Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Great American Bash 2008 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

plakatzg1.png

Data Gali: 20.07.2008

Karta:

United States Championship Match

Matt Hardy© vs. Shelton Benjamin

WWE Tag Team Championship Fatal Four Way Match

John Morrison & The Miz© vs. Finlay & Hornswoggle vs. Curt Hawkins & Zack Ryder vs. Jesse & Festus

tagteamxu4.png

NYC Parking Lot Brawl Match

John Cena vs. JBL

cenavsjblik1.png

ECW Championship Match

Mark Henry© vs. Tommy Dreamer

henryvsdreamerxa3.png

Divas Championship Match

Natalya vs. Michelle McCool

michellevsnatalyajr2.png

Single Match

Shawn Michaels vs. Chris Jericho

hbkvsjerichoyl8.png

World Heavyweight Championship Match

CM Punk© vs. Batista

batistavspunkan9.png

WWE Championship Match

Triple H© vs. Edge

hhhvsedgedm4.png
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• badziewiarz

2

• SilverWolf

2

• dominik199111

1

• Sejbla

1

Top użytkownicy w tym temacie

Pierwszym pojedynkiem w karcie znajdzie sie na 100%

Chris Jericho vs Shawn Michaels.

Jericho oswiadczył ze chce sie zmierzyć z HBK'em na Great American Bash. Co z tego wyniknie ?! , według mnie zakonczyć sie feud miedzy tymi dwoma panami który dla mnie był troszku męczący. Wkoncu obydwoje dadzą sobie spokój z sobą i pokierują sie w inna strone.

Ciekawy jestem czy Shawn znów sie podłozy czy wkoncu wygra.

sws.png

31576.png

• Reputacja:   1

Ta znając życie to zrobią z tego tag team match - Shawn & Kofi vs. Cade & Y2J.

W sumie ten feud jest taki w miare, ale ostatnio HBK robi za worek treningowy i strasznie dostaje po dupie.

Wg. mnie pociągnie się to jeszcze troche dłużej niż 1 PPV.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

No i tak jak mówił SilverWolf, pierwszy pojedynek HBK vs Y2J Pewnie po tej walce skończy się ich feud i nawet sie z tego ciesze, bo nie był on za ciekawy moim zdaniem.

CM Punk vs Batista, a to jest bardzo zastanawiające :thinking: , jednak wydaje mi się, że Punk wygra, przynajmniej mam taką nadzieje, wkońcu koś inny mógł by potrzymać pas chociaż przez 2 PPV, Batista o ten pas w SD miał juz tyle walk, że wolał bym już tego Kane'a jako Hell w tej walce.

Edge vs HHH wydaje mi sie, że pewne zwycięstwo odniesię Triple H, chociaż z Edge'm to nigdy nic nie wiadomo mi może nas WWE zaskoczy i Edge wygra pas. Jakoś mi się nie wydaję wkońcu w SD HHH nie miał by z kim prowadzić feudu :D

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : CM Punk

Ulubiony Wrestler SmackDown : Triple H

Ulubiony Wrestler ECW : Matt Hardy

/the Biggest polish #CM Punk# f@n !

big polish WWE f@@n !!

1.John Cena vs JBL mam nadzieje ze John Cena wygra to po 1 ale to będzie (przynajmniej taką mam nadzieje) długa i fajna walka bo JBL zadarł z Ceną wyrzucajac go zgali natomiast Cena zadarł z JBL`m w takiż to sposób żezniszczył mu limuzyne i przeszkodził w wygraniu pasa WHC.

2.Chris Jericho pewnie będzie chciał sie zniszczyć Shawna za walke z Kofi Kingstonem gdzie Jericho został zaskoczony przez Michaelsa i oszołomiony gdzie wykorzystał to Kingston i ma teraz pas Intercontinental.

3.Mam nadzieje ze Batista zdobędzie pas WHC bo jak dla mnie jest lepszy od Cm Punka bo Batsita rozwalił Edga a Punk wykorzystał chwile(w końcu z walizką może zażądać walki w każdej chwili) zrobił swojego finishera bum i ma pas.

