Storm, 7 krotny mistrz Tag Team, członek najbardziej dominującego tag team'u w TNA - America's Most Wanted, oraz Roode, część swego czasu ważnej stajni Team Canada, 2 krotny mistrz Tag Team. Obaj po czerwcowym pay-per-view Slammiversary rozpoczęli wspólne występy, obecnie toczą feud z LAX i spotkają się z nimi na nadchodzącym Victory Road w fan's revenge lumberjack match.

Jak widać mogą poszczycić się już sukcesami drużynowymi i każdy z nich od dłuższego czasu - rok i więcej - prowadzi solową karierę, tak więc czy ich powrót do owej dywizji, mimo iż można powiedzieć są jej pionierami, ma jakiś sens ?

Cała nowo powstała drużyna, w moim przekonaniu, nabierze smaku tylko wtedy, gdy okaże się krótkim przystankiem i obaj po skończeniu programu z LAX znów zaczną działać na włąsną rękę. W tym przypadku chętnie zobaczyłbym jakiś konkretniejszy storyline między tą dwójką - sądzę, że feud Storm vs. Roode sprzedałby się dobrze, a obaj tworzyliby przyzwoite walki.

Pytania pomocznicze:

• Dywizji drużynowej potrzebne jest wzmocnienie w postaci Storma & Roode'a ?

• 'Cofanie' James'a Storma & Roberta Roode do dywizji drużynowej ma jakiś sens ?

• Zasługują na pasy drużynowe, czy na odwrót ?

• Co sądzicie o programie między nimi dwoma - Storm vs. Roode ?

Zapraszam do dyskusji.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• kebab

1

• Danielsson56

1

• Mast

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

James Storm tworzył niesamowity tag team z Chrisem Harisem , niesamowity klimat mieli hmm po prostu TT zajebisty ... Co do Roode w sumie jak ogladam sobie gale z 2005 roku to chłopak na prawdę był niezły.

Według mnie Storm i Roode mogą być dużym wzmocnieniem dywizji Tag Teamów ...

Ma sens po pierwsze ani Storm ani Roode raczej nie mają wiekszych szans ja na jakiś Title Shot , a w Tag'ach może będą coś osiągać.

Zasługują na pas, nie jestem ich fanem ale mogą się przydać , mogą wprowadzić pewną świeżość w dywizji ...

Myślę, że ich feud z LAX może być ciekawy, oboje mają niezłą prędkość, ogólnie może być ciekawie ...

Tak na przyszłość-wyraz "niezły" w każdej formie pisze się razem (myślałem,że to literówka,ale dwa razy popełniłeś ten błąd w tym poście) :) Poprawiłem to i kilka błędów interpunkcyjnych. -dop. Mast

Edytowane przez Gość

Cóż-Storma bardzo lubię,Roode'a bardzo nie lubię.Mimo to jakoś do siebie pasują.James tworzył wspaniały tag team z Harissem i w ogóle szkoda,że AMW już nie istnieją,bo w sumie w dywizji tagów rządzili,a Storm osobno nie może jak na razie nic wielkiego zdziałać w TNA.Roode natomiast....Może to i utalentowany wrestler,ale nie podoba mi się jego gimmick i styl walki...Jest jakiś taki ociężały,nie wiem jak to dokładnie określić,ale chyba właśnie tym słowem-ociężały.Moim zdaniem dywizja Tag Team w TNA jest bardzo mocna,aczkolwiek dosyć wąska,więc każdy team jest przydatny w sumie.Na pasy nie mają co liczyć-doskonale widać,że ten team został stworzony tylko po to,by nie powtarzać wciąż tych samych feudów,więc ewidentnie nie dostaną pasów.Natomiast co się może zdarzyć potem....Tak jak IIL napisałeś ciekawy byłby feud pomiędzy tą dwójką,przy face turnie Storma.Choć boję się,że mimo wszystko Roode może nie dotrzymać tempa i spieprzyć pojedynki w zwykłych single match'ach,więc ewentualnie jedna walka w np. six sides of steel byłaby mile widziana...

e916f7e946.png

Cóż... na początku to mi się zbytnio nie podobało. Są w chwili obecnej takimi zapychaczami, bo LAX możliwe, że po VR będzie feudowało z MMG, które na razie jest zajęte World X Cup. Tak więc połączono dwóch heelów, których fani nie lubią i zaczęto feud między nimi a LAX. No i na Victory Road mamy Fans' Revenge Match, w którym wybrani fani będą stali poza ringiem wyposażeni w paski, i gdy James lub Bobby znajdą się w ich pobliżu, to paski pójdą w ruch. W historii TNA mieliśmy już pojedynek w tej stypulacji i nie wypadł najgorzej.

Zgadzam się z tym, że ta dwójka miała sukcesy w dywizji TT. Ale to przeszłość. Po rozpadzie Team Canada dla mnie Roode przestał istnieć, a Storm jakoś sobie radzi, ale to nie to samo, co za AMW. Jestem fanem Jamesa i bardzo chciałbym, żeby dostał jakiś ciekawy feud z jakimś porządnym wrestlerem, coś jak miał ze Stingiem albo Harrisem. Fajnie by było jak Cowboy zawalczyłby o pas WHC, ale to niemożliwe, bo dywizja HW i tak już ma wielu pretendentów do najważniejszego w federacji pasa. No i nie widząc perspektywy dla tej dwójki (czyżby TNA skończyły się pomysły co do nich?) wrzucono ich z powrotem do dywizji Tag Team. Trudno mi powiedzieć, czy to dobry pomysł. :thinking: Mam nadzieję, że nie będzie to rozwiązanie na długo metę. Po VR mogliby przestać się rozumieć, pokłócić i zacząć feud przeciwko sobie. Ale faceurn Storma dla mnie nie wchodzi w grę. Jest urodzony do heelowania. Jednak Roode nie jest zbyt utalentowanym zawodnikiem, więc po tym feudzie nie moglibyśmy się spodziewać niczego super. Na pewno cieszyłoby mnie jednak to, że dla jednego z moich ulubionych wrestlerów w TNA wreszcie wymyślono jakiś przyzwoity angle.