4.Trple H vs Edge szczerze powiem że nie wiem ale stawiam na Triple H a jeżeli Triple H ma stracić pas to niech go straci w walce z Johnec Ceną a nie z Edgem.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

John Cena vs. JBL

Ciekaw jestem co z tym zrobią... walka może wypaść dobrze w końcu ta stypulacja pewnie ukryje wszystkie wady tej dwójki... Ciężko mi wytypować zwycięzcę - z jednej strony Cena ostatnio przegrał z Trajpelem, a z drugiej strony JBL notorycznie z Ceną przegrywa... Czy John C zgodzi się jobbnąc na 2 PPV z rzędu? Czy John L po raz kolejny jobbnie Cenie? To i jeszcze więcej już w niedzielę ;)

Walka na 150% bedzie dupna... walczy dwóch zawodników którzy obecnie... tfu... walczy jeden co nic nie umie(Henry) i jeden co kiedyś coś potrafił, ale dziś raczej wykorzystują go w celach promocyjnych... Z dwojga złego wybieram Dreamera bo On do pasa ECW pasuje... Mam nadzieję że Henry zdobył pas tylko i wyłącznie po to aby pas wrócił do domu, bo jak się okaże że to jakiś większy plan to katastrofa... :|

Na Raw mamy mistrzynię face więc na SD będzię Nią heelka... tyle na ten temat :)

Gdyby ten fued był prowadzony od początku inaczej to pewnie skakałbym z radości na wieść o tej walce bo obydwaj potrafią sporo dobrego zrobić... A teraz mam nadzieję że to koniec tego feudu... Pytanie tylko kto wygra? Jericho od powrotu na PPV jobbuje każdemu, a HBK ogólnie dostaje lanie na tygodniówkach... Jednak stawiam na Jericho ;)

CM Punk© vs. Batista

Ciekaw jestem czy Animal wreszcie zdobędzie pas? W końcu poluje na Niego od Armageddonu, to już trochę czasu... A CM jak już gdzieś pisałem dostał pas głównie po to żeby w końcu pozbyć się walizki... Za Batistą przemawia wiele - jest bardziej wiarygodny z pasem, ma większe plecy(o pozycję w fedzie chodzi ofkorz) itp. A CM nie z tego ni z owego po jobbowaniu każdemu od WM nagle zdobywa pas WHC... Coś tu nie halo... No i oczywiście w tej walce na 100% zobaczymy Kane'a :twisted:

Triple H© vs. Edge

Walka z dupy wyjęta... jest tylko dlatego że pas WWE musi się pokazać na PPV... od NoC nie widzimy żadnego story o ten pas więc wynik jasny... Winner of this match and still WWE Champion - TRIPLE H :D

John Cena vs. JBL

hmmm bym był tytaj za Cena poniewaz ostanio temy bialasowi przybylo kolegów:D jestem ciekaw jak bedzie wygladal ten mecz bo nie widzialem od dawin dawna parking match .

powiem jak przedmowca walka bedzie dupna:D lubilem dreamera za starych dobrych czasow ECW teraz to raczyj przecietna lama:D co do henrego to jedyne co w nim lubie to theme jego walki sa nudne i nie pokazuje w nich nic nowego chcialbym zeby wygral Tommy jednak jestem pewnien w 90% wygra grubas

tutaj nawet sie nie zastanawiam Michelle McCool wygra wiecej nie bede komentowal tego meczu poniewaz nie nawidze wrestlingu kobiet chyba ze w basenie, smietanie albo kisielu:D

szczerze?? ten feud robi sie nudny lubie HBK , Y2J tez hmmm nie wiem kto bedzie zwyciesca chylil bym sie w kierunku HBK ale nic nigdy nei wiadomo:D:D

CM Punk© vs. Batista

do tej walki mialem 100 przemyslen i scenariuszy jednak po ostatnim RAW troche mi rozjasnilo sadze ze ktos z nowym/starym imiczem wkroczy na te oto walke i pomorze mr. money in the bank:D

Triple H© vs. Edge

tak wiemy HHH to bóg i nie moze przegrac no to wkoncu wszechmocny The Game, King of king to sie robi nuuudne kurde edge nie bedzie w formie po " nocy poslubnej" i nie chodzi mi tu o noc z Vickie :D tylko z pewnym panem

podsumowujac mam nadzieje ze bedzie warto czekac do 2 am i nie spac do 5 w nocy

pozdro for all

Triple H © vs. Edge:

Wygrana Huntera... Albo może zwycięstwo Edga, feud z The Gamem i DeadMenem? I koncowa wygrana grabarza... Dobra, mój głos leci na Huntera.

CM Punk © vs. Batista:

Zwycięstwo Punka i feud z Kanem. Kane stracił pas ECW i teraz może walczyć o coś lepszego. Więć mój typ leci na Punka.

Shawn Michaels vs. Chris Jericho:

Znowu? Mogliby to już skończyć... Chciałbym, aby walka wyglądała podobnie do walki HBK z Ricem Flairem na WM 24. Pełno finisherów, walka trzymająca w napięciu... To jest to! Wygra Shawn.

John Cena vs. John "Bradshaw" Layfield:

Walka na parkingu... JBL musi wygrać. Ale coś czuję, że Cena zrobi FU na jakiś samochód i będie po JBL'u. Ale i tak wierze, że wygra JBL.

Natalya vs. Michelle McCool:

Walkę napewno przewinę i zobaczę tylko wynik - zwycięstwo Michelle :)

Mark Henry © vs. Tommy Dreamer:

Nie wiem co Tommy robi w tej walce... Wiadome, że w obecnej chwili wygra Mark Henry... I nie sądzę, aby Mark stracił pas miesiąc po jego zdobyciu...

Brothers Of Destruction & DX & Matt Hardy & The Rock

123742.jpeg

NYC Parking Lot Brawl Match

John Cena vs. JBL

Tak jak już gdzies pisałem ze znowu zrobią z Ceny Marina który mimo wypadku rozwali JBL'a i wrzuci go do jakiejs smeiciarki ;) albo rozwali tgo na masce samochodu.

ECW Championship Match

Bład ! , duży bład z strony WWE , walka bedzie naprawde niczym , tymbardziej ze Henry nci nie potrafi a Dreamer nicz siebie nie daje , obydwoje polegną . Walka zapowiada sie jako najgorsza z karty. To wole oglądać na musa Women's Championchip , bo tam na zgrabne dupy moge sie ponapalać.

Nie komentuje.... ;>

Single Match

Nudny , i męczący feud. Mam taką nadzieje ze sie skonczy na GAB , bo tak naprawde to :t_down:

nic wiecej na ten temat nie powiem.

CM Punk© vs. Batista

A tuu mi sie zdaje ze CM punk zatrzyma pas ale mam jedno ale , mam takie przeczucie ze na GAB wparuje KANE i w taki i owaki sposob odroci uwage Batisty i CM zrobi swoj wyczepiasty finisher. Tyle na ten temat.

WWE Championship Match

Triple H© vs. Edge

Tu może być fajna walka , ale jeśli chodzi o całokształt to zgadzam sie w 100% z DonCalosem.

sws.png

31576.png

Triple H© vs Edge:

Pod koniec wykonany Spear przez Edga HHH wstaje i wykonuje Pedigree , ale przybiega la familia i pomaga Edgowi.Edge przytrzymuje razem z bracmi HHH i Chavo wykonuje Frog Splash i 1...2...3!Wygrywa Edge.Tak to sobie wyobrażam :D .Potem feud Edga z Jeffem i Hardy po 3 miesiącach pokonuje Edga.

CM Punk© vs Batista

Wygrana Punka , złamany nos Batisty :D i potem feud z HHH.

HBK vs Chris Jericho

Oby po tej walce zakończył się ten feud.Wygra Jericho i HBK odpuści.Meczyk będzie na wysokim poziomie ponieważ HBK jak i zarówno Chris będzie chciał pokazac kto jest lepszy.Po 20 minutach już HBK pędzie w szatni.

John Cena vs JBL

Feud Ceny z JBL na nic się Cenie nie zdaje:żadna walka o pas, i Cena nic nie zdobywa(nawet dobrze).JBl w takich warunkach powinien wygrac i poza tym ja kibicuje JBlowi.Po wygraniu JBl zakończy się ten feud.

Natalya vs Michelle McCool

Natalya wygra po 10 minutach i zacznie się feud z McCool.Walka do przewinięcia.

Mark Henry© vs Tommy Dreamer

Walka do dupy.Henrowi nie potrzebny pas a do Tommyego pasuje więc myślę że Dreammer wygra po bardzo ciężkej walce z "Najsilniejszym człowiekiem na świecie".

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

John Cena vs. JBL

Stypulacja strzasznie mi się nie podoba. Jeśli już to powinni tam wrzucić jakichś dobrych brawlerów, a nie... :roll: Raczej wygra Cena, jeśli Cryme Tyme nie dojdzie walka o TT Championship z Rhodesami to możliwe, że dzięki nim (choć jeśli będą walczyć na PPV to i tak pewnie przybiegną...). Raczej nic ciekawego tu nie będzie. Spodziewam się zakończenia w stylu niedawnego falls count anywhere Umci i Hardy'ego, tj. jakiegoś niby-mocnego buma z kiepskiego ujęcia kamery.

Tutaj również czym ekscytować się nie ma. Mareczek ściśnie Tomeczka w najwyżej 5 minut, pewnie przy okazji Delaneya też.

Oczywiście Natalya zrobi co się da, aby to wyglądało jak najlepiej, po czym face'owa McCool wygra przez ten smieszny submission czy roll-up. Celebrując zdobycie tytułu wykona przynajmniej 15 razy swój świetny taunt :!::roll:

Ja widze to nieco inaczej niż poprzednicy. Sam waściwie od tygodnia po WM, kiedy ten feud w pierwotnej wersji się zaczął rzygałem nim... Był po prostu tak głupi i na dodatek nudny, że właściwie... no nie wiem, ale imo był denny. Od tego (własciwie też średnio udanego) pomysłu ze zbiciem 'jerichotronu' feud się zaostrzył i bardziej mnie zainteresował. Walka z pewnością będzie dobra, na bank wmiesza się Cade, może London. Całkiem mozliwe, że pociągną to jeszcze do SS, gdzie zakończą wszystko w jakiś mocny sposób.

CM Punk© vs. Batista

Trudno powiedzieć mi cokolwiek o przebiegu, bo wariantów jest mnóstwo. Każdy z walczących może przejść właściwie heelturn, Kane zainterweniuje napewno, ale jego interwencja może się ograniczyć jegynie do wyrwania spinebustera/'speara' i powrotu z podkulonym ogonem na backa. Wg mnie jednak te wszystkie turny czy inne sprawy ważące na przyszłość rozegraja się jednak po samej walce, którą Punk na 100% wygra (obstawiałbym coś w stylu Batek nie przerywa maltretować Punka w narożniku, sedzia dolicza do 5 i DQ- już nie raz i nie dwa klocek przegał w ten sposób; ew. przez count out czy własne DQ, ale nie czysto...).

WWE Championship Match

Triple H© vs. Edge

To raczej będzie spory zamulacz. Interwencja rodzinki, po skończeniu wykonynania niezwykle szerokiego movesetu mistrza, pewna. Reszta pozostaje raczej trudna do przewidzenia, ale tak czy siak nochal pasa nie zgubi.

John Cena vs. JBL

No mam nadzieję , że tu wygra John , Mam nadzieję że ich feud skończy się już na GAB bo zaczyna robic się powoli nudny. Głos na Jasia

Tu mam nadzieję że wygra Tommy ale to już nie ten sam wrestler co parę lat temu . Henrego nie lubię bo to dla mnie takie czarne mięcho które na pewno nie zasługuje na bycie ECW Champion

n/c nie oglądam walk Div bo to jest nudne , tak jak kolega nekrofita napisał wolę oglądac walki w basenie;P

HBK vs Y2J hmm tu jest koniec ich feudu więc ma wygrac HBK

CM Punk© vs. Batista

Czytając was sądzę że wasze głosy idą za Punkiem , ja obstawiam w tej walce Batistę . Animal wkońcu musi wygrac jakiś pas i sądzę że potem bedzię feud Batista i Kane

Triple H© vs. Edge

Nie ma innej opcji niż zwycięstwo Trejplera ;p . Nie lubię Edga za ten feud z Undertakerem . I mam nadzięję że HHH wygra .

Cena vs. JBL - parking to ciekawa propozycja chyba, że znowu będą manewrować kamerą. Teraz gdy Cena jest z daleka od pasa musi z kimś walczyć padło na JBL'a - poraz kolejny, to zły ruch mogli by częściej zmieniać przeciwników bo ich kolejne spotkanie zapowiada się niestety nudno. Wszyscy wiemy co JBL pokazuje, tragedia na to patrzeć poprostu. Wygra pewnie bohater dzieci bo trzeba sakiewke napełnić dukatami.

Henry vs. Dreamer - na NoC wygrał naczelny jobber Henry, to dlaczego na GAB nie miał by wygrać naczelny jobber Dreamer? Należy mu się ten pasek, koleś w starym ECW jak i w tym nowym jest cały czas praktycznie. Wg. mnie on jako champ sprawdził by się lepiej niż Henry, który pomimo tego iż dostał manager'a ssie na maksa.

Niestety to tylko moje marzenia - w typerze postawiłem na Dreamer'a, ale wiadomo, że wynik tej walki będzie odwrotny, a WWE niczym ciekawym tutaj nas nie zaskoczy.

Natalya vs. Michelle McCool - to obejrze całe postanowiłem sobie. Skoro Natalya nie została przeniesiona na RAW po zdobycie tytułu to musi go zdobyć na SD! - i nie obchodzi mnie to, że McCool to czy tamto. Facowe divy przeważnie ssą jak cholera po przykład nie trzeba daleko - obecna mistrzyni na RAW - dno.

Nie można olewać heelowych kobietek w WWE. Jeśli wygra ta blondyna - już nigdy nie zobacze żadnej walki div w WWE.

Jericho vs. HBK - co tu mało mówić liczę na dobrą walkę, obydwaj mają umięjętności pokazali to już nie raz. Jak tylko dobrze się zgrają nie ma bata i dobra walka murowana. Napewno w użyciu będzie też Cade, ale mam nadzieje, że będzie tylko po to żeby zebrać Sweet Chin Music na twarz i to tyle w temacie.

CM Punk vs. Batista - nie wyobrażam sobie GTS na Batiście, nie wyobrażam też sobie, że Punk na 1 PPV od zdobycia pasa ma go stracić także co tutaj może się wydarzyć? Może walka zakończy się w podobny sposób jak na ostatnim RAW Punk vs. Kane - ale to już by raczej była przesada. Hm możliwe, że Batek przejdzie heel turn ocipieje na ringu coś w stylu Kane'a, użyje krzesła albo co i DQ - pas zostanie u Punk'a. Zobaczymy jak obydwaj się spiszą jestem ciekaw co wyjdzie z tej walki.

Triple H vs. Edge (z pogodzoną Vicky) ja to widzę tak - Rated R musi mieć jakiś pasek bo inaczej oszaleje - drobna pomoc Vicky i wiemy jak to może się skończyć - Chavo, Bam, Rydery w pogotowiu pomagają kiedy trzeba i Edge po jakiejś takiej interwencji pyka Tripla, ale czy HHH dałby się tak zrobić? wątpie.

No nic już na dniach się przekonamy jak to będzie wyglądać.

Pasy IC i US - już olane widać to doskonale.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Matt Hardy© vs. Shelton Benjamin

Shelton w ringu pokazać potrafi sporo, zasługuję na tittleshota i w końcu go dostał. Matt za pewnie na bashu zachowa swój tytuł, a szkoda, bo Hardy jako champ spisuję się fatalnie. Rywalizacja tych dwóch panów dopiero się zaczyna i za pewne pociągnie się dalej, oby zakończyła się zdobyciem US tittle przez Sheltona Benjamina

John Morrison & The Miz© vs. Finlay & Hornswoggle vs. Curt Hawkins & Zack Ryder vs. Jesse & Festus

To może być ciekawy pojedynek, mam pewne złe przeczucie, że tym razem Finlay wraz z synkiem zdobędą pasy - chciałbym jednak, aby do tego nie doszło. Hawkins i Ryder są raczej spaleni i u mnie mają najmniej szans na zwyciężenie w tym pojedynku. Daltonowie wydają się dobrymi kandydatami do przejęcia pasów, jednak chciałbym żeby to Miz i Morrison obronili swoje pasy...

John Cena vs. JBL

Znowu? ile jeszcze będzie nam dane oglądać pojedynki tych dwóch panów? Może dzięki stypulacji ta walka będzie wyglądać nieco lepiej, chociaż zarówno JBL jak i Cena nic wielkiego nie pokazują. Cóż, jeśli chodzi o zwycięzce tego pojedynku - nie zadziwię was jeśli napisze, ze moim zdaniem w imię dobra :8 zwycięży John Cena

O nie, znowu Henryk walczy na PPV - zło. zapewne skończy się szybciutko i to będzie jedynym plusem tej walki.

Natalya coś potrafi, Michelle nie. Nie będzie to porywające widowisko... Na RAW mamy face'ową mistrzynie, więc tu pewnie wygra Natalya - oby.

Jericho vs. HBK

Zapowiada się dobra walka, obaj potrafią wiele, najprawdopodobniej jest to ostatnie spotkanie tych panów ( no chyba, że WWE uraczy nas na Summerslam jakimś No-dq lub coś w tym stylu :roll: ) Chciałbym, żeby poprzez jakiś mega przekręt Jericho pokonał Shawna, a to umocniłoby go tylko jako heela.

CM Punk© vs. Batista

Nie liczę na zbyt wiele, Batista pewnie będzie przez większość walki obijał Punka, ten zaś odda tu kickiem, tu punchem... Nic porywającego. Spodziewam się ingerencji Kane'a w ten pojedynek, co sprawi, że Punk zachowa swój pas mistrza świata wagi ciężkiej.

Triple H© vs. Edge

Po tym co stało się na piątkowym smackdown'e chyba nikt nie wątpi w to, że po gab mistrzem nadal będzie hhh. Paul jako Face przejadł mi się już dość dawno temu, więc chciałbym aby pas trzymał jeden z moich ulubieńców, ale na razie jest to raczej nie realne. Zobaczymy jak rywalizacja tych panów potoczy się po tej gali... jeżeli w ogóle się potoczy.

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Gali już nie mogę się doczekać. Czemu? Bo właśnie przywieźli mi z serwisu moją szklaną kulę, która powiedziała mi, że na Great American Bash pojawi się The Undertaker.

W zasadzie to czekam na dwa ostatnie matche, czyli pojedynki Batka z Punkiem i Trajpola z Edżysławem. Ten pierwszy z powodu interwencji Kane’a (jego interwencja jest niemal tak samo pewna, jak kolejna dyskusja o podwyżkach dla emerytów), drugi z powodu wspomnianego już Pana w Czerni. I tak się zastanawiam jak oni rozwiążą sprawę z Takerem? Sensownym wyjściem byłaby wygrana Edge’a, który kończy galę jakimś speechem, po którym wpada Wiadomo-Kto. To skutkowałoby ich ponownym feudem… Czyli odpada.

Wygrywa więc HHH. I co? Tak, wpada Taker. Triple H traci pas na SummerSlam, po czym przechodzi heelturn. Ich feud trwa do No Mercy/CyberSunday. Taker, jako WWE champion, rozpoczyna feud z powracającym Ortonem, z którego również wychodzi zwycięsko. Potem programik z… kimś i megafeud – Kane vs. Undertaker (champion vs. champion), którego zwieńczeniem jest pojedynek na WrestleManii XXV w Texasie. Dziękuję i dobranoc

Ps. Czy to właśnie nie na GAB powrócił Undertaker po swojej wcześniejszej kontuzji? Nie chcę mi się sprawdzać, ale coś mi pod czaszką świta, że to był właśnie Great American Bash.